Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

В самолет превозват лъв. По време на полета клетката му се отворила и той тръгнал из самолета. Отива първо при пилота:
- Сега ще те изям!
- Ако ме изядеш ти ли ще караш самолета?
Отказал се лъвът. Отива при радиста:
- Сега щете изям!
- Ако ме изядеш, ти ли ще насочваш самолета?
Отказал се лъвът и от него. Решил, че стюардесата е най- незначителният член на екипажа и отива при нея:
- Сега ще те изям!
- Ами изяш ме бе, обаче после пилота и радиста трябва тебе да те чукат...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

На един човечец, който не си плащал редовно рекета, му взривили магазинчето за хот-дог. Разлетели се кренвирши и хлебчета навсякъде.
Две ангелчета седели на един облак и си говорели, но като видели, че летят такива странни неща уловили един кренвирш и започнали да го оглеждат... Дълго мислили но никой не знаел какво е това и решили да отидат да попитат мъдрата Дева Мария.
Гледала го Дева Мария, гледала го и казала:
- Така като го гледам на нищо не ми прилича, но като го пипам много ми напомня за Светия Дух...

В един Винпром починал дегустаторът и обявили конкурс за нов. Явил се един пияница и му дали да пробва една ракия. Пияницата измърморил:
- Дъбова бъчва, две години, подсилена с холандски спирт, на пазара е с етикет "Отлежала девет години"...
- Правилно!
Секретарката дала втора чаша.
- Вино, пластмасов бидон, никакво грозде.
Шефът намигнал на секретарката и тя подала чаша със собствената си урина...
- Блондинка, 26-годишна, трети месец бременна. Ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого е детето…

Надпис в нюйоркски магазин: "Ако не намерите това, което търсите, обезщетението е 100 долара. " Влиза българин и иска черен презерватив. Събират се продавачи, шефове на търговски зали, управителят, обръщат целия магазин наопаки - няма и няма черен презерватив. Дават на нашенеца 100 долара и го питат: - Кажете ни все пак, как се сетихте да търсите черен презерватив? - А, баджанакът почина, та исках като се върна в България, да поднеса на балдъзата мойте съболезнования.

Гледа се дело за изнасилване. Пострадалата се явява със страшно къса пола. Съдията я пита: - Какво, предлагате направо да преминем към оглед на местопрестъплението ли?

Продавач на вестници на Централна гара вика:
- Няма Стандарт, няма Демокрация, няма Пари... Остана само Труд и Капитал!

Ще излиза книга за корупцията с автор Иван Костов, в два тома.
Първи том - "Корупцията от А до Й"
Втори том - "Корупцията от Л до Я"

Плешив мъж влиза в аптеката и пита аптекаря:
- Този препарат ще помогне ли за плешивото на главата ми, че толкова неща опитах вече?
- Виждате ли онзи човек там с мустаците и брадата? Това е жена ми - само го помириса!

В един самолет стюардесата обикаля и пита пътниците кой какво ще пие. Минава през всички пасажери и накрая се доближава до човек, който е с дълга брада и черни дрехи.
- Нещо за пиене, сър? - пита стюардесата.
- Не, благодаря. След малко ще карам.

Баща пита сина си:
- Как мина изпитът?
- Професорът изпадна във възторг от моето представяне и ме покани да се явя още веднъж...

Петгодишно момиченце събира в чанта любимите си играчки и тръгва към вратата. Там я среща баща и:
- Къде отиваш?
- Мама само ми се кара! - изхлипва момиченцето - Реших да се върна при щъркела.

Навикът е страшно нещо. Баба, която разглежда снимки на iPad-a, си плюнчи пръста.:halloween10:

Осама бин Ладен бил на екскурзия в Италия. Започнал да разглежда забележителностите и стигнал до наклонената кула в Пиза. Като я видял се усмихнал и въздъхнал:
- Аматьори.....

Жената на Ясер Арафат роди тайно тризначета. Отговорност за това поеха 7 терористични организации на Палестина....

Полунощ. На вратата на Иван Костов се звъни.
- Кой е? - пита Иван Костов.
- Стопанска полиция!
- Уф, пак сънувам кошмари.

Гледа от оня свят Хитър Петър какво става в България и говори на Настрадин:
- Ходжа, моето внуче Петърчо май ще спечели изборите.
- Ще спечели ако моето правнуче Ахмедчо помогне.

