Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Моше, направо мe заболя главата! Ha едното място сватба, на другото погребение и това в един ден! Къде да отидем?
- На погpeбението!
- Защо?
- Всичко е същото, ядене и пиене, но поне няма да купуваме подapъци...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

И като ми стане скучно, пращам съобщение на случаен номер:
- "Тялото го скрих, от оръжието се отървах... Какво да правя после?"

Искаш да останеш вечно млад - купи си мотор.

- Здравей скъпи. Нали помниш, че утре имам рожден ден? Ще има ли подарък за твоето котенце?
- Приготвил съм ти нещо, но искам да е изненада.
- Сега няма да заспя! Моля те, разкажи!
- Харесва ли ти Италия?
- Много!
- А, Испания?
- О,Боже, страхотно е!!
- Отлично. Утре от двадесет и два часа играят Италия - Испания. Взел съм бира.

ЖЕНКАР - това е мъж с правилна с*ксуална ориентация!

- Подай ми джина, един тоник и малко лед!
- Какво ще правиш?
- Мекици!

Така силно се притесних за лимоните в хладилника, че им купих джин и тоник!

Опашка при гинеколога. Жена се бута най-отпред:
- Аз само да попитам!
Друга:
- Ще чакаш! Ние пък сме дошли само да покажем!:halloween10:

Две приятелки си говорят:
- Кажи ми - би ли преспала с мъжа ми?
- В общи линии не...
- Защо?
- С нищо не е по-добър от моя!
- В общи линии си права...

Всяка JAVA да си знае гьола.
Парен Хакер - ченге сънува.
Не живеем, за да хакваме, а хакваме, за да живеем.
От нов Nick и лудия бяга.
Nuke, nuke избива.
Кракер, негонен бяга.
Да бе с Правец седяло, не би Windows видяло!
Правец осмица - мирна главица.
Моят Linux, е моята крепост.
Много опове, хилав канал.
Нов провайдер, нов късмет.
Който Nuke вади другимо - сам дропва с него.

Мъж и жена гледат телевизия - някакъв проповедник говори за вярата, за молитвите и т.н. По едно време казва:
- Вярата в Господ може да излекува всяка болест. Достатъчно е по време на молитвата да вдигнете едната ръка във въздуха, а другата да сложите на болното място…
Мъжът вдигнал едната си ръка, а другата сложил върху члена си. Жена му го погледнала и измърморила:
- Стори ми се, че каза “да излекува болест”, а не да “съживи мъртвец

Новият американски изтребител от пето поколение, създаден по технологията “Стелт”, наблъскан догоре с електроника, струвал на американския данъкоплатец страшно много пари.Почти колкото километър асфалтирана улица в България...

Отивам да оправям един компютър. Зад компютъра стои блондинка. Питам я какво е станало, какъв е проблема. Тя показва логото на Windows и казва:"Как се работи с това?!"
После се изясни, че домашният й компютър е с Линукс, а уиндоус виждала за първи път в живота си...

Един линуксаджия умрял и се явил при свети Петър. Свети Петър разгърнал книгата, потърсил и казал:
- Не, ти не си за тук, ти си за ада.
Изведнъж изкочили едни черни дяволи и замъкнали специалиста надолу. Навлезли в ада и минали девети кръг, осми кръг, седми... Линуксаджията изплакал:
- Ама къде ме водите, бе?
- Спокойно, ще видиш. – отговорили дяволите.
Минали шести, пети и все по-навътре. Линуксаджията извикал:
- Ама толкова ли съм грешен, бе?
Дяволите казали:
- Спокойно, ще видиш.
Стигнали до центъра на ада. Там самият сатана седял пред един компютър. Като видял това, линуксаджията проплакал:
- Леле, сега какво ще ми правите?
Сатаната казал:
- Нищо няма да ти правим. Сядай и ми оправи джентоото.
Линукс специалистът учудено попитал:
- Ама нали това е адът?
- Какъв ад, бе, това е дипендънси хел! – отговорил сатаната.

