Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

А аз мисля, че ти е време да си лягаш, Сънчо мина отдавна!:bye1:

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 13 часа, nikssi написа:

Ивчото Прокопиев (идола на насранците тука) и Плевньото това недоумение ще му изядат хляба.

А аз мисля, че Борисов ще ги надхитри.

преди 13 часа, Beyond_Wisdom написа:

Аз мисля,че българи не става да ни управляват та да предложат на Клинтън и да си доведе екип,белким дойдат американски инвестиции,защото ще има доверие ако искате да живеете по-добре! Просто ни отвличат вниманието с какво ли не и масмедиите ни заливат.

Някога имаше едни писания за това как едни хора мечтаели и неистово и скали да ни направят република на СССР. Днес всички се подиграваме на това и го смятаме за връх на идиотията и нездравото мислене! Ето че днес се пръкнаха други едни хора дето пишат, мечтаят да се превърнем в нов щат на САЩ. Управник да ни е Клинтън????

Лелеее!!!!!

преди 48 минути, Мойра написа:

А аз мисля, че Борисов ще ги надхитри.

Не, няма! Не може! Не иска!

Сам предчуства края си!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 1 минута, Black Power написа:

Някога имаше едни писания за това как едни хора мечтаели и неистово и скали да ни направят република на СССР. Днес всички се подиграваме на това и го смятаме за връх на идиотията и нездравото мислене! Ето че днес се пръкнаха други едни хора дето пишат, мечтаят да се превърнем в нов щат на САЩ. Управник да ни е Клинтън????

Да, това е идиотизъм.И за СССР и за  САЩ.

Докато връзки и търговски обмен, без накърняване на националното достойнство и държава, каквото е ЕС , нямам нищо против.

Разбира се има и критики за ЕС за неравноправно положение и т.н.. което си е резонно разбира се, но по хубаво за сега не са измислили.

И съм абсолютно доволен че сме част от тази система, и че във военната област сме съюзници с НАТО като гарант за нашата сигурност.

Който гарант пак повтарям, и НАТО като военен съюз,  и ЕС като икономически,  са се доказали че не ни накърняват нито като държава, нито като граници, нито като националност.

А за ББ - от десетките спекулации и изрязани клипове, е хубаво да се види целия запис на посещението в Лондон :

Интересно е че  подвикващите и четящи от предварително подготвени листчета са от Атака и от БСП :)

Не че е изненада де...

преди 24 минути, miro20 написа:

Да, това хххххх

Глупости! Мислене на чуждопоклоннически пропагандатор!

НАТО! Не ни е навредло, но няма и намерение да помага в определена ситуация! Факт е че не сме сложени под противоракетния щит - все едно несме съюзници!  И други неща мога да напиша, но няма!

П.П. Поне за това сме на едно мнение - " Да, това е идиотизъм.И за СССР и за  САЩ."

преди 12 минути, miro20 написа:

Интересно е че  подвикващите и четящи от предварително подготвени листчета са от Атака и от БСП :)

Разбира се, че ще са от тях. Само те не са коленичили пред тиквата и задават точно тези въпроси, които трябва да се задават, а не удобните, които се дават от обслужващите медии.

• Автор
преди 38 минути, Black Power написа:

Не, няма! Не може! Не иска!

Сам предчуства края си!

Не подценявай Борисов!

И може и иска и ще направи това, което иска когато най-малко очакваме.

Въпрос на характер.

преди 44 минути, ncl написа:

Разбира се, че ще са от тях. Само те не са коленичили пред тиквата и задават точно тези въпроси, които трябва да се задават, а не удобните, които се дават от обслужващите медии.

КАкво пречи да си зададат нормално въпросите ? никой не им пречи , но те си крякат и си четат от листчета, и после такива като теб реват че са задали 'неудобни въпроси"  за разлика от "удобните. :)

Смешно е , наистина :)

преди 51 минути, Black Power написа:

Глупости! Мислене на чуждопоклоннически пропагандатор!

НАТО! Не ни е навредло, но няма и намерение да помага в определена ситуация! Факт е че не сме сложени под противоракетния щит - все едно несме съюзници!  И други неща мога да напиша, но няма!

Важното е и възпиращия фактор. Както знаем, Балканите са доста деликатен въпрос, и наоколо ври и кипи .. .не се знае какво щеше да е ако нямахме тази "шапка" и какви "експерименти "  щяха да си правят някои държави с нас.

