Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Днес си чета вестник и по едно време, както чета една интересна статия се усещам, че търся бутонче "добави коментар". :doh:

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Балканите идат!
Сценарий за развитието на Европейския съюз
2007 г. - България е приета в ЕС.
2010 г. - Румъния е приета в ЕС.
2015г. - Хърватия, Македония, Босна и Херцеговина и Турция са приети в ЕС.
2017г. - Албания, Косово и Сърбия са приети в ЕС.
2018г. - За първи път европейска институция назначава румънец на висок пост.
Той назначава жена си, цялата рода на жена си, членове на семействата на техните съседи и най-добрите си приятели.
2019г. - Служителите от балканските страни представляват 10% от европейската администрация.
2022г. - Служителите от балканските страни представляват 60% от европейската администрация. Администрацията повишава заплатите тройно, въвежда гъвкаво работно време, южнославянските езици са на трето място сред "езиците на администрацията". Поради стрес 90% от служителите на европейската администрация излизат в отпуск по болест. Най-много заболявания са констатирани в периодите между 15 юни и 15 септември и 15 декември и 15 януари. Болните служители са забелязани в Алпите, Канарските острови и други места, известни като лечебни срещу стрес. Европейският парламент гласува закон, според който бюджетът на ЕС плаща за лечението на тези болести. По време на отпуските европейската администрация се движи от стажанти на временни трудови договори.
2025г. - Балканците достигат 90% от администрацията. Македонците отново отказват да приемат еврото.
2026г. - Високата цена на европейската администрация изисква драстични съкращения. Уволнени са всички белгийски граждани, служители на ЕС. Балканските служители в ЕС достигат 99.3% от общия брой.
2027г. - Румъния успешно приключва приватизацията. През 2028г. Сърбия поема председателството на ЕС.
2028г. - През февруари Германия напуска ЕС. Месец по-късно тя е последвана от Франция и Финландия. До края на годината под албанско председателство напускат Великобритания, Белгия, Дания, Швеция, Холандия, Люксембург, Италия, Испания, Португалия, Австрия, Чехия, Литва, Латвия, Естония и Словения. Всички тези държави въвеждат строг визов режим за ЕС.

ООН провела световна анкета с въпрос: " Моля кажете честно какво е Вашето мнение за проблема с недостига на храна в други страни?" Анкетата се провалила защото: В Африка не знаели какво е "храна", В Източна Европа не знаели какво е "честно", В западна Европа не знаели какво е "недостиг", В Китай не знаели какво е "мнение", в Бизкя Изток не знаели какво е "решение", В Южна Америка не знаели какво е "моля", в САЩ не знаели какво е "други страни...

Късна доба. Момче и момиче тихо влизат в голямата къща. - Тихо, да не събудим тате, че утре е на работа! - шепне момичето. - Какво работи, баща ти? - Полицай е. Командир на баретите... А сега, още по-тихо, че бате спи много леко! - И той ли е полицай? - Не. Военен е. В Специалните Части... Най-накрая влизат в стаята на момичето. Събличат се и си лягат. - Искаш ли да прекараш една незабравима нощ? - пита девойката. - Много искам! - Ами добре. Помооощ! Изнасилват мееее...

Един пич от село тръгнал за града на пазар. Ходил той по пазара, разгледал всичко, купил си една гъска и тръгнал да се прибира. На връщане минал през центъра и гледа едно кино. Решил да види кво е тва, обаче на вратата не го пуснали да влезе с гъската.
Нашия мислил, мислил и я скрил в потурите. Пуснали го в киното, влязъл той, филма започнал обаче гъската шавала непрекъснато в потурите и не му позволявала да гледа. На него му писнало и извадил главата през дюкяна.
След пет минути жената до него припаднала.
Водят я на доктор и той пита:
- Какво се случи?
- Седя си аз в киното и до мене някакъв мъж. Изведнъж той си извади оная работа и аз припаднах
- Е кво толкова бе? Не си ли виждала на мъж оная работа?
- Ааааааааа виждала съм много. Амаа неговата ми ядеше от фъстъците...

Сутринта мъж с махмурлук към жена си: - Дай някакви хапчета, че ме цепи главата. - Виж в чантата ми, вземи си. Мъжът поровил в чантата намерил някакви хапчета, глътнал 3-4 и заминал на работа. Връща се вечерта и жена му го посреща: - Ти бе кретен, кво си направил, изпил си ми всичките противозачатъчни! - Ааа, пък аз се чудя. Днес шефа ме вика на килимчето и цял час ми го начуква, а на мен ми е все едно!

