Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 3 часа, ined написа:

Бойко Борисов за министър Кунева: Това беше голяма грешка...

"Фандъкова и Милена Дамянова ми се сърдиха три месеца", призна лидерът на ГЕРБ

0000331697-article2.jpg

Бившият премиер Бойко Борисов призна назначаването на Меглена Кунева за министър на образованието за една от големите грешки на ГЕРБ, пише "Труд". Той допълни, че това е станало причина и двама от изявените специалисти на партията в сферата на образованието, Йорданка Фандъкова и Милена Дамянова, да не му говорят дълго заради това.

"Голяма грешка беше, когато при изключително сложни условия правехме коалиция, ние дадохме на нашите коалиционни партньори образованието. И тогава Фандъкова, Милена Дамянова и други учители не ми говореха с месеци", каза лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Труд".

Когато по настояване на Кунева освободил и заместника й, сегашният просветен министър Николай Денков, Фандъкова и Дамянова не му говорили още три месеца. Той обясни, че се наложило да освободи Денков, защото Кунева заявила, че не може да работи с този зам.-министър.

"Един да махнеш, пада цялата конструкция. Толкова беше крехка коалицията. Така че една от големите ни грешки беше тази", каза Борисов.

Борисов коментира и очакванията за трудни коалиции и след сегашните избори. Според него, ако не се състави правителство след няколко месеца, би било "безумие".

Лидерът на ГЕРБ коментира и намалелият бежански натиск по границата ни и обяви, че партията му се е справила с този проблем.

"След като минаха изборите, изведнъж тази тема изчезна. В момента имаме нулева миграция, нула натиск. Освен това България е единствената държава, която е получила целево 320 милиона лева за укрепване на границата", каза той.

Хубаво си го пльоснал, да беше посочил източника.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Източника го пише, или искаше да снимам страницата на вестник "Труд" за доказателство?

тръмп ако познаваше кунева щеше да каже уволнена си! в частния сектор никога няма да си намериш работа!- политик - само говорене и никакви действия! :D

Aйде и Кунева замина. Това ще се окаже най-некадърният кабинет в историята на България.

Г-н Борисов много тънкообидчив излезе. Казал Герджиков, че за 10 дни са направили това, което другите не са направили за 5 години и Борисов веднага се обиди.

И е прав, Герджиков май се обърка нещо и забравя, че е само служебен премиер на правителство с основна цел подготовка за избори.Аз лично съм разочарован от това което направи до сега служебното правителство!

"обидчив" за тая лампа ли ?? и че са сменили с ЛЕД осветление ?

УАУУУ.... брей , ти да видиш .. направо Герджиков ме впечатли тотално и безвъзвратно ... догодина пак за него ще гласувам :lol6:

гержика  гей ли е ? нещо синтаксиса  му  така ми се струва 

преди 56 минути, miro20 написа:

"обидчив" за тая лампа ли ?? и че са сменили с ЛЕД осветление ?

УАУУУ.... брей , ти да видиш .. направо Герджиков ме впечатли тотално и безвъзвратно ... догодина пак за него ще гласувам :lol6:

Ами обиди се. И пак запя старта песен - другите са виновни, да са я свършили другите тази работа. Като се случи някоя беда, Борисов никога не е виновен за нищо. Винаги другите. Парите, за ремонт на тунела, били даден по времето на тройната коалиция, следователно те е трябвало да го ремонтират. След като не са го направили значи те са виновни. А защо, през неговите мандати, не са разбрали, че тунела не е ремонтиран - мълчи. Ако са разбрали, защо не са го ремонтирали - пак мълчи.

Построих това, построих онова. Ако нещо не е както трябва - другите са виновни.

Ненчев дали е обиден, че над 100 държавни поръчки са дадени на прокуратурата? 

Хайде и една новинка от ЦРУ , между другото в клипа : 

.....Ще се подмазваш на Хилари , а ? :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

"Франкфуртер Алгемайне Цайтунг": България е сред тайните отличници на ЕС, но я грози опасност!

http://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/frankfurter-algemayne-tsaytung-blgariya-e-sred-taynite-otlichnitsi-na-es-no-ya-grozi-opasnost_news489880.html

Тия магистрали и тунели с обществени поръчки ли се правят? Качеството струва висока цена.А който предложи най-ниската то и трябва да бутне под масата и печели.Е как ще стане?

• 3 седмици по-късно...

все пак си призна боко без да иска  че бизнашки и райков са  гербаджийски назначения 

за тва не иска дебати щото   ще го издокарат  с някое въпросче и после ама друго исках да кажа не сте ме разбрали правилно .

https://www.vbox7.com/play:d1e1bd80c5

след  девета минута и половина

https://www.vbox7.com/play:05cbb9f65a

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

Чудесно интервю . Аз бих казал тези думи перефразирано - когато нещо прилича на л'йно , мирише на л'йно, то най вероятно е л'йно.

БСП се опитват всякакси да бягат от тази отговорност, и винаги отричат че нито президента бил техен, нито служебния премиер, нито правителството, нито тоталната метла, чистеща кадри и слагащи червени такива, нямало нищо общо с БСП :) .

Въпреки че като събереш 1+1+1 получаваш точно тази поговорка.

ББ никога не е бягал или да е лъгал кой е предложен от ГЕРБ и кой не е. ОСновна разлика с прикриващите се лъжци от БСП.

преди 5 часа, Yvan Sergeev написа:

все пак си призна боко без да иска  че бизнашки и райков са  гербаджийски назначения 

за тва не иска дебати щото   ще го издокарат  с някое въпросче и после ама друго исках да кажа не сте ме разбрали правилно .

https://www.vbox7.com/play:d1e1bd80c5

То беше ясно, Роската ги слагаше тия, за да замитат и да подгорвят почвата за Боеко.

• 2 месеца по-късно...

Един мой стар въпрос от миналата година , който и днес ще си позволя да повдигна

Цитат

Но иначе и на 24 май питах , но някои гузно мълчаха - защо руснаците празнуват създателите на нашата писменност, без дори да упоменават приноса на България ?

Нарочно гледах повечето отразявания на празника, за руснаците Кирил , Методий , учениците им са създатели , които са дали писмеността на много народи , между които някъде на последно място ... "и... на българи"

Днес някой се изаказа още по интересно :

Цитат

Сегодня и в России торжественный день – День славянской письменности, а письменность пришла к нам как раз с македонской земли. Прежде всего хочу поздравить Вас с этой наградой.

Кой ли е той ?  :)

Въпроса ми бе в тази тема, затова коректно го повторих.

Нещо да кажеш за нашия, български празник, товаришч ? :)

Коректно спамиш в тема за ГЕРБ? КОРЕКТНО??? Хахахахаа!

преди 5 минути, иноТ написа:

Коректно спамиш в тема за ГЕРБ? КОРЕКТНО??? Хахахахаа!

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

За пръв път попадам на коректен Спам. И аз мисля да го правя и то доста коректно. нали може, Шиши?

Питай администраторите :)

Аз те попитах нещо :

Знчи, понеже спамиш в темата за Борисов 2, ти се чувстваш задължен коректно да повториш? :D:D:D

Кефиш ме честно! Значи преди време си задал въпрос, който няма нищо общо с темата, но понеже си пич, решаваш да го повториш КОРЕКТНО! :D:D:D Шиши logick

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.