Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Една учителка казала на класа: - Деца, дайте ми пример за нещо, което предизвиква паника! Петърчо? - Пожар, госпожо! - Добър отговор! Жорко? - Наводнение, госпожо! - Браво! Стоянчо? - Земетресение, госпожо! - Отлично! Иванчо? - Червена точка, госпожо! - Чакай, малко, бе, момче! Как може една червена точка да предизвика паника? - Може, госпожо, може! Кака всеки месец слага на някоя дата в календара - една червена точка. Обаче, този месец - червена точка няма! И ако знаете само каква паника е в къщиии...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Срещат се двама приятели:
- От кога не си ходил на театър? - пита единият.
- Откакто започна по телевизията шоуто "Парламентарен контрол".
- Толкова ли ти харесва?
- Страшно е! И не мога да се начудя защо го играят на празен салон!

Среща с електората. От последния ред някой се провиква:
- Господин министре, много хора замръкват без хляб!
Министърът отговаря без колебание:
- Това са инсинуации! Има толкова много денонощни магазини!

Учителят пита Иванчо: - Виж сега, сметката е лесна: в едната ръка имам 3 бутилки, а в другата - 2. Какво имам тогава? Иванчо: - Проблем с алкохола.

Въпрос: Какво значи коалиционен партньор по време на избори?
Отговор: Бъдещ корупционен партньор, ако дойдат на власт!

Християнинът: Ако имаш две крави, задръж едната и дай другата на съседа си.
Социалистът: Ти имаш две крави. Държавата взема едната и дава другата на съседа ти.
Републиканецът: Ти имаш една крава. Съседът ти няма нито една. И какво от това?
Комунистът: Ти имаш две крави. Държавата ти ги взима и двете и ти дава мляко.
Фашистът: Ти имаш две крави. Държавата ти ги взима и двете и ти продава мляко.
Капиталистът: Ти имаш две крави. Продаваш едната и с парите купуваш бик и правиш кравеферма.
По американски: Имаш две крави. Продаваш едната и караш другата да произвежда четири пъти повече мляко.
По френски: Имаш една крава. Стачкуваш, защото искаш да имаш три крави.
По талибански: Имаш две крави. Пълниш ги с експлозиви, пускаш ги в двора на съседа, взривяваш ги. Съседът ти умира. Ти нямаш какво да ядеш.

По време на парламентарното гласуване председателстващият помолил
помощника да извика депутатие от бюфета, защото нямало кворум.
- А какво да им кажа, за какво ще се гласува? - попитал помощникът
- Как за какво?! - учудил се председателстващият. - Разбира се, че "За".

Върви си един мъж из Белфаст и хоп някой опира в гърба му пистолет. Следва въпрос:
- Какъв си протестант или католик?
Замисля се човека: "Ако кажа католик, той може да е протестант и да ме гръмне, а ако кажа протестант, той може да е католик и пак да ме гръмне". Решил и рекъл:
- Евреин.
Отзад се чул радостен възглас:
- Аз съм най-щастливият палестинец в този град!

- Интернет е много лошо нещо!
- Аз по интернет се запознах с жена ми.
- Е, аз какво ти разправям? :50:

Ако бихме класифицирали жените по класове в информационните технологии, бихме имали за избор следните варианти
Интернет-жената:
Трябва да платиш, за да получиш достъп до нея.
Сървър-жената:
Винаги е заета, когато ти трябва.
Уиндоус-жената:
Знаеш, че има много недостатъци, но не можеш да живееш без нея
Пауърпойнт-жената:
Идеална е за представяне пред хората на празненства.
Ексел-жената:
Казват, че можела много неща, но ти я използуваш само за основните четири действия.
Уърд-жената:
Отново и отново те изненадва и няма човек на света, който наистина да я разбира.
ДОС-жената:
Всички вече са я имали, но сега никой не я иска.
Бек-ъп-жената:
Мислиш, че има всичко, но като опре до същественото, ти прави впечатление, че нещо й липсва.
Скан-диск-жената
Знаем,че върши добро и само иска да помогне, но по същество никой не знае, какво умее реално, и ако сме честни, ЛАЗИ НИ ПО НЕРВИТЕ!
Скрийн-сейвър-жената:
Всъщност за нищо не върши работа, но ти харесва да я гледаш.
Хард-диск-жената:
Спомня си всичко, по всяко време на деня и нощта.
Имейл-жената:
От десетте неща, които ти разказва, 9 са абсолютни глупости.
Вирус-жената:
Когато най-малко го очакваш, тя се инсталира в жилището ти и го завладява. Ако се опиташ да я деинсталираш, ще ти липсват много неща; ако не го направиш, ще загубиш всичко...

