Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Момиченце как се казваш?
- Като мама.
- А майка ти как се казва?
- Като мемене.
- Е как се казвате и двете?
- Еднакво.:no-no:

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Тече мачът България - Швеция. Минутата е 72-а, пряк-свободен удар за шведите.
Иванков строи "стена". В един момент забелязва че Кишишев е с лице към вратата, и му крещи:
- Абе защо си с лице към вратата бе?!!!
Тинката му отговорил:
- Не знам за тебе, ама аз искам да видя гола...

Жената в с*екса е като корумпиран чиновник. Първо вика "Нее, Нее...", а после - "Ми що само толкова?"

---

- Много си красива, от къде си?
- От Шумен.
- О, остави! Немам бензин до там.

---

- Обичаш ли ме?
- Да.
- Много ли?
- Много.
- А какво ти харесва най-много?
- Студена бира.

---

Между блондинки:
- Тоя идиот, Кольо, хем знае, че съм омъжена и пак прави с*кс с мен.
- Да, знам Ленче, мъжете са гадни...

---

В чата. Той:
- Какъв цвят са очите ти?
Тя:
- Сини, но като изляза на слънце стават зелени. А твоите какъв цвят са?
Той:
- Кафяви, но като ми правят свирка стават бели!

---

Тинейджър се прибира през нощта, с треперещи ръце отваря хладилника и започва в тъмното да яде супа с ръце, заливайки се по дрехите и по пода... Изведнъж се светва лампата и се обажда майка му:
- Сине....? Да ти дам една лъжица..?!
Момчето спира с яденето и възмутен вика:
- АЗ ЛИ СЪМ СЕ НАПУШИЛ???!??!

- Пешо пита красива блондинка, която го гледа странно.

- Познаваме ли се отнякъде?
- Мисля, че Вие сте бащата на едно от децата ми!
- О, да не сте "мацката", с която, преди години изкарахме няколко незабравими нощи в Слънчев бряг?!
- Не, аз съм класната на вашия син!..:74:

Още като прокара ръка по ципа на Стойчо, Пепито разбра, че той няма твърди намерения към нея...

- Киро, жената ти блондинка или брюнетка е?
- Нямам представа
- Как така?!
- Отиде на фризьор преди 3 часа и още не се е върнала!

Между Буш и Путин имало среща на високо равнище. От дума на дума, скарали се в коя страна има повече пияници. Путин твърди, че са в Америка, а Буш - че са в Русия. Накрая Путин предложил:
- Вземи един автомат, ела в Москва и видиш ли пиян човек, можеш спокойно да го застреляш.
Пристигнал Буш в Москва с автомат Томсън и се започнало едно избиване, не ти е дума. Изпукал Буш десетки пълнители, отмаляли му ръцете от стрелба и накрая се отказал. Пияните нямат свършване...
Тогава Буш поканил Путин:
- Вземи един автомат, ела в Америка и видиш ли пиян човек, можеш спокойно да го застреляш.
Пристига Путин с АК-47 и започва да търси пияници. Но уви, няма нито един. Всички американци били изрядни и точни. Пият по една бира и бягат на работа. Цял ден обикалял Путин, отмаляли му краката, обаче пияни няма и няма. Свечерило се. Путин отчаян върви по тесните улички на Ню Йорк. И в един миг... О, чудо! В една малка кръчма, изпълнена с цигарен дим, какво да види! Всички пияни като свине! Един трезвен няма. Зарадвал се Путин, влязъл в кръчмата и направил касапница. Избил всички до крак и доволен си излязъл.
На другият ден всички световни медии, излезли с огромно заглавие на първа страница:
“Неизвестен терорист, изтрепа руското консулство в Ню Йорк”

Не мо'й да се угоди на жените и т'ва е. Сабалянта на 8-ми март я събудих с целувка, пръстен с диамант, огромен букет и любимата ѝ торта. Вярно, че беше по viber-a и бях за риба с едни приятели на язовира, ама туй повод за истерия ли е от нейна страна?

Ливада. Стадо овце. Звъни телефон. Всички овце се обръщат към звука. Овчаря вади телефона, поглежда екрана и казва на овцете:
- За мен е.:lol6:

Един лондонски шофьор на такси много обичал да се забавлява като се качва на тротоара и блъска всеки фен на "Манчестър", като при сблъсъка се чувало едно шумно "ТУП" и после се връщал на пътя. Един ден обаче видял един свещеник да пътува на стоп и спрял:
- Накъде сте отче?
- Отивам на литургия 3 километра по-нататък.
- Няма проблем, аз ще ви закарам. Качвайте се.
Качил се свещеника и тръгнали. По едно време шофьорът забелязъл един фен на "Манчестър" и се качил на тротоара, но бързо се усетил, че отзад има свещеник и се върнал на пътя, като на косъм се разминал с фена. Въпреки това се чуло едно "ТУП".
Обърнал се и казъл:
- Извинете, отче, за малко да блъсна този фен на "Манчестър".
- Всичко е наред. Аз го улучих със задната врата...

Изнасят дивана от кабинета на директора. Секретарката със сълзи на очи:
- Но защо? Уволнена ли съм?!:girl1:

- Шест годишният ми син е забременил секретарката ми.
- Това е не възможно!
- Възможно е... Оказа се, че е надупчил с игла всичките ми презе*вативи...!

---

Между приятели:
- За да не се издам, че имам любовница си купих котка и я кръстих Мими.
- И как е върши ли работа?
- Абе... мани. Прибирам се в къщи, жената си купила куче. Кръстила го Борис. И сега седя на дивана и си мисля...

