Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Не така грубо. :D Те са нежни и раними, и ще им нараниш душичките. Пък и са, със самочувствие, на успели хора. :ph34r: Трябва, на Вие, да им се говори. :ph34r:

Аз въобще нямам предвид изявяващите се тук във форума. За ония навън има предвид, които макар и нищожества, все пак интелектуални. А тук и 1IQ точка интелект не съзирам дори.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Аз въобще нямам предвид изявяващите се тук във форума. За ония навън има предвид, които макар и нищожества, все пак интелектуални. А тук и интелектуалност не съзирам дори.

Абе и аз нямам предвид, тукашните 'интелектуалци'. Всяка прилика, с действителни лица, е случайна. :D:ph34r:

Първоначално, като прочетох заглавието, реших че повече няма да получават подкрепа, от западните соросотутки. Па то било по прозаично, 'лошите' руснаци, взели та взривили мост. Не ги е срам, 'лоши руснаци'. :ph34r:

Трябва да питат, Мирослав Великов, как се провежда западна далновидна политика. На въоръжаване и подкрепа, на главорезите от ИД.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Ето за това говорех одеве:

10 мрачни факта за Саудитска Арабия: http://profit.bg/news/articles/nid-144009.html - това на "демократите", подкрепящи "коалицията" и присъствието на САЩ и сие там, приемливо ли им се струва?

През март 2015 година Саудитска Арабия създава коалиция на сили, за да организира въздушни атаки над съседен Йемен. В този момент Йемен е на ръба на колапса. Следва масово клане на цивилни граждани. Кръвопролитията се оправдават по всевъзможни начини. А за стане всичко още по-страшно, властите в Саудитска Арабия решават да изберат не какво да е оръжие, а именно касетъчни бомби. Към септември 2015 години данните са следните: 12 милиона души умират от глад. Прясната вода и лекарствата са на практика изчерпани. В Йемен в момента се развива една от най-големите хуманитарни кризи в цял свят.

В коалицията участват същите страни, които в момента "демократизират" и Сирия и снабдяват с пари и оръжие терористите (пардон, умерената опозиция) там. За съжаление, съучастник в това престъпление благодарение на подкрепата си в качеството си на член на НАТО и доказан доставчик на оръжие е и България.

12 милиона. От глад. Хитлер е невинен като пеленаче в сравнение с тях. За това, обаче, по казионните медии не се споменава нито думичка. Няма писъци до небесата, няма санкции. Нищо. Изглежда, така е демократично.

”Зюддойче цайтунг”: Германия изпраща на Катар танкове, които Доха може да използва в Йемен

---------------------------------------------------------------------------------

Русия: Западът не ни помогна да намерим умерена сирийска опозиция

И кралските ВВС ще бомбардират в Сирия

По-рано днес The Times обяви, че пилотите на кралските ВВС се готвят тайно за активно участие във въздушните удари. В информацията бомбардировачи от базата в Кипър вече нанасят удари в Ирак, но може да го направят и в Сирия

---------------------------------------------------------------------------------

А ето това е резултатът от изкуственото сваляне на цените на петрола, за да бъде ударена Русия, и от дъмпинга от страна на ИД (като евтиният петрол се купува пак от същите тези страни, които "се борят" срещу Ислямска държава:

МВФ: Саудитска Арабия може да фалира до 2020 г.

Саудитска Арабия може да фалира до 2020 г., ако правителството продължи сегашната си политика, предупреди Международният валутен фонд, цитиран от RT.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинисти... как същите тия нито веднъж не споменаха факта, че САЩ са разсипали икономиките на десетки страни, че убитите в резултат на водените от тях войни от последните години надхвърлят два милиона души, как ми привеждат примери още от времето на Екатерина Велика, за да докажат колко империалистическа страна била Русия, но пропускат организираните от САЩ преврати и войни с измислени поводи (включително срещу Саддам и сегашната срещу Асад!), което ги прави агресори; как пропускат факта, че САЩ и съюзниците им, сред които за наш срам сме и ние, се намират в Сирия в ролята си на окупационни войски; как реват срещу Асад какъв престъпник бил, но думичка не казват срещу шейховете от целия залив (да не би в Катар, Оман или Саудитска Арабия, например, режимите да са по-демократични?) и така нататък. Ама това е синдрома на демократа - внезапно и избирателно настъпващи и също толкова бързо изчезващи амнезия и способности за мислене...