В началото на 2005г., в раздела "Любими герои" на вицовете суперадмините на гювеча отвориха страница "поручик Ржевски". Със задоволство установявам, че тя се оказа много популярна. Но течение на времето забелязах, че независимо от широката слава на името "Ржевски", много читатели гледат на него като на плод на народното творчество. Това обаче не е така. Това име има дълга и славна история.

Поручик Ржевски не е някаква фантазия, а своего рода квинтесенция на Руската държава по време на първата Отечествена война, по време на която храбро се е борил с французите напълно реалният подполковник Павел Ржевски, многократно награждаван с ордени и златно оръжие. Родът Ржевски, упоменат за първи път през 1315г., води началото си от Рюрик, и това вече не е виц, а част от историята на Русия. Първият Ржевски, който носил званието "поручик" е бил Юрий Алексеевич, изпратен с указ на Петър Велики да учи морско дело в Италия.

Нещо повече. Малко известен е фактът, че великият поет Александър Сергеевич Пушкин е всъщност праправнук на поручик Юрий Ржевски. Оказва се, че ако ги нямаше Ржевски, нямаше и да го има Пушкин, "слънцето на руската поезия". А Николенка Ржевски, далечен братовчед на поета, е бил и негов съученик в лицея.

Има една забавна история за това, как професорът от Лондонския университет Георгий Ржевски избягнал митническия контрол на руската граница. Просто е трябвало да си покаже паспорта.

Това обаче не трябва да хвърля сянка на съмнение върху уважаваните митнически власти, които изменят на своите професионални пристрастия, както казва поручик Ржевски, "много рядко и само за водка".

Един син пита баща си
-Тате какво е пед*рас?
-Виж тате помнишли с чичо ти Пешо като закъсахме на един остров
-Помня
-Помниш ли как нямаше жени
-Помня
-И аз казах на чичо ти Пешо да се редуваме , една седмица аз съм жена една той
-Помня
-Е това ли е пед*рас ?
-Не! Помниш ли аз като бях жената
-Помня
-А помниш ли като дойде реда на чичо ти Пешо той да е жена и той отказа , е това е пед*рас

Баща купува подарък за дъщеря си и моли продавачката да му покаже кукли Барби.
- Ето, господине – казва тя – имаме Барби Модел – 15.95 долара, Барби на почивка – 15.95 долара, Барби домакиня – 15.95 долара и Разведена Барби – 215.95 долара.
- Защо Разведената Барби струва толкова скъпо – пита учуден мъжът
- Защото върви заедно с къщата на Кен, колата на Кен и парите на Кен – отговаря продавачката...

Лети в самолета млада двойка:
- Хайде!
- Не може тук!
- Не издържам повече!
- Да вървим в тоалетната...
(Заключват се в тоалетната)
- Давай, сложи презерватива..о-о-о! че кеф...
Чува се глас от аудиоуредбата:
- Господин и госпожо Иванови! Знаем с какво се занимавате в тоалетната. Моля, загасете цигарите и свалете презерватива от пожарния датчик...

Излиза главният прокурор Филчев след среща с президента и се обръща към журналистите:
- Здравейте, деца!
Журналистите отговарят:
- Здравей, бащице!

Двама министри излизат от сградата на Народното събрание и виждат един просяк на ъгъла. По-младият, вишист от Лондон, е за първи ден на работа и пита по-възрастния:
- Колега, имате ли представа защо този човек седи там така с протегната ръка? - пита неразбиращ.
- Не знам! - отговорил също неразбиращ другият. - И аз се чудя. От осем години работя в МС и той все тука седи и чака.

Буш и Путин договарят съкращаване на ядрените си ракети.
Путин започва:
- Джордж, аз мисля, че ще е добре да съкратя ракетите си наполовина.
- Чудесно Володя, и аз мисля да съкратя ракетите си наполовина.
В този момент се обадил Осама:
- Ха здрасти, загряхте най-после, че е най-лесно със самолет.

