Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 4 часа, darkterminal написа:

Не четеш ли "...в радост и мъка, в охолство и лишения..." ще рече, тя съзнателно е приела, че може и да има лишения... За издръжки, брачна клетва няма!

мъжки интерпретации....

сега малко женски

Цитат

.в радост и мъка, в охолство и лишения

значи и мъжа съсзнателно е приел че жена му може да се среща с други мъже даже и да му е мъчно и да бъде  лишен от секс

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нали и аз това казвам... Бъктън от курвенски интерпретации...

П.П. Иначе, ако не обърна внимание, в оброчната клетвата се споменава да бъдат заедно, в радост и мъка, в охолство и лишения, в здраве и болест, а не тя да бъде с друг или не дай си Боже с други...

аман от  интерпретации на псевдо мъжкари не поемащи ангажименти към жените си 

споменава  се да бъдат заедно ама не се пък споменава че не може  да бъдат с друг.

преди 13 минути, Neli Asenova написа:

аман от  интерпретации на псевдо мъжкари не поемащи ангажименти към жените си 

споменава  се да бъдат заедно ама не се пък споменава че не може  да бъдат с друг.

Ако не е забранено, значи е разрешено. Ей тоя "принцип" ще ни изяде главите.

Тя, нали за това се нарича "оброчна" тази клетва бре джанъм, защото се обричат двамата само един на друг...

П.П. Това, разбира се е валидно, само за тези, които разбират, какво означават думите клетва и вричане! Тези, на които не им е било дадено да ги проумеят, хукват да си търсят с кого да се задоволяват, когато съзнателно са се самолишили от правене на секс с мъжа си...

П.П.П. Завоите на женската мисъл, винаги са били далеч и извън всякакво ниво на логика, от което човек винаги си е патил. Още от люлката на своето битие, от дните на Адам в Едема!

тва че е оброчна не дава  право на мъжа да я интерпретира  само той от негова гледна точка както му е угодно .

И ЕС се клел и обричал в правата на човека за свободно пътуване ама ограничава още хора където не трябва да ги ограничава но пък други ги където не трябва да ги пуска им дава и подслон и храна .криворазбраната цивилизация.

Най после нашите натовски дебили извадиха руските машини да разчистят пътя Варна-Добрич! ВИЖТЕ ВИДЕО!

Най после нашите натовски дебили извадиха руските машини да разчистят пътя Варна-Добрич! ВИЖТЕ ВИДЕО!

Най после нашите НАТО-вси дебили да извадят руските машини и да оправят Варна и Добрич. Срам ги беше да не видят партньорите ИМ как руската техника им оправя пътеките. ТЪПАНАРИ! Две седмици оставиха хората в снега само и само да не пипнат руска техника да не се заразят с русофилство.

http://spodeli.eu/nay-posle-nashite-natovski-debili-izvadiha-ruskite-mashini-da-razchistyat-patya-varna-dobrich-vizhte-video-articles-13803.html

:drum2:

на 1/13/2017 в 17:49, язе написа:

Да не сме станали президентска република, пък аз да не знам? Щом очакваш някакво влияние върху икономиката...

Не просто на прокопиевите труженички(пр..тки), им е платено. И тоя трябва да пусне нещо, по адрес на президента Радев. Виж го че все едни и същи олигархични медии цитира тоя.

А новата мантра на смешниците е, че България имал подем. Такъв подем имаме, че май само Албания, е с по-малка минимални заплата.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

и  с тея вериги после  асфалта за ремонт

преди 36 минути, nikssi написа:

Най после нашите НАТО-вси дебили да извадят руските машини и да оправят Варна и Добрич. Срам ги беше да не видят партньорите ИМ как руската техника им оправя пътеките. ТЪПАНАРИ! Две седмици оставиха хората в снега само и само да не пипнат руска техника да не се заразят с русофилство.

http://spodeli.eu/nay-posle-nashite-natovski-debili-izvadiha-ruskite-mashini-da-razchistyat-patya-varna-dobrich-vizhte-video-articles-13803.html

:drum2:

Добре де :) то бива партенки и изсмукани новини , ама да бе цитирал и останалото ли ?

Spoiler

Военноморските сили разчистваха отсечки от пътната мрежа на север от Варна, както и участъци в община Долни Чифлик. Преспите на пътя Кичево-Аксаковска панорама бяха разбивани с машина БАТ-М, която военните използват за прокарване на пътища в гористи местности.

Военни приятелю, военните :) И естествено че военни машини за проправяне на пътища нямат нищо общо със стандартен снегорин.

