Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Колко стар трябва да си, за да си мислиш, че нещата вече не са както преди. Не чак толкова стар! Защото нещата наистина не са същите и трябва да се приспособяваш. ТИ ЖИВЕЕШ В 2021-та и...

1. Без да искаш въвеждаш пин кода си на микровълновата.
2. Не си играл на пасианс с истински карти от години.
3. Не можеш да си намериш колата на паркинга, освен ако не я повикаш с алармата.
4. Баба ти говори повече за Есмералда и Рич, отколкото за собствените си деца.
5. Знаеш повече за проблемите на Брад Пит, отколкото за тези на собствения си брат.
6. Чуваш по новините, че 50 човека са били взривени и сменяш канала, защото не е нищо ново.
7. Сваляш си обувките, преди да влезеш... в самолета.
8. Имаш списък с 15 телефонни номера, за да се обадиш на 3 членното си семейство.
10. Най-добрият приятел на човека вече не е кучето, а мобилният телефон.
11. Звъниш си всяка сутрин... за да си намериш мобилния телефон.
12. Тъпо ти е, че не можеш да звъннеш и на дистанционното на телевизора, като изчезне.
13. Чудиш се на къде да насочиш мебелите си в стаите, където нямаш телевизор.
14. Не знаеш ничий телефон наизуст, дори собственият си, защото всички са ти в GSM-a.
15. Да си забравиш GSM-a в къщи е драма. Единственото по-страшно е да го загубиш!
16. Децата ти играят футбол всеки ден... пред компютъра.
17. 10 годишния ти племенник не може да говори много, но може да чати перфектно.
18. 10 годишния ти племенник пише по-бързо на клавиатурата, отколкото говори.
19. Не си модерен, ако вече си на повече от 20 и още не си спал с някой от твоя пол.
20. Ако си на тинейджърски купон, можеш да пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната. Тя е само за секс.
21. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб.
22. Ако слушаш песни, чиито текст има смисъл, значи или си прекалено стар или прекалено гей.
23. Цената на квадратен метър в центъра на столицата ти е по-ниска от цената на квадратен сантиметър в любимия ти уебсайт.
24. Сложил си парола на файла с паролите си.
25. Пращаш е-мейли на колегата в съседния офис.
26. Като причина да не поддържаш връзка с роднини и приятели изтъкваш, че нямат е-мейли.
27. Проверяваш си е-мейла по 5 пъти на ден, но нямаш време да поговориш с майка си повече от веднъж седмично.
28. Ако не получаваш поща вкъщи повече от седмица, се чувстваш пренебрегнат, макар да получаваш редовно само глупави реклами. Ако обаче не получиш никакъв е-мейл за повече от ден-два, даже спам-ът започва да ти липсва .
29. Мразиш да пишеш с химикал, защото няма спелинг чек (проверка на правописа).
30. Използваш си телефона повече за писане, отколкото за говорене.
31. Оплакваш се, че на GSM-ът ти нямаш "copy" - "paste".
32. Купил си си дигитална камера, за да правиш колкото си искаш снимки и сега имаш толкова много, че нямаш време да ги гледаш.
33. Спираш пред къщи с колата и използваш GSM-a, за да провериш дали няма някой вкъщи, за да ти помогне с покупките.
34. Ядосваш се на приятелите ти, че закъсняват с 5 минути и още не са ти звъннали на GSM-a.
35. Децата ти не искат да ядат храна, която не е танцувала по телевизията.
36. Ставаш сутрин и влизаш в Интернет, преди да влезеш в кухнята да си направиш кафе.
37. Колкото повече си разпределяш времето, толкова по-малко ти остава.
38. Слагаш наклонени усмивки, дори когато пишеш с химикал 
39. Накланяш си главата на една страна, когато се усмихваш 
40. Четеш това и клатиш глава, и се усмихваш.
41. Дори още по-лошо, знаеш на кого точно ще препратиш тази статия.
42. Прекалено си зает, за да забележиш, че на този списък му липсва номер 9.
43. Даже се връщаш назад, за да видиш, наистина ли няма номер 9.
44. А сега се усмихваш. Хайде, препрати го на приятелите си, знам че ти се иска! 

