Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

В лавандулата всеки може да се снима. Я пробвайте в копривата.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Кире, как е новата ти булка?
- Абе, нещо не е наред. На сватбата, от нейна страна дойдоха само тираджии и моряци...

Жена към мъжа си:
- Коя е любимата ти пещера?
- Дяволското гърло!
- Мръсник!

Всички тираджии започват като е*ачи и се прибират като готвачи!!!

Всеки път, когато изтръсквам измитата маруля, се чувствам сякаш освещавам плота. Човек намира Божественото в различни ситуации!

- Скъпа, искаш ли сладолед в чаша?
- Не! Не обичам сладолед в чаша!
- Защо?
- Аз обичам в чашата уиски!:girl1:

Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Професорът се зарадвал, но усмивката му бързо увехнала, когато видял сметката.
- Боже, това е една трета от месечната ми заплата! - възкликнал на глас той.
Е, все пак платил и прибирайки парите, водопроводчикът му казал:
- Пич, ясна ми е твойта работа. Професор по математика. Не взимаш много пари. По-добре стани водопроводчик и ще 'зимаш много повече. В наш'та фирма си търсим нови. Заповядай. Само като кандидатстваш за позицията, пиши че си завършил само седми клас, че там не се кефят много на умници.
Професорът така и направил. Работата била лесна. Парите добри. Позамогнал се и започнал да живее нормално.
Един ден директорът на фирмата решил, че не е много културно всичките му работници да нямат даже и основно образование и решил да ги прати на вечерна гимназия та поне да имат завършен осми клас. Професорът, за да не се издаде, също трябвало да ходи. На първия час по математика, учителят решил да изпита някои от водопроводчиците, за да се запознае с познанията им. Първият му въпрос бил за лице на окръжност и по случайност посочил нашия професор. С усмивка на лице професорът понечил да я каже, но за негов ужас се усетил, че я е забравил. "Е", помислил си той, "това не е толкова фатално. Все ще мога да я изкарам". Започнал да пише по дъската постепенно я напълнил с интеграли, диференциали и формули и накрая получил: -pi*r^2. Този минус, обаче въобще не му харесал и започнал да пише още интеграли и да смята... но пак получил същото. С отчаяние се обърнал към останалите водопроводчици и ги видял всички да му подсказват със знаци и шепнене:
- Размени границите на интервала на интеграла!

---

Секс телефон за алкохолици:
–Бааавно изваждам ракията от фризера..

---

Влиза в аптека доста пиян мъж, изважда от джоба си пакет презервативи и пита продавачката :
- Това от вас ли го купих? 
Продавачката :
- Възможно е. 
Мъжът, след няколко секундно замисляне :
- А за какво?

- Скъпи, откъде имаш толкова много пари в портфейла?
- Спестих, за да ти купя подарък.
- А защо толкова малко?:girl1:

Мъж се запознал с красива жена.
Води го тя у тях. Точно се съблякъл и влиза мъжа й. Както си е гол мъжа скочил през прозореца(било първия етаж) и избягал. Мъжът влиза радостно в спалнята и събира вещите на любовника с думите:
- Браво, скъпа! Добре се справяш. Аз ще занеса нещата до заложната къща, а ти се заеми със следващия.

Докладна записка от старшина в армията:
- “Г-н капитан, вчера се подхлъзнах в коридора, паднах и се ударих с глава в бояджийската стълба пред канцеларията ви. Моля да отпуснете 20 лева за нова стълба.”

В килия с три легла лежат двама затворници. Една сутрин надзирателя им съобщава, че ще имат нов съкилийник и те веднага почват да го делят: - Ще ми бъде жена! - казва по-стария затворник. - Е, тогава на мен ще ми бъде любовница! - решава другият. След обяд вратата се отваря и в килията влиза огромен, як мъжага, поглежда ги и казва: - Е, дечица! Аз ще бъда вашата майка! И понеже цицката ми е една, ще трябва да сучете поред от нея!

