Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 4

Featured Replies

Много сте добри ,момчета.Не съм фотограф ,печатар съм .Но, ме кефите.Благодаря ви.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 307,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Зима в Родопите The region of Rozhen peak, Rhodopi Mountains by Никола Атанасов, on Flickr Snezhanka (Snow White) peak, Rhodopi Mountains by Никола Атанасов, on Flickr Rhodopi Mountains

• L'église de la Madeleine - Църквата Света Мария-Магдалена в Париж. Изключително впечатляваща сграда. Необичайната (поне за мен) за католически храм архитектура се дължи на най-очевидното обяснение -

• Кукери на фестивала Сурва в Перник

Публикувани изображения

• Автор

Много сте добри ,момчета.Не съм фотограф ,печатар съм .Но, ме кефите.Благодаря ви.

Само една лека корекция. Публикувалия над твоето мнение е от женски пол. Също и други дами публикуват в тази тема, макар и по-рядко :)

Само една лека корекция. Публикувалия над твоето мнение е от женски пол. Също и други дами публикуват в тази тема, макар и по-рядко :)

И на дамите , големи благодарности .Срещал съм доста фотографи в моя занаят.Мога да кажа , че не всичко зависи от техниката .Трябва и си майсторлък.Къде е Скалата да пусне нещо от Русе.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Един гущер, който нямаше нищо напротив да ми позира.

17466935826_78a53af542_c.jpg

17305332000_c3de3f5beb_c.jpg

Изгледи от връх Половрак, Лозенска планина.

16870390134_d3bd5d2b39_c.jpg

17305140348_ef6c91e8fd_c.jpg

17466928366_61b796e609_c.jpg

Цяла вечер се борих с Flickr и не успях да се преборя, за да кача снимките тук. Вероятно са много големи. Не знам.Опитах се да разбера с какви параметри да ги конвертирам от EXIF-те на Flafe и Capnemo, но нищо не разбрах. Накрая се принудих да ги кача в G+. Не знам в каква резолюция ги конвертира Гугъл, но нацяло ги "смачка". Абе новобранска работа. :)

Гр.Калофер и гр.Карлово. Такъв дъж "ме пра",че още съм мокър. :D

IMG_6348.JPG

IMG_6417.JPG

IMG_6418.JPG

IMG_6428.JPG

IMG_6435.JPG

Редактирано от NNNNIKKKK (преглед на промените)

Цяла вечер се борих с Flickr и не успях да се преборя, за да кача снимките тук. Вероятно са много големи.

Коя фаза те спира - качването или споделянето после. Аз качвам снимките пълна разделителна, като казвам на Лайтрум да компресира до 3МБ, разчитайки на много добрата компресия на Adobe. За споделяне, като си на снимката Flickr има бутон споделяне (Нещо като стрелка сочеща надясно) и от там си избираш BBCode със съответната разделителна (според тукашните правила най-голямата позволена би трябвало да е 800х534) и го пействаш тук: Ще се получи като на капитана. Ако оставиш само първия таг ще се получи както аз ги поствам.

Коя фаза те спира - качването или споделянето после. Аз качвам снимките пълна разделителна, като казвам на Лайтрум да компресира до 3МБ, разчитайки на много добрата компресия на Adobe. За споделяне, като си на снимката Flickr има бутон споделяне (Нещо като стрелка сочеща надясно) и от там си избираш BBCode със съответната разделителна (според тукашните правила най-голямата позволена би трябвало да е 800х534) и го пействаш тук: Ще се получи като на капитана. Ако оставиш само първия таг ще се получи както аз ги поствам.

Благодаря от сърце. Тези последните ги конвертирах с DPP на Canon преди да ги кача във Фликър. Проблема ми е при споделянето. Днес като намеря време ще пробвам с Лайтрума и по начина който си описал. 

Само да не ми се карат, че спамя тук!

За съжаление не успявам да се справя с постването от Фликър. Файлът във Фликър е с размер от 3,21 МВ. Избирам код (Flare) с 800х534 , копирам го и чрез инструмента за качване на изображения (както е обяснил Capnemo в една друга тема),  го пействам тук. Когато натисна бутона "публикувай" ми изписва: "Използвате неразрешено разширение за изображения". Файлът е с разширение jpg.

Ето линк към снимката която се опитвам да кача: https://flic.kr/p/sDUPyV

Вчера доста време търсих в темите касаещи проблеми на този сайт, но неоткрих обяснение за моя проблем.

Извинявам се още ведтъж за спама. 

• Автор

Само да не ми се карат, че спамя тук!

За съжаление не успявам да се справя с постването от Фликър. Файлът във Фликър е с размер от 3,21 МВ. Избирам код (Flare) с 800х534 , копирам го и чрез инструмента за качване на изображения (както е обяснил Capnemo в една друга тема),  го пействам тук. Когато натисна бутона "публикувай" ми изписва: "Използвате неразрешено разширение за изображения". Файлът е с разширение jpg.

Ето линк към снимката която се опитвам да кача: https://flic.kr/p/sDUPyV

Вчера доста време търсих в темите касаещи проблеми на този сайт, но неоткрих обяснение за моя проблем.

Извинявам се още ведтъж за спама. 

Долу в дясно има три бутона, натискаш средния. СЛед това избираш BBCode, след това избираш разделителна способност (примерно 1024) и след това копираш реда отдолу. И става това :

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Долу в дясно има три бутона, натискаш средния. СЛед това избираш BBCode, след това избираш разделителна способност (примерно 1024) и след това копираш реда отдолу. И става това :

Явно съм много тъп. Не става.

Първо избирам:

1.jpg

После стрелката:

2.jpg

После копиране на линка:

3.jpg

Инструмента на форума и пействам линка:

4.jpg

и???

5.jpg

• Автор

Явно съм много тъп. Не става.

Първо избирам:

После стрелката:

После копиране на линка:

Инструмента на форума и пействам линка:

и???

Не. Последното просто го пействаш като текст, не като изображение :)

Елементарно. Не ползвай инструмента за вмъкване на изображения на форума. Той служи да генерира BBCode от линк.

Ама Flickr ти прави BBCode сам.

Просто пейстни това от Flickr в коментара си

17314843060_11a4351b3f_b.jpgIMG_6336 by nnnnikkkk, on Flickr

Хиляди благодарности, момчета. Уфф най- после! :)

...Къде е Скалата да пусне нещо от Русе...

Честно не помня дали съм поствал тези снимки тук, но тъй като нямам скорошни ето два кадъра от Русе:

8108416s.png

8108417G.png

Обещавам скоро да снимам обновения център :)

Няколко снимки от състезанието на 26.04.2015  ;)

sCnmIrkl.jpg

И на заден план е моят байк  :tongue2:

k6FwiXgl.jpg

Тука съм леко кален  :tongue2:

uylwMo0h.jpg

И една друга снимка 

qgDtUPyh.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.