Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 10 минути, miro20 написа:

Споко :)

Свикнал съм да чета измислиците на точно  тези които пропагандират тези неща, да обвиняват мен. И то при положение че аз съм им ОПОНЕНТ :)

Забавно е , нали ?

Ако не беше жалко, щеше вероятно да е забавно, Миро, ама не е!

преди 14 минути, ghostBG86 написа:

Е че същия този отпадък, и преди и плакал, за османското време. Има негови постове, заедно с оня загладения мозък -икономически и военно-технически експерт. Дето разправяха, колко яко и добре сме живели, при османците. Нали те пускаха линкове, към едни тогавашни мекерета, дето заемали длъжностти в османската администрация. И злата Русия, ни поробила и откъснала, от майка османска. :ph34r:

Какво да очакваш, от такива мекерета?

Трол безотговорен! А си модератор...

Хайде спрете с робуването си и ми кажете доволни ли сте от уволнението на министъра?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167k
  • Създадено
  • Последен отговор
Цитат

Или, че България трябвало да стане щат на САЩ?

Toва го е писал Благо и не знам кой какво си измисля.

Цитат

Хайде спрете с робуването си и ми кажете доволни ли сте от уволнението на министъра?

Абсолютно доволен се чувствам, че този човек, който преиначава историята, си замина. Друг е въпроса, че ББ го ползва като бушон. Ще сложат някой друг малоумник и ще си продължат. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 1 час, Нел написа:

А ти къде видя Миро да говори за велика Америка, а? Или, че България трябвало да стане щат на САЩ? Нито е казвано, нито е намеквано!

Самият Миро многократно ви е припомнял думите на наши възрожденци и не видях да се застъпва зад термина "съжителство", но вие го изкарахте едва ли проводник(да не кажа инициатор) на цялата тази простотия дето са разигра из България в последните дни.

Да ви питам защо си измисляте неща, дето никой(тук във форума не ги е казал), че даже и градите критика върху вашите си измислици?

Що за хора сте?

Голям вой за нищо работа. Освен ако не ви удовлетворява оставката на министъра(според мен поредната грешка и глупост на Боко), но ако това ви е целта-да се провали правителството и да идем пак на избори... значи абсолютно не мислите - Боко пак ще спечели и какво? - да не сме в тиквите, ами в кратуните...

преди 1 час, Нел написа:

А ти къде видя Миро да говори за велика Америка, а? Или, че България трябвало да стане щат на САЩ? Нито е казвано, нито е намеквано!

Самият Миро многократно ви е припомнял думите на наши възрожденци и не видях да се застъпва зад термина "съжителство", но вие го изкарахте едва ли проводник(да не кажа инициатор) на цялата тази простотия дето са разигра из България в последните дни.

Да ви питам защо си измисляте неща, дето никой(тук във форума не ги е казал), че даже и градите критика върху вашите си измислици?

Що за хора сте?

Голям вой за нищо работа. Освен ако не ви удовлетворява оставката на министъра(според мен поредната грешка и глупост на Боко), но ако това ви е целта-да се провали правителството и да идем пак на избори... значи абсолютно не мислите - Боко пак ще спечели и какво? - да не сме в тиквите, ами в кратуните...

Съжалявам на двойният цитат ,но управата да вземе да си оправи бъгливия форум!

Та и ти ли си от тия дето загряват мноооого бавно! Ми правителството си отива - не схващаш ли! Това е само началото! Колкото по -

бързо си отиде , то толкова по добре за България. Наричайте го като си искате - дестабилизация, бунт, революция, то на хората не им дреме! Писна ни на всички! И да - доволни сме от отстранените некадърници!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Ердоганските мекерета, ще се окажат не само у разни форуми. И не само mav и другите му въплащения.

Потвърди ли се тази информация, каква трябва да е логичната съдба, на всички в това правителство?

