Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Професионалният консултант трябва да има брада, шкембе и хемороиди. Брадата и шкембето ще му помогнат да изглежда впечатляващо, а хемороидите - разтревожено и загрижено.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Жена ми ме обвини, че ме било срам да ме виждат заедно с нея.
- "Глупости" - отговорих и с SMS от отсрещния тротоар...

Получих СМС от оператора:
- Днес, специално за Вас ще пее Веско Маринов!
- Седя и се чудя! - това реклама ли е или заплаха?

Заглеждам се днес в колежките си в офиса - прави ми впечатление, че от ден на ден растат неудържимо, предимно диференциално. Седят си пред компютрите, плюскат чипс, Сникърс и бисквитки с количка и се оплакват че
нищо не ядат а непрекъснато пълнеят.
Най обичам да си вдигна ризката, да си стегна пресата и да кажа: “Глей кво стаа а, кво ше кажеш?” и тя почва веднага да циври - “Ама аз не съм закусвала почти, само две банички със средна боза, не съм обядвала и съм качила 11 килограма само този месец“…
Циврят и набиват чипс. За месец изяждат захар, колкото половината износ на Куба. Набиват захар, мазнини и консерванти, от които са постоянно изприщени и с хроничен запек и заради това смучат Активия, поради която пък имат постоянни газове. Очичките им са потънали в лицата като стафидки в козунак.
И все ме питат - кажи как се поддържаш такъв стегнат?
Ми с липосукция, ботокс и хероин - как иначе? Зор видях докато се заразя със СПИН, само и само да съм слабичък. Да не съм луд да пазя диета и да ходя на фитнес три пъти седмично, плюс изкачване на Витоша пеша всяка неделя.
Казвам им - “Хайде да ви водя на Витоша в неделя“, а те: “Ама пеша ли ще ходим?“ Не бе - аз и колегата от вноса ще ви направим столче и ще ви качим на ръце до Бай Кръстьо.
Животът им се състои от чипс, бисквитки, “Море от любов” и “Един срещу всички”. Как пък един път не ми пуснаха разпределение без да го объркат?!? При разговор с тях автоматично започвам да крещя - като кучето на Павлов съм
станал. Като вляза в офиса и подскачат около мен като нервноболни пингвини. Вика ми “Добро утро”, а аз ръмжа “Че кое му е доброто” - и тя се лепи за стената, и не мога да разбера усмихва ли ми се или има тик…
Питат ме: “Кажи каква диета да си направя?“. Викам им - “Ескимоска диета - сурово месо и китова мас - много добре е за стриите и перисталтиката“.
Цепелинът от складовият отчет ме пита: “Защо постоянно ми крещиш, нещо против мен ли имаш?” Не бе пухчето ми, как можа да си го помислиш, ти си ми малкото зайче, крещя ти щото те обичам. ОБИЧАМ ТЕ МА!!!! Как не разбираш?!? Нали заради теб имам към две хиляди лева липси по документи.
Преди колежките ходеха с дънки, после ги зарязаха, защото няма вече техния размер и сега ходят с едни басмени рокли с широки поли - стил “Таборът отива към небето”. Като минат покрай мен все едно съм в магазин за пердета. Скоро ще тръгнат с рокли с долна арматура стил “Мария Антоанета” и тогава ще им монтираме светофарчета между бюрата да се разминават.
Отивам в кухненският бокс да си сглобя едно кафенце и неволно се заслушвам в разговора им. Вече ми е съвестно, че нямам хемороиди. Иначе аз си ги харесвам малките ми мъхчета, даже си фантазирам за тях.
Ето любимата ми фантазия:
Седя в коридора пред стаята, леко запотен предвкусващ удоволствието. Напрегнат съм, но това е напрежение на очакване на нещо красиво. Слушам тихото им жужене - вероятно ми правят складовата наличност (яко сбъркана, естествено). Или по-скоро си коментират снощния Биг Брадър.
Айсикютата им пищят непрекъснато. Аз притварям очи, концентрирам се за да усетя мига в неговата изпълваща цялост - светът около мен замира.
Време е.
Вадя гранатата, дърпам шплента, отварям вратата, хвърлям гранатата в стаята, затварям вратата и клякам в коридора със запушени уши. Екстаз.
Та така си фантазирам аз, петък следобед е, позволено ми е, нали?

