Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 4 минути, Вacко написа:

Не те лъже паметта-аз хванах година,99-та,после я намалиха още,и накрая професионал

Брат ми беше тогава в казармата, и помня от това че той кара една година , в ракетно поделение в Стара Загора, бил съм му на свиждания там.. Дори му предлагаха да остане кадрови сержант, но той не искаше... А и не е такъв тип, за военен се иска малко по друг характер и нагласи ....По собствен опит съдя, дори не всички които завършиха офицери  с мен, бяха хора наистина по душа и характер военни ....

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 9 минути, miro20 написа:

Какви ли не глупости не съм слушал от мореплавателя и цветущия му шофьорски изключително културен език с английски привкус на тънък  дискретен хумор :lol6:

Сериозно сериозно ! :):)

Ами аз сериозно те попитах в какъв род войски си служил и какъв чин имаш?
Нещо срамно ли има да отговориш на зададен въпрос,или е "военна тайна"?

ПС:Зададох ти конкретен въпрос понеже пишем в тема разглежадаща бойни действия,не е нужно да извътрташ намесвайки хумора на Синбад.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 19 минути, Вacко написа:

Ами аз сериозно те попитах в какъв род войски си служил и какъв чин имаш?
Нещо срамно ли има да отговориш на зададен въпрос,или е "военна тайна"?

Срамежлив ще се изкара сега :D:D Срам го е явно  :))))))

Аз самия бях в Добрич, 3 месеца кашимерия, общовойскова подготовка, после в Нова загора следващите 3 месеца, команден пункт на ПВО на страната, планшетист, а във военното малко ме прецакаха при избора на специалност ( това беше един от подмолните удари които после срещах доста често, по очеизвадни именни причини ) и избрах свързочен профил, радиоспециалист.. После служих лейтенант 6 години и нещо в Сливен, 1 ДРП  ( диверсионно разузнавателен полк ,после преобразен на   1-ви ПРП , парашутно разузнавателен полк, после го съкратиха до разширен батальон   , който беше унищожен 2006-та, и остатъците му се сляха с 1-ва бригада Командос в Пловдив, някои забегнаха в Тихина -Варна ( българския еквивалент на американските тюлени да го речем ) , а други на други места , аз отидох в Плевен, тогава тъкмо школата я закриваха, и преместваха там част от Казанлъшката бригада , и ние приехме района реално от закритата ШЗО , а после в Шумен 2007-ма в бившия 7-ми Преславски  полк   ми предложиха повишение и нов пост, и там останах до края на договора си , и не го продължих ....

Мдам, спомени, особено от Сливен имам много хубави, и не само от там де, както и лоши, но лошото се забравя, хубавото остава....:)

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 8 минути, Sinbad_ написа:

Срамежлив ще се изкара сега :D:D Срам го е явно  :))))))

Нежеланието му да отговори е само в негов ущърб.Ако не го направи-как по-дяволите да вземеш такъв човек насериозно?!?
Ето и аз съм бил 3м. учебен център в Ямбол,после разпределение в Чирпан-РПТО(реактивно противотанково отделение-ПТУРК "Фагот")
Какво толкова сложно има да се отговори на такъв въпрос?
Срам?

Чакай да го измисли. Ще направи "фактчекинг" и ще каже.

преди 3 минути, Вacко написа:

Нежеланието му да отговори е само в негов ущърб.Ако не го направи-как по-дяволите да вземеш такъв човек насериозно?!?
Ето и аз съм бил 3м. учебен център в Ямбол,после разпределение в Чирпан-РПТО(реактивно противотанково отделение-ПТУРК "Фагот")
Срам?

Срам го е, понеже се изкара за голям познавач, а ако каже наистина какво е служил, дори под капрал ще му паднат акциите на смешника :))))))) Въпреки големите му хвалби и приказки ... Тоя отдавна се знае че е голям само на приказки и фасони, и задник де хахахахах ..иначе е гола вода и кал в ушите като цяло, освен в йезуитстването , там му признавам, умее да извърта като за световно по посока на интереса и спуснатите точки , фейкомет и лъжемет е страшен, циганите пасти да ядат пред него :)))))

преди 4 минути, иноТ написа:

А да, това е също възможно , няма да се учудя никак :)))))

преди 1 час, Sinbad_ написа:

На такъв и да му се обяснява с факти, за него те са фейкови ...

