Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Иванчо чува как мърка котката и тича при баща си, който е автомонтьор:
- Тате, бързо иди да видиш котката ни!
- Какво има? Какво се е случило?
- Заспала е с включен двигател.

---

Предприемач открива автосервиз в пустинята. Наема само един автомонтьор... След седмици без никакви клиенти най-накрая идва един камилар с камилата си и се оплаква:
- Абе добичето ми вече не може да тича.
Предприемачът, за да не загуби първия си клиент му казва:
- Спокойно, имаме квалифициран персонал и ще оправим проблема...
Завежда камилата при автомонтьора и му казва:
- Ако ще да ти коства живота искам да накараш тази камила да препусне в "галоп".
Зачудил се автомонтьора какво да направи, завел камилата на канала да я огледа отдолу. Видял да висят т*шаци, и като нищо не се сетил изпердашил с гаечен ключ камилата през т*шаците. Камилата препуснала побесняла из пустинята. Почнал да се вайка камиларя как ще я догони. Без да му мисли много автомонтьорър казал на камиларя:
- На канала...
Праснал през т*шаците камиларя и той хукнал след камилата...
След малко идва собственикът на автосервиза и пита автомонтьорът:
- Абе тоя камилар плати ли ти?
- Аууу... Забравих да му искам пари, казал автомонтьорът.
- На канала...

---

Акушер-гинеколог решил да става автомонтьор!
Преминал 6 месечно обучение... съответно и изпит!
Изпитната комисия:
- Какво ще го правим тоя?
- Как какво бе, та той си е за Гинес?! Човекът през ауспуха на колата, основен ремонт на двигателя направи!!!

---

"Докато ти оправят колата или жената, е по-добре да не гледаш." - надпис на вратата на автомонтьор.

---

- Каква е разликата между автомонтьор и доктор?
- Единият си мие ръцете преди да иде до тоалетна, а другия след това.

---

- По какво може да познаете, че вашият автомонтьор скоро е правил с*кс?
- Единият му пръст е чист.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- Пено, откъде идваш и защо куцаш?
- Ходих в гората за гъби... и там бях изнас*лена...
- И сега отиваш в полицията ли?
- Не, ще обядвам и ще се върна в гората...:girl1:

Звъни свекървата на снахата и пита:
- Как е моят синковец?
- Ами как е - троснала се съпругата. - Пие като смок, скита по жени, а пък мен ме бие!
Свекървата:
- Слава Богу, че не боледува.

Опашка пред портите на Рая. Свети Петър привиква трима мъже и им казва, че ще ги пусне, само ако са преживели много тежки премеждия.
Първият почва: Все ми подмятаха, че жена ми кръшка. Преместихме се в нов блок, на 25-ия етаж. Не я пусках никъде и все пак... Веднъж се прибирам 1 ден по-рано от командировка и виждам в антрето мъжки обувки. Претърсих цялата къща и най-накрая го намерх на балкона, мръсника! Висеше на ръце от парапета. Започнах да го удрям, но не падаше, а само викаше "Помощ"! Удрях го по пръстите с чук, докато падна, но и тогава не умря, а уцели храстите. Затова вдигнах хладилника, и го метнах по него. Улучих го, той умря и аз от толкова вълнения получих инфаркт.
Свети Петър му казал:"Много страдания си преживял, влез в Рая".
Вторият разказва: Аз съм спортист, живея на 26-тия етаж и всяка сутрин правя гимнастика на балкона. Прилоша ми и паднах през парапета, но слава Богу, хванах се за долния етаж. Тогава излезе този луд и почна да ме бие, после започна да ме удря с чук и аз паднах. Съвзех се в храстите, оцелял по чудо и тогава отгоре ми падна един хладилник и ме уби.
Свети Петър казал:"Много си се намъчил, синко, влизай в Рая."
Третият мъж казал:А, аз, свети Петре, бях в хладилника...