Цитат

Началникът на политическия кабинет на министъра на образованието в оставка Тодор Танев е разследвана от ДАНС. Това разкриха пред „Флагман” народни представители. Мюйессер Солак била заподозряна във връзки с турските служби. Затова и преди няколко седмици й е бил отнет достъпът до класифицирана информация.

http://www.blitz.bg/news/article/389756

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 3 часа, Нел написа:

Трол безотговорен! А си модератор...

Нали разбираш че трола това му е работата - да спами обижда, изкривява , измисля и т.н.

Ако забелязваш, тоя  трол чуждопоклонник с антибългарската символика, няма нито един пост без да изхрачи една кофа помия за нещо или към някого .Нито един :)

Просто констатация :)

Цитат

А ти къде видя Миро да говори за велика Америка, а? Или, че България трябвало да стане щат на САЩ?

Да се допълня. Освен, че Благо заяви, че иска да сме американски щат, този субект Миро реагира така на новина, че САЩ се меси открито във вътрешните рбототи на суверенна държава.

Цитат

Ако наблягане на борбата с корупцията и искане за напредък в тази насока е... управление на колония.. аз нямам нищо против такова урпавление.

Ако наблягане на борбата с корупцията и искане за напредък в тази насока е... управление на колония.. аз нямам нищо против такова урпавление.

Мога постоянно да ти го повтарям, защото  това важи за всяка нормална държава и цивилизация - борбата с корупцията ако за теб е "лоши изисквания" , толкова по зле за теб.

Живей си във феодализма и псевдосоциализма, и се радвай на олигарси и феодали , на фюрери и палачи , които колят и бесят без съд и присъда, и за които закони няма.

Аз такова управление  не мога да приема, но виждам ти си ОК с такова , и смяташ израза ми за лоша позиция :)

Колониален роб. Слуга на чужда държава и радетел за прокарване на чужди интереси и намеса в управлението на България от вън.

САЩ искат смяна на главния пролурор в колонията Украйна.

Цитат

Ако наблягане на борбата с корупцията и искане за напредък в тази насока е... управление на колония.. аз нямам нищо против такова урпавление

Турция ни притиска от ЮГ, ЕС се гаври със субсидиите(подаянията), а Нюланд идва да дърпа ушите на Бойко. Френският посланник си развява коня и напада институциите в чужда, суверенна дъжава.

Цитат

Ако наблягане на борбата с корупцията и искане за напредък в тази насока е... управление на колония.. аз нямам нищо против такова урпавление

Между другото,на тази дата(29.01) през 1765г, Софроний Врачански завършва първия препис на История славянобългарска.Тогава не е имало комунизъм,капитализъм....Чудно как това се забравя...

• Автор

Виктор Орбан покани българския премиер на среща на Вишеградската четворка

Цитат

Премиерът на Унгария Виктор Орбан е поканил българския министър-председател Бойко Борисов на срещата на Вишеградската четворка, която ще се състои в Прага на 15 февруари – дни преди провеждането на Европейския съвет, посветен на бежанската криза. Това беше обявено днес на съвместна пресконференция на двамата премиери.

„Терористичната заплаха се увеличава, обществения ред се влошава, вероятно това което сега ще кажа няма да го предадат в някои страни, но европейците са застрашени, особено по-слабите и жените. А всеки политик е избран да защитава своите граждани. Сега не говорим за защита на принципи, а за защита на хора. Не знам тук каква е културата, но в Унгария от три годишни ни учат, че ако някой направи нещо лошо на момиче, то трябва да бъде защитено“ – това заяви Виктор Орбан.

