Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Двама сноби си седят и единият казал:
- Ох, пак заваля дъжд.
Другия отвърнал:
- Простаци.

---

Жените изневеряват, защото търсят красиви емоции и истинска любов, а мъжете защото са простаци...

---

- Миче, какво ти става, що си тъй бясна?
- Звъннах в автосервиза дето сутринта си оставих колата. Пълни простаци са там! Аз го питам какво и има на колата, а той ми казва, че трябва да ми се смени тампона!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- И коя е тая дето ти слага сърчица навсякъде?
- Скъпа, това ми е кардиоложката.

Интересно, защо у нас има толкова много хомофоби, като 2 трети от населението е възпитавано от еднополови двойки - мама и баба?

Отива Иван Царевич до леговището на Змей Горянин и виква:
- Излез, Горянин да се бием!
- Е, що да се бием?
- Дошъл съм да спася Василиса Прекрасна!
- Е, ми спасявай я, вземай я за жена.
След месец:
- Излез, Змей Горянин да се бием!
- Е, ся па що?!?
- Дошъл съм да върна Василиса Прекрасна.
- Е, ша са бием! Ще умра, но няма да я взема обратно!

Нещо актуално, как ходят на тоалетна ескимосите:
- Носят си кол, въже, трион, чукче и пушка. Забиват кола в леда и се връзват с въжето за него, да не ги отнесе вятъра. После като се напънат това което излезе първоначално замръзва, то се отрязва с триона, това което е останало да стърчи се връща с чукчето, а с пушката се пазят от белите мечки.

- Ако не спрете да пушите, няма да доживеете до 70 години!
- Ама, аз съм на 75! Моят дядо пушеше до 95 години!
- Ама после умря, нали?
- Не, загуби си лулата!

На него толкова му хареса ергенското парти, че отмени сватбата...

Излязъл веднъж султанът с гемията си на риболов в един залив. Поотегчил се, че взел да съзерцава брега с една далекогледна тръба. Гледа на една плоска скала - клекнал бедният рибар Иванчо, извадил си дългия атрибут и се опитва да го огъне и сам да си го сложи. Ама пуста природа, не става...
- Доведете го този серсемин веднага, бе! - заповядал той на стражите.
- Какво се опитваш да направиш, бе серсемин? - попитал султанът Иванчо, когато го довели.
- Султан ефенди, когото съм оправил в това царство, човек стана. Само аз си останах един беден рибар, та рекох сам да се оправя - и аз да вържа малко двата края...
- Хм... Че кого толкоз си оправил в моето царство, та човек е станал? - заинтересувал се султанът.
- Ами, кого... Е, твоите везири, например - всичките.
- Не думай, бе! Ще ви направя една очна ставка и, ако ме лъжеш, главата ти сека на място, да знаеш!- заканил се султанът.
- Абе, султан ефенди, кой ще си признае такава работа! - рекъл Иванчо.
- Ти за това не бери грижа, зная аз как да попитам, че да разбера истината.
- Ами ако излезе верно? - попитал Иванчо.
- Ако излезе верно... ще ги накарам всеки от тях да ти даде по една торба със злато - обещал султанът.
Строил той на другия ден в една редица везирите в султанския дворец и извикал на стражите да въведат Иванчо.
- Познавате ли този човек? - обърнал се той към везирите.
Те погледнали към Иванчо и навели глави:
- Вай, вай, аллах, аллах...
- Ясно-о-о! - отсякъл султанът. - Сега всеки от вас да даде на този човек по една торба със злато!
Слиза Иванчо по стълбите от палата, носи тежкия чувал със злато и краката му се огъват под голямата тежест, а той си мърмори:
- Брей-и-и, какво стана!... Хем само си го допрях...