- Пешо, защо когато някой черпи, пиеш по 5-6 ракии, а когато сам поръчваш, по две?
- Такъв съм, "раздавам" се за ХОРАТА!...:74:

Отива Джеймс Бонд на мисия, но този път не успява и загива. След малко вижда две порти и един човек с бяла престилка излиза. Джеймс Бонд естествено веднага, гордо се представя.
- Бонд. Джеймс Бонд.
Човекът му отвърнал.
- Хем... Петър. Свети Петър.

Учителката казала на децата:
-Ученици, напишете ми за утре съчинение, в което ключовата дума да бъде "очевидно".
На следващият ден всички вдигат ръце. Учителката казва:
-Кажи ти Иванке.
Иванка започва:
-Мама свири на цигулка, татко свири на китара, аз свиря на флейта. Очевидно ние сме музикално семейство.
-Седни Иванке, отличен. Кажи ти Марийке.
Марийка започва:
-Мама има анорак, татко има палатка, аз имам спален чувал. Очевидно ние сме туристическо семейство.
-Отлично, Марийке, седни си.
Иванчо нетърпеливо вдига ръка и най-накрая учителката му дава думата.
Иванчо започва:
-Дядо гони прасето из двора. Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial times". Но баба не знае английски. ОЧЕВИДНО е срала...

- Какво е пернишко спа?:question:
- Да те мият с маркуча в изтрезвителното.

Семейна разправия в Перник:
- Скъпи, вече не ме биеш като в началото! Да няма друга?

---

В Перник билетите от лотарията се търкат със зъб на софиянец.

---

Влиза един пич в една кръчма в Перник и още на входа съобщава:
- Абе знаете ли кой умре?
Всички казали:
- Не?
- Е па, умре Майкъл Джексън!
От маса в дъното, видимо разтревожен, станал Вуте и с треперещ глас промълвил:
- А Миле Китич добре ли е?!

---

Испания, Памплона.
По време на традиционното надбягване с бикове по улицата, трима туристи от Перник върнали стадото бикове обратно в обора.

---

Перник. Петък вечер е.
Полицай спира шофьор за проверка:
- Пили ли сте?
- Не.
- Защо? Да не се е случило нещо?

---

В Перник не си ли по анцуг, те заговарят на английски.

---

Катаджия спира перничанин:
- Книжка имате ли?
- Имам!
- Технически преглед минала ли е колата?
- Да!
- А защо си без колан?
- Еее, стига де, кой носи колан върху анцуг?!

---

На пернишка сватба, булката вместо букет хвърляла лята джанта...

Една женица, готина, богата, със собствено жилище, решила да си хване някой за нощта, да си поразиграе кръвчицата...
Oтишла в близката кръчма, забърсала първия, дето пиел ракийка кротко на една маса и пил-недопил, го води у тях си.
Сваля тя палтото си, присвива похотливо очи и му вика:
- А сега какво искаш!
Той обаче, толкова му акъла, й вика:
- Ми една ракийка, ако имаш.
- Има - рекла тя - в хладилника е.
Ходил човека, сипал си, изчакала го тя да си изпие, сваля пуловера, демонстрира природни дадености и му вика пак:
- Кажи сега какво искаш
- Ами още една ракийка, ако даваш, казал човека (дотам му стигало въображението).
Така продължили известно време, жената останала напълно гола и казва:
- А сега кажи какво искаш?
Той я огледал, засукал мустак, па казал:
- На коленннннееее.
Тя с мисъл (олееее, колко е перверзен тоя) се пуснала на колене. Пича и се метнал отгоре и изкомандвал:
- Къмммм хладилниккккааааааа...

