Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Телефонен разговор: - Ало! Аптеката ли е? - Не, сбъркали сте номера. След малко пак: - Ало! Аптеката ли е? - Не, нали ви казах, грешен номер сте набрали! Трети път: - Ало! Аптеката ли е? - Не, грешка имате! Кой номер набирате? - Ами тука копчето REDIAL.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

На летището:
- Извинете, колко време продължава полетът от чекирането до кацането и минаването през митница, както и всякакви други формалности?
- О, различно! Зависи какво носите в багажа. Понякога и десетина години...

Две блондинки си говорят:
- Муцка, от три дена сме в Париж, а още не съм ходила в Лувъра...
- Може от храната да е нещо...

- Как е вашето име?
- Благодаря, добре.

- Защо на блондинките им е по -лесно в живота?
- Защото са блондинки и им е простено...

Влиза блондинка в таксито и шофьорът пита:
- До къде?
- До една приятелка

Пазачът в зоопарка:
- Ало, русата дама! Престанете да тъпчете животното със сладолед... и без това устата му е от другата страна!

Eдна блондинка отива на доктор и казва:
- Докторе, мисля, че имам втори гръбнак.
- Ама как!? Това е невъзможно!
- Да, пипнете.
- Аууу! Трябва да направим снимка.
Направил снимка и удивен казал:
- Г-це, не са ли ви казвали, че когато си слагате нов тампон трябва да махнете стария.

Сутрин! Мъж с тежък махмурлук се събужда от аромата на прясно сварено кафе. Обръща се към нощното шкафче и забелязва, че под чашата има оставена бележка:
- Скъпи, отивам на работа. Сварила съм ти шкембе, а в хладилника имаш две бирички. Целувам те и до скоро.
Озадачен, отива до стаята на сина си и го пита:
- Какво става тука?
- Ами, тате, ти вчера се прибра пиян като свиня. Докато се опитваше да си закачиш палтото, счупи закачалката, влезе през стъклото на холната врата, падна и счупи и масичката. С мама едвам те качихме на дивана. После тя тръгна да те съблича, но когато ти разкопча ципа на панталона, ти я удари и каза:
- Разкарай се к*рво, аз съм женен мъж!

Между приятелки: 
- Забелязвам, че съпругът ти в последно време е станал весел, бодър, подвижен... Косата му блести и сякаш се е сгъстила!? 
- Да! Кучето умря... И остана цял чувал с гранули... Дожаля ми да ги изхвърля... 

Блондинка:
- Огледалце, огледалце, я кажи ми…
- Гледай си пътя ма, пак ще се натресеш някъде…

Блонди дилема.
- Скъпа! Как е правилно да се напише?Иран или Ирак?
- Не знам. Гугъл казва, че и така и така е правилно.

Блондинка учи английски език
- Преведи ми това: „Yes, Goddess!“
- Да, богиньо.
- Ох, че приятно, а как се превежда?

Вечер, в един бар седят пожарникар, полицай и санитар от моргата... и си разправят интересни истории от работата им.
Полицаят започнал пръв:
- Значи не отдавна участвах в една голяма операция по задържането на много опасни бандити. Хем ги хванахме, хем ги бихме, хем след това ме наградиха. Дадоха ми орден.
Пожарникарят:
- Аз пък участвах в гасенето на един голям пожар в един апартамент... Имаше една блондинка... с прозрачна нощница... Спасих я... и после тя ми се отблагодари подобаващо... Този случай няма да го забравя цял живот...
- Нас пък - започнал санитарят от моргата - ни извикаха в един хотел... да приберем един труп... Качваме се ние на етажа... влизаме в апартамента... и гледаме на леглото лежи труп на мъж... завит презглава с чаршаф. Махнахме чаршафа и какво да видим - оная му работа в ерекция. Викаме си:
"Не можем да го носим така през целия хотел... Ще стане голяма излагация..." Затова взехме една лопата и прас - отсякохме му оная работа... за да не стърчи де...
- И какво му е толкова якото на тоя случай? – попитали пожарникарят и полицаят.
- Ами как какво... Оказа се, че сме сбъркали етажа, а и тоя не беше умрял, а заспал.

