Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

преди 5 минути, johnmotson написа:

Две приятелки си пишат.
- Ужас! 38,5! Всичко ме боли.
- Не можа ли да намериш някой с по-къс!

:brickwall:

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

*Конят умира ако му отрежете опашката.
*Лъвът се страхува от кукуригането на петела, а ако яде банан умира.
*Камилата никога не забравя тези които я тормозят.
*Жирафът спи само 9 минути, три периода по 3 минути.
*Паяжината на паяка е
пет пъти по здрава от стоманените нишки.
*Крясъкът на патките няма ехо.
*Първият ездач на планетата е пророкът Исмаил, син на Авраам.
*Ако мравка влезе в ухото на слона то слонът умира.
*Комарът има 47 зъба.
*Морската вода е близка по химичен състав до човешката кръв.
*26 държави в света нямат излаз на море.
*Най-съществена роля в човешкият организъм е тази на лакътната става, без нея не би била възможна еволюцията на човека.
*Охлювът изминава 1км. за 72 часа.
*Всички се усмихват на един и същ език.
*За една нощ къртицата може да прокопае тунел дълъг 76 метра.
*Сънят и усмивката увеличават с 90% вашият чар.
*Разстоянието между Слънцето и Земята е 385 пъти по голямо от разстоянието между Земята и Луната.
*Ако запишете числото 241543903 в гугъл, ще се появят снимки на хора с глави във фризера.
*Ако запишете в гугъла
zerg-rush и чакате няколко секунди, цялата страница ще изчезне.
*Олио и вода могат да се смесват трайно, ако добавите парченце сапун.
*Теглото на синия кит е равно на теглото на 30 азиатски слона, обемът на сърцето му- колкото обемът на лек автомобил, а езикът му е дълъг 5 метра.
*При прегръдка между двама за 20 секунди организмът секретира хормони, които предизвикват силна привързаност, обич, доверие, понижават кръвното налягане и премахват страхът и стреса.
*Червилото е известно от преди 5000 години- в древна Месопотамия, като разбивали скъпоценни камъни, ги нанасяли върху устните. А Клеопатра е правела своето червило от стриване на бръмбари и мравки.
*Първата нация познала вратовръзката е Хърватия...

Една жена направила кекс и тръгнала на гости. По пътя се спънала и изпуснала кекса. Седнала и започнала да плаче. Минавайки покрай нея, един възрастен мъж я попитал:
- Защо плачеш, жено?
- Такъв голям беше...
- Е, а стига, де!
- Така сладък беше...
- Еее, стига, де!
- Такъв красив беше...
- Стига, де! Друг ще си намериш.
- С четири яйца беше...
- Ааа,... плачи, булка, плачи! Те такъв няма да намериш.

---

- Какво предпочиташ? Красива съпруга, което скита насам-натам или грозна, която си стои вкъщи?
- Оффф... труден избор! Добре, де - предпочитам грозната. Обаче - да скита насам-натам, че не искам да я гледам вкъщи!

---

Основен двигател на нашата икономика е износът.
Ние от години износваме дрехите, колите и техниката на богатите държави!

Интересувах се от много неща, занимавах се с много неща, четох за много неща, но в крайна сметка изоставих всичко, така че спокойно мога да се нарека многостранно недоразвит човек.

• Държава: България
• Географско положение и граници: На три магистрали.
• Население: Предимно в чужбина
• Малцинство: българско
• Официален език: английски, 1-во ниво
• Гъстота на населението: предимно по избори и по Нова година
• Градско население: 100% до доказване на противното
• Основен поминък: протести, покупко-продажб­а на коли втора ръка,кебапчета,­ гласове и чесън от Китай
• Валута: лев, глас или мерцедес
• Форма на управление: тригонометрична
• Мерна единица: комшията

