Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли истински приятел/и?

Featured Replies

Абе не е по темата, обаче не се трае..

Как е възможно да си сложиш аватар на убиец и световно признат терорист и до него да закачиш един толкова добър подпис.

Наистина има страшно сбъркване на хората в БГ.Заблудени от пропагандата и неспособността да мислят, успява да се направят ей такива лумпелизирани субекти, объркани и мятащи се в хаос от добро и зло, без капка способност да се ориентират за нормалност.

Oпитах да се здържа ама и аз немога, не се трае.

За каква пропаганда говориш незнам ,че има збъркани хора има, съгласен съм ,току що се обедих за пореден път .

А за това ,че момъка на аватара е терорист може да се спори , ако се гледа по повърхносно на образа му съм съгласен с теб обаче ако човек се вгледа повече има какво да научи от него .

Та аз свързвам Че не с това ,че е убил много хора ,а с това ,че е се е борил за промяна (за добро или за лошо)не се е спирал пред нищо и дори след като е успял не е спрял ,а веднага е започнал от начало . За мен той е символ на борба и промяна .

Малко се отклонихме от темата за това ще кажа ,че имам железни приятели мога винаги да разчитам на тях и те на мен ,без да има никакво значение дали аз или те имат проблеми ,доказали са ми го не веднъж надявам се и аз на тях.

• Отговори 133
  • Прегледи 31,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да аз имам приятели за които мога да омра. Много са ми блиски и имам много моменти с тях .

• Преди време си мислех, че нямам приятели. Тогава бях единак и мислех само за жени, алкохол, купони, секс и как да свърша някоя "работа" за да мога да презаредя за следващата вечер. Разбрах обаче, че т

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Аз лично нямам , имам много добри познати но разчитам само на себе си.Така е по добре от моя гледна точка , поне няма разочерования от сорта "ама аз мислех че сме приятели". Имам и няколко дето ако им

Цитат:

Боже пази ме от приятелите, от враговете сам ще се пазя.

Аз до скоро си мислех че имам, и на която споделях всичко, докато не разбрах че всичко което и споделя тя го разказвала. Много е тежко, когато няма на кого да споделиш, но по-добре без такива "приятели".

И аз така...Така е по-добре без такива "приятели"!!

И аз така...Така е по-добре без такива "приятели"!!

Аз затова си имам правило, което стриктно си следвам - НЕприятел до доказване на противното. Така боли по-малко :headphones:

• 2 седмици по-късно...

За съжаление тези, които смятах за приятели се оказаха просто използвачи, но все пак вярвам, че може и да има .

Да,имам,даже няколко и вече години наред изпитани в битките с живота,за което им благодаря :)

Имам много приятели,но малцина са истинските ми приятели,тези,на които мога да разчитам.Те са около 5-6 човека,за които знам,че мога да ги нарека ИСТИНСКИ приятели.Тези,за които няма значение времето,мястото или обстоятелствата,за да ми помогнат,за да ме подрепят.Винаги са до мен и ме обичат,както и аз самата тях.

Имам двама истински приятели,мисля че е повече от достатъчно cool.gif Иначе познати господ дал .... но файда от тях няма освен за приказка ...

И аз имам , не са много , за сметка на това са достатъчно . Подкрепяме се във всеки труден момент . Ето това е хубавото на приятелството , че качеството заличава количеството ако мога да се изкажа така

Не, нямам (истински) приятели. Според мен да кажеш, че имаш истински приятели е все едно да кажеш, че има истинска любов. Според любовта трябва да имаш сърдечни чувства само ккъм един човек, не можеш да погледнаш друго човече, не можеш да говориш с друг. Истински приятел, е този който никога не те е лъгал за нещо... ТАкъв човек не се е родил още!

Като чета тези теми ми става и мъчно и същевременно хубаво като гледам как все пак някой може да каже ,че има истински приятел , на който може да разчита безрезервно .Това е по -ценно и от всичкото злато на света .Иска ми се и на мен да кажа същото ................ ,но уви май не мога .Да имам приятели , но винаги има някой към ,когото си по-привързан и чувстваш , че ти е по-близък, а лошото е , че той май не може да го оцени и да го разбере.Толкова мн пъти съм му казвала , че страшно мн държа на него и го обичам ,а той сякаш му е все едно ,или поне така усещам аз нещата.Май наистина ще се окаже вярно , че този който цениш най-много не може да го осъзнае и оцени sad.gif Хора ценете приятелите си ,казвайте им , че ги обичате , но също го и показвайте , защото е прекрасно ,когато знаеш , че чувствата са взаимни ;)

Ако някой казва ,че има истински приятел,

значи ,че е изпитал това във времето.

Някой ден всеки ще намери този истински приятел!

Не, нямам (истински) приятели. Според мен да кажеш, че имаш истински приятели е все едно да кажеш, че има истинска любов. Според любовта трябва да имаш сърдечни чувства само ккъм един човек, не можеш да погледнаш друго човече, не можеш да говориш с друг. Истински приятел, е този който никога не те е лъгал за нещо... ТАкъв човек не се е родил още!

x2

Имам и дори да го чуя изпълва деня ми с приятни емоции.

Дава ми сили ,които не съм подозирала ,че имам. cool.gif

ДА, аз имам истински приятели. Може би като ги "филтрирам" от многото остават само няколко истински.. и то май че 2ма, които познавам от много години.

Аз самият не съм навит да съм истински приятел на някого според първото определение. Никак не ми се иска някой да може да разчита на мен при всякакви условия. Звучи ми малко като чели сме се оженили за добро и за лошо. А няма нужда от такиви ангажименти.

Аз самият не съм навит да съм истински приятел на някого според първото определение. Никак не ми се иска някой да може да разчита на мен при всякакви условия. Звучи ми малко като чели сме се оженили за добро и за лошо. А няма нужда от такиви ангажименти.

При теб нещо не е наред, направо ме разбиваш всеки път като чета какво си написал, не бих се разбрал с теб, без лоши чувства.

Да имаш истински приятел,не значи да си женен за него.

За да го имаш, трябва да си сигурен, можеш ли да се раздаваш,без сметки и банални извинения.

Приятелствато е много ценно,когато не си затваряме очите пред страданията на приятеля си.

не - при първа сериозна и продължителна слабост се вижда как не те познават вече и оставаш само с 1-2 роднини верни до теб в бедата.....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.