Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 2 минути, язе написа:

По- леко с разстрелите

не аз... просто гледам новини.... и какво може да се случи на един гамен дето е забравил къде се намира

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, miro20 написа:

не аз... просто гледам новини.... и какво може да се случи на един гамен дето е забравил къде се намира

И аз гледам. Последно приземиха самолет в Чехия поради терористична заплаха, но нямаше разстреляни... Та, по- леко с разстрелите и мръсните кучета.  :)

преди 25 минути, miro20 написа:

Хайде сега ми обясни тази разлика

Свърши ми лимитът за безплатно обучение, скоро ще започне платен курс, може да се запишеш!

преди 41 минути, miro20 написа:

Нали разбираш че в едни други държави , не само че щяха да приземят самолета и да го понабият, ами и щяха да го разстрелят като мръсно куче за тероризъм ?

либерали в действие :D

ето защо по голамата част от света вече ви се смее и не ви взима на сериозно.

преди 54 минути, язе написа:

И аз гледам. Последно приземиха самолет в Чехия поради терористична заплаха, но нямаше разстреляни... Та, по- леко с разстрелите и мръсните кучета.  :)

Айде бе ? Това ли си "гледал" ??

Цитат

Самолет, излетял от о. Гранд Канария към столицата на Полша – Варшава, е кацнал на летището в чешката столица Прага заради опасност от експлозия, а местната полиция е застреляла заподозрения за подготвяната атака, съобщават Reuters и РИА Новости. „В старата част на пражкото летище „Рузине“ във връзка с опасност от взрив на борда извърши принудително кацане самолет Боинг 737-800, пътуващ от Канарските острови до Варшава. Полицията на място ликвидира заподозрения“, гласи съобщението за инцидента. По думите на министъра на вътрешните работи на Чехия - Милан Хованец, извънредно пристигнал на летището, всички 160 пътници са били благополучно евакуирани от машината, която в момента подлежи на претърсване. Полицията разследва инцидента.

Имало е "опасност от взрив" ... и са го ликвидирали... после са почнали претърсване и  разследване.....

Между другото .. не е лошо да се консултираш с очен лекар.

преди 24 минути, Neli Asenova написа:

либерали в действие :D

ето защо по голамата част от света вече ви се смее и не ви взима на сериозно.

Никой не се смее на такива неща.. идея си нямам откъде го измисли . Разстрелват и още как... но пък нищо не ти  пречи да се пробваш.... :)

И в това няма абсолютно нищо "либерастично"... що ми се струва че дори не знаеш  какво означава тази дума щом цитираш нещо  което няма нищо общо

преди 42 минути, M.Николов написа:

Свърши ми лимитът за безплатно обучение, скоро ще започне платен курс, може да се запишеш!

Изписа тонове бла бла бла, а не смееш да отговориш на толкова простичък въпрос :

КАква е раликата межу "министър като политическо лице" и ..."министър като лице с определена власт и определени задължения, произтичащи от заемания пост"

Дали не е защото осъзнаваш че си казал една кръгла глупост ?

Но те е срам да си го кажеш ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

Мъж с психични проблеми – такъв е според чешката полиция пътникът, който държа в плен 160 души от полета на полските авиолинии, пътуващ от Канарските острови до Варшава. Както БЛИЦ писа, самолетът Боинг 737-800 кацна извънредно на летището в Прага в петък вечер.

„Терористът“ е задържан, той е пътувал заедно със съпругата си и е заплашвал останалите, че има бомба, която ще взриви. При ареста му се оказало, че е не е въоръжен, нито пък в него е имало избухливи материали. Мъжът е на около 60 години, съобщава чешкото министерство на вътрешните работи.

„Става въпрос за човек, който има психични проблеми, мъжът е заплашвал всички пътници, че ще взриви бомба и заради това се е наложило извънредното кацане. Искам да благодаря на полицията, че реагира толкова бързо“, коментира чешкият министър на вътрешните работи Милан Хованец.

„От моя гледна точка не може да се говори за терористичен акт, по-скоро става въпрос за психични проблеми“, твърди Хованец.

Maлко след първосигналните...

Аз за разлика от теб не пиша бла бла бла, а пиша конкретно, това, че на някои са им необходими повече обяснения за да схванат същността, ми съжалявам, но личното ми време ми е скъпо за да го губя за да образовам непознати.Има училища, частни уроци, курсове, там ще ти помогнат.А също така има и интернет, търсиш и четеш.

преди 11 минути, язе написа:

Maлко след първосигналните...

Цитат

Чешките полицаи са ликвидирали предполагаемия терорист, заради когото на летището Рузине в Прага аварийно се е приземил Boeing 737-800, летящ от Гран Канария за Варшава, собщава "РИА Новости" с позоваване на местната телевизия.

Пътникът, за когото нищо не се съобщава, е излетял от Канарските острови и в хода на полета на борда е създал опасност от експлозия. След принудителното кацане на самолет в старата част на летището в Прага, на борда се качва полиция и заподозреният в подготовка на терористичен акт е бил застрелян от един от нейните служители.

На мястото на инидента незабавно е пристигнал чешкият вътрешен министър Милан Хованец. Според него, всичките 160 пътници, които са били в самолета, са били безопасно евакуирани от салона.

Служители по сигурността, включително кинолози с кучета и специалисти по взривовете са започнали оглед на самолета.

Цитат

Reuters: Чешката полиция арестува полски гражданин след аварийното кацане на самолета в Прага

"Пътника, за когото нищо не се съобщава"... е после се съобщи- той е поляк и е пътувал с жена си, Чък 2. А да арестуваш мъртвец е много трудна работа.

