Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Аз на твоите години цял вагон разтоварвах... докато не ме хванаха.

Женските крака говорят много. А ако са на раменете Ви, значи Ви харесват!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

344559582_180065211265198_37903940339181

- Мамо, ти имаше ли мечта като дете?
- Да, Иванчо.
- А къде е тя?
- Ходи след мене и задава досадни въпроси!

Блондинка среща приятелка.
- Ух, муцка, ходих на зъболекар. Извадиха ми зъб.
- Леле, душко, а сега боли ли те?
- Ми не знам, той остана при зъболекаря...

В час по рисуване даскалката сложила една ябълка да я рисуват децата , и децата започнали да рисуват , по едно време тръгнала да се рзходи между чиновете , гледа всичко рисува , само Иванчо не нарисувал нищо . Айде бе , Иванчо , няма ли да започваш ?! Започвам ,госпожо , ей сега ще я нарисувам . След малко пак минава тая , пак няма нищо , поскарала се и пак наглежда другите. Към края на часа отива да събира рисунките , тоя пак не направил нищо. Ха да го прасне зад врта, и гледа , на чина кацнала една муха ... Замахнала да я изгони , мухата не излита , пак махнала, същата работа ! Цапнала я с ръка да я убие... Мухата пак жива ! Вгледала се тая -мухата била нарисувана ! Ти ли я нарисува , бе Иванчо ? Аз госпожо ! -Ей, браво, Иванчо , ти си голям талант , утре да доведеш родителите си тук , ти трябва да се развиваш !
Баща му на работа , кой да иде в училище - майка му , отива жената , пак чака скандали разни , срещнала се с госпожата , какво става пак бе госпожо , пита майката , пак ли някоя беля е направил ? Toя вашия Иванчо е голям талант ! Голям художник ще стане от него !
... Да не е нарисувал някоя простотия пак , изплашила се майката ... Не , като нарисувал една муха на чина , също като истинска ! Не можеш да я различиш от истинските ! Страшен талант !
- А , муха... Абе той в къщи на плочките в банята като нарисувал една п.тка , баща му си чупи ку.а да блъска докато разбере че е нарисувана...

Разбрах, какво е Twitter. Това е като ти се иска да напишеш sms, но няма на кого. :wors:

Излизат двама от кръчмата и единия вика:
- Тръгваме по курви !
А другия:
- Не бе човек, не мога - жена ми е хубава, млада....
- Ясно, разбрах те - отиваме у вас...

Семейство вечеря. Съпругът бута мобилния си и той пада под масата. Моли жена си да го вдигне, но тя отказва, понеже всеки път му повтаря да не го слага на масата. Докато се разправят, звъни телефона и дъщерята вдига. Свекървата е! Пита защо вдига внучка ѝ, какво правят мама и тате?!
Отговорът:
– Тате моли мама да му го вдигне, ама тя не иска, щото той не го слага където трябва.

Трима мъже обсъждат ханшовете на жените си. Единият: - Дупето на жена ми е колкото цяло легло и спокойно мога да си лягам на него. Вторият се намесил: - Веднъж моята благоверна си просна гащите на простора пред блока и всички комшии ме питаха откъде съм намерил сатенен гюрук за колата. Третият въздъхнал: - Моята има хубави сини очи... Другите двама се спогледали: - Нали говорим за дупета!?! - Ами, то всичко останало е г*з...

В последно време ме мъчат въпроси: - Ако домата е плод, то кетчупа мармалад ли е? - Как красотата ще спаси света, като непрекъснато иска жертви? - Ако мазохист попадне в ада, той в рая ли е?

Срещат се двама приятели след дълга раздяла. Започнали да си припомнят, как са живели преди - при социализма.
Единият започва:
- Ех, помниш ли, преди нищо не ни разрешаваха, нищо не можехме да направим. Бяхме като импотентни. Затова пък сега, какви възможности се откриха!
Другият:
- Да бе, верно. Като импотентни бяхме. А сега, все едно са ни сменили пола на женски.
- Как така?
- Ами така, ето ти преди беше импотентен и всичко, за което мечтаеше, беше да видиш една добра ерекция. А сега след като ти смениха пола, няма проблем да я видиш. Жалкото е, че не е твоята...

