Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 31 минути, miro20 написа:

Много добре казано. Именно затова ще гласуват за него .

Не хвърли ли поне малко око на лъжите на г-жа Лъжа ?

Или не ти прави впчатление ?

Странно....

Обсъждаме Борисов, затова и за него пиша. За Нинова важи същото, което съм написал и за Борисов.

Надявам се хората, които са гласували и за ГЕРБ и за БСП и за РБ, да мислят по-трезво, преди да пуснат бюлетината си на предстоящите избори.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, A.com написа:

За Нинова важи същото, което съм написал и за Борисов.

Айде бе ???

Внушенията ти са коренно различни . Я си прочети горното

"И познайте каква песен пак запя Борисов - друг ни е виновен(БСП в случая). Явно е, че тоя няма да се промени. "

Къде личи че са в "един кюп" и говориш същото за БСП ??? ???

преди 3 минути, miro20 написа:

Айде бе ???

Внушенията ти са коренно различни . Я си прочети горното

"И познайте каква песен пак запя Борисов - друг ни е виновен(БСП в случая). Явно е, че тоя няма да се промени. "

Къде личи че са в "един кюп" и говориш същото за БСП ??? ???

Няма внушения. Гледах го днес, по новините. Седи на някаква маса, пред негови привърженици, и с един познат вече маниер обяснява как лъжели ли лъжели от БСП. Старата песен на нов глас - друг ни е виновен. Познато ти е, нали?

А това, което написах беше в отговор на заявеното от Борисов, че е като Тръмп. Затова и съм коментирал само Борисов.

Ти попита за г-жа Лъжа и аз ти отговорих и за нея. За Кунева, Пърмова, Пърмова-Кунева, Кунева-Пърмова мнението ми е същото. Тя е г-жа Лъжа с най-голямото Л. Сстаналите 240 хрантутника са 2-3 обиколки по-назад в лъжите, ама не се предават.

преди 7 минути, A.com написа:

Няма внушения. Гледах го днес, по новините. Седи на някаква маса, пред негови привърженици, и с един познат вече маниер обяснява как лъжели ли лъжели от БСП. Старата песен на нов глас - друг ни е виновен. Познато ти е, нали?

В новините не е цялата пресокнференция, затова дадох по горе цялото.

И не, не ми звучи познато , защото по познато ми звучеше Корнелия с техните лъжи.

Никой не е казал че Борисов и ГЕРБ са идеални. Напротив.  И аз казвам /съм сигурен/  че и при тях основния принцип е на "комисионните". даже бих казал.. ако при ГЕРБ си прибират проценти и комисионни, при БСП си прибират цялата сума върху проектите.

За трите вратички при газовите доставки да коментираш ? тройно оскъпяващи ?  които сега са премахнати ?

Но сравни лъжите на Корнелия.

Как трябва да се реагира на такива откровенни и нагли лъжи ?

Ти не обръщаш внимание на тях, а на реакцията на ГЕРБ в която рекация търсиш "кусури".

Това ми прилича на "Гредата и сламката".

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 22 минути, miro20 написа:

И не, не ми звучи познато , защото по познато ми звучеше Корнелия с техните лъжи.

Корнелия, от кога започна да лъже? Борисов от кога се оплаква, че все някой друг му е виновен?

Как трябва да се реагира на такива откровенни и нагли лъжи ?

На такива откровени лъжи, кражби, манипулации трябва да реагира следствието, прокуратурата и съда и да се приложи цялата строгост на закона. Нали, според Плевнелиев, сме държава, в която има върховенство на закона.

Ти не обръщаш внимание на тях, а на реакцията на ГЕРБ в която рекация търсиш "кусури".

Реакцията на един единствен човек, на когото това не му е кусур. Това си му е навик, мантра някаква - все другите са виновни.

преди 31 минути, A.com написа:

Имам чувството че въобще си нямаш на идея какво е казала Корнелия, и още по малко си чул Борисов за какви нейни лъжи говори.

