Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Опитен адвокат, защищаващ в съда чиновник-рушветчия, успял да докаже, че щом чиновника е слуга на народа, то рушвета, който е получил, трябва да се нарича бакшиш.
А за бакшиши няма наказание в кодекса.

Наистина ли в думата "адвокат" коренът на думата е "ад"?!

В американска дискотека.
- Госпожице, по-добре да отидем да правим любов!
- Само в присъствието на адвокат!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Из дневник на програмист:

понеделник: Днес инсталирах Windows'95. Иска ми се да умра...
вторник: Днес upgrade-вах W95 до Windows'98. Да бях умрял вчера...

Дете на програмист - първокласник, първи учебен ден. Учителката им обяснява:
- Ако някой иска нещо да каже или да попита, да вдигне ръка.

Хлапето веднага вдига ръка. Учителката:
- Да, какво има?
- А, нищо, просто проверявам как работи системата...

Умрял един адвокат и отива на небето. Чука на райските порти, отваря му Св. Петър. Адвоката казва:
- Искам да вляза в рая!
- Как да влезеш?! Ти не си за тук! Я се реди на опашката за към ада! - отговаря Св. Петър.
- Чакай, чакай, аз съм адвокат Петров и искам да вляза в рая! - упорства адвокатът.
- Много добре те знам кой си! - отговаря Св. Петър.
- И изобщо не си за рая!
- А ти пък кой си?! - изведнъж пита Петров.
- И с какво право ми казваш за къде съм?!
- Как кой, аз съм Св. Петър! - удивен отговаря Св. Петър.
- О, нима? - иронично казва адвокатът.
- И кой те сложи тука?
- Как кой, Господ разбира се! - почва вече да се възмущава Св. Петър.
- Така ли? А заповед за назначаване имаш ли, а? Я дай да я видя! - лукаво подхвърля Петров.
Видял се в чудо Св. Петър, затворил прозорчето и отишъл при Господ:
- Господи, помогни! Има тук един адвокат Петров, ужасен е! За ада е 100 процента, ама иска в рая да влиза. И пита какъв съм бил аз, че да се разпореждам и даже заповед за назначаване ми иска!
Замислил се Господ и казал:
- Абе Петре, виж сега - вземи го пусни тоя Петров, че на мен ще вземе акт за раждане да ми поиска и тогава вече ще се видим в чудо...

Надпис на вратата на тоалетна:
"Нищо хубаво от теб няма да излезе".

Каква е разликата между жена адвокат и питбул? - Червилото

- Ех, как ще се изгавря днес с прокурора! - казва обвиняемият на адвоката си.
- И как ще стане това? - пита го защитникът.
- Представяш ли си, прокурорът три месеца си е загубил, за да събира доказателства срещу мен, извикал е за делото седем свидетели.. .Но преди първият от тях да си отвори устата, аз ще направя пълни самопризнания!

Съдия пита подсъдимия:
- Защо сте без адвокат?
- Всички адвокати се отказаха да поемат моето дело, щом разберяха, че в действителност нищо не съм откраднал.

Тест. Ако чувайки думите неустойка, пропуснати ползи, морални вреди, компенсация - не изпитвате оргазъм, значи работата, като адвокат не е за вас.

Един катаджия си седи в храсталака, гладен-гладен. И хооп – задава се една кола. Спира я, козирува, документи, проверка и т.н. После внезапно издава команда: – Я отворете багажника! – …Ама защо, г-н полицай…?! – Няма “ама“, отваряй! …Оппаа…какво е това !?! -…Ами труп, господин полицай…! – Абе аз добре виждам, че е труп, ма къде е аптечката…ш’са глобяваме, или…?!

Богат старец искал да се ожени за млада девойка. Уговарял я дълго, обещавал и богатство. Девойката непрекъснато се съмнявала в неговите с*ксуални възможности. Накрая дядото казва: – Ако ти донеса бележка от лекар, че мога още, ще ми станеш ли жена? – Да!???????????????????????? На другия ден старецът носи бележка от лекаря, на която пише „МПС“.???????????????? – Какво значи това МПС? – пита девойката. – А, съкращение е това. Означава – „Може да прави с*кс“.???????????????????? Нощта след сватбата. Старецът се мъчи, мъчи и нищо не може да направи. Разгневената девойка вдига телефона и се обажда на лекаря. Половин час по-късно лекарят пристига в къщата. Девойката му подава бележката и иска обяснение. Лекарят хвърля едно око на диагнозата и казва:???????????????????????? – Ами да, всичко е ясно, ето написал съм самата истина – „Може да пикае, само“…????????????????????

Познат звъни на личния си лекар и с уплах пита защо в новогодишното утро пикае ту в червено, ту в жълто, ту в зелено. А докторът му казва просто да се дръпне по-настрани от светофара…

В затвора. Пред инспекторска комисия директорът посочва един от затворниците и обяснява: - Той е нашата гордост. Когато постъпи при нас за първи път заради кражба, беше абсолютно неграмотен. Ние го научихме да чете и да пише. - А сега защо е тук? - За… фалшификация на документи.

