Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

Кви философски размисли! Как разбираме само нещата! Аууууу!

Слини сме на писаници по форумите или след чашка с приятели! Пишем си ей така! Гледам тука 2ма - 3ма  - пишат мятайки се на ляво, дясно, към тъмното, към светлото, та мнение да прочетеш! Дойдат ли избори  обаче.......какво правим!? Глупости правим!

Мен лично не ме интересува кой ще ни управляв т.е. тия от комунизЪма, патриотизЪма, самбизЪма или други!   Важното е някой да ни изведе от вечната промяна и криза! Има такива! Ааа, и и името не е Б. Борисов!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, McLane написа:

Скъд ,Фрог и СС носят конвенционални бойни глави ,но могат да носят и ядрени ............ко не са ти ясни нещата питай чичо Гошо той щи каже :)..............като чета кви ги пишете тука не се учудвам ,че Воленко е в парламенто .Спирам да дискутирам  с хора дето мИчтаят за комунизма :)

Eми, до там ни докараха нашите сладури демократи, да си мечтаем за комунизъма...

Ми краде се ,ма едните хем крадат хем нищо не правят ,другите крадат ма поне има нещо на мегдана .Единствената независима държава в света е Северна Корея щото си живеят в техен измислен свят ,а другите не им дреме за тях .......супер независими са :).Пък вий продължавайте да строите комунизма в съзнанието си ,ма ми е чудно като плюете западния свят,що живеете с благата които ви дава.Що носите джинси,пиете уиски ,пушите Боро и цъкате по смартфоните си .Що не си карате ладите и не гледате тв на някой Електрон .Аз пак казвам....Тиквата не е най-удачния вариант понеже е нарцис и се смята за съвременния Тато ...........но е поносимо зло.

Б

преди 1 час, McLane написа:

Ми краде се ,ма едните хем крадат хем нищо не правят ,другите крадат ма поне има нещо на мегдана .Единствената независима държава в света е Северна Корея щото си живеят в техен измислен свят ,а другите не им дреме за тях .......супер независими са :).Пък вий продължавайте да строите комунизма в съзнанието си ,ма ми е чудно като плюете западния свят,що живеете с благата които ви дава.Що носите джинси,пиете уиски ,пушите Боро и цъкате по смартфоните си .Що не си карате ладите и не гледате тв на някой Електрон .Аз пак казвам....Тиквата не е най-удачния вариант понеже е нарцис и се смята за съвременния Тато ...........но е поносимо зло.

Бате нас на нас никой не ни пречи като си изразява мнението, не назидавай и не давай  акъл. Чуждопоклонниците никога не са били на мода! Ти щом толкова бленуваш за запад - айде на терминал 2 заедон с 25 годишната ти Лагуна харчеща 20 на сто! Нали и ти си се възползвал от запада и неговите технологгии - 20 годищен таралясник!

От малък си комуне :) .........изразявай си мнението бре кой ти пречи ?Аз също имам мнение 25 годишна ама не рева по форумите колко харчи :)

преди 2 минути, McLane написа:

От малък си комуне :) .........изразявай си мнението бре кой ти пречи ?Аз също имам мнение 25 годишна ама не рева по форумите колко харчи :)

Между другото, бая народ си кара ладите още. Което още веднъж доказва, до къде сме я докарали... с демокрацията.:ph34r:

Те са хубави машинки..това е колата с най-хубаво парно....но им мина времето ,както и на комунизма :)

преди 4 минути, McLane написа:

Те са хубави машинки..това е колата с най-хубаво парно....но им мина времето ,както и на комунизма :)

То комунизъм никога и никъде не е имало...

преди 1 час, McLane написа:

Както казаха и други - комунизЪм никога и никъде не е имало! И на Ладите не им е минало времето! Ще си позволиш нова Лада ама на куково лято. Твоята Лагуна си е чист таралясник спрямо нея! Изобщо какво ти даде демокрацията - кола на 25 години и правото да дрънчиш из форумите! Каква ти е заплатата и стига ли ти? В какво живееш и удобноли ти е? Справяш ли се със сметките? Доволен лиси от пътищата?
Аз не съм доволен! Заплатата ми е неприлично голяма и пак не съм доволен! Ти си сигурно доволен заради ината си или си теглил куп кредити заробващи и поколенията на поколението ти, но пък си доволен????

