Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Върви си Мадона и среща Фреди Меркюри.
- Знаеш ли - казва тя - ходих при Бога на музиката и той ми каза че имам най-хубавия глас?
- Така ли - поглежда я учудено Фреди - не си спомням да съм казвал такова нещо...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Депутати на разходка в планината. Срещат възрастен овчар. Той ги пита: Какво правите по тези места?
- Ами дойдохме да глътнем малко въздух.
- Ами то само той остана, глътнете и него...:27:

- Знаете ли на кого е кръстена Мадона?
- ???
- Ами естествено на баба й Дона и на дядо и Мъдьо.

---

Мадона си татуирала Обама... и си обръснала Путин!

---

- Какво е това, което на Шон Пен му е много късо, на Арнолд Шварценегер е много дълго, Мадона изобщо го няма, а на Папата не му трябва?
- Фамилията.

Един човечец си се разхождал из гората, но ожаднял и започнал да търси кладенец, изворче или рекичка...
Намерил кладенец, но решил да хвърли камък, за да провери дали има вода вътре.
Хвърлил някакво камъче и се заслушал. Нищо.
Решил да пробва с по-голям. Хвълрил го и отново се заслушал. Отново нищо.
Учудил се нашия човек и се заоглеждал за нещо по-голямо.
Намерил сравнително голямо парче скала и го затътрил към кладенеца. Хвърлил я вътре и се заслушал. Нищо.
Нашия вече се шашнал. "Не може да е толкова дълбоко".
Разходил се да потърси нещо и намерил някакво парче релса.
Пухтял, пъхтял, попръцквал... Дотътрил релсата до кладенеца и я метнал вътре.
Нищо.
Нашия вече е супер учуден - какво става? Какъв е тоя кладенец?
Изведнъж се чуло шумулене от близките храсти, появила се някаква овца и както била засилена и се хвърлила в кладенеца.
Човекът за малко да получи удар.
Шах с пешката!
Гледа в тъмната бездна на кладенеца, оглежда полянката, чуди се и се мае...
Дотърчал по едно време някакъв разтревожен човечец:
- Абе, приятелю, изгубих си овцата, дали не си я въждал наоколо?
- Ако щеш вярвай - казал нашия ентусиазирано - преди малко, от тук, претича една овца и скочи в ей тоя кладенец!
- Как претича бе? - шашнал се и другия - Та аз я бях вързал за една релса...

Вуте почнал да излиза всяка неделя рано и се прибирал за обяд, без да казва къде е бил. След третата неделя Пена го попитала:
- Бе Вуте де одиш всека неделя бе?
- На неделно училище.
- И що учите там бе?
- Ми днес учихме за наследство и околна среда.
- А... я да ми обясниш...
- Ма как да ти го обясним... ааа... ъъъъ... Ето значи... знаеш Петрови... той е кестеняв с тъмни очи... тяя кестенява с тъмни очи... и детето им е кестеняво с тъмни очи... Те това е наследство. А виж Георгиеви... той рус, със сини очи... тя руса със сини очи... а детето черно с кафяви очи... Е това е от околната среда...

1. Хомосексуалист, който се изхожда по голяма нужда - СЕРГЕЙ
2. Човек, който ходи по голяма нужда по два пъти - БИСЕР или ДИКЕНЗ
3. Човек, който седи до кръста във вода - ДУПЕДАВЕЦ
4. Човек, който лиже задници - АНАЛИЗАТОР
5. Дете, което не е родено в Гърция - НЕГЪРЧЕ
6. Човек, който се разхожда из гората и задава въпроси на дърветата - ПИТАГОР
7. Полов акт с кол - КОЛЕБАНИЕ
8. Човек, който спира коне и каруци - КОНСПИРАТОР
9. Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР
10. Човек, който търси жаби - ДИРИЖАБЪЛ
11. Дете, което не ходи по голяма нужда - НЕСЕСЕРЧЕ
12. Човек, който расте с една педя - ПЕД*РАСТ
13. Човек със 100кв. метра задник - ГЪЗАР
14. Жена, която бие мъжа си - КУРАБИЙКА
15. Мъже в редица - КУРНИЗ.
16. Човек, който мрази старите хора- ДЯДО МРАЗ.
17. Човек, който се завира в дините - ДИНОЗАВЪР.
18. Човек, който пипа парите на леля си - ПАРАЛЕЛЕПИПЕД.
19. Човек, който мрази тиквите - АНТИКВАР.