Една блондинка отива на конкурс и я питат: - Коя от следните птици не си прави гнездо? Щъркел, кукувица, фазан?- Кукувица! - уверено отговаря блондинката и взима наградата.Нейна приятелка я пита:- Е, ама много си умна! Как разбра, че е кукувицата?- И дете знае, че кукувицата живее в часовника

Изповед на една "ЕНТЕЛЕГЕНТКА":
- "Тъпа съм била, не знам к'ва съм била! Не съм знаела тиореми, аксеоми и корени да вада! Че за к'во ми е пък да ги знам тия ваш'те простотии бе, селски пръчки неубелени? Аз съм си п*чка - и отпрет и отзат! Вишу изкарах даже - в софия! Возат ма на порше кайман, живеа в четиристаен в новата част на люлин и само да тропна с краче моя ше ми купи не една - десет петагорови тиореми ше ми купи! Ако река и мол ше ми купи! Селинджъри провенциални и зависливи."

Е79. Кресненското дефиле. Млад мъж стопира коли към София. Чакал, чакал, по едно време минала някаква мадама с Пежо. Човекът помахал и тя спряла.
- Ще ме откараш ли до града?
- Ти рафтинг гид ли си? - попитала мадамата.
- Не съм.
- Съжалявам много, но не става.
И мадамата си заминала. Човекът пак чакал, чакал. По едно време минава някаква друга мадама с Фиат. Човекът пак махнал и тя спряла.
- Ще ме откараш ли до града?
- Ти рафтинг гид ли си? - попитала и тази мадама.
- Не съм.
- Съжалявам много, но не вървиш.
И тя си заминала. Мъжът много се зачудил и си казал „Следващия път ако не излъжа те па на.” Минала трета кола. Този път Мерцедес. И вътре пак някаква мадама.
- Много се извинявам, ще ме откарате ли до града?
- Ти рафтинг гид ли си? - попитала и тази мадама.
- Да, разбира се.
- Окей, качвай се.
Тръгнали двамата да пътуват и по едно време мадамата попитала:
- Искаш ли да пусна парното, малко да се сгрееш?
- Да. Много ти благодаря.
Мадамата пуснала парното. Мъжът се стоплил. Станало му готино.
След малко мадамата пак го пита:
- В жабката има бутилка бренди. Ако искаш почерпи се. Аз много харесвам гидовете, защото са истински мъже. Не като каякарите!
- Мъжът си пийнал бренди. Станало му още по-хубаво.
След няколко километра мадамата спряла колата и го попитала:
- Виж какво. Казах ти, че много харесвам гидовете, щото са истински мъже. Искаш ли да правим и с*кс.
- Немаш проблеми! – зарадвал се мъжът.
Правили с*кс и след това пак потеглили. По някое време мадамата го попитала:
- Ти отдавна ли работиш като рафтинг гид?
- Ами да ти кажа честно, като гид работя от половин час, но тази професия определено много започна да ми харесва...

Градско момче отива на село на гости на родителите на гаджето си. Цяла вечер яли, пили, накрая бащата на момичето пита: - И са кво, ша я мандръсаш ли? - Ама, аз не, как така! - притеснило се момчето. - Е как така не бе, да не искаш да кажеш, че аз цела вечер съм 'ранил и поил пед*рас, а?

По време на комунизма. Върви си един обикновен човек из Москва, оглежда магазините и си мърмори:
— Сирене няма... яйца няма... месо няма... мляко няма...
Идва до него милиционер и му казва:
— Ако не млъкнеш веднага, ще те ударя с пистолета по главата!
— Е, и куршуми ли вече няма?

Каква е разликата между адвокатите и лекарите?
Лекарите могат да погребат грешките си

Подсъдимият се обръща към адвоката си:
- Каква присъда мога да очаквам?
- Аз ще настоявам пред съда за справедлива присъда!
- О, тогава ще бъда принуден да си търся друг защитник!

Пътуват в самолет черни и бели. Развалила се климатичната инсталация и белите ревнали:
- Ууу, миришете та не се траете!
- Миришете вие - викнали черните, - защото имате гъбички!
... И започнал боя. Пилотът се видял в чудо. Какво да прави, кацнал принудително и изкомандвал всички да излязат вън. В противен случай - тука ще се мре.
- Не ви ли е срам бе! В кой век живеете! Няма черни, няма бели. В моя самолет всички са един цвят!
- Е какъв ще да е тоя цвят? - попитали пътниците.
- Няма значение какъв е... син да кажем.
- Ами добре - съгласили се пътниците.
- Дойде ли ви ъкъла в главата! Айде качвайте се обратно и само някой да е гъкнал!
На входа обаче станало задръстване.
- Я, господа - разпоредил се пилотът, - малко организация де! Я, светлосините напред, тъмносините - след тях...