Путинска пропаганда по точно.

преди 5 минути, иноТ написа:

Фактчекинга му бе показан подробно по-назад в темата....обачеееее,експерти чака ;)

преди 3 минути, BMW Маниак написа:

Путинска пропаганда по точно.

Иза тука вече не опира до Путин-питам го къде и с какъв чин е служил във Въоръжените сили на РБ,ама ....още май събеседва с работодателя си как да отговори...

Мдам, е засега ви оставям , мисля да изгледам някой филм, после ще наднкна да видя дали има отговор от фастчекингващия :)) И на мен ми е любопитно наистина да узная какво аджеба тоя е служил с тази негодна за военна служба почти физика .. Как ли е бягал нормативите, дори и без бойно снаряжение хахахаха , понеже имам спомени от подобни колеги как бягаха, и дори сме ги влачели с колани, само и само да ги вкараме за удовлетворил :)))) А какво ли е било с другите дисциплини .мдам....

преди 9 минути, Sinbad_ написа:

Как ли е бягал нормативите, дори и без бойно снаряжение хахахаха , понеже имам спомени от подобни колеги как бягаха, и дори сме ги влачели с колани, само и само да ги вкараме за удовлетворил :)))) А какво ли е било с другите дисциплини .мдам....

Синбад,това ме подсети за нещо-по мое време такива индивиди бяха назначавани за писари на командирите....

преди 1 час, miro20 написа:

за да сме пълноценни командири в БА

Какъв командир ве Мироооо !!!
Теб ще те затворят 24/7 в една апаратна и ще надъхваш служещите в армията с американска пропаганда.
Тука във форума само ти върви стажа и опреснителния курс. Тоест поддържаш форма.
Пази боже от командири като теб.

преди 3 часа, иноТ написа:

Това е така, защото докато шиши дискутира ей така, между другото те и докладва, а един чичка приема и обича само неговите доклади.

Очевидно съм преминал някаква граница с този пост, за да бъде точно той изтрит. А и беше доста дълъг. За докладването също е добре да се знае, не е толкова глупав "шиши".

преди 2 часа, Вacко написа:

ако желаеш мога да направя ре-пост на написаното от теб.

Няма да злоупотребявам с търпението на някои. В крайна сметка, изтрито е и толкова. Една част Миро е цитирал. Ще е малко нагло според мен да го препубликувам, особено като е било изтрито и не е изяснена причината. Но поне да е аргументирано триенето. А така върви се сещай. Нали това е идеята на този вид санкции, определено поведение и практики да не се повтарят и затвърждават... ако приемем, че са проблемни.

преди 11 часа, miro20 написа:

Хмм...  разбира се, ти не приемаш варианта  ти да си потърпевш ? :) Защото пристрастност, арогантност и т.н, демонстрираш ти

По темата достатъчно ясно съм се аргументирал.

Тука не говорим за хипотетични варианти или теория на вероятностите. Ясно е, че винаги има вариант човек да бърка. Но нали някой трябва да му покаже грешката? Когато на теб ти се представят аргументи оборващи твърденията ти, редовната ти практика е да отклониш темата или да говориш генерализации. И да се изплъзваш от заставане лице в лице с фактите. Ето един такъв пример, за да не бъда голословен (един от многото такива):

преди 17 часа, miro20 написа:
на 16.04.2017 г. в 0:11, Lumberman написа:

Ако аз имам ресурса и желанието да създам мрежа от пропагандни, лъжливи сайтове, и станат много, и привидно независими един от друг, и различни на вид, това означава ли, че ако тези мои сайтове са повече от твоите такива с "доказателства", то тогава нещата, които аз пробутвам чрез тях са истина? Глупости.

Е да де :) Точн отова прави прокремълската пропагандна дезинформационна машина.

Нароиха се стотици сайтчета, включитело и в нашата държавица, които не знам откъде вземат ресурс, но са добре осигурени и бълват ежедневна субективна пропаганда, често и откровенни лъжи .