Цените са като децата.
Растат...

- Момче, не са ли Ви учили да отстъпвате на старите хора?
- Дядо, но това е моята бира.

Питат Явор Колев:
- Вие ли спряхте Арената и Замундата?
- Не, даже и в момента си тегля... :basketball5:

346059564_2948538935280382_1423328022873

Питат един министър:
- Вярно ли е, че в страната има голяма безработица?
- Не е вярно! Тия гнусни слухове ги разпространяват разни, които си нямат работа...

Кaкво е това "един бит"?
Един байт минус данъците.

Преди, като изгубех дистанционното от телевизора, ми се искаше да му звънна. Сега ми се иска да напиша в Google "къде е дистанционното ми"? :computer8:

Нашите политици често грешат. Жалко, че не са сапьори...

Двама си говорят и единият се жалва:
- Сещаш ли се за оня огромен гьол пред нашата къща?
- Да, какво?
- Писах на кметството да им се оплача, казах им че е цяло блато.
- И те какво?
- Пратиха ми учебник за развъждане на гъски.

346042552_1346855349378524_8749548753149

Кандидат-депутат се обажда на жена си след изборите:
- Можеш да ме поздравиш, избраха ме!
- Не може да бъде, да не ме лъжеш?
- За какво да лъжа вече - нали ти казвам, вече ме избраха!

Руснаците, като закъсали с парите, решили да продадат мумията на Ленин - така и така искали да се отърват от него...
Пуснали обява, никой не се обажда, и по едно време постъпва запитване от кметството на Ерусалим:
"Колко искате за мумията?"
Руснаците в паника отговарят:
"А, не! Само на вас не го продаваме! При вас вече един възкръсна!"

На едно борче баща му имал механизирана колбасарница.
Самото борче било много тъпо.
Един ден баща му го завел да разгледа машините и му казва:
-Сине, гледай тука сега, тук влиза телето, минава през машините и става на кремвирш! Разбра ли?
- Да, тате! Обаче едно не ми е ясно!
- Какво не ти е ясно? - попитал таткото.
- Има ли машина дето като вкараш кренвирш и излиза теле?
- Ей ма си прост! .... Всъщност има, преди 16 години вкарах на майка ти един кренвирш и излезе ти! Ето ти такава машина...

- Комшу, нали съм над теб и апартаментите ни са еднакви... Ти като прави ремонта преди месец, колко ролки тапети купи?
- 12 ролки...
Два дни по-късно:
- Абе, комшу, що ме излъга онзи ден, бе?! Като налепих стените, ми останаха 4 ролки...
- Не съм те излъгал бе, комшу - и на мен ми останаха 4...

Имам си една мечта..... да съм як... мноо як, а бе вол. Говедо. И да бачкам като охрана... в дискотека. И да седя на входа, да им мажа пръстите на чалгарите с олио, да не могат да щракат.

Седят три кучета пред кабинета на ветеринаря - немска овчарка, сaнбернар и дог.
Питат овчарката:
- Какво правиш тук?
- Ами бях придружител на слепец, но стопанинът ми беше голям гад - биеше ме, държеше ме гладен и един ден го прекарах през едно кръстовище на червено и един камион го премаза, та сега ме водят да ме убиват с инжекция.
- А ти бе, санбернар?
- Бях куче спасител и една вечер изпих всичкия коняк от буренцето на врата ми, през това време паднала лавина. Умрели 5 човека и сега ме водят за убиване.
Попитали и дога за какво са го довели.
- Бях домашно куче и стопанка ми беше една хубава блондинка. Един път беше в банята и се къпеше при отворена врата. Аз седях отпред и я гледах, изведнъж тя си изпусна сапуна, наведе се да го вземе и тогава не издържах, скокнах и я опънах отзад…
- И сега и тебе ли те чака инжекцията?
- Ами-и, доведе ме да ми изпилят ноктите.

