Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Граждански полет, повреда в единия от двигателите, след като успокоява пътниците пилотът се свързва с кулата за инструкции.
- Кулата, десният двигател гори. Какво да правим?
- Следвайте инструкциите, ...изключете двигателя, слезте на 3000м...
След ~30м:
-Кулата, левият двигател спря да работи. Какво да правим?
-Следвайте инструкциите, ...запазете самообладание, слезте на 1000м...
-Кулата, -леко изнервен глас- Лявото крило започна да се разпада, очакваме инструкции.
-Момент да се консултираме. -след ~5мин:
-Повтаряйте след нас - Отче наш, Ти който си на небесата...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

– Мамо, престани да идваш нощем да ме завиваш! – Ама, маме, притеснявам се да не изстинеш, бе, миличък! – Е, да, де… Ама отвиваш жена ми…
.....
Из дневника на един мъж: Счупи се бормашината. Сега ще се наложи за 8-ми март да купя на жената нова
.....
- Мъжо, оти Ред Бул не са меши с алкохол? - Па толку ле си проста ма, къдя ше летиш пияна!
.....
Опитният водопроводчик бай Марин, успял да убеди съседката си блондинка, че без монтираната видеокамера, душ кабината и няма да работи.

Иванов,я ела тука, бе! - Идвам, шефе! - Вярно ли е,че измисляш вицове за всички служители в нашия офис? - Вярно е,шефе! - Такааа... Искам сега да ме слушаш много внимателно! Ти се прави на клоун, колкото си искаш! Много ти отива! Но искам закачките ти да нямат нищо общо с мен! Ясен ли съм? - Кристално ясен си,шефе! - А,бе,с теб - човек никога не може да е напълно спокоен! Я кажи някоя шега да видим дали си ме разбрал правилно! - Готово, шефе! Ето я шегата: " Жената на шефа е бременна! Но той няма нищо общо с това!",????

В зоо магазина:
- Трябват ми 276 дървеници, 512 хлебарки и 4 мишки.
- Защо?
- Напускам апартамента под наем, а в договорът пишело, че трябва да го върна в същото състояние в което съм го наел.

Пернишки диетолози съветват:
- Най-добрият начин за отслабване е фрактура на долната челюст.

В курортно градче една девойка се приближава до автоматичен кантар. Пуска монета и гледа стрелката. Недоволно цъка с език. Сваля шлифера си, пак пуска монета и пак стъпва на везните. После сваля пуловера си и отново се качва на кантара. Посяга да пусне монета...но в този момент се приближава един мъж с шепа монети: - Почакай, скъпа! По-нататък аз плащам!!!
.....
Срещат се двама наркомани. Единият носи мотика.- Накъде с тая мотика?- Отивам да се боря с плевелите.- Какви плевели?- Абе посях си коноп, а то поникнали и едни домати, едни краставици, не ти е работа
.....
Мъж се връща вкъщи пиян като мотика. Жена му го чака на врата и го пита: - Знаеш ли колко е часът? - 10:00 вечерта е, мило - отговаря мъжът и в същия момент кукувицата на часовника, висящ на стената, изкуква само веднъж. - А защо кукувицата изкука само един път? - Ами ти какво искаш? Да ти изкука и нулата ли?
.....
Един дадо отишъл да си прави изследвания.Момичето на рецепцията му казало:Дядо,ще трябва да си пуснеш урина, фекал и сперма в лабораторията. Дядото се почесъл и казал:А бе дете,може ли да си оставя направо слиповете

Блондинка в магазин.
- Търся розови завеси на цветя, с размери 15 инча.
- 15 инча?
- На компютъра имам Windows.

Блондинка пише жалба след изследване с ехограф:
- По време на изследването, докторът през цялото време гледаше телевизия!

Някъде в Пловдив:
– Колко вида чили познавате?
– Два – чиливизор и чилифон.

Бомбардировките над София през 1943-1944 явно са били толкова жестоки и разрушителни, че голяма част от тротоарите и улиците все още носят белезите на това сурово време.

Закана в Перник:
- Че ти праим цайсите на лещи!

Две блондинки:
- Миме, правих тест за бременност!
- И кво трудни ли бяха въпросите?

Инструктора сяда в колата:
- Погледнете в огледалото за обратно виждане!
А блондинката:
- Защо? Да не ми се е размазал грима?

- Вярно ли, че тази година няма да ходите в Париж?
- А, не! Тази година няма да ходим в Лондон. В Париж не отидохме миналата!

Някъде около Враца...
Прибира се жената, стои на вратата и гледа виновно...
Мъжът:
– Само ако си юснала колата... Ша та е*а у г*зъ и та пращам при майки ти...
– Амчи е*и ма тогаз и да си ода...

- Госпожо, карате с превишена скорост...
Бабата:
- К’во каза тоя?
Дядото /крещи/:
- Каза, че караш много бързо...
Полицаят, оглеждайки документите на бабата и пита:
- О, вие сте от Враца!!??
Бабата:
- К’во вика тоя?
Дядото:
- Пита, дали сме от Враца...
Полицаят:
- Имам силни спомени от Враца. Преди много години там правих най-отвратителния с*кс в живота си...
Бабата:
- К’во вика?
Дядото:
- Вика, че те познавал..

Новоизлюпен бизнесмен е на екскурзия в Йерусалим. Групата се разхожда из Стария град. Екскурзоводът обяснява:
- Ето от това място се е възнесъл в небето Христос, а от това място се е възнесла Мария, а ето от това - пророкът Мохамед...
Нашият се замисля и споделя:
- Бреййй, тука май космодрум си имат...

Само в Перник като заговориш на една жена за тройка и тя си мисли за голфове...