Млад ловец решил да ходи на лов за мечки. Преди да тръгне се обръща за съвет към опитен ловец. Той го съветва:
- Най-главното при лова на мечки е да не се плашиш от нищо. Повтори: Кое е най-главното?
- Най-главното е да не се плаша от нищо.
- Правилно! След това намираш бърлогата на мечката, но главното е да не се плашиш. След това взимаш един камък и го мяташ вътре, но главното е да не се плашиш. Мяташ камъни, докато те подгони мечката, но главното е да не се плашиш. Като те достигне мечката, взимаш едно ла*но и го мяташ в очите й.
- Че откъде ще го намеря това ла*но?
- Ти не се притеснявай. Лайно ще има, важното е да не се плашиш...

Изпратили млада репортерка да отрази риболовно състезание. Направила тя няколко общи снимки и отишла да интервюира победителите, започвайки от бронзовия медалист.
— Имахте слука днес?
— Не е само слука. Аз съм УНГ хирург. Веднъж имах страшно много работа и не ми остана време да купя стръв. Събрах остатъци от операционната... и имах най-хубавия риболов! Оттогава ловя само на сливици. Репортерката, леко стресирана, към сребърния медалист:
— Ами Вие?
— И аз като колегата съм хирург, специалист по
коремната кухина. И на мен ми направи впечатление, че една щука или сом да има във водоема, ще излезе на апендикс! Момичето, вече съвсем втрещено, към победителя в състезанието:
— И Вие ли сте хирург?
— Не госпожице, аз съм местният ходжа...

СМЕТКАТА
Пена си лафи с жената на Нане.
- Твоя хващала ли си го да ползва телефонни с*кс услуги?
- Не! Иначе да е труп. А ти твоят?
- Извр*теното беше затънал у това… ама сега вече и за това не става…
- Какво искаш да кажеш? – пита жената на Нане. Пена се хили и казва:
- Последният SMS с който го хванах беше за 3.95лв – "НЕ СЪМ В НАСТРОЕНИЕ."

SMS send:
- Искам да бъда вътре в теб!
SMS delievered:
- Нали беше в мен някъде около девет месеца!
SMS send:
- Извинявай, мамо, не беше за тебе!

Едър грузинец кара камион по шосето и си пее с грузински акцент "отряд пионерчета, отряд пионерчета....". Изведнъж през шосето притичва бабичка. Грузинецът скача на спирачката, опитва се да я заобиколи, но нищо не се получава и я удря. Продължава грузинецът по пътя и пее с грузински акцент:  една бабичка, една бабичка....

Отива един при ходжата:
- Жената се държи лошо с мене, не ме уважава, не ме слуша, прави ме за смях пред хората… Дай ми съвет как да постъпя?
- Разведи се…
- Ама, аз я обичам!
- Ми, тогава не се развеждай…
- Ама, не мога да живея повече така…
- Тогава се разведи…
- И без нея няма да мога да живея…
- Смени си тогава вярата.
- Това ще ми помогне ли?
- Съмнявам се. Ама барем ще занимаваш попа с тия глупости, не мене, бре!

Жена праща SMS на съпруга си.
- Ти си най-добрият мъж.
Той отговаря:
- Пиеш или сравняваш?

В една яма в гората паднали лисицата, заекът и вълкът. Лежат един ден, лежат втори, започнали да огладняват. Решили да изядат най-младият от тримата. Започнали да спорят.
Лисицата:
- Аз съм се родила, когато още са били живи динозаврите....
Вълкът:
- Аз пък съм се родил, още когато са започнали да се оформят растенията....
И двамата поглеждат с надежда към заека.
Заекът се свива страхливо в ъгъла и казва:
- А аз, а аз...., а аз съм ви е**л майките...

Един човек закъсал с колата в китно балканско селце. Измръзнал от студ, гладен и без подслон той попитал минаващите наблизо селяни:
- Добър вечер! Да знаете тук някъде да дават стаи за нощувка?
- Разбира се! Ей го там по-надоле селския хан. Там иди...
Отишъл нашият човек в хана и пита:
- Тука мога ли да вечерям нещо, че съм умрял от глад?
- Разбира се! - отговорил съдържателят на хана.
- Предлагаме Балканска салата, Балканска каварма и Балкански калмари.
Почудил се човекът и попитал какви са тези балкански специалитети.
- Ами Балканската салата е като обикновена салата, но всички зеленчуци са домашно отгледани - био, балкански. Балканската каварма е като обикновената, но разликата е, че тука на място ти колим добичето и ти я правим.
- Стана ми ясно! - казал човека.
- Ааа какви са тези Балкански калмари?
- А бе тях не ги знам какви са. Тях ходжата ги носи веднъж седмично...

