Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Обява: - Продавам BMW 3.0.CSL HOMMADGE... Спешно! Жена ми взе книжка вчера... от седмия път...

В тоалетните на аерогара София, двама мъже пушат и псуват безредието в страната. А там пушенето е забранено...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Някакъв се връща от работа. Жена му казва: - Хайде да обядваме! - Обядвах в службата. - Да ти направя ли кафе? - Пих в службата. - Искаш ли си вестника? - Четох го в службата. - Е, би могъл все пак да проявиш малко нежност! - Проявих в службата...

Юлска нощ. Слънчака. Бар на плажа. Бургаски гларус сваля тайландка: - Обожавам устните ти! - Оперирани са... идвах при д-р Енчев. - И гърдите ти обичам! - И те са оперирани... специално идвах при д-р Енчев. - Дупето ти също ме кефи много! - Също оперирано... Д-р Енчев, Д-р Енчев! - Ти имаш ли нещо, което да не е оперирано!? - Членът и топките останаха...

При новите цени на горивата, вече ако някой иска да се самозапали пред парламента ще трябва да тегли кредит.

Жена си прави прическа, преди да замине на екскурзия до Рим.
- И къде, муци, казваш, че ще ходиш - пита фризьорката й.
- До Рим.
- Ау-у-у, ужасен град, гмеж, мръсотия, просто ужас! И с какво ще летиш?
- С Ал-Италия.
- Най-гадната авиолиния на света! Самолетите стари, стюардите - грозни, храната - отврат. И къде ще отседнеш там?
- В малко бутиково хотелче, казва се Тиесте.
- Бутиково - дръжки! Била съм там, отвратно е, ужасно обслужване, хлебарки по стаите. И какво ще правиш, докато си там?
- Ще разгледаме Колизеума, ще отидем до Ватикана, можем да видим и папата...
- Ще видиш на куково лято! Най-много да излезе на едно балконче, голям колкото главата на топлийка и ти ще си една от хилядите, които ще си мислят, че са го видели.
След месец жената се връща от Рим
и е отново при фризьорката.
- Е, и как беше, муци? - пита тя.
- Невероятно - самолетът ни беше чисто нов, само дето ни се дублираха местата, но ни настаниха в първа класа и няма да ти разправям - шампанско, черен хайвер, млад стюард, който тичаше за всяка моя поръчка. А пък хотелчето - приказка! Току-що го бяха реновирали и ние бяхме първите гости, така че ни настаниха в президентския апартамент безплатно...
- А във Ватикана ходи ли? - пита злобно фризьорката.
- Ходих, муци, и да знаеш какво стана! Както си вървим, до нас се приближи швейцарски гвардеец, потупа ме по рамото и каза, че папата имал навик да кани на лична аудиенция случайни посетители и че на нас се е паднала тази чест. Влязохме в неговите покои, той дойде, аз коленичих пред него, той сложи ръката си върху рамото ми и знаеш ли какво ми каза?
- Какво?
- Чадо мое, кой те е подстригал така идиотски?!"🤣

На жените им е лесно в с*кса - разтваря краката и е готова. А питат ли ни нас мъжете, че трябва да го реанимираме. Ич не е лесно мъртвецът да се съживи.

Момчета, само на Мечо Пух му отива къса блузка с коремче. Моля ви се, съобразявайте се!!!

Един приятел ми се оплаква:
- Не че жена ми си купува много обувки, ама антрето ни вече е заприличало на вход на джамия...:27:

Мъжкият мозък се състои от няколко подраздела и блока:

1. Датчик "Искам да ям. И да пия, разбира се!!!" - работи винаги.

2. Сензор "Искам секс". С приближаване на пенсията прегаря. Има три положения:
- "искам".
- "искам непоносимо".
- "тук и сега".

3. Център на аудио възбуда. Входящи данни:
- звук на изливащ се в чаша алкохол.
- благодарни подсмърчания на удовлетворена жена.

4. Център за възприемане на различни сортове бира.

5. Блок за вземане на стратегични решения. Решение по подразбиране: "Абе 'що не си е....е майката... Още две бири!".

6. Автопилот "Вкъщи".

7. Генератор за отговори на въпроса: "Къде се шля цяла нощ, говедо?" След време от примитивно устройство се превръща във високо интелектуален уред с изтънчена логика.

8. Телефонен секретар "Скъпа, нека да го обсъдим по-късно".

9. Високо мощен заглушител на съвестта.

10. Далекометър "Женска". В реално време изчислява тактико-техническите параметри на основата на визуалното разпознаване. Особено техничните дават възможност да се направят заключения от типа "ще ми пусне/няма да ми пусне". В стандартния пакет - функции за определяне размер на бюста, стегнатост на задните части и т.н. За естети - спец. режим за определяне на интелекта "тъпа/почти тъпа".

11. Генератор на силата на волята за спортуване. Често се поврежда.

12. Датчик на нивото на запълненост с алкохол. При много индивиди липсва.

13. Имитатор на бурна дейност. Пуска се на пълна мощност в работно време.

14. Блок лостови прекъсвачи "Искам пари, нова кола, нов CD-плейър, гривна, диамант и т.н".

15. Черна кутия "Душа". При много индивиди достъпът е предвиден само за ограничен кръг приятели и една-две любовници. Към края на живота на никого не му трябва и е претъпкан с архивирани спомени.

16. Hеонова табела с надпис "интелект". Понякога се включва...

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят с*кс. На втория – богати жени, обичащи да правят с*кс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.

В мъжката обща баня влязъл Робокоп, започнал да се къпе - къпал се, къпал и изведнъж си изпуснал сапуна...
Когато се навел да го вземе на дисплея му се изписало: New Hardware Found...