- Дефиниция за успех в живота?
- Когато изкарваш повече от твоя адвокат и зъболекар заедно.

Съдят красавица. Става адвокатът:
- Господин съдия! Вие само я погледнете! Какви дълбоки очи, прекрасна шия, изумителни коси! А каква възхитителна гръд! Какво дупе! Какви крака... Аз свърших, господин съдия.
Съдията:
- Аз също, но това няма нищо общо с делото.

Вървят трима ветерани от войната през гора. Единият има рана на глезена, другият е със счупен крак, а на третият са му счупени и двата крака и се движи с инвалидна количка. Стигат до някаква река и трябва да минат от другата страна. Първо минава този със раната на глезена. На другият бряг той си гледа крака и радостно възкликва:
- Тази вода е вълшебна, кракът ми е излекуван!
Тръгва вторият. Излиза на отсрещната страна, поглежда си крака и крещи:
- Чудо, счупеният крак оздравя!
Последен минава този с инвалидната количка. Излиза на срещуположният бряг, оглежда се и казва:
- Егати тъпотията! Имам нови гуми на количката...

Трима математици се запили в една кръчма. Дошло време за сметката. Келнерът я донесъл, единият математик погледнал сумата и изфъфлил: - Я оправи сметката... След малко, с видимо коригирана сума, келнерът пристигнал отново. Същият математик погледнал новата сума и казал: - А бе, момче, нали ти казах вече, оправи си сметката... За трети път, вече блед като платно и придружен от управителя, сервитьорът се появил с нова, съвсем различна сума... А математикът казал: - И този път не е точна... Аз, менюто с цените не гледам, ама ние сме трима души, поръчахме си еднакви неща, а тая сума не се дели на три без остатък..

Извадки из молбата на Лаврен Йозов Барбов, служител при околийска болница с. Ген. Николаево, Пловдивско,
до Др. Инспектор по охрана на труда при ОКНС “Здравни работници - Пловдив”

Другарю Инспектор,
Работя като служител при окол. болница с. Ген. Николаево. До 1951г. получавах семейни надбавки за деца, за сина ми Йозо, а оттогава насетне такива не ми се изплащат от болницата.
Моля Ви, наредете на управителя да ми се изплащат семейни надбавки, като имам предвид следното:
През 1942г. се ожених за една възрастна вдовица, която имаше голяма дъщеря. Последната, непосредствено след брака, осинових. Баща ми, вдовец, често посещаваше семейството ми и в резултат на това се ожени за доведената ми дъщеря. По този начин дъщеря ми стана втора моя майка, а баща ми – мой зет. Жената на баща ми, т.е. моята доведена дъщеря, която същевременно стана втора моя майка, роди едно момче, което сега е на 12г. и което, разбира се, ми стана брат и същевременно внук.
Понеже съм мъж на майката на доведената ми дъщеря, то жена ми стана и моя баба, тъй като е майка на жената на баща ми.
По този начин аз съм едновременно мъж на жена си, а също така и неин внук.
Обаче и жена ми роди от мене едно момченце, което сега е на 10 години и което стана шурей на баща ми, а на мене пък вуйчо, тъй като е брат на мащехата ми майка, която ни е дъщеря.
По този начин станах сам на себе си дядо, тъй като жена ми ми е баба, а аз съм неин мъж.
Моля да ми отговорите, имам ли право за сина си, сиреч – вуйчо си – да получавам семейни добавки?
С поздрав… подпис - не се чете...

- Скъпи, толкова съжалявам! Бях приготвила чудесна вечеря, но котката я изяде!
- Нищо, ще ти намеря друга котка...

Простият човек става шофьор. Който няма достатъчно акъл да стане шофьор, става милиционер.

- Как е мъжът ти, здрав ли е?
- Здрав е, но има проблеми със стомаха.
- Защо, не може ли да се храни?
- Може, разбира се, но няма с какво!

В градската минерална баня са Японец, Американец и Бай Ганьо. Излежават се голи в басейна когато се чува бипкане. Японецът си потупва бедрото и казва: - Пейджърът ми… търсят ме от офиса… имам микрочип в бедрото… След няколко минути се чува звън от телефон. Американецът се потупва по дланта и казва: - Мобилният ми… търсят ме от офиса… имам микрочип в дланта… Бай Ганьо гледа тъпо и се чуди как да се измъкне от тази "технологична" срамотия. По едно време излиза от басейна. След няколко минути се връща, а от задника му виси шарена тоалетна хартия. Американеца казва на Бай Ганьо: - Ганьо, май голямата нужда те е подгонила, а? – присмиват му се чужденците. - А, какво, на мен ли? Ооооо Боже! По никое време секретарката ми праща по имейла факс...…

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.