Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

Така е. Всички са български политици. Но симпатизираш и гласуваш за едни и не харесваш другите. Чудех се дали да сложа кавички на вашите, за да няма обърквания. Изглежда е трябвало. За теб не знам, но да - за мен ще е радост, ако поне един от престъпните ни политици влезе в затвора.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 28 минути, ncl написа:

Така е. Всички са български политици. Но симпатизираш и гласуваш за едни и не харесваш другите. Чудех се дали да сложа кавички на вашите, за да няма обърквания. Изглежда е трябвало. За теб не знам, но да - за мен ще е радост, ако поне един от престъпните ни политици влезе в затвора.

Лично аз се стремя да гласувам за онези, които са най-близо до моите разбирания и предпочитания как бих искала да изглежда България, друг е въпросът, че обещанията им не се изпълняват или са частично изпълнени и там където най-много ми се е искало да бутнат, не са го направили. И то с години. Освен това и наблюдавам кога държавата(при кои) дръпва поне малко напред и при кои е в застой или отново назад... а назад винаги ни е дърпала БСП във всичките и управления(и коалиционните). Затова никога не бих гласувала за тях(и за коалиционните им партньори). Простичко е. Не симпатизирам на никого. Имам идеал за държава(и това не е САЩ) и ми се иска и България да се доближи до този идеал.

Е, да... ама все още не и не се и вижда светлина в тунела(ама не влак :D)

А за Трайков не се тревожи, обвиненията ще отпаднат, най-вероятно и дело няма да има. Приветствам и решението му да съди прокуратурата клевета и набеждаване заради коментарите по негов адрес.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Обвиненията едва ли ще отпаднат. Иначе съм почти сигурен, че съда ще го оправдае. Както всички други престъпници преди него.

преди 10 часа, miro20 написа:

О да... говорите като типични цоциалисти .... всички престъпници  искаме да са в затвора, обаче те герберистите са най най най големите престъпници :)

А за Трайчо не знам дали някой обърна внимание, в интервюто си каза че са го предупредили , даже на два пъти чрез трети лица, без да уточни....

т.е. потвърждава се тезата за "опраскването" и използванеот на прокуратурат като "политическа бухалка" .

Грешиш, както обикновено... Аз много бих се радвал, на един Румен Петков зад решетките. Повече отколкото на Трайчо...примерно. А Бойко пък, си е за панделата много преди да стане политик.

преди 16 часа, ncl написа:

За съжаление живеем в България и очаквам да оправдаят всички. Докато престъпници управляват държавата ще е така.

преди 8 часа, язе написа:

А Бойко пък, си е за панделата много преди да стане политик.

Извинявам се, че цитирам само някои части, но това е за да не заемам много място, а освен това смятам, че тези двата отразяват напълно действителността в обрулената ни от идиотите държава. В момента вали сняг и очаквам довечера по всичките му телевизии да дават отново "спасителя на нацията", от което затъпелите му избиратели просто изпадат във възторг, сякаш ако някой друг управляваше, България щеше направо да изчезне. Ако тоя продължи да управлява, ще настъпи глобално затоп..., пардон глобално затъпяване, сега тук, скоро и в други страни. А, иначе За много години!, но не с него разбира се.

преди 17 минути, crazy katon написа:

Извинявам се, че цитирам само някои части, но това е за да не заемам много място, а освен това смятам, че тези двата отразяват напълно действителността в обрулената ни от идиотите държава. В момента вали сняг и очаквам довечера по всичките му телевизии да дават отново "спасителя на нацията", от което затъпелите му избиратели просто изпадат във възторг, сякаш ако някой друг управляваше, България щеше направо да изчезне. Ако тоя продължи да управлява, ще настъпи глобално затоп..., пардон глобално затъпяване, сега тук, скоро и в други страни. А, иначе За много години!, но не с него разбира се.

Лошото е, че който да дойде на власт, не може да направи некоалиционно правителство. Ако БСП спечели изборите, сигурно ще са с партньор ДПС. Ако е ГЕРБ, ще са я с Патриотите, я с Реформаторите. И дано не е никой от тия варианти, ама нада ли:(

П.П. За Много Години! Да сме живи и здрави още дълго време!

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

на 5.01.2017 г. в 11:33, ncl написа:

И в двата случая има нарушение на закона. Също така и Волен е бил "съветван" и предупреждаван. Дали е за хулиганска проява или за друго нарушение на закона разлика няма. Разликата е само, че Трайков е от вашите. И затова сега пискате...