- Бе, защо не се виждаш с твоите виртуални приятели в реалния живот?
- За да не си губя вярата в човечеството. :emoji_smiley-36:

Във връзка с назначението на Димитър Пенев за спортно-технически директор в ЦСКА Sport1.bg публикува избрани моменти от интервюта на стратега. Молим не се смейте много. http://hardwarebg.com/forum/images/smilies/standard/smile.gif
"България - Германия, 40 години футболно съперничество" (заглавието на една от книгите на Димитър Пенев)
"Задръстването е голямо, отбий в лоялното" (напътствия към шофьора)
"Не е честно, ще подам констатация" (при игра на карти)
- Кременлиев, ти ще пазиш номер 11, Златков (б.а. всъщност Златко Янков) ти ще си с Кантона.
- Ама те са един и същ човек!?
- Тогава двамата ще се разберете някак си.
(разбор в съблекалнята)
"Младият Барбуков" (всъщност става дума за Бербатов)
"Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено ще пуснем лампите" (коментарът е излишен)
"Казах на момчетата да играят бавно, но бързо. Тоест да си подават с къси пасове в центъра, но ако наш нападател се откъсне напред да го търсят с дълъг пас". (обяснения след мач)
"Средните хора на швеците са много добри" (коментар за съперника)
"Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мадурите" (коментар за бившия играч на Нафтекс Момчил Желев)
"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе незнам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях" (1988 година, представянето на новото попълнение в ЦСКА Трифон Иванов)
"Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)
"Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3". След като му е направена забележка, че играчите стават 12 Пената отвръща: "Абе сега ще играем или ще броим."
"Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадионът им - "Кратера" (б.а. всъщност Пратера). Около него има много люлки" (Пената за Австрия)
"Знам го този хотел, тук правих комоция на книгата ми" (коментарът пак е излишен)
"Испанците са опасни. Особено онова, къдравото - Киков. Имат и бразилче Жмуньо, който направо скрива топката на защитата". (Пенев за Атлетико Мадрид)
"Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не ще те пратя да учиш в БАН" (Пенев към Иво Димов)
"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава" (Пенев за Динамо Минск)
Пенев нарежда отбора: "Ти ще играеш в ляво, ти в дясно, ти в центъра"
Иво Димов: Ама Пена, ние станахме 12!
Пенев: Щом толкова говориш сега няма да играеш
(разбор преди мач)...

Мъж и жена работят на полето. Мъжът вика на жената:
- Работи, работи жена, па довечера моа да те лаа кучето.
После се прибрали. Седнали да вечерят, а мъжът пак:
- А така жена - нарежи салатка, сипи ракийка, па довечера ша те лаа кучето...
Вечерта си легнали, той подпийнал, а жената рекла:
- Генадиии, ша мъ лаа ли кучето таа вечер?
- Кво да те лааа ма..., уно те познава!

Една крава се разхожда из полето, без да иска настъпила скъсан кабел от електропровод, треснал я тока и тя паднала на земята. След малко покрай нея минава заека. Гледа лежи крава на земята, с гръб към него и не мърда. Потрил доволно ръце, метнал се върху нея и си свършил работата. Става след това, закопчава си панталоните, минава отпред и какво да види - рогата на кравата стърчат право нагоре, езикът й изплезен, очите като грамофонни плочи. Усмихнал се заекът и казал:
- Е кво, краво. Тва не ти е оня импотент бика, а...

Програмистите се учат от грешките на другите програмисти, а после обучават новите програмисти на същите грешки. :27:

Конгрес по хирургия. Събрали са се всички светила на науката. Всеки става и разказва за последните постижения на своята страна. Става български професор и казва:
- Ние можем да премахваме апандисит...
Цялата зала изпада в бурен смях
Професорът:
- През аналното отверстие...
Възгласи на недоверие, крайно учудване... Става възрастен японски професор и казва:
- Аз не се съмнявам. Българите могат. Аз живях там дълго, те всичко правят през това място...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.