Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 23 часа, Black Power написа:

На кабинета Борисов му е май дошло времето отново да изхвърчи, но този път безвъзвратно! Гледам тропане на краченца,  треперене на ръчичики и истерични изказавания на разни представители на ГЕРБ, а това е доста показателно за страховете им! След нова година народа ще ги изхвърли и то с невероятен ритник - вервайте ми! Ще се убедя обаче, че България се населява от 100% идиоти ако на предстоящите извънредни парламентарни избори, отново гласуват за ГЕРБ!

никой не гласува за тях бе човече те сами си се избират пак и пак

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
Току що, haidukpikaso написа:

никой не гласува за тях бе човече те сами си се избират пак и пак

Няма страшно Сибанк ще пусне някои друг лев за фалшиви бюлетини

преди 17 минути, acnekt написа:

Няма страшно Сибанк ще пусне някои друг лев за фалшиви бюлетини

ще пусне ако има

:D

• Автор
на 18.12.2015 г. at 21:28, Black Power написа:

На кабинета Борисов му е май дошло времето отново да изхвърчи, но този път безвъзвратно! Гледам тропане на краченца,  треперене на ръчичики и истерични изказавания на разни представители на ГЕРБ, а това е доста показателно за страховете им! След нова година народа ще ги изхвърли и то с невероятен ритник - вервайте ми! Ще се убедя обаче, че България се населява от 100% идиоти ако на предстоящите извънредни парламентарни избори, отново гласуват за ГЕРБ!

Дано си прав!

преди 2 минути, Мойра написа:

Дано си прав!

А дано, ама надали...

Айде да ви повдигна темата за  любимия ви червен путинист  Волгин  като опозиционер на ББ :)

http://glasove.com/categories/novini/news/kalina-androlova-na-22-dekemvri-v-12-chasa-pred-sgradata-na-bnr-bydete-smeli-i-elate

Заповядайте на протеста срещу цензурата на ББ

22 декември , 12 ч.

Интересно ми е не за друго .. а.. с руските или с червените знамена ще отидете ?

Български няма да има.. то  това е ясно ...

преди 12 минути, miro20 написа:

Айде да ви повдигна темата за  любимия ви червен путинист  Волгин  като опозиционер на ББ :)

http://glasove.com/categories/novini/news/kalina-androlova-na-22-dekemvri-v-12-chasa-pred-sgradata-na-bnr-bydete-smeli-i-elate

Заповядайте на протеста срещу цензурата на ББ

22 декември , 12 ч.

Интересно ми е не за друго .. а.. с руските или с червените знамена ще отидете ?

Български няма да има.. то  това е ясно ...

Абе момченце, ти други интереси нямаш ли? Съпруга, деца, и те се нуждаят вечер от внимание.

Често влизам в Калдата, за да видя новините в софтуера и хардуера, и поглеждайки форумите, в политическите теми (дето не им е мястото в този сайт) най-често "лъсва" Миро.Ега ти инженера!

Че поне предварително прочитай това, което си написал, за да си поправиш грешките в правописа.

А твоите 33 думи ние ги знаем, стига си ги повтарял.

Често влизам в Калдата, за да видя новините в софтуера и хардуера, и поглеждайки

Абе момченце, ти други интереси нямаш ли? Съпруга, деца, и те се нуждаят вечер от внимание.

ГЕН. РАДЕВ С КЪРВАВО ПИСМО ДО МИНИСТЪР НЕНЧЕВ. ПРИЧИНАТА БОЙНАТА НИ АВИАЦИЯ ДА Е В КОЛАПС Е БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР

Цитат

Кърваво писмо на генерал Радев до спотайващия се Ненчев: Бойната ни авиация е в колапс!
Причината за аварийното състояние на изтребителите е бездействието на военния министър и неговото обкръжение, смята командирът на ВВС

Бойната ни авиация е в колапс и на практика е приземена, това пише в „кърваво” писмо до министър Николай Ненчев командирът на Военновъздушните сили генерал Румен Радев, съобщава „Телеграф”. Военен пилот номер 1 категорично заявява, че през лятото на 2016 година спираме да охраняваме небето си поради липса на изправни самолети.
Според него, причината за аварийното състояние на изтребителната авиация е бездействието на военния министър и неговото обкръжение.

Не са взети никакви мерки, поискани от командването на ВВС в куп докладни записки и рапорти. Министерството умишлено е провалило действащо рамково споразумение, а след това министър Ненчев не е взел мерки аз излизане от тежката ситуация.