Град София все още не е в грипна ваканция, защото от мръсния въздух вирусите не оцеляват.

Любовна среща. Младежът шепне: - Ах, какво прекрасно лице! Каква красива шия! Ах, какви хубави рамене! Какви чудни гърди! Какво сладко пъпче! Девойката: - Абе ние ще се чукаме ли, или ще правим инвентаризация?

Винаги съм се чудил, ако застана в центъра на Пловдив с едно кантарче и табелка "ТЕГЛЯ МАЙНИ", дали ще изкарам някой лев...

Живели в едно село, на брега на реката, двама братя близнаци. Единият имал лодка, а другият жена. Случило се така, че в един и същи ден жената на единия умряла, и лодката на другия потънала. Жената на местния свещеник решила да навести вдовеца и да го утеши. Пристигнала тя в дома на двамата братя, но попаднала на този с лодката. - Здравейте, аз идвам да ви поднеса съболезнованията си, такава загуба... - А, нищо особено, много ви благодаря, но не беше кой знае каква загуба. - ? - Ами тя беше много стара и изгнила. Да не говорим , че вонеше непрескъснато на риба. - ?? - Да бе. Нямаше и никаква устойчивост. Качиш й се отпред – задницата и щръкне, качиш се отзад – предницата щръкне нагоре. - ??? Но как стана всичко? - Ами как. Дадох я на трима приятели, но ги предупредих да я използват един след друг и не много често. Тия тримата да вземат да влязат в нея едновременно... И както може да се предположи тя се сцепила от единият край до другия...

Бил Гейтс умира, и горе не знаят къде да го приберат. Предлагат му той да си избере. Той поискал по един ден да постои в рая и един в ада.
Влязъл в рая и гледа: Плаж, хората се пекат и кола пият. С една дума скука.
Влязъл в ада и: Комар, бира, жени и каквото си поиска.
Като го питали къде ще останеш?
Той казал:
- В ада.
Грабнали го те и в казана.
- Какво става? - попитал Бил.
- Демо версия. - отговорили му те...

Катастрофа на кръстовище. Ядосан мъж пита блондинка:
- Ти кьорава ли си?!!
- Как ще съм кьорава, нали аз те уцелих!

Седят си две блондинки в киното. Осветлението бавно започва да притихва.
Едната учудена попитала:
- Как е възможно?
- Ама, че си глупава. Бавно дърпат щепсела.

преди 17 часа, badsector написа:

Untitled-3.jpg

Изненада! Компютърджия с качествено чуство за хумор!!!

Един от хардуерния екип на калдата отишъл на пазар. Върнал се с 1 яйце, 2 картофа, 3 хляба и 4 салама. Жена му се замислила как да оформя списъка за пазаруване.

- Скъпи, много ли съм глупава?
- Не скъпа, ти си малко умна!

Блондинка към блондинка:
- Знаеш ли, че за да се оплете един пуловер, трябват три овце!
- Какви ги приказваш! Аз даже не знаех, че те могат да плетат.

Един отива на доктор. Оня с безкрайна чуденка оглежда яйцата му: едното е дървено, другото - стомана.
Пита:
- А имате ли деца?
- Да! Терминаторчо е на 5, а Пинокио - на 2 годинки...

- Две блондинки се возили в лодка, моторът спрял и те се удавили.
- Защо?
– Слезли да бутат!

В офиса на Пайнер влиза засукана блондинка и пита секретарката:
- Къде е дивана, на който пробвате гласовете на кандидатките?

Блондинка на летището:
- Мога ли само с лична карта да летя до Рим?
- Не, ще ви трябва и самолет...

Две блондинки си говорят.
- Муци моят мъж си купи мотор от Англия.
- Олеее, дано да не е с десен волан!

Блондинка си кара колата и спира на светофар, а до нея едно БМВ, а вътре пич та се не трае. Отваря си прозореца и тя, за да не е по-назад и също си отваря прозореца. По едно време мъжа казал:
- И ти ли пръдна, ма!?

Правостояща блондинка пътува в полупразен влак. След няколко часа минава кондукторът.
Блондинката:
- Извинете, бихте ли ми казали къде е място номер 952586?
Кондукторът с недоумение ѝ поглежда билета:
- Влакът е без места, а това което гледате е серийният номер на билета.

Как духа навън! Все едно съм в Студентски град!

Във Варна полицаи се мъчат да извадят пиян моряк от локва!
Морякът изръмжал:
- Мен ме оставете... Спасявайте първо жените и децата!

Жена с две посинени очи влиза в районното в Перник. Полицаят:
– Какво се е случило?
Тя:
– Искам да арестувате мъжа ми!
Полицаят:
– Аз питам какво се е случило, ти май никога не слушаш?

Снощи извънземните гледаха отгоре нещо да святка в Пловдив, чудеха се кво става... После излезе Валя Балканска и те си викат "а, тва го знаем!"

Вчера, заобикаляйки яма на пътя, се оказах в друг град.

В Париж Гошо реши да изучи езиците на различните народи и реши да го направи в публичен дом. Някои езици така му харесаха, че той ги изучи няколко пъти!

Служителите на един хотел разбрали новината, че скоро ще дойдат младоженци - мъжът на 95 години, а булката на 22. Когато пристигнали, старецът изглеждал ужасно и всички се притеснили, че първата брачна нощ ще го убие. Въпреки това, на следващата сутрин булката вървяла бавно и се държала за парапета като слизала по стълбите. Портиерът, като я видял така, попитал какво се е случило. Жената отговорила: - Той каза, че е спестявал в продължение на 75 години. Мислех, че става дума за пари...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.