Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 11 часа, vlado1985 написа:

Всъщност мисля че вече си реших проблема.

Сега качвам наново 25H2 макар и да ми показва 24H2 след като се качи системата и си я наглася ще пиша.

Пената ряпа да яде

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

на 17.06.2025 г. в 21:42, В. Велев написа:

Така че еврото няма да се приеме в България близките години. Свиквай.

на 8.07.2025 г. в 19:53, В. Велев написа:

И ще се следи във форума кой е срещу еврото и му се спира еврото.

От днес на @В. Велев му се спира еврото!

на 3.01.2026 г. в 22:06, ostavime написа:

Венецуелския народ?!? По видеата се видяха няколко стотин човека, да не кажа десетки. 

Венецуела е 30 000 000 милиона!!!

Това 30 000 000 милиона не е ли 30 000 милиарда???

От общо 7 - 10 милиарда население на Земята?

преди 5 минути, jhoro написа:
на 3.01.2026 г. в 22:06, ostavime написа:

Венецуелския народ?!? По видеата се видяха няколко стотин човека, да не кажа десетки. 

Венецуела е 30 000 000 милиона!!!

И кое му е "бисера" пък на това!? Венецуела си е около 30 000 000 и според официална информация няма данни за никакви празненства в Каракас,освен че във Флорида са се събрали "стотици до хиляди души пред популярни заведения като "El Arepazo", за да празнуват."

преди 4 минути, Proshark написа:

И кое му е "бисера" пък на това!? Венецуела си е около 30 000 000 и според официална информация няма данни за никакви празненства в Каракас,освен че във Флорида са се събрали "стотици до хиляди души пред популярни заведения като "El Arepazo", за да празнуват."

Правиш ли разлика, между 30 милиона и 30 000 000 милиона???

преди 1 минута, jhoro написа:

Правиш ли разлика, между 30 милиона и 30 000 000 милиона???

Цитат

Населението на Венецуела наброява 32 615 806 души (2018). Това нарежда Венецуела на 43 място в света по брой жители.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Население_на_Венецуела

Всички разбрахме за какво става дума...Само ти се намери да се хапеш...безгрешния...

на 7.12.2022 г. в 20:33, Гост написа:

В края на зимата когато газта и петрола свършат.

Прав беше @Banesc. потвърдено от 2-ри човек вече! Ох извинявайте , пак не съм видял датата

преди 4 минути, Proshark написа:

Всички разбрахме за какво става дума...Само ти се намери да се хапеш...безгрешния...

Що - не може ли?

Или щом си Редактор - мислиш, че си хванал Някого за шлифера?

на 9.12.2022 г. в 20:34, Гост написа:

Украйна загуби войната. Европа - тоже.

@В. Велев от както му спряха еврата и той загуби.

Гледам адаша се е хванал за неква печатна грешка. Може да му е заседнало копчето с нулата на... Но пък да, бисер си е, няма грешка. 

преди 5 часа, kosyo написа:

Прав беше @Banesc. потвърдено от 2-ри човек вече! Ох извинявайте , пак не съм видял датата

така е пипни  тръбата за парното 

преди 11 часа, Proshark написа:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Население_на_Венецуела

Хехе, не се хаби да спориш с радио точката. Него @jhoro още го боли, че на няколко места се удари в стената при някакви бегли опити за спор, които бяха безуспешни. Тогава му казах - в спор се влиза подготвен, за да не се излагаш пред хората. Но когато за всичко ползваш Google или AI е така. Олекваш. Кофти е като загубиш и нямаш доблестта да си признаеш. Иначе в загубата сама по себе си няма нищо лошо, стига да можеш да я понесеш мъжки. ;) 

Сега разбирам, че още не го е преодолял и от тогава явно ме дебне и ме следи из темите, с надежда да измисли някаква глупост, че да утеши тъгата от загубата, която сега разбирам, е била много болезнена. То очевидно не е и само той. Но пък не смее да се закача. :D 

Смятай колко ниско трябва да си и колко дребна и злобна душица си всъщност, за да помниш такива неща. 

преди 3 часа, ostavime написа:

Хехе, не се хаби да спориш с радио точката. Него @jhoro още го боли, че на няколко места се удари в стената при някакви бегли опити за спор, които бяха безуспешни. Тогава му казах - в спор се влиза подготвен, за да не се излагаш пред хората. Но когато за всичко ползваш Google или AI е така. Олекваш. Кофти е като загубиш и нямаш доблестта да си признаеш. Иначе в загубата сама по себе си няма нищо лошо, стига да можеш да я понесеш мъжки. ;) 

Сега разбирам, че още не го е преодолял и от тогава явно ме дебне и ме следи из темите, с надежда да измисли някаква глупост, че да утеши тъгата от загубата, която сега разбирам, е била много болезнена. То очевидно не е и само той. Но пък не смее да се закача. :D 

Смятай колко ниско трябва да си и колко дребна и злобна душица си всъщност, за да помниш такива неща. 

Смешко!!!

Даже не забелязваш, че цитирам глупостта ти след няколко дни!

преди 16 часа, jhoro написа:

Що - не може ли?

Или щом си Редактор - мислиш, че си хванал Някого за шлифера?

С тръмпанари ли спориш, или с путлеристи, че си се изпотил.

Начи Тръмп вика, че Мъдуро не е президент, пък в социалните мрежи го нарича президент.

Няма по прости хора от путлеристите и тръмпанарите и от вождовете им Путлер и Тръмп.

преди 18 часа, kosyo написа:

Как попадна на пост отпреди четири години? Бая кликане е паднало за да се озовеш там. 

преди 5 часа, jhoro написа:

Смешко!!!

Даже не забелязваш, че цитирам глупостта ти след няколко дни!

Само затвърждаваш думите ми. 😉 хихи

преди 2 часа, ostavime написа:

Кои думи - че си поредната откачалка, която се е взела много насериозно ли? Глобален мЪдуратор на един умиращ форум!

преди 11 часа, ostavime написа:

Щом помниш нещо (не знам какво) и си мислиш, че и другите го помнят ...

на 9.12.2022 г. в 13:47, attj написа:

А не четеш ли, че напролет руснаците се подготвят  да атакуват  Харков, Николаев и Одеса.    Какво ще прави Бандеристан без излаз на Черно море?   НАТО ли ще ги спре?   

Ще помоля да намалите малко устрема , че войската не смогва да изпълни плана вече 3 година.

преди 3 часа, ostavime написа:

:offtopic_s:

Значи..като видят табелка и сополите им започват да текат като на беззъб булдог лигите...Смятай колко те дебнат,та не смогват...три дена е мислил..дали да те захапе за техническата грешка......Нормалните сигурно забравиха темата....Сбърка се тоя народ ,да знаеш...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 22 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Значи..като видят табелка и сополите им започват да текат като на беззъб булдог лигите...Смятай колко те дебнат,та не смогват...три дена е мислил..дали да те захапе за техническата грешка......Нормалните сигурно забравиха темата....Сбърка се тоя народ ,да знаеш...

Мани мани, направо не го свърта на едно място. 😁 Аз съм се бил взел на сериозно. хахаха

Карай. Поне съм сигурен, че повече никога няма да се занимава с мен (надявам се). Един по-малко в списъка.  

на 16.12.2022 г. в 16:42, Гост написа:

Киев пада февруари месец. По случай 1 година от специалната операция. Манифестацията е в 10:00 часа.

@В. Велев винаги с най-точните  прогнози, дори и часа е посочил. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.