И на мен ми е интересно същото - как всички, превъзнасящи Русия и г-н Путин, нито веднъж не казаха лоша дума за нея/тях.

Или, Вие не сте демократи и по принцип не сте обективни, та не можем да имаме претенции към Вас по темата?

Не така грубо. [emoji3] Те са нежни и раними, и ще им нараниш душичките. Пък и са, със самочувствие, на успели хора. [emoji185] Трябва, на Вие, да им се говори. [emoji185]

А, не е задължително...във форумите.

В реалния живот е по-сложно, нали с-дух-че, там не можеш да си толкова смел в простотиите си :)

Хех, примерно аз за Путин гледам да не пиша, изключая когато искам да подразня анти Путин тролската команда, които плюете по него. 

И аз за Обама не пиша? Желанието да дразниш е израз на нерешени психически проблеми, нали знаеш?

И аз за Обама не пиша? Желанието да дразниш е израз на нерешени психически проблеми, нали знаеш?

Значи, явно аз имам твърде малко психични  проблеми, в сравнение дори с най-умерения анти Путин трол.

Значи, явно аз имам твърде малко психични  проблеми, в сравнение дори с най-умерения анти Путин трол.

Така да бъде, ти си знаеш най-добре.

За разлика от други "отборни играчи", ти не си просто профил, а човекът зад него.

И на мен ми е интересно същото - как всички, превъзнасящи Русия и г-н Путин, нито веднъж не казаха лоша дума за нея/тях.

Или, Вие не сте демократи и по принцип не сте обективни, та не можем да имаме претенции към Вас по темата?

А, не е задължително...във форумите.

В реалния живот е по-сложно, нали с-дух-че, там не можеш да си толкова смел в простотиите си :)

Зависи какво разбираш под 'демократ'. "Демократи" или демократи. Докато всичко е пречупено през призмата на собственото мнение и начин на мислене, обективност не може да съществува. По-важното в случая е, че нЕкои с претенции да са повече и по-успели от другите и парадиращи със същото, нЕкак си не желаят да видят от висотата на поста и самочувствието си очеизвадните факти, дори да им бъдат поднесени наготово, дори без да се налага да ги осмислят. Пример - последният ми пост в темата (преди този).

Претенции към мен не може да имаш по никакъв повод - във- или извън темата. Нямаме никакви допирни точки, не си дължим нищо, следователно няма основания за претенции от каквото и да е естество.

----------------------

Всички сме човекът зад профила, включително и ти, освен ако машина не ти пише постовете.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинисти... как същите тия нито веднъж не споменаха факта, че САЩ са разсипали икономиките на десетки страни, че убитите в резултат на водените от тях войни от последните години надхвърлят два милиона души, как ми привеждат примери още от времето на Екатерина Велика, за да докажат колко империалистическа страна била Русия, но пропускат организираните от САЩ преврати и войни с измислени поводи (включително срещу Саддам и сегашната срещу Асад!), което ги прави агресори; как пропускат факта, че САЩ и съюзниците им, сред които за наш срам сме и ние, се намират в Сирия в ролята си на окупационни войски; как реват срещу Асад какъв престъпник бил, но думичка не казват срещу шейховете от целия залив (да не би в Катар, Оман или Саудитска Арабия, например, режимите да са по-демократични?) и така нататък. Ама това е синдрома на демократа - внезапно и избирателно настъпващи и също толкова бързо изчезващи амнезия и способности за мислене...

Много точно казано. Но да не забравяме за престъпниците и затворниците, създали САЩ и Австралия. Хората им намерили голям остров-затвор, те си създали държави. Аз с пандизчии не дружа пък :P  Обаче това за Саудитска Арабия, Катар и Оман ми хареса. Да добавим към тях и монархията Великобритания. Някой може ли да бутне кралицата до 100 години? Не може. Е тогава за каква демокрация говорим?  Или да вземем предизборнитв кампании за президент на САЩ. Това е една надпревара  за привличане на "инвеститори". А сега познаайте какво става с тия "спонсори на президенти". Точно така, президента ги вкарва в пандиза за далавери. Майтап бе Уили. 