В случая ти говориш, че "ако една новина или мнение е потвърдено от много източници, то най вероятно имаш право." На което аз ти давам пример, че може да бъдат организирани много такива източници и новината пак да е измамна. Т.е. че това, че нещо го има от много източници нищо не значи. И вместо ти да признаеш, че грешиш, ти пак почваш да ми говориш за "прокремълска пропаганда", че тя точно това правела, което е отклоняване от дискусията. А твърдението ти е напълно оборено. Не виждаш ли проблемното поведение? Или го виждаш, но ти е угодно да не го признаваш?

Хайде да дам още един пресен пример от последната страница. Първо ти си писал следното в дискусията:

Цитат

Не мразя никого . Може би само лъжите, спекулациите, тоталната фейкова пропаганда на един рашистки режим  която ни залива, и която някой с такова усърдие разпространяват :)

Това няма нищо общо с обикновенния руснак.

На което аз ти пиша следното:

преди 2 часа, miro20 написа:
преди 7 часа, Lumberman написа:

А мнозинството от руснаците, които подкрепят тоя режим на Путин? Ако мразиш Путин, ти не мразиш ли и тези, които са го избрали и които той представлява. Много издиша тази логика. Ако руснаци четяха работите, които пишеш с толкова много "любов" относно Русия, бъди сигурен, че щяха да бъдат по-критични към тебе отколкото съм аз. Защото аз в случая съм трета страна по въпроса, а пък тях директно ги касае

Ми той и Хитлер е имал тотална германска подкрепа. Е и ?

Значи ти не мразиш руснаците, но мразиш Путин и неговия режим. Няма как да мразиш Путин, това което той представлява, без да мразиш и тези които го одобряват и са същите като него, неговите поддръжници сред руския народ, които никак не са малко. Т.е. твърдението ти е напълно безпочвено. Може да не си даваш сметка, но ако познаваше много от тези руснаци и те са напълно съгласни с това, което прави Путин, което ти мразиш, то няма как тази твоя ненавист да не засегна и тях. Въпросът е принципен. Ако Путин е техния вожд, с когото те се идентифицират, и ти го атакуваш, ти все едно си атакувал тях самите. Ако ти си враг на Путин, за тях ти ще си и техен враг. Независимо от думите ти, че не си бил против тях и че не ги мразиш.

Но ти пак отклоняваш разговора, че видиш ли и Хитлер "имал тотална германска подкрепа". В случая говорим за това, че ти твърдиш, че не мразиш руснаците и Русия. Хитлер и неговата подкрепа няма нищо общо. Ти се опитваш да намекнеш, че видиш ли дори и цяла Русия да е зад Путин, той пак може да е изрод. Може. Но ние говорехме за ДРУГО. Дори руснаците да подкрепят "изрод", когото ти мразиш и хулиш ежедневно, това не променя факта, че ти се преструваш, че не си против тях и не ги мразиш... тези, които са зад Путин. Както и тези, които подкрепят Асад в Сирия. В една война, била тя информационна, атакуваш Путин - атакуваш всички, които са с него. мнозинството от руснаците, които подкрепят тоя режим на Путин. Ако мразиш Путин, ти не мразиш ли и тези, които са го избрали и които той представлява? Това е шизофренично поведение (т.е. имаш фрагментиран ум).

Другата ти редовна практика е да подминаваш конкретни аргументи на опонентите с нещо от типа на "това били глупости" или това "вече някога било разнищено и няма какво повече да се каже или коментира". Като преди малко със Синбад. А в много от случаите зад такава генерализация, т.е. че било вече коментирано (което е вярно), ти смиташ под килима валидни аргументи, които не са оборени, заедно с тези, които уж били оборени. Това е редовно. Ако тръгна да ги изобличавам едно по едно, няма да ми стигне хартията. А и не мисля да тормозя и другите четящи с тия неща. За който има достатъчно акъл и искреност - а това са почти всички участници в дискусията - тия неща не остават скрити. И те са проблемно поведение, което аз изобличавам. Системното игнориране на или изплъзване от чуждите аргументи е признак за непочтеност, а твърдението, че били глупости и алабалистики си е чиста пробва арогантно. Както е арогантно да говориш, че Пасков бил "идиот" и прочие. Не знам на колко си години, но съм почти сигурен че Пасков (който е на 50 години), е по-възрастен от тебе, а за по-старши не може да се говори по подобен презрителен и непочтителен начин. Това също е проблемно поведение.