В църквата: - Господи, последните три-четири години бяха толкова тежки, толкова тъжни… Ти прибра при себе си любимия ми актьор Патрик Суейзи, любимия ми певец Майкъл Джексън, любимата ми певица Ейми Уайнхаус, любимата ми актриса Елизабет Тейлър, още по-любимата ми певица Уитни Хюстън… Господи, ако имаш малко време, мога да ти кажа имената на любимите ми политици…

Младеж отишъл на гледачка и тя му казала да не се качва на кораб, защото кораба ще потъне и той ще се удави. Минали години, младежа станал мъж, остарял. С бабата решили да отидат на круиз с кораб по Средиземноморието. Казал си:
- Щом толкова години нищо не се случи, значи се е разминало.
Както си плавал кораба и изведнъж се извила буря, кораба се залюлял, започнал да потъва.Човека взел да се моли:
- Защо, господи? Айде, аз си знаех, че така ми е писано,ама поне другите пощади!
А отгоре се чул глас:
- Ааа, да знаеш от колко време се мъча да ви събера на едно място всичките...

Шофирам пиян, надрусан и без книжка, за да отклоня вниманието на катаджиите от това, че не съм си махнал старата винетка.

Едно момиче отишло да се изповяда: - Много съм грешна, отче, опрости греховете ми! - Какви грехове имаш, чадо? - Прекалено съм красива, само се оглеждам и не мога да откъсна поглед от образа си, толкова съм красива! - Това не е грях, чадо, това е заблуждение.

342470514_6167121320037298_3547165615845

Две приятелки си говорят:
- Знаеш ли какво ми се случи миналата седмица, когато мъжът ми замина в командировка... Отидох на фризьор, направиха ми хубава прическа, маникюр, педикюр... След това си купих хубава рокля, вечерта отидох на ресторант..с един страхотен мъж.
Вечеря на свещи, цветя, романтика, музиката свири само за нас...
След това в скъп хотел правихме с*кс цялата нощ до сутринта... По-красива нощ не съм имала през живота си и... и... и... !
- И какво, какво стана после?
- И какво, нищо. Прибра се мъжът ми от командировка и ме прееба по своему...

- Ходил ли си в казарма?
- Не ми ли личи?

Жоро по телефона до колежка:
- Натисни F5!
- Едновременно ли? :questions:

Професор и студент се засичат в тоалетната на писоарите. Студентът казва: - Добре е, че стоим един до друг, не като професор и студент, а като двама мъже! - Да, но както е видно, колега, Вие отново сте изтеглили по-късата клечка!

Коментар за разделянето на заведенията на зони:
Обособяването на зони за пушачи и непушачи в заведенията е нещо като зони за пикаещи и непикаещи в плувен басейн.

Съобщение на пресцентъра на Министерски съвет:
"Днес следобед правителството проведе заседание при закрити врати. В късния следобед ключът от вратите беше намерен".

343136861_115857728129587_43856492521298

Вечерта след изборите докладват на министър-председателя:
- Имаме две новини, добра и лоша.
- Каква е лошата?
- Противниците ви събират 72% от гласовете.
- А каква е добрата?
- Вие събирате 89%.

- По какво се отличава министъра на социалната политика от програмиста?
- На програмиста му плащат за работещи програми.

Един ден, пристигайки на работа, главният лекар на една болница заварил пълна суматоха. Целият персонал от женски пол - санитарки, сестри, лекарки тичали по коридорите с пребледнели лица, стенели и ридаели. Нищо не разбиращ, той пита една младичка медицинска сестра, която хлипа до прозореца: - Какво става тук? - Ох, д-р Иванов, нима не знаете? Петров е починал. - Кой е този Петров? Що за човек е бил? Сестричката го погледнала с разширени от учудване очи: - Нима не знаете Петров? Идете в моргата, той лежи сега там. Отишъл главният лекар в моргата, гледа на масата труп, покрит с чаршаф. Повдигнал чаршафа и... Видял мъж с изключително впечатляващо достойнство. - "Това нещо не трябва да бъде изгубено, а трябва да се запази за науката!" - казал си докторът и отрязал члена на Петров. Поставил го в стъкленица с формалин и я прибрал в чантата си. Прибирайки се от работа, минал през магазина, купил хляб и също го поставил в чантата си. Прибира се вкъщи, жена му го пита: - Купи ли хляб? - Да, в чантата ми е. Вземи го от там. След малко жена му, цялата трепереща и с подкосени крака отива при него и едва чуто го пита: - Скъпи, намерих стъкленицата в чантата ти. Да не би Петров да е умрял?!

Мъж отива да търси работа в Канадските пощи. Интервюиращият го пита:
– Алергичен ли сте към нещо?
Мъжът отговаря:
– Да, към кофеин. Не мога да пия кафе.
- Ок, били ли сте някога на военна служба?
- Да, бил съм на една мисия в Афганистан.
Интервюиращият казва:
– Това ще ви донесе 5 допълнителни точки към характеристиката. А имате ли някаква степен на инвалидност?
– Да. Избухна бомба близо до мен и изгубих двата си тестиса.
Интервюиращият прави гримаса и вписва: инвалидност, получена при служба на Родината! Това носи допълнителни бонус точки. Окей. Според регламента имате достатъчно точки, за да ви назнача още сега. Нормалното ни работно време е от 8 сутринта до 4 следобяд. Можете да започнете утре в 10 часа и да си планирате нещата всеки ден да идвате в 10.
Мъжът озадачено го пита:
– Щом работното време е от 8 до 4, защо да идвам в 10?
- Това е държавна работа. - казва интервюиращият. - Първите два часа пием кафе и си чешем по таш@ците. Няма смисъл да идваш преди 10.