еееее.. тука виждам никой не се е возил, камо ли карал една лада щом нарича френската "лагуна" таралясник :):)

Но просто яко омесихте идеология с автомобилизъм :)

Което е леко глупаво , да не кажа смешно :)

Луда работа ..........само тва ше кажа на младежа :) дето става и ляга с портрета на Воленко !

Не знаех. Аз кола не съм си купувал до сега по политически признак или идеологически :):)

Ама  .. ти си знаеш, а аз съм "смешен" :)

преди 5 минути, McLane написа:

Луда работа ..........само тва ше кажа на младежа :) дето става и ляга с портрета на Воленко !

И това го казва някой, избрал си за ник фамилията на филмов герой?;)

Ми любимец ми е ,поне моя снимка съм сложил :)

преди 7 минути, McLane написа:

Не, че нещо ,на хаиде 2 уточнения!

1. Боленко дори не ми харесва, но  подобна идеологията не ми е чужда, че дори харесвам още по - крайна такава!

2. Не съм младеж, а дядо ви!

Зададох обаче конкретен въпрос! От какво си доволен??? Но не ми отговаря, че си си  купи половин метров телевизор и си ходил да почиваш в Анталия защото ще да е отговор от типа - децка радост!

преди 3 минути, McLane написа:

Ми любимец ми е ,поне моя снимка съм сложил :)

Няма лошо. Аз лично тва със собствена снимка за аватар не го разбирам. Самата идея на аватара е съвсем различна, но всеки си има собствено виждане...

Той и Сталин и Хитлер са имали идеологии.....Воленко е психопат .Аз пак казвам ..........Тиквата не е най-доброто решение но е приемливо зло.Другите ги видяхме какво могат..........

преди 1 минута, язе написа:

Няма лошо. Аз лично тва със собствена снимка за аватар не го разбирам. Самата идея на аватара е съвсем различна, но всеки си има собствено виждане...

Актьора ми е любимец ........не героя от филма

преди 6 минути, McLane написа:

Той и Сталин и Хитлер са имали идеологии.....Воленко е психопат .Аз пак казвам ..........Тиквата не е най-доброто решение но е приемливо зло.Другите ги видяхме какво могат..........

Приемливо зло? Борисов е най- лошото нещо, което се е случвало на България от падането под турско робство насам! Дефакто ни вкара отново под турско...

Доста пресилваш нещата ,а и не само ти .Като има американски бази ,под американско робство ли сме?Много шум за нищо ........ще оправят нашите самолети и всичко ще си е по старому ,стига сте правили от мухата слон :).Аз лично турското робство и онези 45 години бесен тоталитарисъм съм ги сложил на един кантар..........само дето комунетата са избивали собствения си народ !

• Автор
преди 2 минути, язе написа:

Приемливо зло? Борисов е най- лошото нещо, което се е случвало на България от падането под турско робство насам! Дефакто ни вкара отново под турско...

Има и по-лошо от Борисов - Плевнелиев да е премиер или Кунева...

преди 1 минута, Мойра написа:

Има и по-лошо от Борисов - Плевнелиев да е премиер или Кунева...

Сега, Борисов печели избори с бесни фалшификации. Плевнелиев и Кунева, не могат да спечелят, дори и така... Особено Роско, просто е с много малък багаж. Ако Боко не беше го назначил за президент, щеше да си е просто един палячо. Не че сега не е, де...

преди 3 минути, язе написа:

Докато има такива "екземпляри" като този хубавец , още дълго време не бихме могли да се отървем

от тази "гейберастка" напаст !

И откъде-накъде този крадлив цървул от Банкя, ще го сравнявате с такива титани на историята, като . . .Хитлер и Сталин !?

Няма по - голямо недоразумение и зло от Борисов! През новият си мандат има някакви наченки на промяна към по добро водене на политика, но вълка козината си мени, но нрава не!

Всички страни от соц. блока без изключение дръпнаха невероятно напред! И там управляваха социалистически правителства сменяни от националисти и десни - дръпнаха обаче! Една Румъния вече не можем да достигнем!

Ние вечно нещо ще променяме и все не сме го реформирали! Все нещо ни пречи - долара, петрола, кризата, еврото! Тъпчем на едно място. Затънали сме във вечна криза! Колко години минаха?????

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

другите бяха по големи боклуци

Дори царя не беше такъв боклук, като криминалния престъпник.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.