чакай малко... имаш вътрешна информация ли за обвинението към Трайчо ??  че е нарушил закона и е виновен ?

А гаменските хулигански изцепки на Сидерович са повече от очевидно престъпление. То даже никой не спори за това, и самия той се призна за виновен, и бе осъден след споразумение за полекя присъда.

Така че за "политическа бухалка" можем да сравняваме който искаш друг властови политик, който евентуално е сгазил закона заради свои разпоредби, но вожда е съвсем друго нещо.

преди 3 минути, miro20 написа:

А гаменските хулигански изцепки на Сидерович са повече от очевидно престъпление. То даже никой не спори за това, и самия той се призна за виновен, и бе осъден след споразумение за полекя присъда.

Сравняваш несравними неща отново! За да съм по разбираем ще се изкажа с твоя речник.
Сидеров е сламката в двора ти а ти отново не виждаш гредата.
Хулиганските изцепки с колко свиха държавния бюджет ?
Сравняваме хулигански изцепки със сериозни липси на финикийски знаци ! Това само професионален манипулатор може да се опита да го приравни 1/1 и да го поднесе като аргумент.

Много ясно, че е съвсем друго нещо. Не може да се сравнява с най-умните, най-красивите и най-невинните. А иначе, че Трайчо е нарушил закона го определя прокуратурата и повдига обвинения. А вече съда казва дали е виновен или не.

преди 7 часа, karadzha написа:

Лошото е, че който да дойде на власт, не може да направи некоалиционно правителство. Ако БСП спечели изборите, сигурно ще са с партньор ДПС. Ако е ГЕРБ, ще са я с Патриотите, я с Реформаторите. И дано не е никой от тия варианти, ама нада ли:(

П.П. За Много Години! Да сме живи и здрави още дълго време!

Прав си, само това са вариантите, затова набързичко да ги разгледам. БСП в настоящия момент не може да управлява, защото още на втория месец разни мутроиди, соросоиди и - матори ще и спретнат "майдан" и това е. Деформаторите са изчезващ вид и съществуват само в някои зоологически ... пардон, само в парламента и тук-там в министерство, или кметство. Ще си призная, че в един момент и аз залагах на патриотите, но се оказа, че напразно. Защото, който иска да промени нещо в България, трябва да е изцяло и непоколебимо против управляващата групировка, а не да играят на "тука има - тука нема". Това е - живеем в обречена държава и ще е така, докато тъпото управлява. И аз също :(.

преди 21 минути, BMW Маниак написа:

Сравняваш несравними неща отново! За да съм по разбираем ще се изкажа с твоя речник.
Сидеров е сламката в двора ти а ти отново не виждаш гредата.
Хулиганските изцепки с колко свиха държавния бюджет ?
Сравняваме хулигански изцепки със сериозни липси на финикийски знаци ! Това само професионален манипулатор може да се опита да го приравни 1/1 и да го поднесе като аргумент.

И пак да те питам - къде видя политика в хулиганските изцепки на Сидерович ? И къде в осъждането му има "политическа бухалка" ??

преди 1 минута, miro20 написа:

И пак да те питам - къде видя политика в хулиганските изцепки на Сидерович ? И къде в осъждането му има "политическа бухалка" ??

Ама защо мен цитираш ? Аз някъде да твърдя казаното от този твой цитат или бягаш от това което аз казах като ми задаваш отклоняващи въпроси ?

Не е отклоняващ въпрос. Виждам че няма как да извъртиш простичкия факт , че хулигански изцепки на Сидерович нямат нищо общо с политика и с "бухалките" котио иззползва прокуратурата с политически цели.

Затова и пак ще ти повторя - ако трябва да се сравнява случая с Трайчо, трябва да се сравняват обвиненията свързани с управленски решения на други политици и управници, а не да се сравняват нечии гаменски изцепки, нямащи абсолютно нищо общо с политика или партии.

преди 2 минути, miro20 написа:

Не е отклоняващ въпрос. Виждам че няма как да извъртиш простичкия факт , че хулигански изцепки на Сидерович нямат нищо общо с политика и с "бухалките" котио иззползва прокуратурата с политически цели.

Хайде да не задълбаваме в НПК. Никой не отрича или поне аз не помня да съм отричал хулиганските изцепки на Сидеров. Където наказанието по НПК може да е глоба или условна присъда. Сидеров си е обвиняем и като такъв може да избере най удобната си за него защитна теза. И лансира политическа бухалка. Но не ми го слагай това на клавиатурата.
Но ти сравняваш несравними престъпления.
Сидеров е сламката Миро набий си го в главата и не го давай за пример или пък да го приравняваш със схеми за точене на бюджета от които вече пряко е засегнат народа.