Ценоразпис На Селски Туризъм

Те го и ценорасписо като у скобите съм турил пояснениа за по наясно.

ЦЕНОРАСПИС

Спане
У одаята с исглед накъмто барата - два лева на креват.
У одаята с исглед накъмто дворо - един и педесе пак на креват.
(и двете такси са независимо за мъжко ели за женско ама ако некоя ми фане окото моем да напрайм остъпка с некакви процентове)

Ядане
Закуска - пържени филий с кисело млеко една паничка.
Обет - пържена лютеница, пръжки с боб, картофена чорба и компот (секи път различно само компота е секогаш.)
Вечера - яйцета на очи ели бъркани (секи път различно) и ена малечка шльокавица по желание на клиенто с мезе торшиа а летоска домат ели краставица.
Сичко наедно - два и педесе секи ден.
(ако неко ден ми ареса компаниата може да отпущим по ена голема кайсиева за бес пари)

Хигиенски нужди
Ако некой му се прикъпе слочайно може летоска у барата а зимъска у цинково корито с ладка вода от котел. И у двата случая претвиждаме търкане на гръб с кисе от назе. Ако търка Глигорица таксата е лев и осемдесе ако търкам язе таксата става на лев и педесе що съм по як.
Ако некой си мие забите да си носи паста що у Добролево немаме. Ние заран като се нажабурчиме с шльокавица и не завъждаме микробе ебаси. Сапун нема нужда да се носи ние имаме ператен он се не пеняви като грацкия ама отмива добре.
Нужник си имаме у дворо и е екологически исправен. Секи път като се размерише та почне да люти на очите му фъргам вар. За него таксата е двайсе стотинки на исхождане става дума за голема нужда (леле а Натка расправа че у градо зимат по педесе стотинки). Иначе пикането може и у дворо за бес пари ама гледай да не е у насадено ебаси.

Торизам и други заебавки
Отиване (и завръщане) до гората за гъби ели е тека само за расодка с придрожвач (язе) - един лев натам и един лев навам става на въпрос за пеша. Ако е с яздене на магаре таксата е секи път различно що требва да го пазарим от друк, що мойта магарица Живка е проклета и може да стане неко сакатлък ебаси. Ама нема да се върже повече от два лева нанатам и два лева нанавам сметам язе.
Посештение на хоремаго с придрожвач (язе) - педесе стотинки сичко ама кво си викнеш на Витка ели Благой си плащаш оделно. Ако викнеш нещо и на мене (ама да не е лемонада) таксата отпада. Апа ако тръгнеме сички тористе у група един е за бес пари ама вие че си се разберете кой ебаси.
Издойване на коза (ели офца) с инструктор (Глигорица) - осемдесе стотинки.
Издойване на крава пак тека - лев и двайсе.
Цепене на дърва с манара и инструктор (язе) - два и педесе за кубик.
Копане с малечко мотиче у дворо - един и десет на фитириа (по грацки май се вика леха).
Копане със сащинска мотика на кукуруз ели лозе - два и двайсе на рет.
Чистене на кочината на прасето Гошко - осемдесе стотинки.
Изфъргане на тор от оборо до улицата - лев и четиресе на количка.
Други - наспорет клиенто.
(у други олизат Глигорица да ви пее като едете ели язе да ви водим до казано да видите как се пече рикия ели текива неща)

Забелешка
Ако дойде чожденец ели чожденка в независимос от каде е в смисал на даржава, таксата веднъга се преобръща у еврота по същите цени. И да си водат превеждач ебаси.

Добре дошле у назе!
Опознай селото та да обикнеш градо!