Зависи какво разбираш под 'демократ'. "Демократи" или демократи. Докато всичко е пречупено през призмата на собственото мнение и начин на мислене, обективност не може да съществува. По-важното в случая е, че нЕкои с претенции да са повече и по-успели от другите и парадиращи със същото, нЕкак си не желаят да видят от висотата на поста и самочувствието си очеизвадните факти, дори да им бъдат поднесени наготово, дори без да се налага да ги осмислят. Пример - последният ми пост в темата (преди този).

Претенции към мен не може да имаш по никакъв повод - във- или извън темата. Нямаме никакви допирни точки, не си дължим нищо, следователно няма основания за претенции от каквото и да е естество.

Че аз къде имам претенции към теб? Сакън, пиши си и си мисли каквото искаш.

Просто се почудих и аз, като теб преди това, защо сте толкова едностранчиви. Може пък да не е защото сте винаги прави, нали?

Между другото, много любима дъвка е на групата по интереси кой какви висини има, колко разбира и колко акъл има. Странно ми е, честно казано - като че ли някои хора тук не могат да приемат успехите на други с радост.

Много точно казано. Но да не забравяме за престъпниците и затворниците, създали САЩ и Австралия. Хората им намерили голям остров-затвор, те си създали държави. Аз с пандизчии не дружа пък [emoji14]  Обаче това за Саудитска Арабия, Катар и Оман ми хареса. Да добавим към тях и монархията Великобритания. Някой може ли да бутне кралицата до 100 години? Не може. Е тогава за каква демокрация говорим?  Или да вземем предизборнитв кампании за президент на САЩ. Това е една надпревара  за привличане на "инвеститори". А сега познаайте какво става с тия "спонсори на президенти". Точно така, президента ги вкарва в пандиза за далавери. Майтап бе Уили. 

Драма е в описаните от теб страни, да не попадащ там. Жалко, че Русия с бодлива тел и Калашници са я оградили, та не можем стигна обетованата земя.

Поне до Иран или Китай да можехме, ееееех.

Приемам ги с радост, докато не започнат да парадират с тях и да твърдят, че някой им е длъжен едва ли не с нещо заради това. Постигнал си нещо - ОК, евала, ама не ми го навирай в очите и ушите и не ми обяснявай как ние това, пък вие онова - няма такъв филм, всички сме излезли от едно място и ще идем на едно и също място. Обърни плочата и си представи, че някой на теб почне не да ти намеква, а да ти твърди, че е повече от теб, без да те познава и без да знае ти какво си постигнал. Дали няма да ти се прииска да го фраснеш?

----------------------------

Реално погледнато, от съвременна гледна точка всички държави са създадени я от престъпници, я от завоеватели/агресори, я от сепаратисти/терористи. Аспарух е дошъл от някъде си и е завоювал територии, САЩ са се отделили от майка Британия, Босна, Косово и т.н. бяха основани чрез разкъсване на Югославия...

Тук. Невинаги съм прав, ама конкретно за това, за което говоря - на 100%.

демокрацията е еволюция а не революция!тя не бива да идва на крилете на ф-16!не е редно да се взривяват черкви,да се хвърлят бомби с обеднен уран върху бабички и деца,да се докарват прилично богати държави до хуманитарна катастрофа,да ги връщат в каменната ера,да се разделят хората на племена и с години да се колят помежду си с една единствена цел-да се разграбят до кокал тези държави!

и как да не пишеме за Онзи човек,който вчера удари нов връх,подобри собствения си рекорд по одобрение,човекът,който е на път да освободи света от ционизма!в Ирак вече го наричат хаджи Путин!