Иване! Защо си се затворил? От мен ли бягаш? Моля те, недей така! Усещам, че имаш някакъв проблем! Моля те, отвори! Не сме заедно само за хубавите моменти! Искам да споделя и мъката ти с теб! Иване... – Марче! Ма'ни се от вратата, ма! В тоалетната съм, остави ме на спокойствие..

Пълна дама звъни в клиника за отслабване:- Кажете ми, наистина ли гарантирате резултати за кратък срок?!- Да, госпожо!- Проблемът е в това, че от съпруга си имам прекрасен подарък за рождения си ден, но не мога да се пъхна в него...- Не се притеснявайте, госпожо, ние Bи обещаваме, че до два месеца спокойно ще можете да носите новата си рокля...- Рокля ли?! Каква ти рокля??! Та той ми подари кола!

Вратите на магазина се отвориха бавно и вътре влезе млада, висока, страшно красива мадама... Всички притихнаха, наслаждавайки се на формите и, на леката и нежна походка... Тя застана на касата, и попита: - Дьека съ ви кибапчията и пръжолити на пурмоция?

На една баба в маршрутката нещо й изпада от чантата. Шофьорът се майтапи:- Всичко, което падне е мое.А бабата му казват:- Ти карай внимателно, че сега ще падна и цялата ще бъда твоя..

Според статистиката човек ходи по 1500 км на година. Също така друга статистика твърди, че човек изпива средно по 90 литра алкохол на година. Или ако трябва да бъдем обективни, човек харчи по около 6 литра на 100 км.

От новите учебници:
- Растенията са много полезни, те отделят кислород, който е необходим за изгаряне на горивото в двигателите!

Егаси вятъра, приятелят ми отиде до магазина и след 5 минути ми звъни от Бургас!

У Перник, на сватба. Булката вместо букет хвърлила лята джанта от GOLF 2-ка!

- Мамо изпитай ме на столици!
- Добре. Коя е столицата на Германия?
- Това е лесно. Берлин! Дай още някоя!
- Коя е столицата на Франция?
- Берлин!
- А на Полша?
- Берлин!
- Браво, Адолф, браво!

Някъде в Габрово.
- Хайде сине духни свещичките и си намисли желание.
- Да ми купиш торта...

- В студентски град само улиците са тесни! - Петьо 22 г. след с*кс парти.

Важни правила за шофиране в София:

1. Никога не оставяйте повече от 3 метра дистанция от предната кола, това се счита за покана за задминаване от задния.

2. При смяна на лентите в никакъв случай не подавайте мигач, по този начин шофьорът в другата лента ще разбере за намерението ви и моментално ще ви блокира (това важи принципно и за всички други маневри).

3. Да стигнете пръв до следващия червен светофар е въпрос на чест и мъжество. Само пълните лузъри са последни. Старайте се в това отношение.

4. Ако все пак сте в по-задна позиция на светофара и другите коли вече са се наредили, но са оставили свободна лентата за ляв/десен завой (защото са неудачници), имате уникалния шанс да забавите, и да изрежете всички на скорост през свободнота лента при светване на жълтото. Чувството е уникално, гарантирам.

5. Никога, ама никога не спирайте на жълта светлина или до 5 секунди след светване на червено. Това е предпоставка за ПТП.

6. Ако на светофара сте направо и има 2 ленти, едната от които е за ляв/десен завой, задължително се наредете в лентата за ляв/десен завой, независимо че има отделна секция на светофара. Първо, така помагате трафика да се движи по-бързо, и второ в тази лента така или иначе всички са за направо.

7. Ако има препятствие на пътя, светкавично навийте волана и изрежете тези пред вас с мощно натискане на клаксона. Те също ще се опитат да заобиколят. Който е по-бърз, той печели. И в живота е така.

8. На пешеходна пътека винаги се опитвайте да минете пред пешеходеца. Ако все пак се наложи да спрете, винаги спирайте от близката страна на пешеходеца. По този начин ще се изрежете веднага зад гърба му, а съседната кола ще трябва да изчака пешеходеца. Внимание - винаги има риск съседната кола също да изреже пешеходеца, и да мине пред него. Преценете ситуацията на място с цел да спечелите ценни секунди пред съседа, и да постигнете целта от т. 3.