Зeтят ce пpибиpa вĸъщи и ĸaзвa нa тъщa cи:
– Я, плювaй пo лявoтo ми paмo вeднaгa!
– Зaщo бe зeтĸo, ĸaĸ тaĸa щe плювaм пo тeбe?
– Бяx нa лeĸap и ми пpeдпиca дa cи paзтpивaм paмoтo cъc змийcĸa oтpoвa.:27:

МАКЕДОНСКИ ХОРОСКОП

Овен – не знам оти са го именували така, ама не мое да биде пръвата зодия, дека е на Александър Македонски, да се именува Овен. Спорем мене тая зодия требе да се кажува Бик, та да биде достойна за името на най-великиот македонец. Па мое ли да се кажува Овен, бе? Кой се е раждал у те тая зодия, он е завоевател као Александър. Еееех, оти не беше още малко жив царот македонски, та да беше завоевал и Луната, та да се знае дека сичко си е наше.... Еееех, макя му и сгода.......... Тая седмица, ке завоювате много нови земи, демек ке проодите отново. Ке ви манат гипсо и ке моете да си стапиняте и на двете нозе. Ке найдете па тоалетната и ке забуравите за цръното гръне под кревато, деко ви беше офуньело душицата македонска.....

Телец – Глей само како се чуе – ТЕЛЕЦ! Па тако я – ТЕЛЕЦ! Не е некакво си мижаво пръле или па пръч, а ТЕЛЕЦ. Я най си я аресувам те тая зодия, оти у нея се е пръкнал на белиот свет самиот Гай Юлий Цезар – македонец до мозакот на вехтите си кости. Тая зодия е имперска – сите са ти у нозете и тапчеш, тапчеш.... Ех, земьо македонскааааааа ..... На тия дека сте се пръкнали те туа само ке ви кажувам, дека сите телци са любовкари. От средата на седмицата та до неделята ке имате шанса за романса. А през викендот ке гръчите кокалье по урви и чукаре и ке си проклинате майчиното млеко кисело, оти я земахте тая разчепатеница со вас на балканот. Се ке оврека дека е била сос танки навуща.

Близнаци – Е те това си е най - македонската зодия у целиот зодияк. Она си е кат назе – шизофренична. Се по двама се видиме и се броиме. Те са скоро ке станеме 600 милиона и горко им на китайците – иде и техниот ред. У тая зодия са се близнили бракята македонци Ромул и Рем. Нема ги них, нема ги и римляните! Она и макя им е македонка, оти она после ражда и Вук Дражкович. Тая седмица ви чекат ядове у работата, ама у четврток и петок сичко ке се оправи. Не мой да се косите! Малце слободно време ви требува и ке сфанете смисалот на сичко дека станува около вазе. През викендот нема да пийнувате, ако и заб да ви заболи . Пуснете си една песна на татарите Мони и Домчил и викайте „Не на алкохола”!

Рак - Овой е стандарт у сите зодии. Сите дека сте се пръкнали у тая зодия чекайте писмо. Що сте сакали преди време, ке стане. Писмото ке го получите и отворите към среда, и ке зинете – не верувате? Оти не верувате щом сите дзевзди са се строили и чекат да им командувате? Оно и македонецот Мойсей не е верувал и 40 лета е обикалял као гламав из пущинякот, а е требало само да си види що му редат дзвездите и те така.... Ама виека нема да се радувате гламаво, а ке пазите дискредичко поведение, оти се не знае писмото от папата или от арменскиот поп е. Към Петок ке видите некой дека не сте го виждале со много годин. Убавото е дека и он не ви е виждал толкова време и е заборавил дека имате едни пари да му връщате.