Бъди спокоен 'експерте'. И на живо не прощавам, на разни комплексари и 'успели' в живота мижитурки. :ph34r:  ;) Пък който  се е припознал в мой думи, не ми пука. Явно са уцелили, право в десятката. :ph34r:

Трета част, на разговара с Боян Чуков. Много точни неща казва. Същите неща, и тук аз и други колеги, сме ги казвали.

http://analitichen.pogled.info/news/68646/Boyan-CHukov-v-PogledTV-V-kriza-li-e-amerikanskata-vanshna-politika?utm_source=more-news

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Бъди спокоен 'експерте'. И на живо не прощавам, на разни комплексари и 'успели' в живота мижитурки. [emoji185]  [emoji6] Пък който  се е припознал в мой думи, не ми пука. Явно са уцелили, право в десятката. [emoji185]

Трета част, на разговара с Боян Чуков. Много точни неща казва. Същите неща, и тук аз и други колеги, сме ги казвали.

http://analitichen.pogled.info/news/68646/Boyan-CHukov-v-PogledTV-V-kriza-li-e-amerikanskata-vanshna-politika?utm_source=more-news

Успокоих се, по нищо не личеше от писаното от теб, профиле.

Чеченската република играе важна роля в руската външна политика в Сирия. Лидерът на републиката Рамзан Кадиров вече заяви, че той и неговите хора са готови да се отправят в тази страна и да воюват за интересите на Русия. Всичко сочи, че тези планове най-вероятно ще се сбъднат отбелязва д-р Теодор Карасик, специалист по Близкия изток, в коментар за Al Arabiya.

Al Arabia: Чеченците се готвят за нахлуване в Сирия!

Тази новина навярно е предизвикала небивал смут в редиците на ИД!

А, той отдавна моли да го пуснат там: http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/10/03/2621235_ramzan_kadirov_pomoli_putin_da_go_pusne_da_se_bie_v/

Засега обаче Русия, поне според досегашната информация, не планира вкарването на сухопътни части в страната.

А, той отдавна моли да го пуснат там: http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/10/03/2621235_ramzan_kadirov_pomoli_putin_da_go_pusne_da_se_bie_v/

Засега обаче Русия, поне според досегашната информация, не планира вкарването на сухопътни части в страната.

Русия винаги действа изненадващо.

Не бих се учудила, ако Кадиров вече е в Сирия.

Поживем - увидим. ;)

:ph34r:

Благо, бързо, оправдай американските шишковци! :D Къде си?

Само ги вижте как се шляят и почесват по кухите кратуни! Е това е силата, която ще ни спаси от руската агресия. Тия олигофрени освен да бият по болници, трафопостове и изостанали араби, друго не могат. 

Хех, примерно аз за Путин гледам да не пиша, изключая когато искам да подразня анти Путин тролската команда, които плюете по него. 

Не бе .. за пореден път си призна че само троли. То си личи  де..  :)

Както и някои други, които единствено което правят е във всеки пост да кажат някоя простотия, вулгаризъм, заяждане и обида.

Хора със що годе номрален интелект биха оспорили дадено твърдение , ако не са съгласни , и ако имат основание, и без да вкарват постоянните гаменски епитети "трол , лъжец, соросотутки... " и какво ли още не. :)

Но както казваш .. негативите които носят в реалания живот , избиват някъде, очевидно най често тук...  :)

Путин пак извъртя номер. Тайно доведе Башар Асад в Москва. Поговориха, вечеряха и го върна обратно в Дамаск. Чак тогава съобщи на смаяните уши на света за среднощната акция. Отново я бяха проспали – и всевиждащото око на ЦРУ, и мощното турско разузнаване МИТ. Изтърваха го и Бойковите служби, които се претрепват да вардят небето от руски самолети.

Медиите се впуснаха да гадаят откъде е минал аеропланът на Асад. Едни допуснаха, че е прелетял над Ирак, чието небе се стопанисва от зорките американски летци. Не е трудно да си представим какъв шум щеше да се вдигне, ако го бяха уловили. А ако бяха разбрали, че в него се вози “злодеят” Асад? Значи не бяха засекли нито предварителните телефонни разговори, нито самолета. Къде са блели всички щатски служби? Ами ако полетът все пак е прекосил нашето девствено въздушно пространство? Не е ли това основание протестърите и разни други будуващи граждани пак да дадат Бойко на всемогъщия прокурор, а той да има повод да му отвърне с поредната пиар акция. Не е ли крайно време да се събуди и американската гражданска съвест и да поиска обяснение за провалите на своите топ агенти? Проиграха Крим, изтърваха началото на руските авиоудари, ракетите “Калибър” им паднаха като гръм от ясно небе, накрая кремълската вечеря на Асад им заседна като кост в гърлото. Това, ако питате протестърите и ако в главите им се намират следи от логика, е чиста проба диверсия срещу световната демокрация.