а това че военните седят още със 60 г стари раздрънкани машини дето гори като танк, не е комплимент ама въобще.

Дори в РФ са заменени с по нови модели и са изписани или бракувани : https://www.drive2.ru/b/1161716/

Spoiler

Данный путепрокладчик на вооружении СССР стоял с 1963 года. На данный момент его заменили более современным БАТ-2, о котором я расскажу в одном из последующих блогов.
Сейчас БАТ-М в большей части стоят на хранении или списании техники

Нима мислиш че по света няма по съвременни машини за пробиване на сняг и проправяне на пътища в гористи местности ???

И децата бха се смели на тези напъни за политически спекулации с някакво си "русофилство" ....  :):)  :laughing4:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 10.01.2017 г. в 23:32, язе написа:

Мдам, герберите го раздават обидени на народа и грам не си мърдат пръста да свършат нещо, което всъщност им е задължение. Какви жалкари... Нищо, вижда им се края.

Дали? Много хора ще гласуват за ГРОБ само да не е БКП. Аз вече обмислям подобен вариант. Принципно си гласувам за "ГлаД Народен", откакто се появиха на изборите, като само на президентските сега не гласувах за тях, що май нещо някой се уплаши... Голямо купуване на гласове ще пада. "България без гащи на Куневица" - ужасТ, БКП - даже и не го коментирам, ГРОБ - то и тъй тъй вече отиде коня в ряката..., СДС/ДСБ - lol, да ни управлява Бай Х0Й, комеди клъб ще е. Най ме е страх от "идиотите". Тея стай, че ще окрадат като ГРОБ, ми и ще ни вкарат в международен конфликт.

Аз залагам на нови избори на есен. Абе... Светльо Витков форевър! Поне за него знам, че не е свързан с БКП, ченгета, ДС, #koj. Малко ми е грижа, че е цесекар, ма ще го преживеем.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

преди 4 часа, Методи Дамянов написа:

Дали? Много хора ще гласуват за ГРОБ само да не е БКП. Аз вече обмислям подобен вариант. Принципно си гласувам за "ГлаД Народен", откакто се появиха на изборите, като само на президентските сега не гласувах за тях, що май нещо някой се уплаши... Голямо купуване на гласове ще пада. "България без гащи на Куневица" - ужасТ, БКП - даже и не го коментирам, ГРОБ - то и тъй тъй вече отиде коня в ряката..., СДС/ДСБ - lol, да ни управлява Бай Х0Й, комеди клъб ще е. Най ме е страх от "идиотите". Тея стай, че ще окрадат като ГРОБ, ми и ще ни вкарат в международен конфликт.

Аз залагам на нови избори на есен. Абе... Светльо Витков форевър! Поне за него знам, че не е свързан с БКП, ченгета, ДС, #koj. Малко ми е грижа, че е цесекар, ма ще го преживеем.

Те много хора и за НДСВ щяха да гласуват ама... На месиите от типа цървул, бързо им минава времето. После никой не ги помни.

А за Светльо Витков кво? То след Плевньо и Кондьо да бяхме избрали, нямаше да впечатлим никой.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Какво има да се спори за "Борисов -1 и -2"!?! Разсипия, мафия и прочие. Цялата партийка е финансово обезпечена от вън. Ще си го преместят в другия крачол, бОлиги дядовия. Лично Борисов си го каза, че баварските им проятели (на ГЕРБ) си харчат парите вече 10 години за тях (пак ГЕРБ). И после се чудят хората защо шефовете му са в Германия. И пак с пустата му руска заплаха, хибридни войни и прочие лъжи.

А равносметката след 10 години - хора това е половината преход - е потресаваща. В не хронологичен ред и с големи съкращения.

Създадена беше асфалтовата мафия, застроиха обезлюдените села с никому непотребни стадиони(освен ако не са ги строили за мигрантите), докато се осъществява перфидна и престъпна урбанизация и обезлюдяването на българските села.

16 милярда външен дълг (някой излапа голямата комисионна), а едва не взривиха държавата за единият милярд на Орешарски.

Приземиха БВВС, предадоха суверенитета на България - неофициално разбира се, и едва не ни вкараха във война с Русия, родното производство търпи огромни загубии от санкциите срещу големия руски пазар.

Направиха ни "енергийни джуджета" в Европа. Бяха спрени три големи енергийни проекта по ПОЛИТИЧЕСКИ (ВАСАЛСКИ) причини в пълен ущърб за България и икономиката ни. 