„Учудващо е, че от тази пролет министърът упорито отказва да обяви обществена поръчка за доставка на части и агрегати за МиГ-29. Той умишлено не внася и готовия проект за нов изтребител в Министерски съвет”, пише още генералът.

Освен това Николай Ненчев умишлено не внася готовия проект за нов изтребител в МС, а това е трябвало да се случи до 30 юни т.г. и е сформирал някаква нова комисия, която не се знае какво точно прави и в която командвашия ВВС умишлено не е включен.

Според него, при тази ситуация и през 2016 година няма да бъде сключен договор за покупка на нов боен самолет и отпуснатите 80 милиона лева за целта няма да бъдат усвоени.

НЕНЧЕВ НА КЪРВАВА СРЕЩА С БОЙКО БОРИСОВ?

Цитат

Според непотвърдена информация днес по обед е имало "кървава" среща на министър Ненчев с премиерът на България - Бойко Борисов.
Срещата идва веднага след "кървавато писмо" на ген.Радев, командир на българските ВВС до министърът на отбраната, в което директно го обвинява в това, че през лятото на другата година ВЕЧЕ НЯМА КАК ДА ОХРАНЯВАМЕ СОБСТВЕНО СИ НЕБЕ!

Според запознати по време на видеоконферентната връзка днес с българските контингенти министър Ненчев е получил телефонно обаждане от Бойко Борисов, станал е на секундата и се е извинил, че бърза за срещата.
Очаквайте още подробности за развитието на скандала.

• 2 седмици по-късно...

Да дадем Кърджали, Хасково и Ямбол на Турция и тя ще ни защитава безплатно 60 години

http://bultimes.com/da-dadem-kardzhali-haskovo-i-yambol-na-turtsiya-i-tya-shte-ni-zashtitava-bezplatno-60-godini/

Правителството допусна структура на турските служби в България

http://bultimes.com/pravitelstvoto-dopusna-struktura-na-turskite-sluzhbi-v-balgariya/

преди 39 минути, ExaFlop написа:

Да дадем Кърджали, Хасково и Ямбол на Турция и тя ще ни защитава безплатно 60 години

http://bultimes.com/da-dadem-kardzhali-haskovo-i-yambol-na-turtsiya-i-tya-shte-ni-zashtitava-bezplatno-60-godini/

Правителството допусна структура на турските служби в България

http://bultimes.com/pravitelstvoto-dopusna-struktura-na-turskite-sluzhbi-v-balgariya/

Я виж ти. То затова Мирчо Кришански от Русенско прокламира за разните му там Новоосмании. Ще ядат тия тоягата май! Вкупом.

Цитат

"Разбира се, има много теми, по които ние не сме се разбирали с Турция и тогава пак тихо, но достатъчно твърдо съм им казвал, че не съм съгласен с това, което правят и то им се върна”, коментира още Борисов. "Когато те взеха двата реактора от „Белене” и решиха да ги строят в Турция , това беше индиректен удар срещу България. Когато „Южен поток” се прекръсти на „Турски поток” и тръгна да обикаля България през Гърция и Македония и това беше съобщено от президентите Ердоган и Путин в Анкара, аз видях чудовищно сближаване между Турция и Русия за сметка на България, но пак не рагирах публично, както сега. Защото те си позволяват да говорят, че едва ли не едни или други в България хора са подвластни – едни на Турция, едни на Русия или на който и да било. Когато ние спазвахме европейското ембарго за Русия, за около 10 млрд. евро им беше оборотът на зеленчуци, плодове, хранителни стоки за сметка на нашите производители, които над 300 млн. лв. са загубите ни от ембаргото за Русия и контраембаргото към България. Когато руският президент негласно каза, че не е хубаво да се ходи в България на почивка, а да отидат в Турция, те направиха милиарди обороти от този туризъм за сметка на българския, аз пак си мълчах”, каза още министър-председателят.

"И сега някой да казва, защото водим една балансирана политика – искаме да си направим газоразпределител, където от 3-4 източника на газ да си получаваме газ, сме подвластни на една или друга политика на Русия, това е не само невярно, не само голяма глупост, но и несправедливо с оглед на събитията, които ставаха през това време”, заяви Бойко Борисов и отбеляза, че заигравката” на Турция с Голямата мечка е донесла някои несгоди след това на турската страна.

http://www.blitz.bg/news/article/383791

Ами ето - радвам се че пак се оказах прав.