- Как се справяш с влагата?
- Каква влага?
- Не усещаш ли, че си "гола вода"?!:lol6:

Кръчмарски лафове
“Завод за кратък и щастлив живот.” – надпис на вратата на ракиджийницата в село Розово.
“Няма градус – няма радост!” – прозаично кръчмарско мото и лаф. Т-то в радост не се произнася.
“Ако ми дадеш 100 лева назаем, ще ти бъда длъжник цял живот.” – или казано по друг начин, пари назаем само взимам.
“Който пие бира – не умира.” – надпис на стената на пловдивска кръчма.
“То даа х*й, да му го набиеш. Ма то акъл, няка как!” – възмущение от тъпотата на някой, който не блести с интелект.
“Обичам да пия – да, това не е тайна, аз съм една истинска пловдивска майна.” – признание в квартална кръчма.
“Жен-шенът расте само на две места в целия свят: на Хималаите и на моята тераса.” – известен бисер на вече покойния посетител на Водолаза Жоро Женшена.
“Той е стабиляга – магаре да го е*е, назад дава!” – този израз е легендарен. Точният му произход за съжаление е забулен в мистерия.
“Дрян без дренки, жена без ненки и мъж без пари – огън да ги гори!” – един от нашите любими лафове.
“С вино и мезета се правим на прасета!” – съюза между виното и мезето е по-здрав от всичко останало.
“Алкохолът е като солта – може и без него… нo някак си не е вкусно така…” – житейска мъдрост и много народен лаф.
“Хората живот си живеят, а на нас ни се е*ава майката от ядене и от пиене!” – популярен лаф на един наш познат и виден пловдивски сексолог.
“Тежък е лекия живот…” – източникът на този лаф е неизвестен.
“Сиромах човек и на половин п*тка се радва…” – народна и много популярна по кръчмите мъдрост.
“Голем х*й – весела къща! ” – народна мърдост.
“Най-обичам боба, леба и да е*а!” – кръчмарска сентенция, начин на живот или казано по-извисено – житейска философия.
“Една кола и една жена не ги ли опъваш постоянно – ще ти изневерят.” – най-вече голфаджийски лаф, но все пак и общочовешки.
“От съдбата си не можеш да избягаш!” – надпис над вратата на квартална кръчма.
“Шумахер почива, Валери работи!” – този култов лозунг краси един стар разнебитен пикап.
“Тичането сутрин, правилното хранене и пълният отказ от вредни навици могат да удължат вашето жалко съществуване. ” – надпис от стена на заведение.
“Някои хора пият от мъка, други – от радост, трети – от сутринта!”
“Спирачките са за страхливците!” – стикер/лаф който може да краси и вашата кола.
“Тук работят 300 коня и едно магаре…” – надпис върху трактор.
“Пиян съм, карам на автопилот!” – стикер върху Лада, все пак ние от Kry4mi.com препоръчваме да карате трезвени!
“Малък, но подъл!” – този забавен стикер красящ Пежо 206 изключително много ни зарадва.
“20 минути страх и сте си вкъщи!” – успокояващ надпис на вратата на такси.
“Моля, ако ще ядете семки, фъстъци, банани, портокали… яжте ги с обелките!” – приветлив и закачлив надпис в рейс.
“Де*ба твойта мама късотрупа!” – псувня, която обръща внимание на незавидния ръст на псувания субект.
“Единственото по-страшно нещо от руския танк е пияния му екипаж!” – руска мъдрост.
“Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват – кажи НЕ на наркотиците!” – руска мъдрост.
“Ревността винаги се ражда с любовта, но невинаги умира с нея.”
“Пием не защото искаме, а защото трябва!” – надпис на селска кръчма.
“Ти си правен с обратната страна на уя!” – към някой грозен човек.
“Много си се изсушил от ебане… ” – констатация за свалени килограми отправена към редовен посетител на кръчмата.
“Диарийна циганка да ти сере у устата!” – тук вече коментарът е излишен.
“И цялото село да сере, не мое ти напълни устата.” – или казано на разговорен български: много говориш.
“Фани ма за шпеко.” – този израз най-често се използва не като покана за греховни дейности, а като изразяване на несъгласие с дадена теза.
“Колко е дълга минутата зависи от това от коя страна на вратата на тоалетната се намираш.” – надпис на вратата на тоалетна в кръчма.
“Алкохол – решение за всеки ден!” – бисер красящ щанд в супермаркет.
“При с*кса е като при футбола – точка при гостуване е много по-ценна от три точки у дома.”
“Не се опитвай да набиеш каквото и да е в женска глава – малко по-надолу има по-подходящо място за това.” – източник: неизвестен, истина: безспорна!
“Таз като я гледам обича к*ра повече от хляба.” – коментар насочен към жена със съмнително минало и още по-съмнително бъдеще.
“П*тка, ягоди и сиренье колкото и да ги миеш, все си миришат.” – научно доказано народно наблюдение, може да се счете и като народна мъдрост.
“Не знам колко уши имам на главата си.” – еквивалентен заместител на общоизвестния израз “не знам на кой свят се намирам” (след пиянство).
“Няма време, братко, ще засмуча въздух!” – подкана към сервитьор/ка за ускорена доставка на следващото питие.
„Ръгай, Генади, ръгай! Мъжо ми е у Либия за долари!” – подкана за изневяра, отправена от похотлива жена на кръчмар-гурбетчия.
„Той е зъл като не лекуван трипер!” – описание на човек, със свадливо и избухливо пиянство.
„Че мен за какво ми е мека, да няма да сядам на нея, та да ме е страх да не ръби?” – в отбор на упрек, че ракията на някой е много силна и не е мека.
“Алкохолът в малки дози е полезен във всякакви количества!” – руска рецепта за дълголетие.