Среднощното московско похождение на Асад така слиса цялата прогресивна евроатлантическа общност, че иначе приказливите говорители на Белия дом и Държавния департамент за цял ден си глътнаха езиците. Едва на другия ден проговориха, и то в пълен дисонанс. Заместникът на прессекретаря на Държавния департамент Ерик Шулц явно не бе успял да рестартира управляващото го устройство и по навик смъмри Москва. “Приемът, оказан на Башар Асад в Москва, противоречи на заявените от руснаците цели за осигуряване условия за политическо уреждане на кризата”, осъди той тайната вечеря. Човекът знае, че в САЩ под “политическо уреждане” не трябва да се разбират някакви там преговори, а преврат, или в най-добрия и ефикасен случай – бомби и физическо унищожение на “загубилия легитимност” лидер. В това време неговият бос, баш говорителят на Държавния департамент Джон Кирби – очевидно с по-пресни инструкции от Белия дом, каза, че визитата на Асад не била изненада и САЩ не виждат в нея никакво противоречие.

Докато по върховете на ведомствата се суетяха какво да приказват, прогресивните медии дадоха полет на фантазията. Версиите за целта на сирийското гостуване бяха една от друга по-фантасмагорични. Преобладаваха три. Според първата, която изразява най-горещите желания на Обамовата суперкоалиция и поради това най-малко вероятна, Путин е привикал Асад, за да го увещава да сдаде властта. Авторите на другата – по-песимистичната от гледна точка на САЩ, твърдят обратното: позицията на Кремъл се втвърдява и дамаскинът е получил инструкция как да не изпуска властта. Третата група гадатели разглеждаха военните карти и чертаеха вероятните планове, които Путин и Асад може да са обсъждали.

Истината всъщност не е по средата, а обединява всички вероятни версии. Единствената, която в никакъв случай не е била обсъждана, е бързата оставка на сирийския лидер, за която припират на Запад. За това, че са били обсъждани военни теми е ясно от състава на двете делегации. За сирийската само се чу, че е многобройна, но в изтеклите по мрежата кадри не се видя никой друг, освен Асад и преводачът му. От руска страна обаче се видяха почти всички членове на Съвета за сигурност към президента, тоест лидерите на силовите ведомства. Когато този факт се съпостави с ежедневната военна сводка, която медиите в демократичния свят спестяват на гражданското общество, става ясно, че руската въздушна кампания и офанзивата на сирийската армия имат успех. Има обаче и други любопитни подробности – че за комшията Ердоган, станал напоследък пръв авер на нашата държавна глава и на премиера ни, настъпват трудни дни. Все повече излизат наяве факти за подкрепата, която Ердоган оказва на различни ислямистки групировки в Сирия, притиснати сега към южната му граница, за сръднята му с Обама, който подкрепя кюрдите, за недоволството сред турския политически и военен елит и всичко това в навечерието на съдбоносните за него избори след седмица.

Никой няма да се чувства добре, когато ортакът му има такова гайле. Затова и каналите на Бойко ни спестяват лошите новини. Траят си и за неловкото дередже на Вашингтон в Ирак. Правителството в Багдад, отглеждано толкова години, по което пръснаха толкова средства, и то дори иска да вика на помощ Русия. Кой нормален евродемократ ще тръгне да съобщава на гражданството подобни демобилизиращи новини? Как да му кажеш, че сметките са излезли криви?

Че аз къде имам претенции към теб? Сакън, пиши си и си мисли каквото искаш.

Просто се почудих и аз, като теб преди това, защо сте толкова едностранчиви. Може пък да не е защото сте винаги прави, нали?

Между другото, много любима дъвка е на групата по интереси кой какви висини има, колко разбира и колко акъл има. Странно ми е, честно казано - като че ли някои хора тук не могат да приемат успехите на други с радост.

Драма е в описаните от теб страни, да не попадащ там. Жалко, че Русия с бодлива тел и Калашници са я оградили, та не можем стигна обетованата земя.

Поне до Иран или Китай да можехме, ееееех.