Тези простотии  за новорусии новоосмании нямат почва тук, на които простотии кръв пикаете че аз съм ОПОНЕНТ , а вие сте поддръжници :)

Как да ви викам  вече  на путинистчетата новорусийчета ? - ердоганчета ?

преди 1 час, miro20 написа:

Ами ето - радвам се че пак се оказах прав.

Тези простотии  за новорусии новоосмании нямат почва тук, на които простотии кръв пикаете че аз съм ОПОНЕНТ , а вие сте поддръжници :)

Как да ви викам  вече  на путинистчетата новорусийчета ? - ердоганчета ?

Бе тия простотии, че нямат място тук- нямат. Но ти не си опонент, а техния създател тук. И как може да сме хем за Турция, хем за Русия, като те са фактически в състояние на студена война. Ние сме си за България мило продажно грантаджийче, и ни е яд, че заради такива като теб, дето са готови и майка си да продадат за някой и друг цент сега държавата е на това положение. Добре си е имало толкова години закони за държавна измяна във всички държави и повярвай ми това престъпление се е наказвало най-строго. Със твоите простотии, с които си изкарваш хляба отдавна да си намазал по съответния член. Направо се гордея със себе си, че не приличам на теб и си вадя хляба по честен начин. Може да е малко, но ми е сладък. А ти ако имаше поне капчица нещо в главата- отдавна да си спрял да влизаш въобще в нета, камо ли да пишеш твоите простотии. Как ли се чувства продажник като теб отвсякъде да го игнорират, а той да продължава най- нахално да се бута и да си ръси опорните точки? На всеки нормален човек щеше да му е много кофти и отдавна да се е отказал, но това за теб не важи. Знам репертоара- като свършат аргументите започват обидите, дрън, дрън... Но това са фактите- за всички тук ти си просто една дребна продажна душица която не знае дори и теоретично какво значат понятията морал, съвест и т.н. 

преди 5 минути, upili написа:

Знам репертоара- като свършат аргументите започват обидите, дрън, дрън...

Да, точно така. :)

И за добавка, погледни ми и аватара. Той е за такива като теб. Които в безсилието си да признаят че говорят простотии и възхваляват  сепаратизма , тероризма и диверсиите на една държава в друга ържава, ги е срам от собатвените фекалии, които когато аз ги покажа с тези срвнения, и почват да реват.. ау.. вижте го този какви призиви прави... ау с какво ни сравнява !

Ами да, ще ви сравнявам винаги, защото точно таквиа фекалии сипете тук, точно такива антибългарски, античовешки и антиконституционни простотии.

И не, не съм аз продажника тук, и да, аз съм ви опонент на такива сепаратисти и антибългари, прокарващи чужда тотално лъжлива  пропаганда.

Цитат

И как може да сме хем за Турция, хем за Русия, като те са фактически в състояние на студена война. Ние сме си за България мило продажно грантаджийче, и ни е яд, че заради такива като теб, дето са готови и майка си да продадат за някой и друг цент сега държавата е на това положение.

Да, късате се сега с опорните точки, защото се чудите сега с кое ДПС да сте - протурското или проруското.

За вас няма българска позиция.

А аз се потретвам, но специално за такива беззъби спекуланти като теб ще ти го кажа отново :

https://www.kaldata.com/forums/topic/224289-има-заплахи-за-сигурността-на-българия/?do=findComment&comment=3266569

https://www.kaldata.com/forums/topic/224289-има-заплахи-за-сигурността-на-българия/?do=findComment&comment=3263913

преди 12 минути, miro20 написа:

Да, точно така. :)

И за добавка, погледни ми и аватара. Той е за такива като теб. Които в безсилието си да признаят че говорят простотии и възхваляват  сепаратизма , тероризма и диверсиите на една държава в друга ържава, ги е срам от собатвените фекалии, които когато аз ги покажа с тези срвнения, и почват да реват.. ау.. вижте го този какви призиви прави... ау с какво ни сравнява !

Ами да, ще ви сравнявам винаги, защото точно таквиа фекалии сипете тук, точно такива антибългарски, античовешки и антиконституционни простотии.

И не, не съм аз продажника тук, и да, аз съм ви опонент на такива сепаратисти и антибългари, прокарващи чужда тотално лъжлива  пропаганда.

Да, късате се сега с опорните точки, защото се чудите сега с кое ДПС да сте - протурското или проруското.