Весели обаче тва за кинолозите. :)

Следвайте хронологията... За ликвидиране се говореше в първите, ексклузивни съобщения. Сигурно е ставало въпрос, за ликвидиране на опасността.

Редактирано от язе (преглед на промените)

В днешно време е доста трудно да се разбере истината за дадено събитие, освен ако не си бил очевидец.
В случая явно се е разминало без разстрел, но е възможно да се прочетат две съвсем различни статии за едно и също събитие в един сайт.

преди 6 минути, Ken написа:

В днешно време е доста трудно да се разбере истината за дадено събитие, освен ако не си бил очевидец.
В случая явно се е разминало без разстрел, но е възможно да се прочетат две съвсем различни статии за едно и също събитие в един сайт.

Така е. Затова казах, да се следи хронологията... Първоначалните съобщения бяха за "ликвидиран" и то в същия сайт, от който са следващите.

преди 29 минути, M.Николов написа:

Аз за разлика от теб не пиша бла бла бла, а пиша конкретно, това, че на някои са им необходими повече обяснения за да схванат същността, ми съжалявам, но личното ми време ми е скъпо за да го губя за да образовам непознати.Има училища, частни уроци, курсове, там ще ти помогнат.А също така има и интернет, търсиш и четеш.

Но ти стигна "времето" да напишеш поредното "бла бла бла" без конкретен отговор.

Благодря за което :)

преди 4 минути, Ken написа:

Да , така е. Но аз се абстрахирам от детайлите.. питам нещо по общо - какво би се случило на един гамен , който почне да вилнее  в самолет ?

На другаря путинофил Сидерович му се размина възможно най безпроблемно и незабележимо.

Дали сега ако седне в самолет и направи  подобни изцепки, ще му се размине ?

преди 20 минути, miro20 написа:

Да , така е. Но аз се абстрахирам от детайлите.. питам нещо по общо - какво би се случило на един гамен , който почне да вилнее  в самолет ?

Ами сам виждаш какво- арестуват го. Останалото е работа на съда. :)  Така се прави и така трябва да се прави! Хладнокръвието на органите на реда в такива случаи е от решаващо значение, за избягване или поне минимизиране на човешките жертви. Представи си какво мазало щеше да стане, ако чешката полиция беше на твоя акъл.  :)

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 17 минути, miro20 написа:

какво би се случило на един гамен , който почне да вилнее  в самолет ?

Бой и после в кауша ! Той Волен сам си го вкара с тези простотии , които направи. Нещо непростимо за обществена личност.

Миро не за пръв път жадува за смърт. Миналата година искаше да се бомбардират хората на концерта в Крим понеже били терористи. Сега разстрели за обикновен скандал. Странна личност е.

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

Ако е обикновен гражданин бих бил по снизходителен но в случая не е така...

пп. Това към горния ми пост. Да няма пак "умнотии" !

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 8 минути, иноТ написа:

Миро не за пръв път жадува за смърт. Миналата година искаше да се бомбардират хората на концерта в Крим понеже били терористи. Сега разстрели за обикновен скандал. Странна личност е.

Зависи кого ще осмъртяваме. Иначе Миро е голям пацифист.  :) И русофил, който мечтае за изтриването на Русия от лицето на Земята. Преди това обаче, да бъдат отведени на безопасно място Гари Каспаров и... абе и само на Каспаров ще кандиса.  :)

преди 12 минути, nikssi написа:

Ако е обикновен гражданин бих бил по снизходителен но в случая не е така...

Че то на Волен кво му е необикновеното? Дори манията му за мъжественост, си е най- обикновена...

преди 35 минути, иноТ написа:

преди 26 минути, язе написа:

И русофил, който мечтае за изтриването на Русия от лицето на Земята.

Така ли било ??

Не думай :)

Още колко простотии ще измислите за "митичния Миро"  дето все ви е в устата  ?

Не че не ме ласкае вниманието де.. ама все пак :)

преди 35 минути, nikssi написа:

Бой и после в кауша ! Той Волен сам си го вкара с тези простотии , които направи. Нещо непростимо за обществена личност.

Е да де...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:

Още колко простотии ще измислите за "митичния Миро"  дето все ви е в устата  ?

Ми примерно, че освен "митичен" е и "умен и красив", "обект и автор на общественото мнение", "богат, чаровен- истинско явление"...и така.:cool:

А сега ме извинете, отивам да си прегледам устата за паразити...

Не допусках че е възможно, да хванеш кариес по интернет. По дяволите, колко бързо се развиват технологиите...

За мен си остава възрожденец. Русофилството го оставям на страна за сега, понеже скоро искаше атака над Русия, в името на статуквото. Има да се доказва, че да е русофил. Малко алкайдофил си пада, ама айде. [emoji23]

преди 11 часа, иноТ написа:

понеже скоро искаше атака над Русия, в името на статуквото

я пак ? :)

преди 11 часа, иноТ написа:

Има да се доказва, че да е русофил

Доказал съм се отдавна като русофил , но не и като путинист. Това , да повторя, е както разликата между нацист и германец. Ама за вас няма такава разлика.

Кой от вас може да каже наизуст поне едно стихотворение на руски класици, или да прочете някоя статия без гугъл преводач ?

преди 42 минути, ncl написа:

То ако ти си русофил, значи 85% от руснаците не са такива. Според теб, кое е по-вероятно?

Руснаците са путлеристи и безродници. От червенотурската мафия.:ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.