Честно :)

Отделно пък как да се сезира прокуатура и съд и как да провери истина ли е че Корнелия ще вдигне  пенсиите с 20 % ?? и че няма да краде ?

Гледа ли оня ден когато я питаха... добре вие няма да крадете , посочете един пример за крадене от "другите" . И тя каза - не мога да посоча.

Май въобще си говориш ей така.. вятър да става ? Като Корнелия :)

преди 11 часа, A.com написа:

Надявам се хората, които са гласували и за ГЕРБ и за БСП и за РБ, да мислят по-трезво, преди да пуснат бюлетината си на предстоящите избори.

И за кой предлагаш да гласуват да попитам?

преди 11 часа, A.com написа:

Обсъждаме Борисов, затова и за него пиша. За Нинова важи същото, което съм написал и за Борисов.

Надяваш ли се този, на когото отговаряш, да мисли по-трезво? Не се надявай! Надяваш ли се ромляните, които гласуват за него, да мислят по-трезво? Не се надявай! Засега единственото, на което можеш да се надяваш, е чудо, но кой ти вярва в чудеса на днешно време. И все пак...

преди 28 минути, M.Николов написа:

И за кой предлагаш да гласуват да попитам?

За който си харесат от останалите. Но не може да гласуваш за доказани престъпници, а те с времето се доказаха като такива и да очакваш нещо различно от тях.

преди 11 часа, miro20 написа:

Имам чувството че въобще си нямаш на идея какво е казала Корнелия, и още по малко си чул Борисов за какви нейни лъжи говори.

Честно :)

Отделно пък как да се сезира прокуатура и съд и как да провери истина ли е че Корнелия ще вдигне  пенсиите с 20 % ?? и че няма да краде ?

Гледа ли оня ден когато я питаха... добре вие няма да крадете , посочете един пример за крадене от "другите" . И тя каза - не мога да посоча.

Май въобще си говориш ей така.. вятър да става ? Като Корнелия :)

Ти, Нинова, само за тези лъжи(че ще вдигне пенсиите) ли я обвиняваш? Само тези лъжи ли си чул от нея? Нали беше дал информация къде ходила из Русия, с кого се срещала, какво приказвали и т.н. Да не се окаже, че тя само за пенсиите е лъгала.

преди 26 минути, crazy katon написа:

Надяваш ли се този, на когото отговаряш, да мисли по-трезво? Не се надявай! Надяваш ли се ромляните, които гласуват за него, да мислят по-трезво? Не се надявай! Засега единственото, на което можеш да се надяваш, е чудо, но кой ти вярва в чудеса на днешно време. И все пак...

... и все пак хората вярват в чудеса.

@M.Николов, гласувай за когото решиш. Ама нека първо да видим кой ще се яви на предстоящите избори.

преди 3 минути, A.com написа:

Само тези лъжи ли си чул от нея? Нали беше дал информация къде ходила из Русия, с кого се срещала, какво приказвали и т.н. Да не се окаже, че тя само за пенсиите е лъгала.

Не разбира се. Двах само примери.  За останалите те насочих да излгледаш цялото видео.

Те лъжите за случките с Решетников си седят ... е някои ще ги забравят бързо разбира се :)

И ще повЕрват за пореден път как "Те няма дакрадат"  :) и как БСП са "ново начало" :)

преди 16 минути, ncl написа:

За който си харесат от останалите. Но не може да гласуваш за доказани престъпници, а те с времето се доказаха като такива и да очакваш нещо различно от тях.

И като влязат 20 партии с по 5% как според теб ще се състави правителство?Нужна генерална промяна на конституцията и изборната система, а за това е нужно Велико Народно Събрание.

Явно нещата по този начин не вървят, трябват промени за да се излезе от това положение.Не е нормално през година-две да се правят избори.