За вас няма българска позиция.

А аз се потретвам, но специално за такива беззъби спекуланти като теб ще ти го кажа отново :

https://www.kaldata.com/forums/topic/224289-има-заплахи-за-сигурността-на-българия/?do=findComment&comment=3266569

https://www.kaldata.com/forums/topic/224289-има-заплахи-за-сигурността-на-българия/?do=findComment&comment=3263913

преди 22 минути, upili написа:

Бе тия простотии, че нямат място тук- нямат. Но ти не си опонент, а техния създател тук. И как може да сме хем за Турция, хем за Русия, като те са фактически в състояние на студена война. Ние сме си за България мило продажно грантаджийче, и ни е яд, че заради такива като теб, дето са готови и майка си да продадат за някой и друг цент сега държавата е на това положение. Добре си е имало толкова години закони за държавна измяна във всички държави и повярвай ми това престъпление се е наказвало най-строго. Със твоите простотии, с които си изкарваш хляба отдавна да си намазал по съответния член. Направо се гордея със себе си, че не приличам на теб и си вадя хляба по честен начин. Може да е малко, но ми е сладък. А ти ако имаше поне капчица нещо в главата- отдавна да си спрял да влизаш въобще в нета, камо ли да пишеш твоите простотии. Как ли се чувства продажник като теб отвсякъде да го игнорират, а той да продължава най- нахално да се бута и да си ръси опорните точки? На всеки нормален човек щеше да му е много кофти и отдавна да се е отказал, но това за теб не важи. Знам репертоара- като свършат аргументите започват обидите, дрън, дрън... Но това са фактите- за всички тук ти си просто една дребна продажна душица която не знае дори и теоретично какво значат понятията морал, съвест и т.н. 

Цитираш ме , а не четеш цитираното  :)

Колко типично ... :)   обиди , празнословие и спам до дупка :) 

Чета,чета, не бери грижа. Това, че отдавна почти не пиша, не значи, че съм пропуснал и една от простотиите дето си написал до сега. В това е разликата да си вадиш хляба с честен труд- можеш да си позволиш само да четеш и да не пишеш :wink12: 

Редактирано от upili (преглед на промените)

преди 9 минути, upili написа:

не значи, че съм пропуснал и една от простотиите дето си написал до сега.

ммм.. да де.. няма какво да си пропуснал, след като нямам нито една "простотия" . Смешното е че винаги се повтаряте - една камара обиди спекулации извъртания, но нито един цитат на такава "простотия". :) Да, знам.. банално ти е че все говоря за "аргументи,  бла бла бла" .. но си е факт че ги нямате :)

А аз каквото съм искал да кажа и сравня- го казвам , аргументирам и  цитирам.

Огромен проблем ви е че съм българин, православно кръстен,  който не би позволил цепене на държавата и парирам всякакви ваши антибългарски простотии /да ето това са простотии/ за сепаратизъм, за милеене по турския език / и това го чух от вас/ , и голям трън ви е че съм фен на българските възрожденци , които не знам защо вие все "прескачате" :)  когато ви ги цитирам

преди 4 часа, miro20 написа:

ммм.. да де.. няма какво да си пропуснал, след като нямам нито една "простотия" .

Пхахах, егати простотията! :)  Eто ти цитат...

• 2 седмици по-късно...
преди 20 минути, Wankata написа:

ДПС поиска предсрочни избори. Предния път ги получи, да видим сега.

http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/113412

КАто гледам още не могат да измислят мотиви :)

За сега - винетките и поскъпването на стоките... хм... Нещо по сериозно няма ли ?

Или толкова им порасна "работата" че си мислят че техния вътрешнопартиен скандал на антиконституционната им партия , вълнува целия народ ?

:)

Предвид некадърността на това правителство, чиито министри са някакви агенти и грантаджии на фондации, то поводи за вот на доверие има колкото щеш. Дали ще е за менгелето Москов, или скъпите дупки на Павлова - трябва само да се огледат.

Като цяло, кабинетът Борисов 2 е скандален. При едни нови избори ще се отървем от деформаторите, а Местан завинаги ще си замине към Турция.

преди 1 час, Тøни написа:

Предвид некадърността на това правителство, чиито министри са някакви агенти и грантаджии на фондации, то поводи за вот на доверие има колкото щеш. Дали ще е за менгелето Москов, или скъпите дупки на Павлова - трябва само да се огледат.

