Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kакво мразите да ядете?

Featured Replies

Мразя маслини ......

• Отговори 272
  • Прегледи 41k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не искам никого да обидя, затова смятам да се поясня.Вчера бързах, и явно не съм се изразил добре Имах предвид, че има сума хора от селата, че дори и близките малки градчета, които идват с колите си

• Освен това, въпросната чорбасъ е много мазна, изключително.Ако харесваш подобен род храни-опитай.Ако не-може да повърнеш в чинията.Преди години имаха страхотна скара, но отдавна я няма вече.Другото, к

• Бе мани...За някои хора явно дънките са най-важни... И аз съм ял в Гюрлата(оная на "Петлешев",не знам дали още я има) и не съм припадал от погнуса или от "селяндурите с гадни дънки"...Ама нали трябв

Е тва си е баш гадост

Преди години живях в Бургас и се опитаха да ме накарат да ям паниран октопод и калмари

То само като ги погледнах бляяяя

Имах чувството че ще излезе от чинията да ме удуши с пипалата тва октопода

Хмм, аз пък харесвам октоподчета Публикувано изображение Всъшнсот зависи как ги са приготвени. Тези, които аз съм опитвала, бяха обработени и направени като хапки- бяха просто невероятни :)

Тва карантия ли е-по-далеко от мен

Даже ми прилошава ако ядат такива неща околните

И пържено яйчице не мога да сложа после в устата след такива гледки

Публикувано изображение

а по принцип яйчица хапваш ли? Защото аз ги обожавам всякак, дори сурови :P

Но не харесвам и спанак, а едно време баба ми приготвяше спаначена яхния с ориз. Дори мирзмата й ми беше гадна...Лека-полека се присещам какви неща не обичам, а май е по-добре да си мисля за тези, които харесвам ;)

П.П.Мразя сметана ;) ;) А преди имах една колежка, която си взимаше флакон, разтръскваше го хубаво и пръскаше направо в устата си. Ужаааааассссттттт!!!

Мразя маслини ......

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Аз не мога да живея без тях

П.П.Мразя сметана :):P А преди имах една колежка, която си взимаше флакон, разтръскваше го хубаво и пръскаше направо в устата си. Ужаааааассссттттт!!!

Това го правя почти винаги.Много е хубаво Публикувано изображение

Мразя пържени картофи (колкото и странно да звучи)

Малеее пържени картофи и биричка кой не обича !!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Това го правя почти винаги.Много е хубаво Публикувано изображение

Ох, не мога да го разбера това, не мога и да си го причиня ;)

И торта "Гараш" никак не обичам, макар че много хора я харесват Публикувано изображение

а по принцип яйчица хапваш ли? Защото аз ги обожавам всякак, дори сурови :)

Но не харесвам и спанак, а едно време баба ми приготвяше спаначена яхния с ориз. Дори мирзмата й ми беше гадна...Лека-полека се присещам какви неща не обичам, а май е по-добре да си мисля за тези, които харесвам :speak:

Яйчица да,ям-всякак-бъркани,на очи,по панагюрски,със сиренце,с чушки

Само сурово да не е-тва белтъка ми е много гаден суров понеже

Публикувано изображение

И спанак и всякакви такива зелении ям,аз слагам джоджен за аромат

Спанак най-върви с агнешко

:)

Не ям:

Всякакви мазни меса (ям само пилешко филе и чисто месо всичко друго го изключвам)

Предпочитам едно яйце,от колкото пържола Публикувано изображение

шкембе,уши,езици,мозък и подобни гадости (махам даже главата и опашката на цацата - не остава почти нищо,но ....не мога да ги ям тези гадости)

скариди,октоподи,калмари,миди

мляко с ориз

охлюви

козе сирене,мляко...и каквото се сетите (мирише отвратително)

тиква

качемак

Сигурно има още много работи,за който в момента не се сещам.

Обаче установих че съм много капризна :speak:

Ох много неща не ям....миди,спанак,хляб,всякаква карантия,пресно мляко,охлюви,дивеч,тлъсто месо,пилешко също почти никога,аспержи,патладжани,тиквички,броколи.....има и още доста,но за тези първо се сетих.

Морски гадости. Разните му там скариди, стриди, октоподи, миди и пр. Не бих яла и жаби, охлюви и всичко що е с пипалца, много краченца, всичко което е слузесто и мекотелесто, ако ще да е голяма вкусотия.

Гъби, морски дарове и повечето зелени растения (марули, спанак и др.).

Изключително много мразя бамя, отвратителна е..! Както и повечето морски "отвратикатеси"

Тестени изделия като цяло :huh:

да можех и аз да ги мразя Публикувано изображение .. щях да съм фиданка Публикувано изображение

по темата не обичам да ям мусака и всякакви видове яхний :cheers:

Ох много неща не ям....миди,спанак,хляб,всякаква карантия,пресно мляко,охлюви,дивеч,тлъсто месо,пилешко също почти никога,аспержи,патладжани,тиквички,броколи.....има и още доста,но за тези първо се сетих.

Ти шъ умреш от глад бе!

Ей, като вида грис, нишесте или кюфтета в сос, почвам да повръщам.

не обичам да ям мусака

Мусака не обичаш-наистина ли

Публикувано изображение

За първи път през живота си чувам човек,който да казва че не обича мусака

За първи път през живота си чувам човек,който да казва че не обича мусака

Ми може да не е била приготвена,както трябва.Аз на много малко домакини мога да ям от манджите.

Сега се сетих,че не обичам и крем карамел,бамя и и тиквички :)

СРААМ Тфа сигурно половината жени в България не ядат традициони българския ястия защото съдържали много мазнина ... :)

СРААМ Тфа сигурно половината жени в България не ядат традициони българския ястия защото съдържали много мазнина ... :grimace:

Отрицателния калориен баланс е голямо нещо.

По темата:кюфтета в сос, другото се преглъща.

Не само ги мразя,но дори не ги слагам в устата си :wors: Шкембе чорба мусака телешко,овче и козе месо мляко с ориз

• 2 седмици по-късно...

Всякакво месо - вегетарианка съм, патладжани - пържени, варени и всякакви. Иначе съм добро прасе - омитам почти всичко на масата. Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.