---

Един служител в голяма софтуерна компания най-накрая решил да си даде малко почивка, резервирал си яхта до Карибите и се приготвил да се радва на живота, докато... яхтата потънала, а той се озовал изхвърлен на брега на остров без хора, без доставки... нищо... нищо освен банани и кокосови орехи.
След около 4 месеца, както си лежал на брега пред него изникнала най-невероятната жена, която бил виждал. Невярвайки на очите си, той попитал:
- От къде идваш? Как се озова тук?
- Идвам от другата част на острова- отвърнала тя.
- Яхтата ми потъна и аз се озовах на този земя.
- Удивително! Но до там е непроходимо. Само да имахме една лодка с гребла...
- О, това ли? - казала жената, - Аз направих лодка от материали, които намерих на острова. Греблата са от евкалиптови клони, изплетох дъното от палмови клони, а кърмата и бордовете също са от евкалипт.
- о, но... това е невъзможно - заекнал Ед.
- Ти нямаш инструменти. Как го направи?
- О, това не беше проблем. На Южната част на острова има един пласт алувиална скала. Открих, че като я нагрея до определена температура в моята пещ тя се топи до ковко и пластично желязо. Използвах го за да си направя необходимите инструменти.
Ед я гледал смразен.
- Хайде да идем у нас.
Ед я последвал изумен, и за малко не паднал, когато видял кей, с каменна пътечка, която водела към едно красиво бунгало, боядисано в синьо и бяло. Когато влезли вътре тя небрежно казала:
- Не е нещо особено, но аз го наричам дом. Заповядай седни, искаш ли нещо за пиене?
- Не, не, благодаря, вече не мога да понасям кокосовото мляко...
- Става въпрос не за кокосово мляко, а за Пина Колада?
Опитвайки се да прикрие нарастващото си учудване, Ед приел и те седнали на канапето да поговорят. След като споделили своите истории, жената казала:
- Мисля да си облека нещо по-удобно. Ако искаш иди да вземеш душ и да се обръснеш, нагоре по стълбите има самобръсначка.
Без да попита каквото и да било, Ед влязал в банята. Там в кабината намерил самобръсначка с дръжка от кост. Две наточени миди били хванати за въртящ механизъм.
- Майчице, тази жена е възхитителна.- унесъл се в мисли той, - Какво ли следва?
Когато слязъл при нея, тя седяла облечена само с лозови листа - разположени стратегически и ухаещи на гардении. Поканила го да седне при нея на канапето.
- Кажи ми - казала тя и се приплъзнала към него, - Бяхме тук за доста дълго време. Ти си бил самотен. Мисля си, че сега има нещо, което много би искал да направиш... нали се сещаш...- тя го погледнала право в очите.
Ед не можал да повярва на ушите си:
- Искаш да кажеш...- преглътнал въодушевено...
- Искаш да кажеш, че Мога да си проверя mail-a!?!

---

Вървял си Сократ по улицата. Срещнал го негов познат.
- Сократе - казал той, - търся те от доста време. Имам да ти разказвам нещо много важно за един наш общ познат.
- Преди да ми разкажеш каквото и да било - казал Сократ, - разказът ти трябва да издържи 3 теста. Първи тест - може ли напълно да гарантираш, че това, което ще ми разкажеш, е съвсем вярно и е пълна истина?
- Не - отвърнал познатият му. - Май не мога да гарантирам такова нещо...
- Лошо! Значи държиш да ми разказваш нещо, което не си сигурен, че е вярно. Втори тест - това нещо хубаво ли е, или е нещо лошо?
- Ами... по скоро е лошо, май.
- Ето, ти държиш да ми разказваш нещо, което не си сигурен че е вярно и което е нещо лошо. Не виждам смисъл да го чувам. Последен тест - това нещо полезно ли е или е безполезно?
- Така, както ми задаваш въпроса...не мога да кажа, че е полезно, май не е...
- Приятелю, - поклатил глава Сократ - само се чуй: държиш да ми кажеш нещо, което не знаеш дали е вярно, което не е хубаво и което не е полезно! Не искам да го чувам! Не ми го казвай! Приятен ден!
И Сократ отминал по улицата, доказвайки за сетен път, че е голям мъдрец. Приятелят му си подминал засрамен. А Сократ така и нe научил никога, че Платон спи с жена му.

Майка вика сина си:
- Митко, прибирай се?
- Защо? Гладен ли съм?
- Не. Студено ти е.:question:

Двама сноби разговарят:
- Вчера срещнах Евгени Минчев в Хилтън.
- И?
- Гледам изцапан по брадата с нещо бяло и си викам "Или е захарен памук или сп*рма". Ама като се замислих, къде в Хилтън, захарен памук!?