Лъв – А са ми оратете дека дзвездите не са македонски. Оти са кръщавани така? Оти се знае у цел свет дека ние сите сме лъвове, та за туй! Лъв е и македонскиот император Никифор Фока, дека татарскиот кан Крум му скина кратуната от две. Що е маке се е лъв! Родените у сред тая зодия днеска ке бидат сполетени от любов безкрайна и нема да се учудам, ако некой се не излаже и се ожени до викендот. Стегайте се за джумбуре, оти и Сатурн е полегнал на кълка в перихелиот на Венера и нема да се мръда барем още два месеца. Вадете пищовите и земете повечко барутец, та да погръмим на некоя сватба. Независимо по що – я по булка, я по тъща! Калабалък да става.....

Дева – Македонско девойче.... Ибреееееее...... Нема, Нема, Неке се родииии, по-юбаво.... А, шо ке кажувате? Най - убавата зодия е те тая, оти само за девойчиня се орати. Я не сам видовал на овой бели свет по - арна седмица за пътуванье. Земете па идете на белиот брег и се качете на некой от ония корабите що са. Па изръшкайте цела Македония - на изток от Владивосток, та чак до Ванкувар на запад. Одете да видите земите дека македонскиот пътешественик Ристе Колумбовски, ги е открил и присъединил към майка Македония. Не мойте у Сабота да се надвесвате от палубата, да не падиняте и да се изпотрошите. У Неделя гледайте да сте си дома, оти македонската икономика ке го закине, ако сите 8 не сме на работа...

Везни – Ентелегентска зодия е те тая. Кой се е пръкнал у нея се е умен и начетен, като македонските двама братя Кирил и Методий. Они чисто сами дваминцата са написали македонската азбука и са я шитнали на вси славяне книги да четат. Они са близнаци с едно Наум и с Ангеларий, ама са от различни тейковци. На везните им е тежка те тая седмица, оти сите са пошли да изкупуват тутуно от агаряните. Башка работа ке им се собере, ама не ги мислете, они са точни и ке се оправат. Викендот ке го заделят за спанье и понеделнишки па ке са огин. Огин пламна в Рила планинааааааааа, огин пламна в рилското небееееееее... Ех бреееееее......

Скорпион – Ама много са серт тия ора, брееее. Оно акъл не приема, ти му викаш седни, оно легне. Иначе са нежни откъм лирика. Сал една душа носат. Ама се те гледат ровечки и навиват врат. У вторникот, след голем Божич, ке се наложи да одат на преглед, оти колата дека я купиа е скъцана. Ке им се скъца и протофейлот от пари даванье по майсторе. У Петакот ке докарат ония резервни чаркове, дека ги чекат от миналиот месец. Радиото па ке свирне и ке слушат великата македонска хеви-метъл банда „Металика”. Ако не им свирне магнето, ке слушат „Металика” от уредбата на стадионот у Тито Велес, ама след 10 години.....

Стрелец - Не мойте да си кривите душата и да си криете чувствата. Дайте шанса на емоциите и ако ви се реве, ревете. Немойте да го криете у вазе си. Оти некой ден ке се избушите и после що? Кой ке ви рани челядта, кой ке ви носи новите дрехи, кой ке ви оножда женската? Па вие сте романтици, бе! На вазе една Луна ви стига да се олигавите до шия. Не одете ни на кино, ни на театро, оти ако ви се падне постановка или филм по македонецот Шекспир, ке потопите салонот у слуз. Нема Отело, нема Мотело. Сите си седете дома и ревете под юрганите. Към срединята на следващата седмица, ке изгрее слънце и на вашата улица.....

Козирог – Разбрали сте дека контролот над делата ви е бегал и сичко е со газот нагоре. Губите концентрация у сите важни моменти и не можета да сопрете белата да не стане. Нема да варкате, помнувайте дека тръпеливоста е доблест. Он и великиот македонски откривател Исак Нютон е седел и чекал у ваната ябълката да го мууне право у простата глава. Седнете си дома, па земете гобленьете и на спокойствие шибнете една македонска усуканица от Северен Лондон. Не яжте фурми и леблебия оти мое да са пръскани с ДДТ и да ви покара четническа брада. У петок ке ви звънне телефонот, ама вие не мой да го вдигате. Правете се на недостъпни бе.......

