Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

преди 11 часа, Т.Христов написа:

Двама от училище отишли да учат във военноморското, изкарали го и мечтата им се сбъднала. Назначили ги в армията, само че Иван пилотирал супер бърз и готин изтребител, а Петър огромен товарен самолет.
Един ден ги пратили на мисия - единия да закара товар с оръжия и боеприпаси, а другия да го охранява с изтребителя. По време на полета Иван вика:
- Петре, Петре гледай сега какво мога! - и направил лупинг с изтребилетя.
Петър му било гадно, но какво да се прави. След малко пак:
- Петре, Петре, гледай! - и направил свердел.
Така Иван дразнел Петър, докато нервите на пилота на товарния самолет не издържали:
- Иване, гледай сега нещо, което ти никога не може да направиш!
Иван почнал да гледа в очакване, 10 мин, 15 мин, 20 мин... товарния самолет си лети в права линия...
- Петре, какво толкова направи бе, нищо не виждам да става!??
- Ходих по голяма нужда и пуших една цигара!

Какво учат в момемента във военноморското не знам, но със сигурност не са самолети. В Горна Митрополия е Военновъздушното Училище.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- Защо забраняват продажбата на алкохол в изборния ден?
- Защото в никакъв случай не е празник за обикновените хора.
- Чу ли, че пак ще има избори?
- Дреме ми, аз си пия вкъщи.
В деня за размисъл рязко скочиха продажбите на спиртни напитки...
Поради слабата избирателна активност за следващите избори се обмисля освен забраната за алкохол да има забрана за ходене за гъби, лов, риболов, гости и т.н.
- Здрасти, Пешо! Хайде да ходим да гласуваме, а после да пием по бира на теферич!
- Заради изборите не сервират бира, ела в нас да пием ракия.
Така Пешо и Иван не гласуваха, но пийнаха.

Предизборна кампания из македонския край. Агитират един дядо да гласува за тяхната партия:
- Кажи, дедо, що сакаш да ти дадем, като спечелим изборите.
- Е, па, едни м*де сакам.
- Немой така, бре, за що са ти?
- Да си ги чифтосам со к*рецо, дека ми го дадоате на предните избори.

---

Отишъл депутат на предизборна агитация в едно село. Казал си той речите, ама се мръкнало и решил да остане вечерта и да си тръгне на другия ден. Седнали в селската кръчма с част от електората, хапнали, пийнали... ама понеже депутатът бил свикнал само с качествен алкохол, ударил го първака в главата и той решил да се прибере. Ама не стигнал - проснал се край пътя и заспал.
Събудил се сутринта и какво да види - няма му го ролекса. Ядосал се той, обадил се тук-там и след два часа пристигнали полиция, НСБОП и започнали да претърсват селото. Тук ролекс, там ролекс - най-накрая го намерили в селския овчар.
- Кажи сега, къде намери тоя Ролекс? - попитал го депутатът.
- Епа, найдох го. - отвърнал овчарят. - Сноще, доде прибирах овците, гледам един пиян спи покрай пътя. Викам си, що да става зян чиляка, и го онодих. После извиках батя ми, и той го оноди, два пъти. И братчедите, и те по реда си минаха. А часовника го взех за спомен.
- Мдаа, - казал депутатът. Хубав часовник, ама не е моя.

Двама във влака. На единият му се приср*ло страшно, обаче за зла участ тоалетните във влака не работят. Другият му влязъл в положението и му вика: - Виждам, че положението е трудно... затова Ви предлагам... постелете един вестник, свършете си работата и после завийте и през стъклото. Аз ще се обърна. От няма на къде зорлията постлал вестникът, а другият свалил стъклото, гледа навън и пуши. Онзи се изтропкал, завил го и леко укорително: - Принципно, може би знаете, че в купетата е забранено да се пуши...

13 фрази за живота:
1. Обичам те, не затова какъв си ти, а за това какъв съм аз, когато съм до теб.
2. Никой не заслужава да лееш сълзи за него, а този който заслужава това, никога няма да те разплаче.
3. Само защото някой не те обича, както на теб ти се иска, не значи, че не те обича от все сърце.
4. Истински приятел е този, който ти подава ръка и докосва сърцето ти.
5. Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
6. Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
7. За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
8. Не си губи времето с човек, на когото му е все едно дали си до него..
9. Може би Бог иска да срещнеш няколко неподходящи личности, преди да срещнеш човека за теб, за да бъдеш на ясно със себе си.
10. Не плачи, когато всичко свърши, усмихни се, че нещо ти се е случило.
11. Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.
12. Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти.
13. Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Габриел Гарсия Маркес