Щото пък до Щатите и Англия може да стигнем. Ай не се излагай. Аз съм на 43 и никога не ми се е отдавала възможност да отида по на запад от Сърбия и по на север от Румъния. А тия дето стигнаха по надалече щото прокопсаха. Даже и като докери не можаха. Неточен отговор от твоя страна. даже и като докери не ни искат в описаните от теб страни. Това говори само едно. Така наречената демокрация е за избрани. Може би е същото положението и във всички други държави, щото никой не е отворил широко вратите си за никой, освен ако  не спечели нещо от него с експлоатация. Така наречената демокрация е навсякъде по света и тя е национална демокрация, ха. Така ли е? Така е. Ако си  амриканец, си добре. Ако си германиц, пак си добре в Германия. Ако си българин, работиш по 12 часа минимум на 2-3 работи, само и  само да изкараш нещичко за да преживееш. И колкото да се утешаваш, че така е по-добре, не, не е!

Щото пък до Щатите и Англия може да стигнем. Ай не се излагай. Аз съм на 43 и никога не ми се е отдавала възможност да отида по на запад от Сърбия и по на север от Румъния. А тия дето стигнаха по надалече щото прокопсаха. Даже и като докери не можаха. Неточен отговор от твоя страна. даже и като докери не ни искат в описаните от теб страни. Това говори само едно. Така наречената демокрация е за избрани. Може би е същото положението и във всички други държави, щото никой не е отворил широко вратите си за никой, освен ако  не спечели нещо от него с експлоатация. Така наречената демокрация е навсякъде по света и тя е национална демокрация, ха. Така ли е? Така е. Ако си  амриканец, си добре. Ако си германиц, пак си добре в Германия. Ако си българин, работиш по 12 часа минимум на 2-3 работи, само и  само да изкараш нещичко за да преживееш. И колкото да се утешаваш, че така е по-добре, не, не е!

Възможност ли? Ами качи се на рейса и отиди. Хората, които познавам прокопсаха, да. Не знам, след като даже не си бил на Запад, откъде имаш информация като какви ни искат и как съставяш мнението си как е там. 

Демокрацията е за избрани, точно така - за тези, които могат и знаят. Аз и в България работя на 4-5 работи, но не го усещам като експлоатация, защото работя това, което искам да работа, така, както го искам и ми плащат, както трябва да ми плащат. 

Ако можеш да добавиш стойност, ще си добре. Ако не можеш - ще трябва да се научиш. Не, не е късно, и аз съм на 43. 

Ако и това не искаш, ще се оплакваш по форумите и ще си мислиш, че някой ще дойде и ще ти изсипе отгоре рога на изобилието. Не, няма. 

Само ги вижте как се шляят и почесват по кухите кратуни! Е това е силата, която ще ни спаси от руската агресия. Тия олигофрени освен да бият по болници, трафопостове и изостанали араби, друго не могат. 

Още 5 метра до брега, споко! Това все пак е Португалия, не е Сирия.  Случва се на всички. Аз с Виетнамката в казармата половин час теглих един ЗиЛ в преспите. Виетнамка, виетнамка, ама и с лебедката няма как да я законтря, та да не мърда. Останах без крак да го държа на  съединителя, а накрая си взех и три дена болнични, че не можех да ходя след като скочих от кабината. И ние сме си картинки, ама тия къртят. Аз поне успях криво ляво да издърпам ЗиЛ-а от канавката, дето едно старо куче се правеше на ербап, че ще излезе от поделениетo. Излезе, ама на 20 метра в първото дърво по диагонал. Това виетнамката е голяма работа, но никога повече не искам да се качвам на нея. Максимум 70 вдигаше по километраж  на трета, а на четвърта недостигаше мощността и почваше да губи скорост. Лоста на скоростите зад гъза ти, абсурдно е да изтраеш така повече от 10 минути, преди да решиш просто да не сменяш скорости. Бяха я натъпкали с електроника, която тежеше. А  виетнамката бе само на 2000 км. Още неразработена. То тогава в поделението имахме доста камиони на по 2-3000 км, направо миришат на ново. ...Леле леле какви спомени ми навя това НАТО :P

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Не, няма никой да оправдавам, ако искаш, мога да ти пусна няколко линка към Нова Година 1994-95 в Грозни, да видим как се справят прЕславените войни. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.