Наложи се КС да отменя политики на кабинета като противоконституционни. Реализирани бяха откровенно престъпни политики в образованието и здравеопазването. Държавата реши да финансира посредствеността сред циганите за да са равни с българите, защото такива са европейските практики. ЕЙ ЗА ТОВА! За среден 3 - 30€, за отличен 6.... по-добре да не казвам. Изнудване на болни хора да дават пръстови отпечатъци сякаш са престъпници, за което дори евробюрократите ни размахаха пръст.

Инжектираха българските деца с ваксини за чиито последствия тепърва ще чуваме. Деца бяха газени на пешеходни пътеки, а убийците си излизаха от съда с едва прикрита усмивка на доволстово. Лично Борисов в първия си мандат предложи съд по бързата процедура благодарение на което мнозина престъпници и рецидивисти си живеят живота. "Виновен ли си? Виновен съм. Браво моето моче нати 3 г. дръж се прилично и след година ще имаш възможност пак да безчинстваш."

Държава, бизнес и медии се сляха в едно, досущ както в доброто старо време. Герберите си имат проправителствена частна медия и говорители в ефира. Покровителство над бизнесмени, дялове, акции нещастни случаи.

Важни защитени свидетели претърпяха "инциденти", за които вече не се говори. Не е правен дори опит за премахване на Чл. 346 НК откакто е приет през 1968 г. Ще кажете червените го приеха. Аз обаче ще попитам, защо ГЕРБ не го промениха?

Саботираха българската кандидатура за глав. сек. на ООН.

И ОЩЕ И ОЩЕ наднационални престъпни и в ущърб на националните ни интереси престъпни политики.

Кабинети "Борисов -1 и -2" = на държавна измяна.

Сега в края на своя политически живот ни убеждават, че сме вързали и цъфнали. Мед и масло текат през чешмите. Оставят държавата с 3 милярда излишък. ХА-ХА-ХА! На фона на 16-те милиарда външен дълг и умишлено спрените плащания тези 3 милиарда са нищо. Все едно ги няма и никога не ги е имало.

Редактирано от Lautrec (преглед на промените)

преди 8 часа, Lautrec написа:

Бяха спрени три големи енергийни проекта по ПОЛИТИЧЕСКИ (ВАСАЛСКИ) причини в пълен ущърб за България и икономиката ни. 

Кои проекти ? от олигархичния престъпен монополен ЮП ни спаси ЕС и ЕК от Брюксел, щото сами не си знаем националната сигурност. .Белене отдавна се превърна в една площадка, през кояято да се перат и оправдават милиарди, от което се облажвха всички управляващи. естествено че никаква АЕЦБелене  не ни трябва , и в това са категорични всички експерти.

Третото кое е ?

Саботираха българската кандидатура за глав. сек. на ООН.

Бокова ли ? ми правилно . Едно че нямаше да я изберат, но освен това тя си бе про-кремълска червена кандидатура.Със всички произтичащи лобистки действия от това.

И ОЩЕ И ОЩЕ наднационални престъпни и в ущърб на националните ни интереси престъпни политики.

и още и още можеш да измислиш, въпроса е че това може да се измисли за всяко едно управлените.

То иделно никога няма да има. Ти такова ли очакваш ? Месия ? с ореол около главата и без ... полови органи щото ще е ангелче ?:laughing4:

Въпроса е като дръпнем чертата къде сме.

пп

Да добавя и някои неща които някои умишлено забравят :

http://www.mediapool.bg/20-godini-sled-katastrofata-videnov-bsp-s-novi-neuvyahvashti-meratsi-news258868.html

http://www.mediapool.bg/dvadeset-godini-po-kasno-kakvo-lazhat-komentatorite-na-sabitiyata-ot-10-yanuari-1997-g-news258846.html

тези ли искате да върнете на власт ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Въпроса е като дръпнем чертата къде сме.

Дам,пак там- в девета глуха...

А за енергийните проекти съм казвал вече. Очевидно е, че за България такива не се предвиждат. КОето значи, че за България не се предвижда и работеща икономика. Така де, икономика без енергетика как точно ще стане?  Един компютър като няма захранване, за кво му е процесор или какъвто и да е хардуер. Захранването ще е външно тип ГМО, колкото да светят лампичките на кутията (да не измрем от глад). Че то ще е голям срам, в 21 век, в РАВНОПРАВЕН член на НАТО и РАВНОПРАВЕН член на ЕС, калабалъка да се гътне от нещо различно от простотия...

Стига с тоя Борисов. Той и партията му вече са минало. Бебета и птици разбраха какво е надробил Борисов по времето на неговото "Велико" управление, което ни докара до хаос и мизерия. Ако сме във крак с времето и отчетем новите световни промени т.е. новите нагласи в ЕС, новият президент и политика  на САЩ, новия наш президент, то ще трябва да сме доста луди за да си мечтаем за  съвременното миналото и управлението на некадърните политици.