Тоест, когато говориш за личностни нападки или "личностни простотии и обиди", хората не те нападат заради сините ти (или там каквито са) очи, а заради ето тези принципни работи, проблемното поведение, нечистоплътното дискутиране. Проблемът е не личността сама по себе си, а непочтеното и за мен дори отвратително поведение и това, че ти си го държиш и се идентифицираш с него. Ако ти се засрамиш и вземеш поука, никой няма да има проблеми ЛИЧНО с тебе.  И, да, не виждам никой друг не бива критикуван и ненавиждан по подобен начин във форума както тебе? Това нещо да ти говори? Въпреки хвалбите ти колко си толерантен, принципен, аргументиран, възпитан, приятелски настроен и прочие, хората хич не ти се връзват на приказките. Защо ли? За 10 хил. поста имаш само 3 хил. харесвания. Май хората не са много съгласни с тебе и с твоите аргументи (каквото и това да означава)?

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Аве защо все теб обиждат не ми става много ясно! Как не намери един съмишленик в цял форум?
Имаше няколко де ги броях на пръстите си на едната ръка ама и те поумняха.

Тук коментарът  е излишен.

преди 1 час, miro20 написа:

Е не е точно както го описваш по гаменския си начин, но съм доволен от това образование. Преминахме добра теория и практика, и ако сега се наложи ще ми трябва доста кратък опреснителен период за да сме пълноценни командири в БА

Опазил ни Господ от командири като тебе. С такива командири врагове не ни трябват.

преди 45 минути, Вacко написа:

Срам?

И аз мисля, че трябва да има фактчекинг. Да отговори според това, което е правилно... не е важно какво и къде е служил. Малко research на фактите сега в базата данни.

преди 39 минути, Вacко написа:

Иза тука вече не опира до Путин-питам го къде и с какъв чин е служил във Въоръжените сили на РБ,ама ....още май събеседва с работодателя си как да отговори...

Това може да е тайна, да не го излови някой, знам ли. Такъв човек няма как да спи спокойно. Иначе се закле публично, че не работи за американски интереси и не му плащат да пропагандира тяхната гледна точка. Без да му мигне окото.

Ей аман от добавяне към стария отговор, начи.

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

преди 20 минути, Lumberman написа:

Няма да злоупотребявам с търпението на някои. В крайна сметка, изтрито е и толкова. Една част Миро е цитирал. Ще е малко нагло според мен да го препубликувам, особено като е било изтрито и не е изяснена причината. Но поне да е аргументирано триенето. А така върви се сещай. Нали това е идеята на този вид санкции, определено поведение и практики да не се повтарят и затвърждават... ако приемем, че са проблемни.

Единственото което се сещам за изтриването на поста ти са двете думички-напикан и наакан(които си употребил в разговорна форма),иначе всичко друго е наред четейки написаното от теб.

преди 28 минути, Вacко написа:

Единственото което се сещам за изтриването на поста ти са двете думички-напикан и наакан(които си употребил в разговорна форма),иначе всичко друго е наред четейки написаното от теб.

Ааа, ся ми светна- Обидения Докладчик.

Човекът върши работа, не си губи времето като нас :) Какво да се изненадвам? Виж пó би ме изненадало, ако от ДАНС или полицията ми дойдат на вратата. За "език на омразата" или нещо подобно. Те са много решени да се борят с такива "човекомразци" като мене. Нали за това ги пришпорват от ЕС? Там са големите отличници. Против гейове не можеш да говориш, "език на омраза" е. След време ще бъде език на омраза и говоренето против педофили, инцестофили, зоо- и некрофили и каквито още там групи се почувстват "обидени" или "дискриминирани". Много чувствителни и нараними хорица има по тоя свят. Мъка - мъка.