На свой ред Борисов потвърди позицията си, че външните граници на ЕС трябва да бъдат затворени, докато не бъдат точно преброени и устроени 2-та милиона бежанци, намиращи се вече в Европа. Борисов допълни: „Нашата позиция по темата, която съм защитавал на няколко европейски съвета, за съжаление тогава не постигнехме консенсус, не се вслушаха в нас, е – до ден днешен продължавам да твърдя незабавно да се затворят външните граници на ЕС… Финландия връща, Швеция връща – огромни разходи, къде отиват, къде ги оставят. Надявам се вече да бъдем и по-честни към самите имигранти.“

Борисов също така отправи похвали към Орбан за смелата му позиция по отношение на бежанската криза и подчерта, че по примера на Унгария още няколко европейски страни са построили огради на границите си. „Месеци наред го сочеха с пръст, а сега за седмици седем държави се оградиха като него.“, каза той.

Унгарският премиер на свой ред изрази подкрепата си за членството на България в Шенген и изрази мнение, че е несправедливо това да й бъде отказвано. „С каквото сте се ангажирали (по бежанската криза – б.ред.), го спазвате. Ако Европа иска да бъде коректна, трябва да предложи на България членство в Шенген. Друг е въпросът, дали вие ще приемете да влезете в институция, която вече умира.“

На срещата между двамата премиери са били обсъждани и въпроси, свързани с взаимните инвестиции.

Да иде Борисов, да види хора и хората да видят...:D;)

преди 5 минути, NIKISHARK написа:

Между другото,на тази дата(29.01) през 1765г, Софроний Врачански завършва първия препис на История славянобългарска.Тогава не е имало комунизъм,капитализъм....Чудно как това се забравя...

Демокрация, брат. Както е тръгнало, след няколко години няма да има нито История славянобългарская, нито България. Ама важното е, че се демократизираме.

Защо за някои изгонването на един доказал се откачалник е равносилно на предсрочни избори, не можах да вдяна. Просто един некадърник по-малко, сега е редно да го съдят за държавна измяна. Ч'ай че се размечтах. Виж, големия тиквен некадърник и откачалник ако изгонят, тогава вече изборите са сигурни.

Да, доволен съм от уволнението на министъра.

Беше доказано вреден и неадекватен. Горе съм му цитирал само част от бисерите.

Сега ако успеят да поправят и всички простотии, които сътвори, ще съм още по-доволен, иначе кел файда, че го изгонили, като му останат простотиите с автора Робинзон Крузо, дето написал "Даниел Дефо", съжителството, неизучаването на кажи-речи цялото Средновековие и т.н.

Г-н Борисов хубаво говори за затваряне на външните граници на ЕС....Само че,"човека взе парите,и каза :-Ще видим..."...без да е 'външна граница"...

преди 18 минути, Wankata написа:

Защо за някои изгонването на един доказал се откачалник е равносилно на предсрочни избори, не можах да вдяна. Просто един некадърник по-малко

Е, защото некадърниците са повече от един. Издънките са и в здравеопазването и в съдебната система и в....... и в .......!! Няма обаче сили или желание за справянето с болезнени проблеми. Ежеднево обедняваме, ежедневно се избиваме! Корупцията и шуробаджанащината е повсеместна. Повсеместно безхаберие! Нищо не се променя! Тъпчем на едно място и се давим с постни пици!  Трошим коли по разбити пътища итънем в преспи. Стоим на студено! С всяка изминала година - по лошо!  Еееее.......!

Да, въпросът е, че си заминава само тоя, дето е независим, т.е. от него нищо не зависи. Аз бих бил доволен да видя и Лилето да копа на полето, където ѝ е мястото, и Менгеле-Москов в селска амбулатория да се наслаждава на резултатите от труда си, и Ненчев, и Митов с американското гражданство, и Боко, дето иска разрешение от хамериканския посланик, преди да мине през тоалетната, и Захариева, и Лукавски... ама не... Засега е само Танев. Тъ, де, нека сме доволни и на малкото, поне е в правилната посока.

преди 2 часа, Тøни написа:

Колониален роб. Слуга на чужда държава и радетел за прокарване на чужди интереси и намеса в управлението на България от вън.

САЩ искат смяна на главния пролурор в колонията Украйна.