Трябва коренна промяна. Сопата не е решение. Емиграцията... то е донякъде, индивидуално обаче. Това с мажоритарните започва все повече да звучи, като прах в очите.

За мен... забрана на комунистите и пълна лустрация до второ поколение. Забрана на политическите партии за период от няколко години. Ма след това пък какво? Трябва ни извънреден модел. Нямам представа какво. Нещо радикално. Сопата, както казах не е решение. Пък и после пак ще ни излъжат. ГРОБ e най-добрия проект на БКП. Признавам им го. Нито ДПС, нито НДСВ  бяха толкова успешни. А този Борисов е един безродник. Не знам, дали ни тика към Кремъл или към Анкара, но определено неговата родина не е България.

Преди 15-ина години никой не говореше за ревизионизъм на тоталитаризма, а всеки, който споменеше такова нещо най-малкото беше осмиван - ако не заплюван. А вижте сега какво е? Даже в този форум. Може да е геополитика и ни подготвят за нещо, както казват. За мен просто са едни мошеници, но е много подозрително. Благодарение на "реформите" в образованието през тези години, днес българското общество е съставено основно от едни неуки зомбита - говоря за младите най-вече. А и не само. И техните родители, които израстнаха в безвремието след 96-98-ма. Чалгата вече е състояние на духа, а не пиянска музика. Отдавна не става въпрос за икономическото състояние. А за съзнанието ни. 

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

преди 2 часа, Методи Дамянов написа:

За мен... забрана на комунистите и пълна лустрация до второ поколение. Забрана на политическите партии за период от няколко години. Ма след това пък какво? Трябва ни извънреден модел. Нямам представа какво. Нещо радикално. Сопата, както казах не е решение.

Първото е напълно достатъчно. Поне на това знаем резултата. Всички бивши соц страни които овреме са я провели, са в пъти по добре.

Простичка зависимост, която всеки път я напомням на  червената атакисткодепесарска продажна мафия.

• Автор

Санирането - златно! По 17 хил. лв. на апартамент

Цитат

„Безплатната” програма за саниране струва средно по 17 000 лв. на апартамент. Това сочи доклад на регионалния министър Лиляна Павлова, с който бе предложено правителството в оставка да гласува промени в постановлението по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

Според данните към 17 януари тази година са обновени 12 460 жилища в 214 сгради. Стойността на всички дейности по тях е общо 216 290 538 лв. Средно за един апартамент това прави точно 17 359 лева. Над 1 млн. кв. метра досега е "подобрената жилищна инфраструктура". Облагодетелствани са 26 410 жители в цялата страна. Според сметките на регионалното министерство енергията, която ще се спести годишно, е 88 153 мегаватчаса. Намаляват се и емисиите парникови газове. Това водело до икономии от 13.545 млн. лв. годишно.

Според строители цената от 17 хил. лв. на апартамент е прекалено висока. Обикновено хората си санирали апартаментите за 3-4 по-малко пари, а с оглед на това, че поръчките за саниране на цели блокове би трябвало да намалят цената, то сумата наистина изглежда внушителна.

Фирмите, на които е възложено санирането, са гушнали доста парички, а и тези, които са им го възложили, не са останали с празни джобове.

Не е ли редно прокуратурата да се самосезира по случая?

А и крайно време е да започне проверка на дейността и на двете правителства на Борисов.

преди 4 часа, miro20 написа:

Първото е напълно достатъчно. Поне на това знаем резултата. Всички бивши соц страни които овреме са я провели, са в пъти по добре.

Простичка зависимост, която всеки път я напомням на  червената атакисткодепесарска продажна мафия.

О, и лустрацията. И то даже до трето поколение. Те внуците им са на по 40-50 години.

Цитат

Не е ли редно прокуратурата да се самосезира по случая?

Питаш за онази "фирма" на Шишко, Боко и Цацата ли?