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

To вече да те е страх да изпсуваш деа. Кажеш на някой "да ти го начукам", той пък вземе да се окаже некъв гей... и станаха едни сложни взаимоотношения, па що не си държиш на думата, па къв мъж си ти бе... таковало си мамата ей!

преди 25 минути, язе написа:

To вече да те е страх да изпсуваш деа. Кажеш на някой "да ти го начукам", той пък вземе да се окаже некъв гей... и станаха едни сложни взаимоотношения, па що не си държиш на думата, па къв мъж си ти бе... таковало си мамата ей!

Цитат

- Ти с гей спал ли?

- Не! Ама съм спал с един, дето е спал.

Доналд Дък се врътна на 180 градуса след изборите. За Ким Чен-ун преди: "ще седнем с него ще се разберем за 15 минути". След изборите - самолетоносач в Китайско море. За Путин пак - щели да се разберат те. След изборите... Сега да видим ще прати ли в Сирия some boots on the ground. Теорията, че тоя е по-удобен бил за agenda-та, ще се окаже вярна май... Или някой след изборите сериозно му дръпна конците.

Цитат

Rep. Tulsi Gabbard's Stop Arming Terrorists Act (H.R.608) would stop the U.S. government from using taxpayer dollars to directly or indirectly support groups who are allied with and supporting terrorist groups like ISIS and al Qaeda in their war to overthrow the Syrian government. The legislation is based on congressional action during the Iran-Contra affair to stop the CIA’s illegal arming of rebels in Nicaragua. It is endorsed by Progressive Democrats of America, the U.S. Peace Council, and Veterans For Peace.

...Under U.S. law it is illegal for any American to provide money or assistance to al-Qaeda, ISIS or other terrorist groups. If an American citizen gave money, weapons or support to al-Qaeda or ISIS, he or she would be thrown in jail. Yet the U.S. government has been violating this law for years, quietly supporting allies and partners of al-Qaeda, ISIL, Jabhat Fateh al Sham and other terrorist groups with money, weapons, and intelligence support, in their fight to overthrow the Syrian government. The CIA has also been funneling weapons and money through Saudi Arabia, Turkey, Qatar and others who provide direct and indirect support to groups like ISIS and al-Qaeda. This support has allowed al-Qaeda and their fellow terrorist organizations to establish strongholds throughout Syria, including in Aleppo.

https://gabbard.house.gov/news/StopArmingTerrorists

Даже Конгреса на САЩ не могат да спрат кукловодите.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

преди 7 часа, Sinbad_ написа:

Срам го е, понеже се изкара за голям познавач, а ако каже наистина какво е служил, дори под капрал ще му паднат акциите на смешника :))))))) Въпреки големите му хвалби и приказки ... Тоя отдавна се знае че е голям само на приказки и фасони, и задник де хахахахах ..иначе е гола вода и кал в ушите като цяло, освен в йезуитстването , там му признавам, умее да извърта като за световно по посока на интереса и спуснатите точки , фейкомет и лъжемет е страшен, циганите пасти да ядат пред него :)))))

А да, това е също възможно , няма да се учудя никак :)))))

Давай , можеш още :) чувал съм и по добър репертуар :) Ама нали ти казах - ако ми трябва шофьор ще ти се обадя .

преди 7 часа, Вacко написа:

Срам?

:) Срам ли ? Просто тук имам далеч по големи фнатизирани фенове, които могат летописи да напишат за мен :):) 

преди 26 минути, miro20 написа:

Давай , можеш още :) чувал съм и по добър репертуар :) Ама нали ти казах - ако ми трябва шофьор ще ти се обадя .

:) Срам ли ? Просто тук имам далеч по големи фнатизирани фенове, които могат летописи да напишат за мен :):) 

Тебе Симбата ти стига:wink12: Така и не каза в къв род войски си консерва, това, резерва, да кажа:) Явно си от свръхсекретните, демек и ти самият не знаеш от кои:D

Spoiler

Когато на теб ти се представят аргументи оборващи твърденията ти, редовната ти практика е да отклониш темата или да говориш генерализации. И да се изплъзваш от заставане лице в лице с фактите. Ето един такъв пример, за да не бъда голословен (един от многото такива):

Това просто не е вярно . Ще ти се да е така, но не е вярно .