- Има ли в България средна класа?
- Има. Тя се състои от политическия елит на посредствените политици.

Журналист към Костов:
- Какво бихте направили ако имахте сто хиляди долара?
- Само сто ?!... Вече не си спомням, това беше толкова отдавна...

Въпрос: Каква е разликата между батерията и политиците?
Отговор: Тази, че батериите за разлика от политиците имат поне един плюс.

Програма за изгонване на нелоялните съседи

I.Саботажно-подривни мероприятия:

1.Да се завари вратата на асансьора на етажа на търтеите;
2.Да се открие кабела за стълбищната лампа, да се среже и да се замаскира деянието;
3.Да се пъхат редовно клечки за зъби в ключалката на мизерниците;
4.Да се инжектира саламура в бутона на звънеца им;
5.Да се подпира сопа на вратата им, така че при отваряне да пада навътре и ги халосва по безмозъчните кратуни;
6.Да се дресират всички домашни любимци във входа, да използват изтривалката на питекантропите за тоалетна и да се хранят обилно;
7.Да се монтира на кабела за ел.тока за калпазаните, (на тайно място), реле изключващо за кратки интервали тока вечер;
8.Да се реже редовно кабела им за TV, а по-късно да се пусне ~220V по него за да се довърши черната им техника;
9.Да се напълни мазето на хайманите с бълхи, хлебарки, плъхове - бе кой к'вото има;
10.Който мине покрай колата им да залага гвоздеи под гумите, да рита огледалата, да троши стъкла и фарове, да я полива с киселина, да и пълни ауфспуха с полиуретанова пяна;
11.Живеещите над тях! Охаааа-а-а-а!!!:
- да се разхождат по налъми;
- да изтърсват чержето си само при отворени прозорци или простряно пране на мухльовците;
- да си купят барабани и да репетират вечер;
- да пускат димки на терасата им и да викат пожарната;
- да пръскат с воден пистолет - зареден с мастило прането им;
- по същия начин да постъпват с котката им, ако се осмели да си покаже зурлата след обстрела с прашки, препоръчан на лапетиите от входа;
- винаги да се надува метъла до дупка при излизане или отиване на почивка;
- да се пробие дупчица над спалнята им и при добро настроение да се налива вода, а при лошо..., хм;

II.Психомутренски мероприятия:

1.Да се размени кабелът на телефона им с този на таксиметровата фирма от партера;
2.Всеки влизащ или излизащ от входа, да натиска поне 3 пъти звънеца на мухльовците;
3.Да се затварят редовно плъхове в пощенската им кутия, а при липса на гризачи, да се пускат фалшиви призовки за съда, съобщения за колети, заплашителни писма уж от мутри, сатанистки секти, сутеньори и друга паплач;
4.Да се пуснат от тяхно име обяви, че се продава апартамента им и всичко в него поотделно;
5.Да се пуснат от тяхно име обяви, че извършват сексуални услуги - хомо, садо-мазо;
6.Всеки връщащ се от среднощен запой, да им звъни от уличен телефон докато вдигнат;
7.По-артистичните съседи да се обаждат по телефона със - "Здрасти Коте, заспа ли селянина?Оооо, извинете - грешка!"
8.Да се обяви конкурс за най-гаден графит на вратата им;
9.Да се подшушне че са клептомани на колегите и шефовете им в службата;
10.Най-доброто хакерче от блока да се закачи за тяхното IP и да пуска наляво-надясно писма и съобщения за "ютии", "пратки", "тревица", "екскурзиантки", докато се самосезират съответните служби;
11.Да се пусне обява от тяхно име, че раздават почти безлихвени дългосрочни кредити;

Доказан резултат, милиони вече по цял свят са опитали и са доволни от ефекта...

преди 1 час, grizly написа:

Програма за изгонване на нелоялните съседи
...
5.Да се пуснат от тяхно име обяви, че извършват сексуални услуги - хомо, садо-мазо;

Абе много силно си те влече тая работа тебе, кара вара и всеки предлог е добър за да ни напомниш за твоето хоби.