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Две блондинки работели на строеж. Едната попитала:
- Забелязах, че вадиш гвоздеи от кутията с инструменти, оглеждаш ги и хвърляш някои от тях. Защо?
- Ами понякога вадя от кутията гвоздеи, които са към мен с остра си част - те са дефектни - нямат главичка. Ако гвоздеят е насочен с острото към къщата, значи е здрав.
- Колко си глупава! Гвоздеите, които сочат към теб не са дефектни! Те просто са за противоположната стена на къщата

На въпроса кое по-често се среща - умна блондинка или честен митничар, правилният отговор е - щедър габровец...

Блондинка пита мъжа си:
- Какво е това опашна кост?
- Това е краят на гръбначния стълб.
- Странно... При мен там е главата.

Отива блондинка до дома на приятеля си и звъни на домофона:
- Здравей, вкъщи ли си?
- Не.
- Къде си?
- На вилата.
- Кога ще се върнеш?
- След седмица.
- Е добре, ще те чакам тогава.

Катаджия спира блондинка:
– Добър ден! Проверка на документи, резервна гума и триъгълник!!!
Блондинката подала документите, после старателно бръкнала в чантата, извадила презерватив и казала:
– Ето резервната гума, после повдигнала полата си и показала на полицая триъгълника с думите:
– Вчера го оформих!!!

Катаджия спира блондинка:
- Госпожице, Вашата шофьорска книжка?
- Не мога да я дам, подарък ми е.

Пристига блондинка в автосервиза и казва на механика:
- След като возя някой с мен в колата, се появява странен мирис. А когато съм сама този мирис го няма.
Механикът казва:
- Тогава да се повозим заедно малко.
Качил се с нея. Понесла се тя по улиците с бясна скорост. Блъска се по бордюрите, кара в насрещното, никакви мигачи или ги бърка, едва се разминава с другите коли, за малко да блъсне няколко пешеходци…
Върнали се.
- Ето! Усещате ли! Пак тази мирис!
- Дали усещам? Аз в него седя!

Един човек се приближил до красиво момиче и го попитал: -Г-це,може ли да ви ощипя по гърдата? -Махай се,простак! -Ще ви дам 1лев. -Махай се,простак! -5 лв. -Махнете се! -10 лв. -Добре. Отишли в един вход момичето си свалило сутиена и мъжът започнал да гали лявата и гърда.Момичето попитало нервно: -Хайде де кога ще щипете? -Аз съм честен човек.Нямам пари,няма да щипя!?

Имате три третокласнички: блондинка, брюнетка и червенокоса.
Въпросът е:
- Коя от тях има най-големи гърди?
Отговор:
- Блондинката. Тя е на седемнайсет години.

- Муцка, защо си толкова тъжна?
- Днес разбрах, че съм бременна с близнаци!
- Еха! Ами, че това е супер!
- Да, бе! Сега ще трябва да ги нося цели 18 месеца в корема си...

На някакъв пич му се повредила колата на пътя. Спрял. Пуснал аварийните. Отворил капака и започнал да човърка двигателя. В този момент някаква блондинка спряла зад него и започнала да му свирка с клаксона. Пичът решил да не и обръща внимание, но блондинката продължавала да му бибитка. Мъжът се ядосал. Отишъл при блондинката: -Какво искаш, ма? Не можеш ли да ме заобиколиш? -Ама ти си бил много глупав, бе – сопнала се блондинката. – Как да те заобиколя, като не знам ти в каква посока ще завиеш? И двата ти мигача работят едновременно.

Жената на един миньор му казала: -Искам да ме заведеш в мината, да видя какъв е тоя много тежък труд, дето всяка вечер се оплакваш! - Няма нужда да те водя в мината, мога и тука в къщи да ти покажа. Затворил я в гардероба и заключил вратичката. Започнал да думка с един лост по целият гардероб. Поливал и с вода, като същевременно клател целият гардероб. След половин час отключил и жената направо изпаднала от вътре. Миньорът и свалил гащите и я нае*ал. След час жената се свестила и казала: - Всичко разбрах, но защо накрая ме изчука? - За преждевременно напускане на работното място...

Негър към един бял: - Слушай значи - аз съм се родил черен, черен съм пораснал, черен ще умра и черен ще си остана. А ти - родил си се розов, пораснал си бял, на слънце почерняваш, на студено посиняваш и като умреш ще позеленееш. Как тогава мен ме наричаш цветнокож?!