Примера който даваш и ме цитираш сега, пак показва че абсолютно нищо не си разбрал от казаното.

Това също може много лесно да се провери . Погледни колко западни сайтове са се нароили /да ти помогна - николко/  и колко нови /след 2014 г/ прокремълски се нароиха .

Също от тогава не руски медии, а западни медии пропищяха от тролове.Точно тогава много ЗАПАДНИ медии затвориха форумите си и коментарите под статиите си , аради този наплив на рганизирани  трол-ботове. Паралелно в руските медии /където е абсурд някой да допусне неудобен коментар или трол /  се разрази тотална фейкова пропаганда.

Ама лъжа след лъжа, и то във водещи руски официални медии и телевизии, която никой журналист ако е такъв, не би си позволил да генерира. Цитирал съм сума ти такива, може да се види в темите.

И което е по странно за мен , това предизвика неистов рев тук , лавина от обиди , неглижиране , и т.н.. А говорим за съвсем елементарни лъжи в стил ..."Меркел направила свирка на Обама, и се похвалила в истаграм" , "Елхичките в гейопата ги сменили с изкуствени за да не накърнят чувствата на мюсюлманите" , и т.н.. . И когато цитирам опровержение че няма такова нещо. почва се с познатата лавина простотия и обиди . :)

Значи ти не мразиш руснаците, но мразиш Путин и неговия режим. Няма как да мразиш Путин, това което той представлява, без да мразиш и тези които го одобряват и са същите като него, неговите поддръжници сред руския народ, които никак не са малко. Т.е. твърдението ти е напълно безпочвено.

тази глупост дето я повтаряш, че и развиваш фермани, наистина не мога да разбера.

Само един израз се сещам :

Most dictators are elected.

Но дори това не е анй важното ... Да го кажа с наши примери - ако  ти не си фен на бат Бойко , ако не си доволен, ако го псуваш и критикуваш, аз никога не бих се обидил , и никога не бих казал - ти плюеш и псуваш  българите които са го избрали . Харесвах и Плевнелиев , но въобще не съм се засегнал когато му късаха снимката по тВ, нито пък когато тук бе обливан в тотаплна помия, има си отделна тема за него ако не си забелязъл, можеш сам да погледнеш .

Именно затова казвам че говориш пълни глупости , на база "обиждаш хората които са го избрали". И ще повторя - В РФ цензурата и всичко останало е в пъти  по голяма, промивката на мозъци , също.

аз не виня хората, а олигархичната върхушка, която си е присвоила и ресуси и власт и какво ли не.

А в много от случаите зад такава генерализация, т.е. че било вече коментирано (което е вярно), ти смиташ под килима валидни аргументи, които не са оборени, заедно с тези, които уж били оборени.

Не, приятелю :) когато  съм казал че нещо е коментирано или повторено, значи съм се сетил че е . Да, знам че не си участвал в тези дискусии, и няма как да знаеш, но не говоря голословно.

дай пример за поне едно нещо ,и да ти посоча. Въпреки че когато почна да посочвам , а аз често съм го правил, почвате да ревете - ау , Миро ни затрупа  с линкове....

Е нямате угодия. :)

Да се върна на цензурата, за което вждам сте на принципа - плюем нещо докато не са ни го отнели / свободата /

Малко  инфо за домашно :

http://www.kasparov.ru/material.php?id=576D4D8B4B0E8

- интернет и ГСМ операторите са длъжни да пазят записи на разговорите и чатовете половин година, включително и видео, а логове - три години

http://www.kasparov.ru/material.php?id=58F08DAA885CF

https://meduza.io/news/2017/04/05/izobrazhenie-putina-s-nakrashennymi-gubami-priznali-ekstremistskim

http://shipilov.com/aship-news/1226-gosduma-nachala-rassmatrivat-zakonoproekt-o-fakticheskom-zaprete-sotssetej-v-rossii.html

http://www.kasparov.ru/material.php?id=587759D117823

https://inforesist.org/wp-desyat-kritikov-putina-kotoryie-byili-ubityi-ili-umerli-pri-zagadochnyih-obstoyatelstvah/

http://www.svoboda.org/a/28353463.html

http://clubz.bg/node/51134

http://clubz.bg/50931-berlin_gneven_che_ruski_deca_shte_shturmuvat_rajhstaga

Нали разбираш какво би се случило ако тези принципи се въведат у нас ? Странното е че нито аз , нито някой друг реве против такива "критикари"  на президент/премиер/правителство  , чийто език е доста пиперлив и нецензурен, но пък обратното е като епидемия :)