и нещо от @В. Велев

461300338_1716731682484777_434509457782265522_n.jpg.50388d36938399026c1c91a3baf1f8e6.jpg

- Мамо тока яде ли се?
- Не детето ми.
- А тогава защо тати снощи ти вика, гаси тока и го лапай?!:no-no:

Баща и син македонци си говорят. Синът вика:
– Тато бе, ке студирам.
– Шо ке студираш бе, сине?
– Абе, тато, ке студирам економия во Булгария?
– Еее, браво бе, сине бе, економия. А шо ке ги правиш булгарките?
– Ке ги фукам, тато.
– Ке ги фукаш, ама немой да им лижеш пичинята.
– Зощо бе, тато?
– Оти, сине, не ни го признават езикот!

---

На международна научна конференция българският учен заявява гордо:
– Ние кръстосахме пичи въшки със светулки!
Журналист го пита:
– Добре, но каква е ползата от това?
– Е как каква – вдигаш юргана и ако свети - не чукаш!

---

Срещат се двама съученици, вече студенти. Единият пита другия какво учи и той му отговаря:
– Логика, психология и философия…
– Че то каква е разликата?!
– Ей сега ще ти обясня. Значи срещаш двама човека – един чист и един мръсен – кой ще се изкъпе?
– Мръсния…
– Не е вярно! Ще се изкъпе чистият, защото така е свикнал! Това е психология. Значи, пак срещаш двама човека – чист и мръсен. Кой ще се изкъпе?
– Чистия!
– Не е вярно! Ще се изкъпе мръсният, защото е мръсен! Това е логика. Значи, пак срещаш двама човека – чист и мръсен. Кой ще се изкъпе?
– Е*ба ли му майката!!!
– А! Ето това е вече философията!!!