Турция ни притиска от ЮГ, ЕС се гаври със субсидиите(подаянията), а Нюланд идва да дърпа ушите на Бойко. Френският посланник си развява коня и напада институциите в чужда, суверенна дъжава.

Добре де, нали ти цитирах че това искане за гл прокурор е пълен и тотален фейк :)

Но си продължаваш да си пееш простотитие ? Защо ?

За Турция, ЕС, Нюланд и т.н.. какво общо има с изискването за борба с корупцията ? и че казах че нямам нищо против такова изискване и такова управление, което се бори с корупцията ?  Колкото и да се гърчиш в  извъртанията си , аз отново и отново ще ти повтарям това :

Кое е колониален роб ?

Аз който се радвам на борбата с корупцията, и приветствам всяко искане за това , или ти , който се радваш на обратното , и се чудиш как да ми завъртиш думите за да ти паснат на помията ?

И е много смешно ти да говориш за "чужди интереси и прокарването им" , след като си тотално субективен чуждопоклонник , сложил си чужд новоимператор фюрер за аватар, и който защитава и пропагандира чужд сепаратизъм и защитава терора на една държава спрямо друга.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 часа, miro20 написа:

Нали разбираш че трола това му е работата - да спами обижда, изкривява , измисля и т.н.

Ако забелязваш, тоя  трол чуждопоклонник с антибългарската символика, няма нито един пост без да изхрачи една кофа помия за нещо или към някого .Нито един :)

Просто констатация :)

Виж как някои хора умеят да изкривяват тук   http://bultimes.com/hroniki-na-edno-sazhitelstvo-predizvikvam-vi-da-go-prochetete-do-kraj-za-spodelyane/

преди 12 минути, attj написа:

Виж как някои хора умеят да изкривяват тук   http://bultimes.com/hroniki-na-edno-sazhitelstvo-predizvikvam-vi-da-go-prochetete-do-kraj-za-spodelyane/

Много добре казано. Покажи линка  на колегите ти антибългари чуждопоклонници :)

Моето мнение си го казах , и няма да се повтарям или опровергавам лъжите на такива като теб дето ми приписват всичко каквото им хрумне :)

Както казах - това с измишльотините ви , и странните опити да ми вкарвате простотиите си в моите уста, е забавен феномен тук :)

Май си сбъркал форума. Жалвай се в тийнпроблем, или пенсионерипроблем. Жалваш се, спамиш и разводняваш темите. Трол-мастър еин вид.

За теб се разбра, че нямаш проблем да си колониален роб. Останалото е жалба срещу жестокият и несправедлив свят. Дори твоята спаситеклка Нел не може да ти помогно понеже:

Цитат

Виж тя изчезна, опетнена от твоето Аз, което се опита да защити, но в крайна сметка бе поразена от бруталната реалност.

Благо, който иска България да е америкаснски щат и ти, който се радва да живее в колония.

Цитат

Отново специално за трола спамер, който сам си вкара автогола.

Приветствам ВСЯКО управление което работи в тази насока и се бори с корупцията. За разлика от чуждопоклонниците които въртят сучат как да продадат България и да не им се пипат олигархичните корупцинни кръгове.

Моля, върнете подписите, ще си го сложа специално за антибългарския трол с кагебист на аватара,  това изречение.

Много те дразни борбата с корупцията , нали ?  :)

Всъщност, имаш повод да се радваш.... Нали преди говорех за това как Газпром  прави какви ли не врътки да влезе в Европа, спазвайки законите.

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2015/09/11/2608080_podpisvame_no_s_otvrashtenie/

И че правеха едни прехвърляния на активи със европейски компании и т н.