преди 4 часа, ncl написа:

На Трайчо за каква политика му са повдигнати обвинения, Миро?

Ти и още двама дето са ти лайкнали простотията, е достатъчно просто да прочетете за какво му е повдигнато обвинение, и в качеството на какъв. Не защото като частно лице е набил някого пред клекшоп,  или защото е вдигал скандали в самолети , а обвиненията са спрямо  качеството си на министър от определена политическа сила и решения които е вземал или не.

Относно червенотурската кукла Сидерович пак да напомня кой го спомена

Цитат

Хайде да не задълбаваме в НПК. Никой не отрича или поне аз не помня да съм отричал хулиганските изцепки на Сидеров. Където наказанието по НПК може да е глоба или условна присъда. Сидеров си е обвиняем и като такъв може да избере най удобната си за него защитна теза. И лансира политическа бухалка. Но не ми го слагай това на клавиатурата.
Но ти сравняваш несравними престъпления.
Сидеров е сламката Миро набий си го в главата и не го давай за пример или пък да го приравняваш със схеми за точене на бюджета от които вече пряко е засегнат народа.

Не аз сравнявам. Не аз. Нали до сега обяснявам как изцепките на путинската мижитурка нямат нищо общо с темата.

Съвсем се оплетохте другари :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, Neli Asenova написа:

говорим в момента за трайчо  а не за господин Сидеров

Именно. !

гледай сега какво става

http://www.ataka.tv/видео/ес-е-загубил-близо-18-млрд-евро-от-санкциите-срещу-русия-c21040.html

изгубил е ЕС 18 милиарда евро  заради санкциите срещу Русия а можеше да няма санкции  и да ги разпредели тези пари по равно на всички българи и всеки от нас щеше  да има по още един апартамент.

преди 29 минути, Neli Asenova написа:

гледай сега какво става

http://www.ataka.tv/видео/ес-е-загубил-близо-18-млрд-евро-от-санкциите-срещу-русия-c21040.html

изгубил е ЕС 18 милиарда евро  заради санкциите срещу Русия а можеше да няма санкции  и да ги разпредели тези пари по равно на всички българи и всеки от нас щеше  да има по още един апартамент.

Санкциите си имат причина. Не са наложени просто тей щото някой си е наумил .

Когато РФ върне Крим на законната украинска  държава, и когато си изведе войските от Донбас, тогава няма никакъв проблем да бъдат премахнати санкциите.

Разбира се, такива като теб включително и от пропагандната продажна антибългарска телевизия Алф, не споменават тези причини.

Това че някои се опитват да смегчат, или премахнат тези санкции, дори да изтъргуват това, никога няма да премахне  причините за тези санкции.

пп

И един жокер да ти дам, да го зададеш като въпрос към вашата пропагандна телевизия - Защо като цитирате загубите, не казвате и другото уточнение от австрийския доклад , че и без санкциите 44 % от тези цифри се дължат на икономическия спад в РФ , а не на санкциите . :)

Ето ти и още един жокер за ТВ Алф което няма да излъчат . Оценка  от "аргументи ру" на каква стойност са загубите за РФ :

http://argumenti.ru/economics/2016/02/433639

- 170 млрд $ от санкции , 400 млрд $ от недополучени доходи от петрол и газ,  и 280 млрд  $ инвестиционен отток от чуждестранен капитал за 3.5 г

ЕС бълха ги ухапала с тези 17.6 млрд :)

има ли шанс санкциите да паднат без Русия да върне Крим на незаконната украинска държава ?

Украинската държава е световно призната от всички цивилизован и страни , с редовно проведени и парламентарни,  президентски и местни избори. Признати от РФ също.

Дали има шанс  ? та те санкциите са въведени единствено за това.

преди 18 минути, miro20 написа:

та те санкциите са въведени единствено за това.

Наистина ли не осъзнаваш колко смешно звучи въпроса ти ?

все едно ученик който краде от другарчетата си да зададе въпрос на учителката - Може ли да продължа да си крада , да бия другарчетата си , и да не бъда  наказван ?

:)

Значи, Нели, ние страдаме, заради това, че САЩ не получиха базата в Крим.

Аз очаквам, че след смяната на маймуната Обама нещата ще се променят. Появи се информация, че Тръмп сменя всички посланици и ще преразгледа ваичко направено от Барак О. Можем да очакваме падане на санкциите и лустрация (най-сетне) за всички мировци внедрени по света.

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.