- Скъпи, избърсах клавиатурата и сега от дясната страна светят три зелени лампички, какво означава това?
- Това означава, че клавиатурата е чиста. :computer8:

Един ден началникът на смяна в едно софийско РПУ събира подчинените си след поредния гаф: - Пак се издънихте! Какво да ви правя като сте такива тъпи! За наказание искам всеки от вас, тринайсет глупаци, да измисли по едно хищно животно и утре да ми го каже. Прибира се един от подчинените вкъщи умислен и жена му го пита: - Защо си умислен, скъпи? - А,бе... шефът ни поръча да му кажем утре по едно хищно животно, ама аз не се сещам! - Как не се сещаш! Ягуар бе, скъпи! - Вярно, бе! Как не се сетих! И заспал спокойно. На другата сутрин отишъл на работа и се наредил първи в редицата... Изведнъж влязъл началникът: - Бързо! Всеки да си казва животното! От тази изненада нашият човек си забравил животното... - Я...я... Беше нещо с "я"...! Да! Януари! И така след него се започнало: - Февруари! - Март!... А полицай № 13 усилено се чешел по главата. - Септември! - Октомври! - Ноември! - Декември! №13 се чудел какво да прави и най-накрая рекъл: - Ами, то... Честита Нова Година...

- Скъпи, ти да не си случайно наблюдател от ООН?
- Не, защо?
- Ми, каквото и да си харесам, ти все викаш "Оо, не!"

Комисията по корупция разпитва депутат:
- Уверен ли сте, че къщата, вилата, петте коли и шестте апартамента в центъра са купени с честно заработени пари?
- А с какви други?
- На нас ни се струва, че всичко това е купено с парите на народа.
- Хе, че откъде пък народът ще има такива пари?

Пътува мъж в автобуса с отворена цип на панталона. Една жена му казва:
- Господине магазина ви е отворен.
Мъжът:
- А магазинера там не се ли вижда?
Жената:
- Не само един пиян товарач се въргаля върху чувалите.

Женско парти. Дамите пият кафе и обсъждат свои приятелки. След изчерпване на темата, почват да се хвалят със съпрузите си: - Моят е адвокат и е много зает! - Моят е гинеколог! Много е добър! - Моят, пък е бизнесмен, ама не знам кво работи! - казва третата. Домакинята, се притеснила, че няма с какво да похвали мъжът си, накрая се сетила: - А пък моичкият е сифилистик! Последвала тягостна тишина, дамите оставили чашите... В това време стъклената врата се открехнала и се показал съпругът: - Филателист, скъпа! Филателист!

Преди изборите си говорят двама:
- Като се събудя и ако ми е надясно ще гласувам за десницата, а ако ми е наляво - за левицата.
- А ако ти е напред?
- Дреме ми тогава за изборите!!!

Петър пита приятеля си Павел:
- Знаеш ли кой е най-щастливият човек в света?
- Не - отвръща той.
- Владиката, бе!
- Защо?
- Ами всеки ден вижда началника си разпънат на кръста.

- Този гад шефа ни, накара администраторът да пусне достъпа до "Фейсбук" само от 8 до 9 сутринта! За да идвали служителите навреме...
- И какво?
- Ами идват! :doh:

Лейди Джейн, лейди Хариет и лейди Мейбъл са на сафари в Кения. Един ден те спират за следобедния си чай на поляна току на границата между саваната и джунглата. Слугите разпъват палатки, изваждат плетени столове и чадъри и трите дами се разполагат, все едно че са в някое от именията си в Западен Йоркшир. Внезапно от джунглата изскача огромна мъжка горила, оглежда дамите, грабва лейди Мейбъл и я отнася със себе си между дърветата. Лейди Джейн и лейди Хариет продължават да пият чая си. След известно време Хариет си позволява лек коментар: - И като си помислиш, скъпа, какво толкова намери той в бедната Мейбъл?

Разни видове напиване:
1. Тип "Пепеляшка" - да се прибереш вкъщи само с един патък.
2. Тип "Снежанка" - да се събудиш в едно легло със седем мъже.
3. Тип "Червена шапчица" - събуждате се в кревата на баба си.
4. Тип "Спяща красавица" - сто години нищичко не помниш.
5. Тип "Русалка" - сутрин миришеш на риба.
6. Тип "Мики Маус" - ушите ти са подути, на ръцете си имаш бели ръкавици, обаче нямаш фрак.
7. Тип "Колумб" - не знаеш къде отиваш, но все пак пристигаш. Не знаеш и къде точно си отишъл, обаче пътуването го плаща държавата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.