Ето ти повод за радост антибългарино - Най вероятно ОМВ прехвърля активите си в България и Румъния на Газпром.

https://bivol.bg/omv-gazprom-bulgaria-romania.html

Честито .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Карлово развя трибагреника срещу гаврата с подвига на българските герои

20160130.iufdcevtzo.jpg

Около 300 души от Карлово, Калофер, Клисура, Плевен, Шумен и Бургас се събраха на мирен протест пред паметника на Левски в родния му град. Недоволството е заради опитите за подмяна на българската история и гаврата с българските герои. Веят се българските знамена и плакати, на които пише: "Никога повече турско робство", "Днес без Каравелов, утре без България".Звучат патриотични песни. Протестът започна с националния химн, а облечени като войводи мъже свалиха калпаците си пред паметника на Васил Левски в Карлово. 6-годишната Рая Ковачева от местна детска градина взриви страстите със стихотворението" Аз съм българче".

Зам.-кметът на Карлово Антон Минев изчете декларацията, която миналия ден прие Общинският съвет-Карлово, в която остро се осъжда ставащото, и заяви, че карловци никога няма да допуснат да бъде подменена историята на България.

12615634_1654619738123265_73242595994898

Отец Рафаил благослови участниците и каза: "Една шепа хора се опитват да продадат историята ни така, както изпратиха в небитието икономиката ни и българите в чужбина за препитание. Няма да допуснем това! Защо проляха кръвта си Левски и Ботев, заради съжителство, или за да ни отърват от турското робство?"

Председателят на ВМРО-Карлово Светлозар Янков беше категоричен от трибуната: "Нека тези, които се опитват да подменят историята ни, трябва да знаят, че ние скоро ще ги направим част от нея."

Пред БЛИЦ организаторите на протеста от Движение "Хайдути" казаха, че ако опитите за подмяна на историята продължат, ще има протести на много по-високо ниво в София всеки ден. Община Карлово, Национално движение "Традиция" и ВМРО-Карлово са съорганизатори на шествието.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

преди 11 часа, miro20 написа:

Отново специално за трола спамер, който сам си вкара автогола.

Приветствам ВСЯКО управление което работи в тази насока и се бори с корупцията. За разлика от чуждопоклонниците които въртят сучат как да продадат България и да не им се пипат олигархичните корупцинни кръгове.

Моля, върнете подписите, ще си го сложа специално за антибългарския трол с кагебист на аватара,  това изречение.

Много те дразни борбата с корупцията , нали ?  :)

Aмериканците ли ще борят корупцията? Тези които създавайки нещото наречено "Федерален резерв", превърнаха корупцията в държавна политика? Айде спри да дрънкаш глупости.  Корупцията в България е като чисто пеленаче в сравнение с американската... Ще борим корупцията с корупция. Ще е чудо борба деа. :)

преди 7 минути, язе написа:

Aмериканците ли ще борят корупцията? Тези които създавайки нещото наречено "Федерален резерв", превърнаха корупцията в държавна политика? Айде спри да дрънкаш глупости.  Корупцията в България е като чисто пеленаче в сравнение с американската... Ще борим корупцията с корупция. Ще е чудо борба деа. :)

Сериозно ?

Айде бе :)

Знам че празнословието и троленето ти е патент, то ти си тук точно затова откакто те наритаха от.. знаеш къде... но все пак малко статистика  и цифри с които ти не обичаш да боравиш :

http://www.transparency.org/cpi2014/results

http://www.transparency.org/cpi2015/

преди 12 минути, miro20 написа:

Сериозно ?

Айде бе :)

Знам че празнословието и троленето ти е патент, то ти си тук точно затова откакто те наритаха от.. знаеш къде... но все пак малко статистика  и цифри с които ти не обичаш да боравиш :

http://www.transparency.org/cpi2014/results

http://www.transparency.org/cpi2015/

И какво точно смяташ, че доказа с поредния си малоумен линк? Държавата на корупцията пуснала сайт, който обяснява, къде имало корупция. Мухахахах. Дай некъв американски сайт за корупцията в САЩ! Кво стана с Енрон? Къде се дяна Дженерал Мотърс? Лемън брадърс? Даймлер- Крайслер и защо германците толко бързо си плюха на петите?

А... и ми кажи откъде са ме наритали, че не се сещам.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.