Прибалтийските държави отдавна ползват натовски самолети за защита на въздушното си пространство, и света не е свършил , нали ? :)

Интересно и как ме изкара "чуждопоклоннически пропагандатор"  :) след като постоянно осмивам такива, които самио им дай да възстановяват губернии умрели империи, новоосмании, новорусии, новобла бла бла....  и се радвам на  точно тези съюзи и тези отношения, които не пречат нито на нашите граници, нито на нацията, нито на етноси.

БЪЛГАРКА В ЛОНДОН КЪМ БОРИСОВ: «ВИЕ СТЕ ЛЪЖЕЦ, ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ Е ЩАТСКО-ТУРСКО!»

Дата на публикация: 05 Февраль 2016, 09:00

Ива Ивата 240_nПо повод информация в някои медии, че нашенка е вбесила Борисов на срещата в Лондон, получихме авентичния разказ на «нашенката»:

«Тази «нашенка» бях аз !

Залата беше с развален микрофон, аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен !

Нямаше шанс да взема думата, защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварителноq за да не забравя нещо.

Борисов каза :

«Не четете, аз мога да ви отговоря и без да чета»

След което аз отговорих, че не го виждам и искам докато му задавам въпросите си, да го гледам в очите!

Промуших се между всички и застанах с лице към него!

Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон, че той е спрял трите руски проекта, които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта «Южен Поток», който щеше да й донесе 400 млн. годишен приход!

Другият ми въпрос беше, защо е казал, че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд., а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд.?!

Добавих и как ще върнем кредита — като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист, който да ни измъкне от това положение?!

Казах също, че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ?!

Също така му казах, че е лъжец, а правителството не е българско, а щатско-турско!

На Митов, който седеше до него казах само 2 думи,като незначителна фигура за мен и те бяха:

«Ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат «къдравата Сю»

Не съм чела от никакъв лист, докато разговарях с тях !!!

Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас !

Ива Ивата

преди 51 минути, miro20 написа:

Важното е и възпиращия фактор. Както знаем, Балканите са доста деликатен въпрос, и наоколо ври и кипи .. .не се знае какво щеше да е ако нямахме тази "шапка" и какви "експерименти "  щяха да си правят някои държави с нас.

Опомни се бе момче! Аз пиша ,че не сме под "шапката", а той си дрънчи каквото си е наумил! Ние не се покриваме от противоракетния шлем!

Не се, но пък сме под зазкрилата на съседите - съюзници. Разбирай Турция и Гърция. Дедите ни се обръщат в гробовете. Некъв по-горе пък иска да го управлява Клинтън. Миро забрадката се кефи, че ще го пази Ердоган от марсианците. БОЖЕ, БОЖЕ! 

Само да попитам, какво стана пазят ли ни вече от Иран, че по едно време много се бях уплашил да не ни нападнат и чаках противоракетния щит?

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

20160205171729-768x432.jpg

Цитат

"Като министър на отбраната гарантирам, че българските летци ще имат още по-голяма възможност да усъвършенстват своите способности. Съвместната охрана на въздушното ни пространство с нашите съюзници ще бъде нова форма на доказване на професионалните умения. В голямото семейство на НАТО професионализмът означава сигурност, високи критерии и адекватност на съвременната тежка международна обстановка", допълни министър Николай Ненчев.

Пълни глупости на таркалета...С кого , и с какво бе,г-н Ненчев,ще "усъвършенстват " способностите си нашите летци!?"Съвместната охрана" е тотално капитулиране и ярък показател,за безпомощността ,не само на армията,но и на държавата..поредното доказателство,че на Запада не му дреме за мишоци и послушковци...Който не храни своя армия,скоро ще храни чужда...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Огън момиче след 12:00 , въпреки странния глас. Чудя се Бойко дали не и се е подиграл, както направи със Стойнев! 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Литва ,Латвия и Естония кът немат собствени ВВС как ги охраняват съюзнически самолети !Да не би да не са суверенни държави ?Стига с тоя пишман патриотизъм .

преди 28 минути, McLane написа:

Литва ,Латвия и Естония кът немат собствени ВВС как ги охраняват съюзнически самолети !Да не би да не са суверенни държави ?Стига с тоя пишман патриотизъм .

Не! Остави ти! Патриотизма е хубаво нещо! Другото се нарича надупване?

И ние нямаме нищо! Кой ни е крив ,че сме окапяци затънали във вечен преход и криза!

преди 1 час, Black Power написа:

Опомни се бе момче! Аз пиша ,че не сме под "шапката", а той си дрънчи каквото си е наумил! Ние не се покриваме от противоракетния шлем!