Кмета на селото решил да разнообрази малко тежкото ежедневие и направил изявление: - Скъпи, съселяни, за неделя съм поръчал шведския с*ксуален филм: "Баба дала на войника." В неделя, киносалона препълнен… Точно преди филма на сцената излиза кмета: - Другари, да ме прощавате, малко не съм разбрал. Филма не е шведски, а съветски. Не е с*ксуален, а е социален и не е "Баба дала на войника", а "Балада за войника."

Двама студенти се напили безпаметно и на сутринта , като се събудили единият решил да избъзика другия и му казал:
- Един на нула за мене..
- Защо?
- Ами снощи така се бях напил, че съм те опънал погрешка...
На другият му станало много гадно, но какво да направи - станалото станало и си замълчал. След известно време ситуацията се повтаря и на сутринта ”потършевшият” от предния път казва:
- Един на един ..
- К’во ”един на един” бе !?
- Ми сега и аз те опънах през нощта
- Ти луд ли си бе! Аз майтап си правех тогава
Онзи се замислил малко и казал:
- Eдин на нула тогава ..

Предложение към БНБ:
Да се пусне монета с номинал "една минимална заплата".

Недостатъка на пари се компенсира с повече ум,
недостатъка на ум се компенсира с повече пари,
недостатъка на пари и ум се компенсира с къмет...
Желая Ви късмет!

Находчивите крадци задигат телефоните от уморени културисти на излизане от салона за фитнес.

- Иване, на Пешо могат ли да се доверят някакви тайни? - Може, и още как! Преди половин година Пешо спечели от тотото, а жена му още не знае за това!

Инженер от Microsoft, инженер от Intel и програмист от Linux се намират в тоалетната на Мол-а. Първи излиза от кабинката инженера от Microsoft и докато си мие ръцете, с обилно количество сапун, облива ги с огромно количество вода и най-накрая използва огромно количество хартиени кърпички, за да подсуши ръцете си и... на висок глас прави обобщение: - Ние от Майкрософт, всичко което правим - го правим добре! Инженерът от Intel, също мие ръцете си, но използва много малко количество вода, няколко капки сапун и само ъгълчето на подсушаващата хартия. Когато завършва процедурата, обобщава: - Ние от Интел, също вършим всичко добре, но го оптимизираме до максимум. Програмистът от Linux, без изобщо да си мие ръцете, поглежда двамата и казва самодоволно: - А, ние от Linux, никога не си напикаваме ръцете...

Културният човек никога няма да ви нарече педера*т. Той само ще ви каже, че може да спечелите Евровизия.
😉🤣

Парадокс - на Запад Линукс е безплатен, а Windows-a е $180.
А на площад Славейков и Линукс и Windows са по десет лева.

Само Чък Норис може да подкара Microsoft Office пакет на linux.

Всяка JAVA да си знае гьола.
Парен Хакер - ченге сънува.
Не живеем, за да хакваме, а хакваме, за да живеем.
От нов Nick и лудия бяга.
Nuke, nuke избива.
Кракер, негонен бяга.
Да бе с Правец седяло, не би Windows видяло!
Правец осмица - мирна главица.
Моят Linux, е моята крепост.
Много опове, хилав канал.
Нов провайдер, нов късмет.
Който Nuke вади другимо - сам дропва с него.

Двама пияни седят и си говорят:
-Този полицай ей там е педер@ст!
-Е как позна?
-Ами виж колко красиви жени има на улицата, а той идва към нас...

- За къде си се разбързал?
- Започнах да си лягам с кокошките.
- Ееее, щом има химия между вас...

---

- Еегаси и гората?!? Няма да се учудя, ако излезе и някое диво прасе отнякъде!?!?
- А вие знаете ли какво??? Повече няма да се записвам при вас на ЕПИЛАЦИЯ...!

---

Лесно им е на мъжете, веднага виждат колко са големи гърдите и. А жените винаги ги чака изненада!

---

- Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата ПАЛЕЦА!...

---

- Измери го с шублер. Можеш ли?
- Да.
- Колко е?
- Шублер и половина.

---

При доктора.
- Така-ааа, значи не пушите, не пиете, по жени не ходите, а варени картофи обичате ли?
- Да, докторе.
- Никакви картофи повече!

---

- Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!

- Помоощ, изнасилват ме!
- Защо крещиш, нали ти платих?!
- Времето ти изтече...:weather2:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.