Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 2 часа, miro20 написа:

А прокуратурата пребори цялата престъпност, и се захванала  с Трайчо :)

http://clubz.bg/48828-poluchih_prizovka_na_bydni_vecher

Пешките винаги гърмят първи,Миро.;) А Трайчо си е едно бушонче...

Редактирано от язе (преглед на промените)

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, miro20 написа:

Трайчо не ме притеснява.

Притеснен ми се видиш, недей така. Тайно се надяваш да му се размине. Нали е от шайката на идола ти.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Той и Европейския Съюз се разпада

Прай си извода кви гадни ръчички имаме- където пипнем съхне ей!:D

Цитат

Бившият енергиен министър в първия кабинет на ГЕРБ Трайчо Трайков е обвинен за умишлена безстопанственост заради сделката за продажбата на остатъчния пакет акции от "ЕВН България Електроразпределение" ЕАД. Това потвърди говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, съобщава "Монитор".

Дали е отмъщение на Борисов? Все реформатори са клиенти на прокуратурата. Що тъй?

преди 16 часа, miro20 написа:

Трайчо не ме притеснява. Нямам нищо против и него да обвиняват, и още една камара бивши и настоящи управляващи.

Притеснява ме прокуратурата , смешните обвинения, и че това е някаква симулативна простотия в познатия стил да "се опраска някой" .

Не разбираш старобългарски - къде си тръгнал тогава?   Чунким биля зна??? В превод - Нима даже знаеше???

Мирко, за тия момчета ли става въпрос?

"Труд": Прокопиев, Дянков и Трайков: енергия за вас, пари за нас

http://www.blitz.bg/obshtestvo/trud-prokopiev-dyankov-i-traykov-energiya-za-vas-pari-za-nas_news473595.html

Цитат

Оказва се, че дори лично посочва част от министрите в първия кабинет на Бойко Борисов. Както самият Борисов признава в едно свое скорошно интервю, Прокопиев е лобирал пред него и е успял да получи цели четири министерски кресла – тези на Росен Плевнелиев, Нона Караджова, Трайчо Трайков и Симеон Дянков.

Тия кога най-сетне ще ги видим в кауша?

Цитат

Виновни обаче няма, а Прокопиев и Трайков упорито продължават да твърдят, че всичко, свързано с тази приватизация, е законно и морално. Мотото на кандидатпрезидентската кампания на Трайков през 2016 г. дори беше „Силата да бъдеш свободен“.

Законно и морално някак си не се връзва с олигарха Прокопиев и ново сформираната "агнешката дроб сърма".

пп. Каква е тая работа?

2017-01-02_23h51_59.jpg

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 31 минути, nikssi написа:

пп. Каква е тая работа?

2017-01-02_23h51_59.jpg

При мен бутонът работи - харесах и премахнах харесването на М.Николов.

преди 1 час, A.com написа:

При мен бутонът работи - харесах и премахнах харесването на М.Николов.

При тебе не знам ама при мене, понякога това се случва. Предполагам заради ъпдейта на форума. :ph34r: 

преди 1 час, nikssi написа:

При тебе не знам ама при мене, понякога това се случва. Предполагам заради ъпдейта на форума. :ph34r: 

И при мен се случва, ама успявам да дам лайк:)

преди 9 часа, M.Николов написа:

Мирко, за тия момчета ли става въпрос?

"Труд": Прокопиев, Дянков и Трайков: енергия за вас, пари за нас

http://www.blitz.bg/obshtestvo/trud-prokopiev-dyankov-i-traykov-energiya-za-vas-pari-za-nas_news473595.html

Какво конкретно можем да разберем от тази статия ? ОСвен отменени от съда обвинения към "булброкерс" и ... "подозрения" за щета на държавата от 88 млн лв. ?

Виж, пак казвам - нека се водят дела , нека са обвиняеми. Проблема е в поръчковата прокуратура, която почна да размахва пеевски бухалки.

Не знам защо толкова се радвате на тези виртуални обвинения, а си затваряте очите за далеч по мащабни кражби от червенотурската мафия , като КТБ например ?

В същия този енергиен сектор има далеч по големи далавери от тези "евнтуални подозрения" за 88 млн.

Да. Както и Цветан Цветанов и много други. А иначе ще съм много доволен, ако този боклук Трайков влезе поне за две години в затвора. Където е мястото на всички престъпници.

преди 12 часа, ncl написа:

Да. Както и Цветан Цветанов и много други. А иначе ще съм много доволен, ако този боклук Трайков влезе поне за две години в затвора. Където е мястото на всички престъпници.

Аз ще се радвам който и да влезе. Поне един...

О да... говорите като типични цоциалисти .... всички престъпници  искаме да са в затвора, обаче те герберистите са най най най големите престъпници :)

А за Трайчо не знам дали някой обърна внимание, в интервюто си каза че са го предупредили , даже на два пъти чрез трети лица, без да уточни....

т.е. потвърждава се тезата за "опраскването" и използванеот на прокуратурат като "политическа бухалка" .

Точно така. По-големи престъпници от герберастите и деформаторите няма. Задминават даже социалистите и депесарите.

А за Трайчо и Дянков почти бях забравил. Добре, че е прокуратурата да ни подсеща. Също и за Ненчев и за Москов.

А когато прокуратурата се занимаваше с Волен Сидеров, беше добра, нали?! Тогава нямаше ли значение, че се използва като политическа бухалка?!

За съжаление живеем в България и очаквам да оправдаят всички. Докато престъпници управляват държавата ще е така.

преди 2 минути, ncl написа:

А когато прокуратурата се занимаваше с Волен Сидеров, беше добра, нали?! Тогава нямаше ли значение, че се използва като политическа бухалка?!

Интересно сравнение. само дето хулиганските гаменски изцепки на прехидроления нямат нищо общо със принципа сега.

То дори е наивно смешно да се търси политическа "бухалка" срещу гамена :)

Наскоро чух че се разтапяте от умиление как бил спасил бездомна женица от суд дето била без лична карта ?

Каква политика видя в една хулиганска проява ?

то не е една де...

И в двата случая има нарушение на закона. Също така и Волен е бил "съветван" и предупреждаван. Дали е за хулиганска проява или за друго нарушение на закона разлика няма. Разликата е само, че Трайков е от вашите. И затова сега пискате...

преди 2 минути, ncl написа:

И в двата случая има нарушение на закона. Също така и Волен е бил "съветван" и предупреждаван. Дали е за хулиганска проява или за друго нарушение на закона разлика няма. Разликата е само, че Трайков е от вашите. И затова сега пискате...

Кои са тези ваши и наши, колега? :D

Те са все български политици - Волен с гаменските си изцепки, Овчаров, Масларова, Станишев, Цветан Цветанов, Румен Петков и т.н.(доста са минали и през дела) и какво?

На мен вече са ми смешни напъните на прокуратурата, не вярвам в нито един техен акт и не разбирам радостта ти от поредните кьорфишеци(за нас) с определено политическа цел.

Ама щом като пък сте толкова вярващи... вярвайте си.

Аз чакам деня, в който Цацаров ще бъде превикан на разпит :D да дава обяснения за пълната олигрофения на българската прокуратура по негово време.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.