9. При силен дъжд или снеговалеж трябва задължително да карате колкото е възможно по-бързо. Това е златен шанс да постигнете целта от т. 3, и да докажете на всички колко са зле, като се влачат по пътя. Имайте предвид, че на пътя ще има и други играчи, така че трябва да сте безкомпромисни.

10. При задръстване на Цариградско (и не само) моментално се изнесете в бус лентата. Трябва да сте бързи защото лентата се пълни светкавично. В никакъв случай не пускайте другите да се престрояват пред вас.

11. Ако карате в лявата лента на Цариградско и някой хитрец-идеалист не ви пуска докато карате със 120-140, моментално изпреварете отдясно (ако се наложи и през бус лентата) и набийте спирачки пред тарикатчето. Може да го паркирате с 40км/ч до Орлов мост, като толкова му се спазва правилника.

Моля ви, гледайте по-позитивно. Това „ЛОКО СОФИЯ” можеше да е с правописна грешка...

От книгата на Гинес:
- В Перник, за една вечер мобилен телефон смени 7 собственика, а двама дори надживя!

Лондон, Темза, табела “Риболовът е забранен”, под табелата джентълмен с въдица. Приближава се полицай:
- Глобявам Ви 10 паунда, сър!
- За какво, сър?
- Тук е забранен риболова, сър!
- Аз не ловя риба, а къпя червея си, сър!
Полицаят се отдалечава, но след малко пак се появява:
- Покажете ми Вашия червей, сър.
- Ето го, сър! – отговоря джентълмена и вади от кукичката с нанизания на нея червей!
- Глобявам Ви 20 паунда, сър!!
- За какво, сър?
- Тук не е разрешено къпането без бански, сър!

Една жена се връща от командировка. Тръгва да се преоблича и съпругът и забелязва, че целият й гръб е в синини. - Кво ти това на гърба, ма? - подозрително пита той. - Ми не знам, ще ида на доктор. На следващият ден: - Ходи ли на доктор, ма? - Ходих. - И кво ти каза? - Ми било на нервна почва... Съпругът се усъмнил нещо и отишъл да пита доктора. След като му обяснил, за какво става дума, лекарят казал: - Жена ти, освен, че е к...а е и глуха. Аз и казах "НЕРАВНА ПОЧВА...

преди 3 часа, нушо написа:

Важни правила за шофиране в София:

/off

Требва да направят секция "Тъпи вицове" ... и тея ще са най-отгоре, баси!

- Знаеш ли как по дърветата да се ориентираш, къде е север и къде юг?
- Ми да, палмите са на юг, а боровете на север!

- Пено, видях мъжа ти на плажа с една стройна блондинка!
- Ми ти с к'во очакваш да го видиш, ма, с кофичка и лопатка ли...

Блондинки:
- Муцка, ама Африка била наблизо, ма!
- Откъде знаеш?
- Ми, имам колега негър, който идва с колело на работа!

Двама съпрузи седят в бара. Към тях се приближава някаква девойка, целува съпруга и отминава. Съпругата възмутено пита: - Каква беше тая? - Ох, престани, много те моля. - отговаря съпругът. - Стига ми и това, че ще ми се наложи дълго да обяснявам коя си ти...

Екскурзоводът:
- На това легло са спали Луи XII, XIII, XIV, XV и Наполеон!
- Ужас - казва блондинката - колко ли им е било тясно?

ПТП на кръстовище.
Ядосан мъж пита блондинка:
- Ти кьорава ли си, ма?!!
- Как ще съм кьорава, бе, та нали аз те уцелих!

Учителката: - Марийке, напиши изречение, в което да има думите "гора" и "девойка"! Марийка пише на дъската: "В гората влезе една девойка." - Иванчо, а ти сега направи това изречение отрицателно! Иванчо пише: "От гората излезе недевойка." Учителката: - Ама, Иванчо! Не е правилно, я бързо го поправи! Иванчо: - Госпожо, това не се поправя, то е за цял живот..

Две блондинки си вървели по една пътека.
Едната казала:
- Това е еленова пътека.
А другата:
- Това е меча пътека.
И най-сетне минал влакът и ги премазал.

Един мъж отишъл да си купи хляб и казал на продавачката блондинка:
- Може ли един хляб?
- Какво да може един хляб?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.