Младеж отива при врачка.
Тя:
- Виждам много доларчета в твоето бъдеще.
Той:
- Богат ли ще стана?
- Не. Ще бъдеш php програмист. :beer:

Малко градче. Всички се познават. Гарнизон. Командирът на гарнизона, изключително принципен, но невероятно тъп човек приема съпругата на един от подчинените си:
- Команир Петков, вчера мъжа ми, сержант Николков, ми даде да изпера една негова риза. Познайте какво намерих в нея - и показва супер секси червени прашки.
- Госпожо Николова, не се тревожете. С мъжа ви ще се срещнем и ще обсъдим причините, както и последствията от това неприлично прелюбодеяние. Бъдете спокойна, това няма да остане ненаказано.
Изпраща горката женицата и нали си е тъп започва да се чуди и мае къде да сложи това "веществено доказателство". В бюрото - не става. В сейфа - не става. В саксията - и там не може... Помъдрувал той, помислил и след около 4 часа се отказал от тази непосилна за него задача и ги мушнал в джоба на ризата си.
Прибрал се командир Петков у дома, хвърлил ризата си за пране, разпуснал и правил секс с "любимата" жена.
На другия ден се прибира след работа и жена му го посреща на вратата:
- Скъпи, мило, котенце, ама и ти си бил един шегаджия! Аз от два дена си търся червените прашки, а ти къде си ги сложил...

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Абе много силно си те влече тая работа тебе, кара вара и всеки предлог е добър за да ни напомниш за твоето хоби.

Я вземи се гръмни бе келеш...

Един каубой препускал със своя кон. Насреща му еднометров трап: - Аз съм каубой, аз ще го прескоча!!! - и го прескочил. Насреща му обаче четириметров трап: - Аз съм каубой, аз ще го прескоча!!! - и го прескочил. Но този път насреща му осемметров трап: - Аз съм каубой, аз ще го прескоча!!! Този път обаче конят се намусил и казал: - Ти си каубой, ти си го прескачай!!!

Снощи жената ми вика: - Мило, ако знаеш как ми се яде някоя крехка пържола вместо тия спагети! - Разбирам те напълно, мила. Ако знаеш, колко ми е гадно да пия тая вода, вместо някое отлежало уиски...

Жена към мъжът си: - Скучно живеем с теб, не ходим никъде, не се веселим... Мъжът: - Добре, утре като ходя да хвърлям боклука, ще те взема с мен!

Красива дама в лекарският кабинет: – Докторе, имам голям проблем! Само след 5 минути, всичко забравям! – Така-а-а... Съблечете се и легнете на кушетката...

В полицията:
- Помогнете, мъжът ми изчезна, трябва спешно да го намерите - не мога да живея без него!
- Кога изчезна?
- Преди две седмици.
- А защо чак сега се обаждате?
- Днес получава заплата.

Понякога идват така внезапно гости, че не успявам да скрия от тях най-вкусните неща.

Не си губи времето с човек, на когото му е все едно дали си до него!

Прибира се един мъж от работа късно вечерта, и подвиква от антрето:
- Скъпа, нещо за ядене има ли?
- Да, вечерята ти е оставена на масата в кухнята.
Хапва набързо. Пак подвиква:
- Скъпа, само се къпя и идвам да си лягам.
- В банята ти е кърпата.
Изкъпал се. Отива да си ляга без да светва лампата. Изчукали се.
- Скъпа, а защо са ти станали по-големи гърдите?
- Не знам, а ти защо все ме наричаш скъпа, аз съм тъща ти? !

Момичета, накичихте ли топките... така де украсихте ли елхата?

Жена се занимава с едногодишното си дете и му говори: - Щастливец си ми ти, наспа се, събуди се, похапна, поигра, сега акаш, след това пак ще заспиш… От тоалетната се чува гласът на мъжа й: - Ми к'во искаш ма - неделя е…

Две бебета си говорели. По едно време момиченцето се развикало:
- Помощ! Помощ! Изнасилват ме!
Момченцето я погледнало и отбелязало:
- Защо предизвикваш паника? Не виждаш ли, че си седнала на биберона!?!

Японците са създали високотехнологична изкуствена жена за обслужване на космонавтите на международна космическа станция. Засега изпращенето обаче се отлага - в организма ѝ е открит туитър. :beer:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.