Водолей – те, е това е зодията дека ми е най – на сръцето. Те и утре, Венера ке ви кара да се чувствате окрилен. Ма имайте едно на ум! Его е и на македонскио авиатор Икар са му покарали перки, а до дека е стигнал? Нема да се муате като муа без глава у любовни приключения. Ке чекате сгоден час и после со дружината, ке краднете момата, ама внимавайте, оти един е предател и ке звънне на 2Be, дека краднете момата. Ако момата нече, нема да и слагате месо и блажнини, оти са се пости. Са се руча само треви и саморасляци. За пиенье нищо не е казано у дебелите книги...

Риби – те у тая зодия са се пръкнали безчет велики македонци – Кубилай хан, Екатерина Велика, манечкио и трътлест Наполеон и кралица Елизабет. Плутон ке засили вашиот магнетизъм и вие спокойно можете да почнете да събирате вторични суровини. Они сами ке се лепат по вас. Ке гледате да не минавате покрай гарата у Скопие, да ви не бие ток, оти и Яне да ти е чичо, с токот нема оправия. Петок и Сабота освободете напрежението и не забуравяйте да ползвате тоалетна хартия. Сламата веке е демоде и се не ползува от гражданята. У Среда чекайте нишан – между очите. Тия шиптерите па са се разшетали...

- Киро, Киро, на твоите години Александър Велики е владеел половината свят, а ти...
- Така е г-жо, но е учил при Аристотел, а аз...:no-no:

Седят си Мюлер и Калтенбрунер в един бар и си говорят. По едно време Мюлер казва:
- Сега Щирлиц ще влезе и ще си поръча една водка. По това ще го познаеш, че е руски шпионин.
Влиза Щирлиц, вижда ги и казва на бармана:
- Айн шнапс, бите.
Поглежа Мюлер и Калтенбрунер, показва им среден пръст и им казва:
- На-а-а-а-а-а!

---

Щирлиц вървеше по коридора. Изведнъж нещо го тресна с всичка сила по гърба. Щирлиц се просна на пода. Надигна се, огледа се - нямаше никого.
"Сторило ми се е!" - помисли си Щирлиц.

---

На 23 февруари, отбелязвайки деня на Съветската армия, Щирлиц се напи като талпа, след което облечен във форма на майор от НКВД, с наган и гола шашка в ръка, цяла нощ тича пред сградата на Гестапо, крещейки "Ех, вашта мамка!"
И едва на следващия ден той със свито сърце осъзна, колко близко е бил до провала.

- Скъпи, теб изобщо не те интересува защо плача, искаш ли да ти кажа?!
- Недей, скъпа, сега нямам ПАРИ!...:74:

Две блондинки си говорят:

- Муцка, страхотен филм гледах вчера, и музиката страшна - от Бетовен!!

- Че той и музика ли е писал ..

- Ми да!

- Егати кучето...

Ако по време на среща, тя си пуска телефона на самолетен режим, значи не само ти летиш с тази авиокомпания.:girl1:

- Тате, тате...
- Какво има, дъще?
- Днес, учителят ми по танци ме научи на мuнeт.
- Хехе, казва се менует.
- Оффф, много ми е сложна тази дума. Той затова ми каза да го наричам просто свupka.

Днес гледам една мацка в метрото дърпа от електронна цигара,беше ми неудобно да я питам за огънче ама и рекох:
- Извинявай да имаш зарядно за Самсунг?

Тяло потопено в течност, почва да псува ако течноста е студена!:27:

- Моята мацка е като Бритни Спиърс!
- Хубава ли?
- Не бе, не пуска...

---

Доктор слага слушалките на гърдите на млада и красива мацка и казва:
- А сега вдишайте дълбоко и ми кажете номера на GSM-a си!