Въпреки това си направиха експериментите и ни върнаха в средновековието. И продължават да ги правят де...

Току що, Black Power написа:

Не! Остави ти! Патриотизма е хубаво нещо! Другото се нарича надупване?

Бе то хубаво ама ...................на гол тумбак чифте пищови слагаме :)

• Автор
преди 1 час, Тøни написа:

Огън момиче след 12:00 , въпреки странния глас. Чудя се Бойко дали не и се е подиграл, както направи със Стойнев! 

Не знам дали и се е подиграл, но...

"Мисия Лондон" на път да отреже главата на посланика ни

Цитат

Посланикът на България в Лондон Константин Димитров може да се раздели с поста си заради премиерската визита. Членове на кабинета изразили възмущението си от поведението на дипломата ни и обмислят да го отзоват от Острова, научи BIG5.BG.

Бойко Борисов не търпи хора, които не му се кланят.

преди 57 минути, McLane написа:

Бе то хубаво ама ...................на гол тумбак чифте пищови слагаме :)

Соросоидски глупости. Даже и като сме били без долни гащи, по комунистическо, сме имали над 350 изтребители. Човека прави милиарди с изщракване на пръсти, а не може да купи 20 линейки и 10 самолета. За сметка на това одобри турците да ни патрулират. Направо ще повърна!

преди 12 минути, Мойра написа:

Не знам дали и се е подиграл, но...

Доста просташки се отнесоха с него. :)  Естествено си го е заслужи на 300% и даже му е малко, като вземем неговото отношение и редовни подигравки към нас.

Все пак такава проява може лесно да се режисира и тогава изниква въпроса от кого.

Тоя па соросоиди :) ти знаеш ли по соца кой дотираше армията ни с техника ?

преди 1 минута, McLane написа:

Тоя па соросоиди :) ти знаеш ли по соца кой дотираше армията ни с техника ?

Ами сетил съм се, но има ли значение? Доколкото помня, точно същото го изтърси президентът Петър Стоянов. Вжното е че сега ни трябват повече от преди.

Пич........по договора за НАТО България има задължение да има на дежурство определен брой самолети ПВО и прочие ,въпроса е ,че нашите са на ремонт  и някой требе да ни отмени в таз задача временно.Дали ша са турецки ,гръцки ,румънски или щатски от базата Инждирлик се тая ,все са чужди.Ено време сме имали 350 самолета 90 % от които за нищо не са ставали .Да имаш ВВС и ВМС е изключително скъпо начинание и гълта най-много пари от бюджета.Нови самолети струват милиарди лева ,а после поддръжката им също.Те за тва се опитват да закърпят положението със тези МИГ-29 .Нема пари за нови:)

Аз не моем разберем повечето тука пишещи комунета ли са или атакисти/не ,че има разлика/ :).Ся Тиквун не е най-доброто за нас ,мъ е поносимо зло в сравнение с БСП ,ДПС и Атака  оти тех ги видехме на кви поразии са способни .След тях и потоп ,справка последните две правителства на БСП+ДПС + КРАДЛИВИЯ ЦАР и после 3в1 ала Пеевски ,аре холан... тия са равни на природен катаклизъм.

преди 3 часа, Тøни написа:

Само да попитам, какво стана пазят ли ни вече от Иран, че по едно време много се бях уплашил да не ни нападнат и чаках противоракетния щит?

От Иран ни пази Бареков. Той не беше ли в някаква европейска комисия, която отговаряше за Иран? Даже и интервю на развален английски даде човека, за да се похвали.

преди 14 минути, McLane написа:

Пич........по договора за НАТО България има задължение да има на дежурство определен брой самолети ПВО и прочие ,въпроса е ,че нашите са на ремонт  и някой требе да ни отмени в таз задача временно.Дали ша са турецки ,гръцки ,румънски или щатски от базата Инждирлик се тая ,все са чужди.Ено време сме имали 350 самолета 90 % от които за нищо не са ставали .Да имаш ВВС и ВМС е изключително скъпо начинание и гълта най-много пари от бюджета.Нови самолети струват милиарди лева ,а после поддръжката им също.Те за тва се опитват да закърпят положението със тези МИГ-29 .Нема пари за нови:)

Дрън дрън- всички самолети си летяха на дневно нощни полети, дори и през зимата! А тогава имахме сериозни зими. То те и сега стават, ама не били по стандартите на НАТО... е**м ти и стандартите аз, щом Ф 16  става, а МиГ 29 не става. Смеееех... :lol:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.