---

Джо Байдън и Владимир Путин си правят секретна среща на Ниагарския водопад. Байдън пита:
– Владимир, колко ти е вярна охраната?
След което вика своя охранител и му казва:
– Скачай!
Човека оставя пистолетите и значка си и казва:
– Господин президент – напускам! Имам семейнство, жена, две деца – напускам!
Вика Путин своята охрана и му казва:
– Скачай!
Човека скача, но Байдън е сложил мрежа отдолу, изкарват човека и Байдън му казва:
– Защо скочи бре?
Човекът отговаря:
– Е как защо – имам семейство, жена, две деца…

---

Мъж седи на маса и пие. Отива до него друг и му казва:
– Какво има, Пешо?
– Празнувам! Днес жена ми ме напусна и замина за чужбина с най-добрия ми приятел – Иван!
– Е как така бе, Пешо. Аз мислих, че аз съм ти най-добрия приятел?
– Да, до днес – беше! Сега вече е Иван!

Жената и любовницата на един мъж не се познавали. Той искал да разбере дали двете жени са му верни, затова ги пратил на една и съща екскурзия с кораб с намерението да ги подложи на изпитание. Когато жена му се върнала, съпругът й задал няколко общи въпроса за другите пътници и насочил разговора към любовницата си.
- Тя е истинска к*рва - съобщила жена му. - Спа почти с всич
ки мъже на кораба.
Той се оклюмал и по-късно попитал невярната си любовница как се е държалажена му по време на пътуването.
- Тя е истинска дама - отвърнала любовницата. Съпругът грейнал.
- Наистина ли?
- Да, пътуваше с мъжа си и нито за миг не се отдели от него...

Между приятели:
- За да не се издам, че имам любовница си купих котка и я кръстих Мими.
- И как е върши ли работа?
- Абе... мани. Прибирам се в къщи, жената си купила куче. Кръстила го Борис. И сега седя на дивана и си мисля...

---

Мъж около 40-те и жена му вечерят в ресторант. По едно време покрай масата минава друга жена, а мъжът я пипва по дупето.
Съпругата:
- Каква беше тази жена?
Той:
- Любовницата ми.
Тя:
- Любовница?! Ти имаш любовница?! Край! Искам развод!
Той:
- И ще се откажеш от всичко - от резиденцията, самолетите, приемите, пътуванията в чужбина?
В следващите 15 минути двамата дояждат десерта в неловко мълчание. На вратата на ресторанта се появяват друг мъж и жена.
Съпругата:
- Я, това Асен ли е?
Той:
- Да.
Тя:
- А коя е тази жена с него?
Той:
- Любовницата му.
Тя (облизвайки лъжичката от кафето):
- Хм, нашата е по-хубава.

---

На добрата жена къщата сияе.
На добрия мъж сияе жената.
На добрата любовница, тия простотии са и през сиянието!

---

Когато се запознаеш с момиче, тя ти говори с очи.
Когато ти стане любовница, ти говори с тяло.
А когато ти стане жена, не млъква изобщо!

---

Свети Валентин празнуват тези, които имат една любовница. Тези, които имат повече празнуват Вси Светии...

---

Мъж се прибира и заварва жена си с чужд мъж в леглото.
- Абе вие какво правите?!?!
Жената спокойно се обръща към любовника си и казва:
- Нали ти казах, че е тъп!

---

Мъж заварва жена си с любовник. Без да каже нито дума, го хваща за ушите и го мята през прозореца. На следващия ден мъжът се прибира, а любовникът, целият в бинтове, отново е в дома му. Мъжът отново без да каже дума го изхвърля. На третия ден мъжът отваря вратата на спалнята, а онзи лежи в леглото с гипсирана ръка и крак и пита:
- Какво искаш от мене, бе човек?
- Не искам да идваш при жена ми!
- Защо не каза веднага, а само намеци, намеци...

---

Несръчният любовник доведе любимата си три пъти до сарказъм.

Огромен космически кораб навлиза в Слънчевата система. На пулта за управление два динозавъра наблюдават Земята на мониторите и единият казва:
- Най-накрая, след 60 милиона години отново у дома!
Другият:
- Дано маймуните не са пипали нищо...