Дама влиза в аптека. Към нея се приближава аптекарят.
- С какво мога да ви помогна, госпожо?
- Ще ви кажа, но първо ми отговорете - имате ли медицинско образование?
- Да, завършил съм медицински институт, специалност фармация.
- Без тройки?
- С отлична диплома!
- Тогава съм спокойна. Дайте ми един пакет памук.:girl1:

Съпрузи гледали филм на ужасите по телевизията.
Изведнъж на екрана се появявило ужасно, отвратително неприятно същество.
Жената изпищяла:
- Майчице...
- Тъщата ли... - замислил се мъжът - прилича малко...

Нервирана жена с двете си деца пред павилион за закуски. Продавачката:
- Какво ще обичате?
- Дайте на този тиквеник един тутманик, а на кифлата - една баница!:angry22:

Утро в планината. На една полянка има кошара. До кошарата - колиба. От колибата излиза един овчар и се протяга, а покрай него се изнизва плахо една овчица. Овчарят я плесва по задницата и казва:
- Ех, ако можеше и да готвиш...

---

Питат радио Ереван:
- Къде се намира апендикса на жената?
- Като влезете вляво!

---

Македонска чета водела люта битка с башибозушки орди. Дълго време вече се биели, но все пристигали вражески подкрепления. Един от македонците се обърнал към воеводата:
- Воеводо, много станаха душманите, ке се биеме ли или ке се предаваме?
- Македонски четник не се предава! - строго казал воеводата. - Ке бегаме!

Все още нямам планове за Юни... Не знам какъв сезон ще се падне?

- Миличка, какво правиш в момента?
- Лягам си, ще спя, а ти?
- В бара съм зад теб, гледам как се въртиш и не можеш да заспиш!

На Централна гара - София една баба се качила във влака за Бургас. Влязла в първото купе. То било пълно с възрастни хора. И ги попитала:
- Прощавайте! Тука някой има ли внуци?
Хората отговорили в хор:
- Да, всички имаме.
Старицата продължила нататък. Влязла в следващото купе. То било пълно с хора на средна възраст. И ги попитала:
Двама-трима кимнали утвърдително:
- Да, имаме.
Бабата продължила нататък. Накрая стигнала до последното купе. То било пълно със съвсем млади хора. И тя отново попитала:
Младежите се засмели:
- Ние още деца нямаме, пък камо ли внуци!
Бабата грейнала от радост:
- Чудесно! Може ли да пътувам при вас? Те отговорили любезно:
- Заповядайте! Но защо ни зададохте такъв въпрос? :74:
Старицата обяснила:
- Сега, искам чак до морето да ви говоря за моите внуци. А много мразя някой да ме прекъсне и да почне да говори за неговите.

преди 8 часа, nusho73 написа:

Все още нямам планове за Юни... Не знам какъв сезон ще се падне?

Това сигурно някой англичанин го е казал - "тази година лятото се падна в сряда".

Двама футболни фена си говорят:

- Когато Тотнъм вкарат гол, моето куче вие доволно!
- А моето прави салто
- Предно или Задно?
- Зависи къде ще го изритам...

- Вкарай два пръста, ако е много широка три, като усетиш че е мокра движи ги напред и назад наляво и надясно.
- Добре де, няма ли по-лесен начин да се мият тези чаши!?!:27:

Един стоял на моста на Марица. Искал да се самоубие като се хвърли в реката. Човек до него го убеждава:
- Недей, животът е пред теб. Помисли за жена си.
- Ъ, тя не ме обича.
- Тогава за децата си.
- Ами, те не са от мен.
- Помисли за хубавите неща. Ето, в Събота има мач на ЦСКА...
- Ама, аз съм от ЛЕВСКИ.
- Скачай тогава да ти е*а майката!

- Що е с*кс на международно ниво?
Разговор между Ангела Меркел и Путин:
- Бавно свалям международните санкции от теб…
- Охо… рублата започва да расте…

Пияниците сваляли кръвното... После се оказа, че не били пияници, а пиявици, ама ние вече бяхме почнали...

Сутрин, като тръгвам на работа звъня на всички звънци. Споделена мъка - половин мъка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.