Язе сметам че като туриш едно връз друго неизлиза скъпо ебаси

- Скъпи, на детенцето му свършват памперсите. Купи, моля.
- Какви ти памперси?! Ние още интернета не сме си платили! :down:

Влазам в магазина и той ми вика :
- С нещо да помогна ?!
-  Ми викам - треат ми 5 бона ! Я бръкни при змиЪтъ и ми дай !
Той седи.. и ма гледа... -Ма , вие се шегувате !
- Ми... Ти пръв почна !
Влазам в хранителния магазин и викам : -Краставици имаш ли ? Тя ми вика :
- За ядене или...
- Епа викам , ше зема и две за яденье !
 Я дай и 2 кила картофи !
Тя пак :
- Торбичка ?
Викам - НЕ ! Ше си ги вода за ръка до нас !
Влазам в енергото баце , казвам си данните , тя ма гледа и пита :
- Ше плащаме ли ?
Викам -  НЕ ! Само минавам да питам...
- В брой или с карта ? Извадих тестето с картите и викам :
 - Нема ги 7-ците и 8-ците , избери си !
Качвам са в рейса, тя минава :
- Билетчета и Карти моля ! Обърнах са и викам :
- Не , Мерси !
Влазам у нас , майка ми : 
- Идваш ли си ?
- НЕ майко , просто си пробвам ключа...
Отивам да хващам такси и му викам :
- Ше закараш ле двама човека до автогарата ?
Той ма погледна и вика :
- Е що двама? Ти си сам....
- Ебааа... Ми ти нема ле доеш с мене бе ?
 Ейй малоумен народ !
 Немам нерви !
Ша са обеса за краката (пробвах за вратъ ма ми спира въздуха)...

- Хайде да отидем днес на кино, на някой п*рно филм?
- Ти в ред ли си, не пускат до 16.
- Кво?! Още на входа с линийката ли мерят!

Приятелката ми заспа по време на с*кс и трябва да ви кажа, че това беше доста неловка ситуация....
И все пак не чак толкова неловка, колкото онзи път когато се събуди по време на с*кс....

- Скъпи, къде си?
- На спирката, чакам автобуса.
- Хайде побързай, моля те!
- Добре, ще чакам по-бързо.

Университет. Лекциите са свършили. В една от аулите, зад бюрото седи и дреме стар професор. Вратата се отваря и с гръм и трясък на кофи нахлува чистачката.
Професорът /стреснато/:
- Ти ли си, ма лельо Марче?
Чистачката:
- Аз съм, професоре. Добре, че си тука, че искам да те моля за една услуга... Тоя, моят внук, ей сега ще го доведа, много ме притеснява...
Професорът:
- Какво му е на детето?
Чистачката вкарва в залата едно хлапе и продължава:
- Ами, само на седем години е, а си играе с пишката...
Професорът се обръща към хлапето и пита:
- Кво става, малък...Бил си само на седем години, а?
Момчето:
- Ъхъ!
Професорът:
- И лъскаш бастуна, а?
- Ъхъ!
Професорът /замислено/:
- Така и трябва, още ти е рано да чукаш...

При фризьора:
- Искам да ме направиш красива за довечера.
- Да бе, те майка ти и баща ти не са могли, че аз.

Стратегическа грешка допуснаха управляващите в Египет, спирайки Интернет. Веднага толкова безделници излязоха на улицата с искане за смяна на режима.:27:

Рамзес ІІ прави пирамида и диктува на калиграфите:
- Той беше велик воин, мъдър човек, мъжествен император...
Докато пишел, единият от калиграфите тихичко попитал друг:
- Мъжествен с две пишки ли се пишеше?!...

Офицерският клуб. Всички са пияни. Поручик Ржевски разказва:
- Господа, вървя си вчера към къщи. На вратата стои момиченце, едно такова малко и нещастно, и ми казва: "Чичо, изчукайте ме за копейка"... Толкова тъжно ми стана... - чукам и плача, чукам и плача...

-Иванчо,какво би направил,ако утре станеш политик?-пита Марийка
-Гуша.

Китай предлага военна подкрепа на САЩ в борбата против тероризма. Взето е решение китайски войски да навлизат в територията на Афганистан на малки групи от по два милиона души...

Въпрос към радио Ереван:
Кой трябва да оглави световните сили против талибаните и ислямският фундаментализъм?
Отговор: Министър СВИНАРов, а негов адютант да бъде адвокатът ШЕЙТАНов.

Ясер Арафат дава кръв за пострадалите американци, става и с доволен вид си тръгва. Само след минута се връща на бегом:
- Пуста склероза! Нали трябваше да дам и урина.

Шефът на руския Аерофлот уверено прогнозира:
- У нас такова нещо като в Америка не е възможно! Или двигателите ще се повредят или полетът ще закъснее, или керосинът няма да стигне.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.