Мъж останал шест часа в бара, преди да се прибере вкъщи при жена си пиян като кирка.
- Къде беше? - попитала го тя.
- Бях в един удивителен бар - като се олюлявал на краката си, изфъфлил той. - Казва се „Златният бар" и там всичко е златно. Вратата е от чисто злато, подът е златен, златни са даже писоарите.
- Какви ги дрънкаш? - изсумтяла жената. - Не ти вярвам.
- Ето - казал мъжът и извадил лист хартия от джоба си. - Обади се на този номер, щом не ми вярваш.
На другия ден жената се обадила на номера от листа.
- „Златният бар" ли е?
- Да - потвърдил барманът.
- Кажете ми, наистина ли вратата ви е златна?
- Естествено - отвърнал барманът.
Ами подът?
- И той.
- И писоарите ли? Последвало дълго мълчание, след което барманът извикал:
- Ей, Дюк, струва ми се, че знам кой е пикал снощи в саксофона ти...

Съпруга влезнала в стаята след душ, отворила хавлията и попитала мъжа си:
- Е как съм?
- Добре! Ако беше чужда цена нямаше да имаш!:lol6:

Бай Ганьо пътувал с една японка във влака. След дълго мълчание, тя решила да се запознаят:
- Може ли да се запознаем? Аз съм Путе Катояма!
Ганьо решил, че онази се базика и изцепил:
- Приятно ми е, Куре Катогреда...

Питат хора от различни националности, да кажат кой е най-характерния израз за езика им.
Испанеца казва:
- За нашия език – това е МАНЯНА. Това значи - спокойно, нещата ще станат! Ако не днес - утре!
Турчина казва:
- Нашият най-известен израз е ЯВАШ-ЯВАШ. Това е като МАНЯНА, я станат днес, я другата седмица - няма страшно.
Арабина казва:
- При нас най-известният израз е ИНШ АЛЛАХ (по волята божия). Това е нещо като МАНЯНА и ЯВАШ-ЯВАШ, ама го няма това бързане.

---

Лекари от САЩ и западна Европа съобщават, че все повече жени се оплакват от проблеми с простата...

---

В американски бар влиза огромен афроамериканец, сяда на високо столче, трясва ръка като кофа на багер връз плота и изревава:
- Един Бърбън!
- И за мен един! - чува се тъничко треперливо гласче.
Черният поглежда намусено вляво от себе си, където на съседното столче се мъдри мъъъничко хилаво човече, което едва-едва се подава над ръба на бара и плисва междувременно донесеният Бърбън в устата си.
В същото време и човечето плисва своя по същия начин в устата си.
- Бутилка Бърбън! - изръмжава големият.
- И за мен бутилка! - изфалцетва дребосъкът.
Надигат бутилките и гъл-гъл-гъл - пресушават ги.
- Кофа Бърбън!!! - истерясва грамадата.
- И за мен кофа! - не се предава малкият.
- Престани! Аз съм 100 кила черен...
- И аз съм 100 кила!
- Да бе, верно ли? Без ташак?! - изумява се големият.
- Аааа, без ташак съм 50...

---

Отишъл сърбинът да работи в Америка. Като минавал покрай един небостъргач, отгоре паднала една гола жена, почесал се нашия по главата и казал:
- Овой стандарт, е*еш и фръгаш.

---

Как американец си представя утро в Русия:
- Мамо, може ли да посвиря на балалайката?
- Не! Първо си изпий водката и разходи мечката!

---

Събрали се трима пилоти: американец(А), германец (Г) и руснак (Р). Както се полага за добра среща, пийват и се хвалят с авиацията си.
Г:- Ние имаме един десантен "Месершмит", в който спокойно се побира танкова дивизия.
А и Р:-Да пием за германската авиация!
А:-Ние имаме транспортен "Боинг", в който спокойно се събира ескадра самолетоносачи.
Р и Г:-Да пием за американската авиация!
Р:-Прибираме се един ден с нашият "Руслан" и чувам откъм салона някакъв странен шум. Изпратих 12-тия пилот да провери какво става. Яхна той мотора си и замина. Върна се след два часа и казва: "Командире, няма проблем. Забравили сме да затворим единия илюминатор и един "Месершмит" и един "Боинг" са се вмъкнали вътре. Сега жужат около крушката."