Заека, вълкът и хамстера решили да емигрират в Япония. Стигнали границата и заека се обадил:
- За да изглеждам по достоверно аз вече се казвам "зуй".
Вълкът:
- Аз вече се казвам "вуй".
Хамстера:
- Пичове аз... се връщам.:27:

Една женица много обичала мъжо си. Ама он завалията имал проблеми с тоягата - не можел да повдига самолето - направо за кашмер. Апанье, лизанье, тегленье - ама нема шанс. Сърбело ги млого, ама она си му била верна и нещеала некой друг да нги изпъне гребеня.
Била еднаж на екскурзее у арабско. И на една чершия що да види - седи си един чичка и надува едно дудуче, а от една делвица са подава един смок и са надига. Смок да го е*а, къпиняр - с две глави. Питала она - Чичееееееее, колко коща тава дудуче и све ли насвето пичку моо изправи? Всичко, ама от до моо удръви и да надигне, таваа вълшебно дудуче, само да засвири, ама е скапо, млого скапо...
Рекла си она - Мерак са гаси с пари... Колко и ще да е го повлачам, ка ма сръби, ше умра оно са не издръжа, ше ида да му посвира на Милан, да изпраи дзверо, па удри, удри, да ми свири пу*ката, като чучулига на ланско ластунье... Речено сторено. Зимала она дудуко и немала търпение да се прибере при бако у дом да има жегленье през козинята. Дошла си она най накрая а оно жега та се не трае... Влаза у дома си, бако разтворил да е ладовина, завил са през глава с един бел чаршав и спи... А она нема търпение да пробва дудучето, зела го и засвирила... Бейййййй, дее*а, макя му - чудо, нещо под чаршафо са разшавало!!! Уешко възкресение, бако го размръдал ка си спел... Почнала наща яко да надува и да свири с една ръка а с другата да си маиня дреите... А чаршафо маани че мръда а и са надига - дее*а и дудуко дее*а... Съблекла са наща качила са на леглото нади бако и си мисли, мамуууу те сега ка шса нанижа, направо шса разпора ка съм загорела. Дигнала с един замах чаршафо и тамън да са надене и кво да види???
Спи бако по очи а из гъзо му един глис са подал и са надигнал, ма длъг, баш като смоко из делвата....

---

Скромно облечена женица с очилца минава през Бюрото по труда и пита за свободни места. Казват ѝ, че само в цирка се е отворило едно място за звероукротител на тигрите и лъвовете, които са удушили предишния дресьор наскоро. Тя отива при директора на цирка за повече информация.
- Госпожо, тия животни явно боледуват от бяс или нещо подобно - постоянно се хапят, удрят и никой не иска да припари до клетката им.
- Нищо, г-н директор, пуснете ме при тях!
Влиза при бесните животни и изкрещява:
- Изроди-и-и-и-и-и-и, марш веднага по местата!!!
Животните опулват очи и бавно-бавно се строяват.
- Ама госпожо, забравих да Ви питам какво сте работили преди - изумен промълвил шефът.
- Бях класна на Иванчо от първи до осми клас.

---

Огромен, дебел мъжага и дребна кльощава женица правели с*кс. Оня се пльоснал с цялата си тежест върху нея. Тя попитала загрижено:
- Скъпи, ще ме пазиш ли?
Шишкото я успокоил:
- Да, бе, споко!
След няколко минути, дишането му рязко се учестило. Партньорката му пак се притеснила:
- Скъпи, ще ме пазиш ли?
Шкембелията отговорил:
- Да, бе, нали ти казах!
Не след дълго, очите му се подбелили! Женицата, притисната цялата от тежестта му потретила:
- Скъпи, ще ме пазиш ли?
Оня почнал да свършва обилно и изкрещял:
- ПАЗИ СЕЕЕ!!!

---

Бездетна влюбена двойка били при шаман да им бае. Оня направил всички видове магии, заклинания и накрая им рекъл:
- Пичове, нема да стане, требе и женица.