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

преди 6 часа, Методи Дамянов написа:

Трябва коренна промяна. Сопата не е решение. Емиграцията... то е донякъде, индивидуално обаче. Това с мажоритарните започва все повече да звучи, като прах в очите.

За мен... забрана на комунистите и пълна лустрация до второ поколение. Забрана на политическите партии за период от няколко години. Ма след това пък какво? Трябва ни извънреден модел. Нямам представа какво. Нещо радикално. Сопата, както казах не е решение. Пък и после пак ще ни излъжат. ГРОБ e най-добрия проект на БКП. Признавам им го. Нито ДПС, нито НДСВ  бяха толкова успешни. А този Борисов е един безродник. Не знам, дали ни тика към Кремъл или към Анкара, но определено неговата родина не е България.

Преди 15-ина години никой не говореше за ревизионизъм на тоталитаризма, а всеки, който споменеше такова нещо най-малкото беше осмиван - ако не заплюван. А вижте сега какво е? Даже в този форум. Може да е геополитика и ни подготвят за нещо, както казват. За мен просто са едни мошеници, но е много подозрително. Благодарение на "реформите" в образованието през тези години, днес българското общество е съставено основно от едни неуки зомбита - говоря за младите най-вече. А и не само. И техните родители, които израстнаха в безвремието след 96-98-ма. Чалгата вече е състояние на духа, а не пиянска музика. Отдавна не става въпрос за икономическото състояние. А за съзнанието ни. 

Напълно съм съгласен с теб за необходимостта от лустрация до трето поколение. Забрана на политическите партии също мисля че е добра идея защото тези които са в тях заради келепиреца набързо ще се изхлузят и партиите ще заприличат на нормални такива като в нормалния свят. Далеч съм от мисълта че навсякъде по света не се въдят и безскрупулни кариеристи във властта но когато има и голям процент нормални хора защитаващи идеите и вижданията си в тях все има шанс да се преборят с келепирджиите. Медиите също ще се поизчистят от платени рупори защото няма да има кой да плаща така че е възможно и да се нормализира положението . След това както казва Чърчил -демокрацията е лошо нещо, но нищо по-хубаво не е измислено . Най лошото е че наистина съзнанието ни е в криза а то не се променя за 5 - 10 години както си мислехме в зората на демокрацията . Случи се точно обратното - изкуствено приписваните ценности на новия социалистически човек подържани с диктат и принуда се разсяха като мъгла и народа несвикнал със свободата я прие като липса на всякакви правила и ред. Отделно от това че прогонихме голяма част от най - качествения човешки материял така че не е сигурно дали изобщо може да се оправи , но трябва да се опита поне.

преди 6 часа, lsmurf написа:

така че не е сигурно дали изобщо може да се оправи , но трябва да се опита поне.

Така е .. трябва да се опитва...но не и с блянове към миналото

http://atlas.media.mit.edu/en/visualize/stacked/sitc/export/bgr/all/show/1970.2014/

Лустрацията няма да върне откраднатите милиарди- сопата ще го стори.

преди 9 часа, язе написа:

Пак ще ни излъжат после, Язе. А и те много от тея де могат да вземат сопата си биха камшика.

преди 12 часа, язе написа:

Посочи кой трябва да яде сопата де  ?

Лустрацията пак ще ти напомня, може да не реши всички проблеми, но примера с тези които я проведоха и тези които не са, е очевиден - които я проведоха от бившия соц лагер са в пъти по добре, тези които не - са на дъното.

Простичка логика доказана с времето.

преди 11 часа, miro20 написа:

Посочи кой трябва да яде сопата де  ?

Всички които не могат да докажат произхода на парите си. Като почнеш от Гриша Ганчев, та стигнеш до Пеевски и Прокопиев...

БКП се развихря

https://nova.bg/news/view/2017/01/25/171946/уволниха-чиновник-заради-шега-с-борисов/

уволнение заради  колаж 

все пак имаме напредък не е затвор 5 години за виц срещу спасителя на нацията

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.