Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 1 минута, Мойра написа:

За жив - най-вероятно !!!

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нищо вече не може сам и винаги ще му трябват патерици. Ама кой ли ще се съгласи да е? Използва и разби Атака. Сега затрива така наречените реформатори с тези избори. Съюз с Борисов е фатален.

• Автор
преди 4 минути, иноТ написа:

Нищо вече не може сам и винаги ще му трябват патерици. Ама кой ли ще се съгласи да е? Използва и разби Атака. Сега затрива така наречените реформатори с тези избори. Съюз с Борисов е фатален.

Съдейки по приведените от него цитати от Корана, май този път е решил да отнеме гласове от ДПС и ДОСТ.

Или пък разчита да управлява с някоя от тях?

преди 9 минути, иноТ написа:

Де-форматорския блок си се затри още много отдавна.

току-що, иноТ написа:

Още след онзи "предизборен трик".

... и разкрачената поза - половината управляващи, другата половина - опозиция. Баси цирка.

Да, това беше ситуация, която ще ме разсмива цял живот. Като цяло този блок беше купчина смешници. Като почнеш от трика, опозиция в управление, президентските щения и завършиш с мераци за кабинет, отцепвания и изключване от партии.

преди 57 минути, иноТ написа:

На тези партии дето цитираш не им трябва никой да ги разбива те сами си я вършат тази работа. То все пак за да разбиеш нещо трябва преди това да го е имало и да е било цяло . Ако разбие ДПС примерно тогава го признавам , даже ще призная че е свършил нещо полезно.:)

Не му достигнаха силици за това. Уж щеше да вкарва Доган в Затвора, а се добра само до барбекюто му. 

преди 1 час, иноТ написа:

Не му достигнаха силици за това. Уж щеше да вкарва Доган в Затвора, а се добра само до барбекюто му. 

Вашия човек пък се целуваше с него на Орлов мост... ама това не предизвиква отзвук у вас :) 

преди 5 минути, ined написа:

0000326365-article2.jpg

И сега какво следва - той ще е единственния жител на селото. Имало невзривени цистерни... щото...

Хитро, много хитро даже - хем възстановка, хем... "По-четен гражданин на селото"...

преди 21 часа, miro20 написа:

Вашия човек пък се целуваше с него на Орлов мост... ама това не предизвиква отзвук у вас :) 

Нашият човек? Намекваш предполагам за цайса-дезертьор, без нито един работен ден, с дипломна работа за някакви комунистически униформи (ако не ме лъже паметта). Ако намериш тук някой, който да го счита за свой, ще те поздравя. Или да приемем, че ми говориш на вие, най-добре, защото иначе говориш явно за целия сайт. 

Що се касае до отзвука, който не си чул - не съм сигурен тогава дали си си бил пуснал тролския акаунт, че да прочетеш нещо. Ти май се появи след референдума в Крим, както и много други. Ти си нещо, като "малката Бана" на Калдата.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

на 20.12.2016 г. в 17:54, Мойра написа:

Доживях! Този, който публично и с гордост декларираше, че не е прочел нито една книга (дори и "Винету" не е), почна да употребява цитати. Това че иска да мине за по-умен не е лошо, лошото е че вече е късно. Очаквайте последната част от българската сага - идиотът почва да пише.

преди 56 минути, jhoro написа:

И сега какво следва - той ще е единственния жител на селото. Имало невзривени цистерни... щото...

Хитро, много хитро даже - хем възстановка, хем... "По-четен гражданин на селото"...

Идиотията логично стигна своя предел. Хитрецът излъга Хитрино. И той е прост, и те ... е, нататък всички го знаят. Възможно е да се обидят, но това, което са направили, не може да се нарече по друг начин освен тъпо. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И НАЗДРАВЕ! :wink12:

преди 19 минути, crazy katon написа:

Очаквайте последната част от българската сага - идиотът почва да пише.

А как да стане - не само по-четен, ами изобщо четен - ако не е написал нищо? Ако ще само от негово име да е излязло (със съавтори).

преди 2 часа, иноТ написа:

Нашият човек?

Точно за него намеквам.

Когато някой ми пропагандира с лозунги на една червена партия, и защитава политика  на този който се целува на Орлов мост със "сокола" ... няма как по друг начин да го кажа като ... "вашия човек".

А акцента ми бе как  ясно си личи как мърморите за барбекюто дето само то пострадало на Доган, а не забелязвате целувките на БСП и ДПС. В пряк и преносен смисъл.