---

На една женица от село и дошъл на гости зетят. Тя го посрещнала с усмивка до ушите. И като седнал да яде - домакинята отрупала масата с всевъзможни вкусотии. Като се почнало - кюфтета, печено пиле, суджук, сланина, луканка, баница, домашно сладко, отлежала ракия...
Синът на женицата я дръпнал настрани и казал възмутено:
- Мамо, не си права! Аз по цял ден помагам и в къщи, и на нивата! От зори до мрак - крак не подвивам! Даже - л*йната на добитъка рина! И ме храниш с постно! А пък този готованец, дето тука нищо не е пипнал го затруваш с месища и други глезотии! Кажи ми - къде е справедливостта?
Майка му отговорила:
- Мълчи, сине, мълчи! Много ни е свестен зетят! Той, такова голямо л*йно изрина от нашата къща, че цял живот ще го благославям!

---

Отишла една жена в службата на мъжа си и попитала прекия му началник нейният изобщо работи ли нещо.
- Да, много добре си работи човекът, защо?
- Ами защото като ме подхване вечерта - с*ксссс... два-три пъти. Сутрин - още веднъж вместо добрутро. Към 10 ч. идва, праска и бяга. На обяд, вместо да яде - прескача до къщи и пак. Следобед - също. И това - всеки ден! Седем дни в седмицата, 365 дни в годината...
- Ами, дай Боже всекиму! Позасмял се началникът - какво искате всъщност?
- Дайте му повече работа, натоварете го така, че да се умори малко! Къщата ми в прах потъна, децата скъсани ходят, нямам време да сготвя...
- Аха, ще помогнем - съобразил човекът.
На другия ден жената ошетала къщата, изпрала, изгладила, позакърпила това-онова. В 10 ч. нейният не се прибрал, както обикновено, което и дало възможност да отиде на фризьор, козметик и епилация. На обяд мъжът не се появил и тя сготвила любимото му ядене. Следобедът отминал без обичайното бързо. Госпожата опнала чисто нова, бяла ленена покривка на масата, наредила я, запалила свещи. Настанала вечер, децата били приспани и подновената женица трепетно очаквала своя съпруг, за да се поглези като хората и тя веднъж.
Малко преди полунощ чула ключа в бравата и усмихнато посрещнала видимо изморения си спътник в живота с покана да сподели прекрасната вечеря.
- Немам време, е*ем и легам!

---

Една жена хванала мъжа си "на калъп" с любовницата му. И попитала с леден тон:
- Иване, какво правиш в момента, бе?! Можеш ли да ми дадеш някакво приемливо обяснение?
Оня мълчал гузно и мигал на парцали! Мамената съпруга подхванала отново:
- Иване, да не оглуша внезапно?! Зададох ти ясен въпрос! Какво правиш? Отговаряй веднага!!!
Тогава, неверникът придобил благочестиво изражение и отвърнал с нехаен тон:
- Какво да правя, бе, Мими? Какво толкова страшно мога да правя? Нищо особено! Поебв*м тука тая добра женица!

Пешо кани Мимето на гости след дискотека:
- Айде да ходим у нас да пием по нещо!
- Пеше... немам ти доверие, като чувам какъв си!
- С пръст нема те докосна, вярвай ми!
След три питиета се награбват и в леглото:
- Пешо... Пешо... нали каза че с пръст нема ме докоснеш а ти ме еб*ш!
- Ама гледай ми ръцете ма... на възглавницата са...!:lol6:

Шопски конгрес
Шопите организирали конгрес, но при затворени врата - само за свои хора. За да не влизат външни лица, сложили бай Митре на входа да пази. Ако се съмнява в някой, че не от техните, да го попита нещо по шопски за проверка.
Бай Митре седи пазач и по едно време гледа един по-млад, изтупан с костюм, се мъдри да влиза. Бай Митре го спрял и му рекъл:
- Гига яа гърчаво клюсе.
Оня го изгледал презрително и му рекъл:
- Море, я се не зацуцвай!
- Аде, добре, влизай!