Инструкция на Планинската Спасителна Служба

Какво трябва да правите, ако сте се заблудили в планината!

Преди всичко проверете дали сте се заблудили или само ви се струва!
Симптомите са: 1) вие сте сам, 2) вие сте в гориста планина, 3) и тишина.
Препоръчвани действия:
1. Пробвайте да си ухапете ухото. Ако ви се отдаде - значи спите. Спете спокойно...
2. Викнете "Ау!" Поемете въздух и извикайте отначало "А-а-а..." и след това "У-у-у...". Желателно е да бъде предварително оттренирано в къщи, преди всичко през нощта и на тъмно. Ако сте в блок, продължете тренировката, докато съседите ви не започнат да чукат по стените - това значи, че се чувате от достатъчно голямо разстояние. Ако сте сам в "стая" с меки стени и решетка на прозореца - претренирали сте...
3. Отдъхнете и се качете на някой бор. Ако нищо не се вижда - този бор е нисък. Потърсете друг бор. Ако не можете да се качите и на него - оставете. Ако случайно видите бреза в планината - можете да се качите и на нея, но е безполезно...
4. Пробвайте да запалите огън. Ако сте се престарали - преживейте пожара в яма с вода. Ако водата закипи - можете да не четете повече. Ако долетят пожарникари - помирете се с тях и не четете повече.
5. Определете посоките на света. Застанете с лице на север - тогава отзад ще е юг, в дясно - изток, а в ляво - запад.
6. Ако се срещнете с мечка, обяснете, че не сте искали да ядете нейните къпини. Ако мечката не ви разбере, обяснете й още веднъж на достъпен за нея език. Ако достъпния за мечката език е недостъпен за вас - бягайте. Но бягайте бързо! За да избягате правилно от мечката, тя трябва да е зад вас и да се смалява. Ако се увеличава - можете да не четете повече.
7. Ако сте огладняли - яжте всичко. Ако изядете нещо, което не е трябвало - ще разберете по-късно.
8. Ако срещнете хора - не четете нищо от написаното дотук...

Шеф към служител:
- Писна ми от тебе! Все идваш полупиян!
- Еми като ми плащаш малко и не ми стигат парите да се напия хубаво!:78:

Мъж се прибира от командировка, влиза най-напред в спалнята, сварва жена си с мъж в леглото: - Какво прави този тук? Жената се обръща към любовника си: - Аз нали ти казах, че е тъп.

"Съединението прави Силата!" - е най-якият статус, постнат върху най-неподходящата стена!

Бутилка бира преди половинка водка, счита ли се за предварителни ласки?

Дете на бизнесмен си пише домашното по математика.
- Тате, колко е две по две?
- Зависи - купуваш или продаваш?

- Голите Охлюви в коя Категория попадат? "Разведен "или "Бездомен"

Сега надписите "Пушенето убива!" заемат 30 процента от площта на цигарената кутия. Само след някоя година ще бъде на сто процента. Но няма да е само това борбата с пушенето. После ще задължат продавачите да дават кутията на клиента с думите "Да пукнеш, гад такава!", а после ще викат след него "Запомних те! Само посмей пак да дойдеш!" За щастие, и двамата ще разбират, че това е само формалност...

Мъж се връща от дълга командировка. От вратата право в спалнята и див
с*кс два часа. Огладнял отива в кухнята и гледа жена си там:
- Аз кого таковах в спалнята?
Търчат и двамата в спалнята и гледат тъщата на леглото... доволна.
- Мамо, защо мълча, а не му се развика?
- Ааа, аз с тоз простак не говоря от две години...:lol6:

Осемгодишно момче вижда на прозореца две мухи в сексуално положение.
- Мамо, има ли мъжки мухи?
- Разбира се, че да - отговорила майката. Момчето отново пита:
- Мамо, а има ли женски мухи? Майката разбира, че ще я попита нещо неприлично и затова отговаря:
- Няма, мойто момче... Тогава момчето удря мухите с палката и вика:
- Смърт за вас, педераси такива...

- Ох, Минке, колко си красива! Ще ти дам Слънцето, ще ти дам Луната, ще ти дам всичките звезди!!!
- Хм, ти пари нямаш ли бе?:74:

Блондинка влиза в аптеката и казва със заекване на аптекаря:
- Имате ли оралгин?
- В какъв смисъл... -пита нищо не разбиращ аптекарят...
- Ами щото миналият път ми дадохте аналгин, а той не ми помага...

Не позволявам на никого да ми разваля деня. Денят си е мой и затова ще си го разваля сама.

Що имам усещане, че вместо заплата ми дават имитиращ продукт.

- А баща ти като какъв работи?
- Консултант на свободна практика по икономика, политика, социология и футурология.
- Какво, таксиметров шофьор ли е?
- Да!

- Какво има, скъпа?
- Нищо, добре съм...
- Не, бе... Какво има за ядене?!

Случва се, да усетиш познат аромат и в един момент нахлуват спомени. И изведнъж, продавачката те пита:
- Момче, избра ли си от коя риба ще вземеш?

- Тате ако ми дадеш 50 лв. ще ти кажа кой спи при мама, когато не си вкъщи!
- Ето... - дава му пари бащата и чака отговора на сина.
- Аз!

Семейна двойка лежи на плажа и дреме под слънцето. Внезапно мъжът пита жена си:
- Скъпа, имаш ли представа как се нарича едно същество с 32 крака, дълги мустачки, червени очи, продълговато тяло с дълги кафяви власинки и жило на края?
- Уф, откъде да знам! Нали знаеш, че мразя да ме занимаваш със загадки?!
- Ок. няма да го махам от гърба ти...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.