---

Младеж отива при мацка в нощен клуб и предлага:
- Хей, хайде да правим с*кс!
Тя:
- Ок, къде, у нас или у вас?
Той, с презрение:
- Знаеш ли, много си сложна, забрави.

---

Възбудена мацка се обажда в публичен дом:
- Имате ли силни мъже?
- Разбира се…
- А силни и красиви?
- Всичките са такива…
- А силни, красиви и стилни?
- Определено…
- А от тези силни, красиви и стилни има ли такива, дето дълго не свършват?
- Даааа…
- Давайте го!
След половин час се звъни на вратата…
Тя отваря, а там стои силен и красив пич с букет цветя, целият облечен в Кавали и Гучи, дори чорапите - Бриони…
Влизат в спалнята, тя ляга на кревaта, а той в това време хвърля цветята… и започва да къса всичко по себе си… Костюма на парченца, ризата на парцали… а тя:
- Защо късате марковите дрехи?
- Защото когато свърша… ВСИЧКО ТОВА ЩЕ Е ИЗЛЯЗЛО ОТ МОДА…

---

Прибира се мацка от среща:
- Е, как е той?
- Ах, супер!
- Добре ли ухае?
- Великолепно!
- Вечерята вкусна ли беше?
- Ах, много, много вкусна!
- Ааааа…***  Имаше ли?
- Имаше, момичета, той просто е невероятен!

Прибира се младеж от среща:
- Да?
- Да.
- Юнак!

---

Седят две лесб*йки във бара. Едната казва:
- Виж само! Каква мацка!... Какви гърди! Какви крака... Какво мълчиш?
- Не моа да говора, станал ми е езика!

В магазина:
- Не взимайте тези бонбони. Стари са...
- Дреме ми... за един доктор са...:27:

Две блондинки - лесб*йки пият кафе:
- Муцка, нещо напоследък става с мен!
- Кво муцка?
- Ми взех да се заглеждам по мъже...
- Олеле муцка, тръгнала си да ставаш педер*астка!

---

Влиза мъж в бар, настанява се до две ослепително красиви момичета и поръчва:
- Барман, два коктейла за момичетата.
- Напразно си губите времето, ние сме лесб*йки. - отговаря едната.
- Как да го разбирам?!
- Ами така, ние обичаме да правим с*кс със жени.
Мъжът отново поръчва:
- Барман, три коктейла за нас лесб*йките.

---

- Скъпи, какво ще кажеш, ако ти призная, че съм спала с най-добрия ти приятел?
- Не знаех, че си лесб*йка...

---

- Разликата между феминистките и лесб*йките?
- Първите се борят жената да е отгоре, а вторите - и отдолу да е пак жена.

---

Думата "лесб*йка" произлиза от латинската фраза "leserium Dous Binius" което се превежда най-общо като "тази която още не е срещала Чък Норис"

- Хванах комшийте да се целуват в асансьора!
- Ай стига бе, верно ли?
- Да, сега се чудя, да кажа ли на жените им!?:74:

- Извинете господине, вие сте, хомо-, хетеро-, или бис*ксуален?
- Аз съм, самос*ксуален!

---

Мъжете се делят на два типа:
Хомо сапиенс - разумен, мислещ човек;
Членестоноги - накъдето тръгне членът, натам и ногите.

---

На въпрос към родителите
"Как бихте реагирали ако разберете, че детето ви е хомо сапиенс?"
- 40% отговорили "ще го изгоня от къщи";
- 30% "с това дистанционно до там се докарахме";
- 10% "така е модерно сега";
- 10% Важно е да сме живи и здрави";
- 10% "всеки сам си преценя".
На същия въпрос, зададен към бабите 100% са отговорили: "Ми така е като не яде".

Селският зевзек седи на пейката пред двора.
Минава попа и пита:
- Как си, бай Иване?
- Какво да ти кажа, отче... Когато съм болен мисля за тебе, когато съм добре - за попадията...:girl1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.