Световно първенство по полов атлетизyм...
Радио коментатор говори по радиото:
- И така драги радио-слушатели, намираме се в зала "Метрополитен", Ню Йорк, където ще се проведе финалът на световното първенство по полов атлетизъм... На терена са строени сто голи мадами!
Финалисти са американеца Джон, французина Жак и младия и надежден състезател - бай Ганьо!
- Ето на терена излиза американеца. Той започва първата, втората, третата, петата, десетата двайсетата, двадесет и петата мадама.
Да дараги радиослушатели това е ново постижение от световна величина!
- А сега да видим какво ще направи французина Жак ?
Ето, той излиза. Сваля халата си и започва... първата, втората, третата, десетата, двадесет и първата, тридесетата, тридесет и деветата..... Дааа драги слушатели! Това е нов световен рекорд....!
- Остава да видим какво ще направи последния състезател..Ето той излиза на терена! ! ! Започва вихрено... първата, втората, двадесетата, тридесет и петата, петдесетата, деветдесетата, деветдесет и осмата, стотната мадама! ! ! !
Драги радиослушатели..това нов, абсолютен световен рекорд! ! !
Но какво виждам ? ? ? Бай Ганьо слиза в партера! Той започва първата редица, втората, третата, четвъртата ! ! !
- Помооощ ! ! ! ! !

3-годишна дъщеричка събужда майка си през нощта:
- Мами, мами, искам пиш, искам пиш...
Майката отговаря:
- Заспивай, дъще! И аз искам, но къде да го намерим по това време?:angry22:

Майката е в кухнята и готви. Малката и дъщеричка идва и пита:
- Мамо, а как се правят децата?
- Амиии... как да ти обясня... Мъжът и жената се срещат, влюбват се, женят се и след сватбата отиват в спалнята, прегръщат се, целуват се, правят с*кс...
Дъщеричката гледа неразбиращо.
- Ами татко слага п*ниса си във в*гината на мама и така се получават децата.
- Ами аз веднъж видях, когато тати беше сложил п*ниса си в устата ти. Тогава какво се получава?
- Италиански обувки и чанта...

Малко момче не иска да си изяде супата. Бащата му прошепва нещо на ухото и детето бързо започва да сърба. Майката пита:
- Какво му каза, че започна така бързо да яде?
- Казах му, че като си я изяде ще му порасне пишката.
В този момент майката дръпва купата със супа от детето и казва:
- Стига толкова си ял, дай и на баща си да яде!:27:

Трима ловци си говорят:
-Мойто куче е много умно - казва първия - отивам на лов но съм си забравил патроните. Дадох му да помирише пушката и то след малко ми ги донесе!
-И мойто така - казва втория - само че си бях забравил пушката. Помириса патроните и след малко ми я донесе.
-А аз - казва третия - знаете че освен ловец съм и рибар. Та отивам за риба и водя жената с мене да се попече на слънце, ама тя горката си забравила банските. Дадох на кучето да и помирише путк@т@ и след малко то довлече комшията за т@ш@ците...

Шефът:
-Гоня те! Какво прави днес до обяд бе?

- Ами как какво... Пих кафе, пуших цигари шефе... с две думи, работя та пушек се вдига!:lol6:

- Ооооо Гоше, как си бе майна?
- Добре съм, ма ши са оправя, а ти как си?
- Оправих са, ма не съм много добре.

---

Много ме мъчи един въпрос - в кой случай лирическият герой предприема по-далечно и опасно пътуване - когато отива на пиччка си лелина или когато отива на пу*ка си майна?

---

Един шоп умрял и пита господ в рая
-Господи, ае що сички големи са от Пловдив
-Костов, ПЕтър Стоянов, Стойчков
А господ казал:
-Ми не знам, майна ...

---

Да си спомним за наше село:
Гледам, дее*а неговата майкя, и си викам майкя му дее*а. По едно време тамън щех да му е*а майкята, ама като видех, че си е е*ало пу*ката майна, си рекох оти му не е*а майкята!
И го зае*ах.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.