😀😀😀
"Търкам с пясък една тава на мивката в двора и тъй съм я лъснала, че видех като в огледало за задно виждане моя съпруг , с гуменки в ръце, как се измъква по бял чорап навънка.
Викам си , да му врътна ли една тава в тиквата или да го оставя да се измъкне и да тръгна като сянка след него... Ударих го с тавата, тъй реших.
Падна по гръб, врътна бялото на окото и се кротна. Аз измих още пет шест тави, три тигана изтърках, 50 буркана стъклени преплакнах и седнах под асмата малко да почина.
Гледам го тоз лежи в несвяст, па от лявата му страна се търкалят тебеширите на кака Минка на внучката. Станах, взех единия тебешир, та го очертах Митето, както съм гледала в "От Местопрестъплението".
Вземах апарата, нащраках малко снимки, една пинцета зех и найлонови торбички , наскубах му коса и някой друг сопол и ги разпределих чинно с етикети за ДНК проби.
Мале, как съм се залисала, чак нокът му изтръгнах за следствието, па тоя от болка ли що ли взе, че се събуди. Стана, залитна и като виде тебеширената фигура пак падна. Взе да се опипва, търси рана май.
Аз му викам...
-:Мите.... Хорейшио беше тука, прострелян си в далака, не ти дават много живот... Не е там далака бе пиле, то не мое сичко да ти е между краката... Както и да е. Казах му да ляга в очертанието и да не мърда, че екипа скоро пристига, ще го карат в моргата при патолога.
Лежи.
Нека лежи, че имам два тона сливи да закарам с комбито за ракия и дорде наготвя после, дорде се изкъпя, епилация тъй онуй, тоз да кротува.
Бе ще му кажа после, че са сбъркали в лабораторията. Ай, отивам, че да не мръкне."
😀😀😀
Елена Конова/ Hellena Hell

- Докторе, когато искам да правя с*кс с жена си, членът ми винаги гледа към обувките.
- Вдигнете обувките на шкафа. Следващия.

Женят се двама млади посред зима и след цялата дандания си лягат каталясали да спят. На сутринта младоженецът събужда жена си. - Скъпа, да хапнем нещо, а? Какво ще има за закуска? - Любов, миличко! Закусили те и на обяд същата история. - Какво си приготвила за обед, рожбе? - Аамиии, любов, тигре... Обядвали с любов, вечерята била от същото меню, а на другата сутрин на булката и станало студено в леглото. Пипа чаршафите - и те ледени. Надига чорлава глава от възглавницата и гледа мъжа си, кацнал върху парното. - Какво правиш там , скъпи? - Какво, какво... топля закуската!

Windows е като Сталин. Вечно има проблеми с драйвери произведени извън СССР. :) 

Руската пенсионерка Иванова на екскурзия в музея на восъчните фигури три часа се оплаква на Сталин от живота.

---

Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".

- Чух, че твоята женитба била много романтична. Наложило се да откраднеш жена си?
- Да, така беше.
- И нейните родители са ви гонили?
- Гониха ни.
- И не ви догониха?
- Догониха ни.
- И как свърши всичко това?
- Живеят заедно с нас в нашата квартира.

Жена пуска обява:
- Търся си мъж. Моля пушачи, пияници и к*рвари, да се присъединят към транзитно преминаващите!
Получава отговор:
- Що не си облечеш светлоотразителната жилетка и не спреш в аварийното, за да не пречиш на движението?

Германия победи Полша с 2:0. За поляците остана утехата, че и двата гола вкара футболиста от полски произход Лукас Подолски.

Звъни личния лекар на Васил Божков:
- Извинете, но мисля, че не ме разбрахте правилно, когато Ви казах: "Занимавайте се със спорт, например футбол". Нямах предвид да купите ЦСКА.

В магазина за платове;
- Искам от ееей тоя плат 0.50 см.
- Това не е ли малко???
- Ще си шия къса полица, че да ми се виждат прасците...
- Ми... да ти дам 0.30, че да ти се вижда и кочината...:27:

Късна вечер. В поликлиниката звъни телефона.
- Ало. Спешно е. Наш приятел току що глътна тирбушона. Ако може елате по-бързо.
Докато доктора си вземе чантата телефона пак звъни. Същият мъжки глас:
- Ало, докторе. Може да не идвате. Намерихме друг тирбушон....

- Кога ще се прибереш днес Слънчо?
- Днес Слънчо няма да се прибира! След работа ще оди на кръчма и ще се прибере пияната свиня!:emoji_smiley-36:

Селянин продава петел на пазара. Приближава се купувач:
- Я, какъв хубав петел!
- Хубав не, ами цяло чудо!
- А оправя ли кокошките?
- Оправя ги, разбира се! Че и не само кокошките - и гъските, и патките, и козите, един път и кучето оправи даже! Страшна работа!
- А защо го продаваш тогава?
- Абе, от вчера го гледам - нещо много странно взе да ме гледа...

В Перник намерили дете възпитано от вълци!
За сега това е първият случай на възпитано дете в Перник

Докторът от "Бърза помощ" звъни на адрес по спешно повикване. Вратата я отваря мъж:
- Тук ли е жената, със заседнал вибратор?
- Да докторе, жена ми.
Преглежда жената докторът, мъжът нервничи, защото дават дерби среща по телевизора.
- Не е лесна работа, господине. Ще ми трябва доста време да го изкарам този вибратор.
- Абе, поне на първо време го изключи докторе, че предизвиква смущения на екрана на телевизора, пък ти си работи спокойно...

Не бъркай простотията с простащината. Това да си прост не те прави забавен.

Трябва да умееш, да казваш НЕ.
- Искаш ли парче пица?
- Не, искам две парчета и бира...

Разбрах, че окончателно съм се побъркала, когато с два пръста се опитах да увелича снимката във вестника!

През лятото е хубаво да си дебела, само ако се казваш Сянка!

АНГЛИЙСКА ПСУВНЯ:
- Извинете господине, но може ли да правя с*кс с една ваша много близка роднина от женски пол?

В училище изучавах два чужди езика: английски и математика!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.