---

Седят си двама грузинци, пийват вино. Наблизо минава погребална церемония.
- Кой си е заминал? - пита единият.
- Гиви. Цял живот пиене, пушене, по жени...
Продължили да пият. Малко по-късно отново минава погребална церемония.
- А сега кой?
- Гоги. Не е пил, не е пушил, само с една жена през целия живот.
- Виждаш ли? Само 15 минути разлика.
- Сипвай!

---

Пътуват с влака в едно купе чукчи, руснак и българин. Чукчито тъкмо бил продал кожите и имал много пари. Руснака обачел бил свършил парите, но му се пиела водка. Решил да спечели пари от чукчито. Попитал го:
- Искаш ли да играеме на една игра. Аз ти задавам въпрос,
ако ми отговориш ти давам един долар, ако не успееш - ти ми даваш?
Чукчито се съгласило.
Руснака:
- Мъничко червеничко с мъничко зеленичко, що е то?
Чукчито:
- Незнам.
- Ягодка. Дай един долар.
Обаче парите не стигат. Руснака попитал пак:
- Искаш ли още една гатанка?
- Да.
- Две мънички червенички с две мънички зеленички, що е то?
- ?? Ами незнам.
- Две ягодки. Дай още един долар.
Обаче парите не стигат за бутилка водка.
- Чукчи, искаш ли още една гатанка?
- Да.
- Ами три мънички червенички с три мънички зеленички, що е то?
- ??!!?!?! ...... незнам .....
- Три ягодки ... Дай още един долар
Отишъл руснака до вагон-ресторанта за бутилка водка.
На връщане тъкмо стига до купето и чува отвътре българина:
- ...хиляда и осем мънички червенички с хиляда и осем мънички зеленички, що е то...???

---

Чукча лови риба, поседнал на един леден блок. Изведнъж до него изплува американска подводница и капитанът го пита:
- Чукча, къде се намира руската база?
Чукча кимнал на капитана, показал с ръка посоката. Капитанът казал:
- Курс 340, квадрат 50!
... и подводницата отплувала. Малко по-късно пред чукча изплувала руската подводница. Люкът и се отворил, показал се капитанът и попитал:
- Ей, чукча, накъде отиде американската подводница?
- Курс 340, квадрат 50.
Руският капитан го изгледал и му се троснал:
- Чукча, не се занасяй, бре - просто покажи с ръка!

преди 7 часа, Т.Христов написа:

Чукча лови риба, поседнал на един леден блок. Изведнъж до него изплува американска подводница и капитанът го пита:
- Чукча, къде се намира руската база?
Чукча кимнал на капитана, показал с ръка посоката. Капитанът казал:
- Курс 340, квадрат 50!
... и подводницата отплувала. Малко по-късно пред чукча изплувала руската подводница. Люкът и се отворил, показал се капитанът и попитал:
- Ей, чукча, накъде отиде американската подводница?
- Курс 340, квадрат 50.
Руският капитан го изгледал и му се троснал:
- Чукча, не се занасяй, бре - просто покажи с ръка!

🤣

Една жена играела тото 1 и много печелела. Приятелка я пита:
- Как така печелиш, ти не гледаш футбол, откъде знаеш какво да напишеш?!
- Виж сега, ставам сутрин, поглеждам на мъжа ми х*я, ако е надясно - пиша 1, ако е наляво - пиша 2, ако е надолу - х. И така печеля.
- Ами ако е нагоре?
- Ако е нагоре, захвърлям фишовете и си сядам на късмета.:girl1:

В час пик в претъпкана маршрутка. Правостоящите буквално смачкани и притиснати като сардини. Шофьора дава всичко от себе си, за да направи изживяванията им незабравими. Резки спирачки, остри завои, бясно ускорение всичко, което е нужно. Две приятелки се возят една срещу друга:
- Муцка, знаеш ли, ще ставам майка.
- Еха, наистина ли? И кой е бащата.
- В тази блъсканица, не мога да се обърна да го видя, та се надявах ти да ми кажеш.:girl1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.