Един са събужда заранта и глеа неква уруспиа до ньего у кревату.
- Коя си ти, ма?
- Не повниш ли, ние сношка са обичааме...
- И на колко годин си?
- Ти колко ми даваш?
Оня се вгледал у ньея:
- Откъде да знам, ората не живеат до толко!:cooking1:

Един слънчев ден, спряло БМВ ..., до БМВ-то спира трабант.
Излиза шофьора на трабанта и почуква на прозореца на БМВ-то.
Свалил стъклото човекът и кимнал въпросително. Тогава собственика на трабанта попитал :
- Приятел случайно да можеш да ми препечеш тия 2 филиийки, че моят тостер в колата се развали нещо?
- Ммммии не, нямам тостер в колата ! - отговорил изненадан от въпросът шофьорът на БМВ-то.
На следващият ден отновно на същото място, отново спира трабанта до бмв-то и отново слезнал шофьора на трабанта и почукал на прозореца на бавареца. Отворил прозореца той и отново кимнал въпросително и се чудил какво ли ще бъде попитан този път.
- Приятел случайно да можеш да ми стоплиш ей тази манджа, че печката спря да ми работи...? - попитал странникът от трабанта.
- Мммммм не, нямам печка в БМВ-то !
Тръгнал си по пътя трабанта, а другия седи в БМВ-то и си мисли.... "Колко пари дадох за тая кола, луксове,всички екстри , тва онова а ми идва някъв с трабант вътре с тостери печки......няма да стане" и се юрнал към първият магазин за електроуреди. Накупил си фурни,микровълнови печки,перални,сокоизтисквачки, тостери...всичко за което се сетил. На следващият ден спрял пак на същото място и чакал с нетърпение да дойде трабанта. По едно време спрял отново трабанта до него, но шофьорът му никакъв го няма, не излиза. Чакал, чакал този от бмв-то и му писнало слезнал от колата и почукал на прозореца на трабанта. Онзи не се показвал от вътре, почукал пак по нахално, почукал трети път и накрая тоя от трабанта свалил прозореца и кимнал въпросително.
-Приятелю,нямаш ли нужда да ти препека филийките, да ти стопля манджата,даже чиниите мога да ти измия ако поискаш, всичко имам вече в БМВ-то!!! - попитал собственикът на бавареца с доволна усмивка на колата.
Тогава тоя от трабанта му отговорил ядосано :
- Ееее ти луд ли си бе, за това ли ме изкара от банята...

Днес шефа има рожден ден. За да му спестим пари за почерпка, целия колектив дойдохме на работа, вече пияни!

Група британски учени са доказали,че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Подарявам за осиновяване домашен любимец - комар! Казва се Пешо, и е като член от семейството ни, но не можем да го храним повече...

В Перник трима цигулари пребиха боксьор. Чудя се, спорта ли е в упадък или културата е в подем!?

- Как се запозна с него?
- Работех в аптеката, той дойде и поиска презе*вативи XXXL. Късно разбрах, че заеква.:girl1:

18+

Разговор на две невръстни тийнейджърки в банята:
- Виж, моята маймунка, колко косми има вече.
- Много важно, моята отдавна вече яде банани...

- Слънчице, ще имаме гости. Приготви нещо за вечеря!
- Това е ясно, скъпи. Как да го приготвя - да дойдат пак, или повече да не идват?:cooking1:

- Подсъдими! Вие сте десетхилядния клиент на нашия съд! По случай това събитие може сами да изберете в кой затвор ще излежите присъдата си.
- В женския!

Иванчо се събудил една нощ и влязъл в спалнята на майка си и баща си в неподходящ момент, видял че леглото се тресе и казал:
- Тате, престани да клатиш леглото, че ако мама се събуди ще се сърди!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.