Ти като спомена незначителното барбекю, нещо за орлов мост да си бил възмутен ? Нямам спомен . За мен дори съборено барбекю е непосижим за други ,  положителен символ , спрямо една заробваща целувка на едни антибългарски партийни лидери.

Ако греша поправи ме .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ми и ти ми пропагандираш с терористични лозунги, ама да си ме чул да казвам, че Ал Багдади е "твоят човек"? 

преди 6 минути, иноТ написа:

Ми и ти ми пропагандираш с терористични лозунги, ама да си ме чул да казвам, че Ал Багдади е "твоят човек"? 

Дай пример ?

Искаш АТО в Крим и пискаш, като избиват терористи в Сирия. 

Пишеш подобни неща, които ще доведат до апокалипсис:

на 16.12.2016 г. в 20:21, miro20 написа:

Другото решение е да се нападне РФ и да се върне статуквото каквото бе преди ситуацията

И искаш това "статукво".

imageproxy.jpg

Бана, време е да изчезнеш. Мисията ти е към своя край.

преди 11 минути, иноТ написа:

И искаш това "статукво".

И защо трябва да обръщам внимание на жалките ти опити да извъртиш думите ми ?

Цитирай ме изцяло де ?

Не смееш нали ? :)

А целия ми израз е, даже подчертано с червено за да не правите тъпите си спекулации като твоите е :

Spoiler

Другото решение е да се нападне РФ и да се върне статуквото каквото бе преди ситуацията.

Естествено че няма как на нецивилизован акт, цивилизованите хора да отговорят със същото.

затова са и спекуалциите  като твоите.

За Алепо клиповете на пропагандната дезинформацонна путинска машина в лицето на РТ и др не мисля да коментирам.

Прекалено много пропаганда, прекалено много лъжи.

Обаче ....

Виждаме едно сринато със земята Алепо , виждаме поредна порция бежанци , видаме на този  фон как Палмира е првзета от прегрупирали се НЕОБЕЗПОКОЯВАНО ислямисти главорези от ИД, 

и аз пак се питам... някой въобще бори ли се с ИД , или патосно празнуват геноцида над сирийския народ и патосно да подскачат за успехите на рускоасадските сили среу техни противници.

В крайна сметка, руснаците ще си отидат, и турци, и иран, и т.н. а мир в Сирия няма да има. Както и ИД очевидно ще я има, щом за никой от вас не е проблем че 2.5 пъти са се увеличили като бройка, и че владеят все още огромни територии.

Рдвайте се , на гърба и върху труповете на хиляди избити ненужно цивилни от бомби , които вместо върху тях, можеше да се насочат срещу тези около Палмира или други райони които еднозначно са ИД.

Ауу, този г-н се е възмутил, че не го цитират изцяло. Нещо, което той направи само в последните си два поста. 

Кръв пикаете че РФ не се бори с ИД, а избива мирното население и противници на режима на Асад.

Но това не е мой проблем.

преди 1 минута, иноТ написа:

Ауу, този г-н се е възмутил, че не го цитират изцяло. Нещо, което той направи само в последните си два поста. 

С нищо не съм изменил смисъла на което съм цитирал.

Да споменавам ли другия жалък опит за спекулация как един фейк го показваш на принципа... антиспин кампания пропагандира и разпространява спин ?

:)

Като се погледнеш в огледалото , не ти ли се повръша ? :)

Нещата за сега вървят по план. Кучетата лаят отстрани, но резултат няма. Иначе ти показах терористичните наклонности. Доволен си, нали? 

Харесва ли ти "статуквото"?

imageproxy.jpg

преди 20 минути, иноТ написа:

Бана, време е да изчезнеш. Мисията ти е към своя край.

"мисията" на всеки нормален човек  е да не се връзва на лъжите ви и жалката пропаганда. :)

Вашите задачи са все по трудни ... Защото да генерираш лъжи и дезинформация ще е все по трудно .

преди 20 минути, иноТ написа:

И искаш това "статукво".

преди 3 минути, иноТ написа:

Харесва ли ти "статуквото"?

Последно ? Искал съм или "харесвам" ? Какво още е измислиш за мен дето няма нищо общо с това което казвам ?

Сложи за колоритност някоя гей картинка. Ще си задоволиш фетиша :) И ... пак няма да има нищо общо :)

Няма, няма. Това са твоите бунтовници, за които пищиш, като заклещен. Те са терористи - ти също.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.