Като цяло, кабинетът Борисов 2 е скандален. При едни нови избори ще се отървем от деформаторите, а Местан завинаги ще си замине към Турция.

Ми хайде измисли конкретни мотиви . Това би било нещо креативно от твоя страна , и нещо необичайно за теб.. аз бих ти аплодирал дори . Щото домомента само плюене и пропаганда ръсите , без никаква сериозна база на която да стъпите :)

Второ - Защо трябва наМестан да си ходи към Турция ? - та той е твой любим сепаратист ! :)

Може би ще го харесаш за лидер на една КНДР ?

Да ти пее за автономии, права за втори език, за правата на малцинствата, поробени от ГЕРБеровска хунта , за новорепублики..  все неща които така ти галят слуха  и идеологиите ?  :)

Оправдай  новия Хитлеронаполеон който си сложил за аватар :)

Борисов е контролирал каналите за цигари и дрога

(нещо, което е публична тайна, вече и пред официален държавен орган, А да видим дали Цацаратурата ще се самосезира....)

Цитат
Шокиращите разкрития направи свидетелят по делото "Килърите" - Васил Костов

Бойко Борисов чрез доверени лица контролираше контрабандните канали за цигари и дрога по времето, когато бе главен секретар на МВР. За поста му тогава лобираха хора от групировката СИК, а парите дойдоха от сръбския наркобос Сретен Йосич. Шокиращите разкрития направи един от подсъдимите по делото "Килърите", който е в очакване на присъда от Варненския апелативен съд.

На 1 септември 2001 г. бомба избухва пред блока на един от основателите на СИК - Милчо Бонев, известен като Бай Миле. Мъжът оцелява при атентата, но е ранен един от охранителите му - Васил Костов-Кеца, днес подсъдим по делото "Килърите". Същият ден Бойко Борисов влиза в МВР като главен секретар на ведомството.

"Питайте го, след като стана главен секретар, кой ходеше, кой поддържаше връзката между бившата групировка СИК и него. Бойко Борисов зае поста главен секретар, както и този на генерал, с парите на Сретен Йосич, за сумата от 400 хил. долара, твърди подсъдимият.

Трафикът на дрога и контрабандата на цигари са допирната точка между СИК и сръбския наркобос. А Бойко Борисов добре познава основателите на трибуквената групировка, твърди още Кеца. "Думите към Сретен Йосич бяха - имаме едно наше момче, не е изкустиран, по жаргон, диалект, ще го направим там някакъв в полицията, да слуша. Питайте го също г-н Борисов за отвличането на сина на Венци Стефанов. Той не даваше ли информация към господата от СИК – как, кого и към кого ги насочваше по-скоро да търсят..."

Шокиращите твърдения на Кеца обаче не свършват и дотук.

"Бойко Борисов и СИК принудиха Славчо Христов да им прехвърли собствеността върху СИБАНК".

Връзките на Борисов с остатъците от СИК продължават и до днес, категоричен е подсъдимият Костов. Вече обаче става въпрос не за приятелства, а за завладяване на бизнес, като, по думите на Костов, Борисов е тясно свързан с лица от престъпния свят като Маргините, Маджо и Евелин Банев-Брендо.

Кеца разказва още, че чест гост в дома на Борисов по времето, когато той бе главен секретар на МВР, е бил и Румен Николов-Пашата.

Видео:

http://news7.bg/videos/301777.mp4

http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B0_l.n_i.52966_c.26.html#.VpJEG_mLTIW

преди 6 минути, Wankata написа:

Борисов е контролирал каналите за цигари и дрога

(нещо, което е публична тайна, вече и пред официален държавен орган, А да видим дали Цацаратурата ще се самосезира....)

Видео:

http://news7.bg/videos/301777.mp4

http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B0_l.n_i.52966_c.26.html#.VpJEG_mLTIW

Ахааа.. каза "Кеца"

:)

Виж.. мен ми е по интересно друго - ресора на земеделието и тютюнопроизводството е дадено на ДПС.

От много години.

Страно е как и ти , и ДПС-арския сайт на Пеевски нюз7 ама въобще няма намек за такива зависимости.. и то по времето когато в министерството на земеделието български не се говореше..

Е.. не знам сега дали се говори... може би не... но общо взето .. и сега е ресор на ДПС.

Защо това не ти прави впечатление ?

Някой май пак търси сламката, а не вижда ГРЕДАТА ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.