преди 8 часа, Lumberman написа:

Иначе се закле публично, че не работи за американски интереси и не му плащат да пропагандира тяхната гледна точка. Без да му мигне окото.

Да, така е. Мога и пак да ти го повторя.

Но имам едни съмнения, че хора които нямат грам свян и морал дори на големи християнски празници да си изливат най ниските нива на душевността си ,  май няма смисъл да обяснявам  ..... вие пак ще си изливате гаменщината и обидите към мен.

Но пък то червената клика не е особенно религиозна...  забавно е как последователи на една партия , чието дело е най големия атентат в църквата, и чиято годишнина от атентата съвпадна с Великден, та.. как тези хора сега се правят на "най праведни християни"  и "моралисти"

Виж пó би ме изненадало, ако от ДАНС или полицията ми дойдат на вратата. За "език на омразата" или нещо подобно. Те са много решени да се борят с такива "човекомразци" като мене.

Тъкмо по горе цитирах малко инфо къде и кой може да ти "почука на вратата".

:) тук няма от какво да се опасяваш, но ако дойдат твоите любимци на власт, е тогава определено има от какво .

То това , пак да кажа, е и парадокса де... ревете против това което го имате. И желаете режими които го ограничават.

Пълен нонсенс, но .... това е пропагандата... успешната пропаганда и промивка... :)

преди 45 минути, karadzha написа:

Тебе Симбата ти стига:wink12: Така и не каза в къв род войски си консерва, това, резерва, да кажа:) Явно си от свръхсекретните, демек и ти самият не знаеш от кои:D

Ами казвал съм :) По образование програмист, започнал от Фортран в братска Русия  на едни терминали дето компилираха квадратно  уравнение 20 мин :) Тук съм програмирал контролери на ниско ниво асемблер-С++ , В Плевен съм изкарал ШЗО, после на няколко места, като основно в  Бургас, Грудово и др. :) противотанкист, с документ даже :) но ни разкарваха и сме провеждали стрелби с какво ли не, и кабел за свръзка съм мъкнал 10-на километра, и разчети правехме и гилзи лъскахме... и в танк съм влизал :) Та.. затова казвам че съм доволен че се запознахме с повечето неща, и сега бими трябвало  леко опресняване, и пак сме на фронта :)

Опазил ни Господ от командири като тебе. С такива командири врагове не ни трябват.

КАто командир на взвод се справях добре. И това не е моя оценка. И с новобранци съм се занимавал, и всички са били доволни.Както вждаш на хладнокръвие, и трезва прецека  , малко хора могат да ме "бият" :)

Не се изненадвай, че трият. Тук има един глобален мензис-комплексар, дето ги върши тия неща. Той е защитника, на лъжеца от Русе. Ще трие, ще те наказва, само и само да замълчиш. Какво да се прави, дай на комплексар малко правомощия и му гледай акъла. :D

Шиши, в какъв род войски си служил и какъв чин имаш? Нe ви ли стягат малко военните, за да не приличате на торба със, сещаш се? Или цивилният живот те е разпуснал?

преди 11 часа, Lumberman написа:

Ако мразиш Путин, ти не мразиш ли и тези, които са го избрали и които той представлява? Това е шизофренично поведение (т.е. имаш фрагментиран ум).

виж това-http://www.zerohedge.com/news/2017-04-16/paul-craig-roberts-it-has-become-embarrassing-be-american

не искам нарочно да цитирам или копирам нещо,защото ще накъсам и съсипя тази великолепна статия на Пол Крейг Робъртс!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.