Летен ден. Открито кафе. Четирима млади мъже пият биричка. От ъгъла се задава нарастващо "чук, чук, чук"… почукване от високи метални дамски токчета. Над тях… - дълги тренирани крака със символична поличка. По-нагоре талия с два пръста да я обхванеш, едва-едва носеща предизвикателен бюст. Ако погледнеш още по-нагоре - прелестна гарваново черна коса, обхващаща красиво и "невинно" лице. Абе изобщо маце, та дрънка… Естествено четиримата настръхват и започват коментарите: - Леле, тая ако ми падне, к'ва волна програма ще и изпълняя… Мацето отминава, токчетата заглъхват, а коментарите не стихват. По едно време обаче забелязват, че един от четиримата си мълчи, не взема участие в обсъжданията и си пие най-спокойно биричката. - Абе, ти да не си обратен бе? Как може като видиш такова парче да не кажеш нищо? За какво си мислиш? - За какво си мисля ли? Ами мисля си - "Тази пък на кого ли е омръзнала?"

Домакин забелязал, че гостите му много налитат на виното и хич не се сещат да си тръгнат. На следващото презареждане с вино им донесъл оцет. Единият от гостите продължава да пие, сякаш нищо не се е случило, а друг го пита: – А бе, ти не усещаш ли, че са ни сипали оцет? – Е, колко оцет може да има у една къща? Бутилка - две и па ше ни сипат от виното...

Асан и Айшето се оженили. След три месеца Айшето ражда.Асан:- Айше, туй дете не е от мен. Няма девет месеца, ма.Айшето:- Асан ти ходили три месеца с мен?- Ходих.- Аз ходихли с теб три месеца?- Ходи...- Станаха, ли 6. И кат турим 3 от както се оженихме?- Верно, ма Айше.

- А бе, вярно ли е, че във Варна на въпроса отговаряте с въпрос?
- Ха! И кой ти каза тази глупост?

В Перник се проведе втори турнир по фехтовка, посветен на паметта на жертвите от първия турнир.

Блондинка си кара колата из града и на един светофар малко циганче почиства предното стъкло на колата. Платила му едно левче, но на следващия светофар гледа пак същото циганче и пак чисти! Когато видяла циганчето и на третия светофар отворила стъклото и го попитала:
- Ще ти дам десет лева, ако ми кажеш как успяваш да си преди мен на всеки светофар?
- Како, ако ми дадеш двайсе лева, ще ти кажа как да излезеш от кръговото...

Блондинка подложена на детектор на лъжата.
- Ако кажете истината ще светне зелената лампа, ако излъжете червената.
- Разбрахте ли?
- Разбрах...
И светнала червената лампа...

- Муци, с мъжа ми се разбрахме, че ако ни се отдаде възможност да си изневерим с по трима човека по избор, без да си правим проблеми.
- Ехаа! И ти кои си избра?
- Аз си избрах Брад Пит, Чанинг Тейтъм и Брадли Купър! Пък той си избра моята приятелка Мимето, съседката от 5-ти етаж и учителката по литература на сина ни. Виждаш ли ги мъжете колко са прости?!?

Мъж коси тревата в двора си, неговата красива съседка излиза от къщата си, отива направо до пощенската кутия, отваря я, затваря я с трясък и ядосана се прибира обратно в къщата. След малко, тя излиза отново, отива до пощ. кутия, отваря я, тряска я отново и разгневена се прибира в къщата си.
Мъжът тъкмо приключва с косенето, когато отново вижда съседката си как излиза ядосана от къщата си, отива до пощенската си кутия, отваря я и я затваря с трясък.
Мъжът, учуден от поведението ѝ, решава да я попита:
- Какво става, проблем ли има някакъв?
А тя отвръща:
- Да има! Тъпият ми компютър постоянно ми пише, че имам поща!

Мече пита майка си:

— Мамо, ако срещна гъбар, може ли да го изям?
— Може.
— А ако срещна ловец?
— Може, даже е задължително.
— А ако срещна рибар?
— Не бива, моето момче, от месото на рибарите, порядъчните мечки стават алкохолици!

В един слънчев и мързелив пловдивски следобед на ларгото пред общината... бавно и величаво каца летяща чиния от злато. В корпуса ѝ се отваря златна врата, изниква златна стълбичка и по нея слиза атлетичен двуметров красавец в прилепнало златно трико, под което изпъква впечатляваща надареност, на врата му виси едър златен медальон, а ръцете тежат от златни пръстени. Златният астронавт сяда в близкото бистро и поръчва кафе. От съседната маса на секундата го фиксира силиконена блондинка и кокетно пита за свободно място. 24-каратовият атлет любезно кима.
- Извинете, Вие откъде сте? - подхваща русата амбиция.
- От Сириус съм! - усмихва се неустоимо златният пришълец.
- Олии... Ми там всички ли сте такива високи?
- Да, всички.
- И мускулести?
- Да, всички.
- И толкова надарени?
- Такива сме. - скромно кима мъжът.
- И всички ли имате толкова злато?
- Не! - сепва се звездният гост.
- Само арменците!