Мъж пропълзява в кабинета на психиатъра с нещо в зъбите си.
Психиатърът:
- Я какво си имаме тук, кученце?
Мъжът пълзи в ъгъла.
- Котенце? Костенурка? Таралежче? - не се отказва психиатърът.
Мъжът вече е в другия ъгъл, изважда кабела от зъбите си и казва:
- Човече, ще ме оставиш ли да ти прекарам интернета или не?:angry22:

Засукана мадама отива в автосервиз да и сменят ауспуха. Монтьорът я заглежда и решава да я заговори:
- С какво се занимавате?
- Правя френска любов?
- Аха! Свирки!
- Не, правя френска любов.
- Да, де. Духаш.
- Не, правя френска любов. Колко ще ми вземеш за ауспуха?
- 20 лева.
- А колко време ще работиш?
- 2 часа.
- Аз ще работя 1 час и ще взема 100 евро. Така че, аз правя френска любов, а ти го духаш.

- Дядо, дай 20лв! Ще ти ги върна на пенсия!
- От каква пенсия бе? Ти си на 20 години!

- От пенсията на баба!:lol6:

Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик - Такиро Сузуки от Япония.
Часът почва и тя казва:
- Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал "свобода или смърт"?
Никой не знае, но Сузуки вдига ръка:
- Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
- Много добре, Сузуки. А кой е казал "Държавата е народът и като такъв никога не може да умре"?
Сузуки става:
- Ейбрахам Линкълн, Вашингтон, 1863 г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
- Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
- Да им го начукам на японците!
- Кой каза това? - изкрещява учителката.
Сузуки вдига ръка:
- Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
- Да до духаш!
Учителката, извън кожата си:
- Стига вече! Кой беше това?
Сузуки:
- Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
- Сузуки е лайно!
Сузуки веднага отвръща:
- Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадат в истерия, учителката припада, а на вратата се появява директора:
- Да го еба! Никога не съм виждал такъв хаос.
Сузуки е готов:
- Министърът на финансите Пламен Орешарски, за новия бюджет, София, 2008 г...

Поглед към бъдещето...

Годината е 2099-а. На прага на новия век. Планът на Бил отдавна е сработил и на планетата са останали една шепа хора - българи, малко румънци и талибаните от Афганистан. Всички са се събрали и са заживели заедно в родопското село Малък Лешпер - доят козички, садят кромид лук, българите варят ракия, няма вече акциз по селските казани, румънците правят нек'ва медовина, талибаните, там, заради религията не правят таквиз неща, но пък варят една чудна чаена отвара с макови семенца и цветчета, за бистрота на ума, по стара рецепта на некой си Бин Ладен, когото само Лили Иванова помни кой е и какви ги е вършил. Въобще пълна идилия, липсват само Иван и Андрей, които да ги накарат да се състезават за това кой ще закове 250 пирона в дървена греда за най-кратко време.
    Няма телевизия, няма интернет, даже 5G няма защото няма телефони и гълъбите са започнали да се връщат по родните си места. И зелен сертификат няма, защото в Малък Лешпер са чували що е то мол само от историите на най-старите в селото, в чиито гардероби още може да бъде намерено по някое яке от намаленията в Zara. Новините пристигат всеки петък с гарван, точно както в Game of Thrones, но никой не знае кой ги праща.
    И ето, петък е... гарванът лети с бясна скорост, а отдолу малкият Грунчо Сертификатов (интересната фамилия е наследена от прадядо му, който е получил прякора "Сертификата" след участието си в битката за свободен достъп до евтини маратонки от SportDepot в мол "Сердика" през 2021) чака с нетърпение да прочете листчето от крачето на гарвана и цялото село да научи новините от последната седмица. Гарванът каца, Грунчо хваща листчето и чете пред всички:
    - Поради ремонтни дейности по магистрала "Хемус", тунел "Ечемишка", в посока Варна, ще бъде затворен до края на годината."

преди 10 часа, nusho73 написа:

Филологът знae 30 синонима на дyмaтa "x*йня". Aвтомонтьорът знae 400 детайла с това име!

И китайците я знаят тая дума

- Как кръстихте детето?
- Ами на майка му.
- Цецка ли?
- Не Майк!:no-no:

Журналист задава въпрос:
- Защо станахте веган?
- Амии, исках нещо модерно, а за гей ме достраша.

---

- Тате, какъв е Батман?
- Един чичко, който през деня е съвсем обикновен човек, а нощем се преоблича и излиза по улиците да прави добро.
- Ааа, като съседа Пешо!
- Не, съседа Пешо е травестит.

---

- Татеее, какво е травестит?
- Попитай майка си, той знае!

---

Животът понякога прилича на стриптийз на травестит. Уж добре върви, изглежда красиво... и изведнъж... К*Р!

---

Днес ме спря жена катаджия. Въпреки логиката се оказа, че и сред жените има пед*раси!

---

Трудно се живее с моите комшийки!
Ако ги бъзикам:
- Ууу, па тоя женкар...
Ако си мълча:
- Тоя нещо се е изпед*растил...

---

Един трамвай блъснал Евгени Минчев и това бил последния писък на модата…

Открита е абитуриентка! Руса, дългокрака и може да брои само до 12. Ако някой си е познае, да дойде и да си е вземе! Оти ни изпи пиенето!

Щастието не се купува, но можеш да си купиш торта, което по принцип е същото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.