преди 17 часа, miro20 написа:

Военни приятелю, военните :) И естествено че военни машини за проправяне на пътища нямат нищо общо със стандартен снегорин.

Баш пък на мене за тия машиви да обясняваш...  факта си е факт и , че горят като танк това също е факт но поне са ефективни.

Е, аман да напишеш нещо против натовските дебили. Елементарен си Мирчо. :D

преди 17 часа, Методи Дамянов написа:

Да си припомним скандалите около Марешки.

преди 45 минути, nikssi написа:

Баш пък на мене за тия машиви да обясняваш...  факта си е факт и , че горят като танк това също е факт но поне са ефективни.

Е, аман да напишеш нещо против натовските дебили. Елементарен си Мирчо. :D

Кое е елементарното ? че копираш някакви детински сравнения , на които някой "умник" приписва  спекулации с  русофилство ???

Или е елементарно че сравняваш верижна техника тип брониран танк с далеч по маломощна техника ? и да подскачате - вижте моя руски голиат  как се справя там където гадното германско трабантче не може :laughing4:

Елементарно ли е че вместо хвалба , това е доста плачевен факт че военоморските ни сили най доброто което имат е стар модел бракувана руска техника ??

Относно "факта си е факт" и тук малко грешиш... хората казват че въпреки тази машина, тя не е могла да пробие, и пътя пак си е останал затворен .

Нямам нищо против да се надъхвате с простотии, ама няма нужда всички да ви гледат резила и спекулациите :)

преди 1 час, miro20 написа:

Нямам нищо против да се надъхвате с простотии, ама няма нужда всички да ви гледат резила и спекулациите :)

..и вашите също...

Напротив :) елементарна е първосигналната ти излагция :)

току-що, NIKISHARK написа:

..и вашите също...

Както виждаш аргументирано посочих една ваша. Но пък виждам трябва да "пригласяш" :) въпреки че сами си знаете кое е излагация и простотия в тази снегоринна "случка" :)

преди 7 часа, miro20 написа:

Кои (.....) на власт ?

Започвам да си мисля, че имате сериозни проблеми. Ако сканират мозъка ви, ще видите, че върху мозъчната кора на предния дял е инпринтнато - NGO forever.

Нямам никакво намерение да споря по теми за които возъкът ви е бил програмиран да отхвърля. Изградена е солидна защитна стена филтрираща истината така, че дори да не заподозрете, че такава изобщо съществува. Осмелете се да знаете!

И едно от многото доказателства за думите ми е вашата(и на други) убеденост за правителството на Виденов. Само един въпрос уважаеми. Как е възможно за седмица ВСИЧКИ магазини да се опразнят, дори складовете? Това може да се случи само в африканска държава с изгладнели до смърт хора. Ето ви жокерче уважаеми. Някой просто СКРИ всички стоки, а останалото е история. Няма как който и да било идиот (не, не Вие - Вие сте НПО умник) да ме убеди, че ИЗВЕДНЪЖ цялото производство заедно със запасите от зърно и храни са били изядени от народа няколко седмици. БРЕ ДА ВИДИШ ТИ ГЛАДЕН НАРОД! Но дори тази фантазия да беше истина, това означава, че производството ИЗВЕДБЪЖ е СПРЯЛО. Бе как стават тези неща ВИНАГИ, когато някъде по света някое правителство трябва да бъде свалено, защото е неудобно? Направете си скенер на главата и дайте снимката да видим.

Вместо да задаваш "въпросче" на което си измисляш "отговори" че и "жокери даваш" ,  вместо да громиш НПО закостенели инпринтнати мозъци и вида на кората, и до колко е "програмиран" ...та... можеше прсто да прочетеш статиите които цитирам. :)

Имам подозрения че въпрекич е са на български, такива като теб трудно биха ги прочели, камо ли осмислили .

Все пак там няма грубости , псувни и помпозни епитети и размисли за илюминати, масони,  като във високоинтелигентна атакисткодепесарска червендалеста "дискусия" :)

Lautrec, не се мъчи да набиваш мисъл в главата на Миро. Не влиза,налягането вътре е много голямо.Тва за Виденов е обяснявано многократно и няма нужда да си гений, та да се сетиш какво се случи тогава... Показно набиване на канчето от новите ни "приятели".

п.п. Сакън, недей да четеш статиите, че май малоумието е станало заразно. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.