Три блондинки си говорят:
– Гледах времето и утре го дават да вали много сняг.
Втората казала:
– И аз го гледах, ама казаха, че ще е 40° C.
Третата слушала, слушала и накрая рекла:
– Малиии, как ще чистим тоз сняг на таз жега!

В аптеката:
- Какво желаете?
- Тест за бременност.
- А какъв?
- Отрицателен ако може...

Военни афоризми с непреходна стойност:

- Или ще престанете да пушите, или едно от двете!

- А ти да внимаваш! Аз понякога съм нормален, а понякога безпощаден!

- Атомната бомба винаги пада в епицентъра!

"Шокирана обстановка..."

- Кучето е животно, покрито с козина за носене на служба.

- Защо псувате! После с тези ръце хляб ще ядете!

- Всеки войник трябва да бъде или поощрен, или наказан.

- Всички отсъстващи да се строят в редица!

- Главата на войника е за да мисли, а мозъка - за да разсъждава!

- Не трябва да се чупи всичко - все на нещо трябва да се седи.

Военен преподавател:
- Менингитът е много страшна болест. От нея се или умира, или полудява. С брат ми сме я карали. Той умря, а на мен ми провървя.

- Що за неравен квадрат си нарисувал? Ти да не си далтонист?

- Управлението на волана служи за завиване наляво, надясно и в други посоки.

- Другарю полковник! Парадът ще бъде довечера, по изгрев слънце.

- Другарю курсант! Ако искате да кажете нещо, по-добре замълчете!

- Другарю курсант! Ако сте дебил, така и кажете, няма защо да чупите пистолета!

- Да мълчиш, когато те питам!

- Рота! Отначало да минат хората, а след това ще преминем ние!

- Вие какво, глупак ли сте? Не можете да помните? Тогава записвайте, както аз си записвам!

- Къде е Иванов? В лазарета боледува? А кой е разрешил?

- Цял ден съм седнал да ви стоя прав!

- Ще ви изведа в полето и като ви изправя до стената, такъв куршум ще ви тегля, че цял живот ще помните!

- Дежурния, там до прозореца дипломати стоят. Стройте ги до стената!

- Давам указание: равно поле - нито трап има, нито могила - и изведнъж зад ъгъла се появява танк...

- Полковниците не бягат, тъй като в мирно време това предизвиква смях, а във военно - паника.

- Ето, вие ще дойдете след 10 години и ще кажете: Другарю старши лейтенант...

Бракоразводно дело. Съпругата: - Лежа си в леглото, беше много топло и бях отворила прозореца. Мъжът ми влезе, отиде до него, погледна, хвана нощното шкафче и го изхвърли.... Съпругът: - Прибирам се и гледам, жена ми лежи гола на леглото, прозореца отворен, помислих, че ми изневерява. Погледнах през прозореца и виждам, някой бяга. Хванах нощното шкафче и го хвърлих по него.... Първи свидетел: - Аз всяка вечер тичам, за да отслабна и по едно време до мен падна едно нощно шкафче.... Втори свидетел: - Седя си аз в едно нощно шкафче..

Учителката влиза в клас, сяда уморено, хваща с две ръце цепещата я от болки глава и със слаб глас пита:- Деца, какво имаме по програма?- Математика, госпожо.!- Добре! Пишете условието на задачата: "Две млади, интелигентни жени, изпили две бутилки водка." В задачата се пита: "За какъв хикс им е притрябвало след това да пият червено вино?"

преди 33 минути, нушо написа:

Учителката влиза в клас, сяда уморено, хваща с две ръце цепещата я от болки глава и със слаб глас пита:- Деца, какво имаме по програма?- Математика, госпожо.!- Добре! Пишете условието на задачата: "Две млади, интелигентни жени, изпили две бутилки водка." В задачата се пита: "За какъв хикс им е притрябвало след това да пият червено вино?"

Отговор: Заради двамата снажни младежи от отсрещната маса.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.