Получавам sms от интернет:
- "Не се притеснявай, ще спя у баба!"
Седя и мисля - дъщерята или жената?…

Жена звъни на мъжа си, но той не вдига.
- Добрее - мисли си тя, сега ще има фокус и му пише смс:
- Скъпи ударих колата!
И опааа, след пет минути 20 пропуснати повиквания…

Студент влиза в стола, а там всички столове заети. Сяда на една маса, на която седи един професор.
Професорът намръщено казва:
- Свиня и птица не могат да седят на една маса!
Студентът отговаря:
- Ами аз тогава отлитам...
Професорът много се ядосал и решил да скъса студента на изпита. По време на изпита обаче студентът отговорил перфектно на всички въпроси.
- Добре, ще ти задам последен въпрос....Представи си, че вървиш по улицата и намираш две торби - едната с пари, а другата с акъл. Коя от двете ще избереш?
- Тая с парите!
- А аз щях да избера тази с акъла...
- Нормално! Кой, каквото няма, това си избира....
Професорът се ядосал още павече, взел книжката на студента и написал вътре - "ГОВЕДО".
Студентът без да погледне я взима и напуска стаята. След една минута надниква отново през вратата и казва:
- Господин професор....гледам тука, че сте се подписали, а оценка не сте ми сложили...

Мъж гуляе с приятели. За да се върне по-рано у дома, жена му праща SMS:
"Идвай си бързо, искам те!"
Минава час, мъжът не се прибира, нито отговор праща.
Жената праща втори SMS:
"Спокойно, не се притеснявай, прибирай се, вече не те искам!"

Поп и Ходжа обменят опит как разпределят парите на богомолците.
Попа:
- Аз първо чертая един кръст метър на метър. Заставам в центъра и хвърлям парите високо нагоре. Каквото падне върху кръста отделям за църквата, а останалите пари взимам за мен.
Ходжата:
- Затова сте зле вие поповете... Аз само хвърлям високо парите и викам "Аллах вземи си своето." Каквото падне си е за мен...

НАЙ-ПРОТИВНИТЕ НЕЩА В ТОЯ ЖИВОТ
1. Дебело дете отличник
2. Мъж с чорапи и сандали
3. Пед*рас с очна линия
4. Потна бабичка в претъпкан трамвай
5. Супа пача
6. Застаряваща планинарка, която се налива с домашна ракия пред хижата и пее мръсни песни в съпровод на китара
7. Майка, която говори за бебето си в първо лице множествено число: “вече ядем пюрета”, “растат ни зъбки”, “имаме колики” и т.н.
8. Българските политици
9. Футболист, който “пак казва” в поредното си интервю
10. Некъпан шофьор на такси, който пуши смрадливи цигари и ти говори на “батенце”
11. Мъж, който си чисти ушите с ключа от колата
12. SMS-ите от мобилните оператори
13. Домакиня, която цяла вечер пуска на гостите видео от рождения ден на детето и сватбата на сестра си.
14. Спортните коментатори на БНТ
15. Рок-фен с дълга бяла мазна коса и фланелка Uriah Heep в Каварна
16. Кифла, която се снима с айфон в огледалото на банята
17. “Творците”, които подкрепят правителството
18. Жълтите вестници
19. Химическите тоалетни
20. Хората, които пишат във фейсбук с 4етворки и 6естици.
21. Българското футболно първенство
22. Хората, които са “преоткрили себе си” в Тибет.
23. Думата “сформирам”
24. Дъвка зад ухото
25. Черни напукани пети
26. Пиян роднина, който ти обяснява как стоят нещата в политиката и ти говори на “чуйек”

SMS:
- Кате, купих шампанско и бисквитки. Апартаментът е наш за цяла нощ, чакам!
SMS отговор:
- Катя я няма. Аз съм мъжът и. По-добре купи бира, аз ще донеса наденички.

SMS кореспонденция:
- Скъпи, вечерята е готова, апартаментът е изчистен, дрехите са изпрани, а аз съм чисто гола.
- Аз отидох на риба.

Мъж се прибира след работа вкъщи и разказва на жена си:
- Знаеш ли, Миме, днес в работата бяха довели един лекар - сексолог. Та той разправя, че жената по време на секс, разбираш ли, била длъжна да стене в момента на върховното удоволсвие. Така че довечера ще пробваме. Жената се съгласила, вечеряли и си легнали. Започнали да се занимават със секс.
Жената:
- Е, к`во, време ли е вече?
Мъжът:
- Не, рано е още, почакай малко.
След малко жената отново пита:
- А сега?
- Абе потрай още малко!
След още малко време мъжът се обажда:
- Айде Миме, сега е моментът! Започвай да стенеш!
Жената /стене/:
- Ох, пари няма, пари няма....

Разговор чрез SMS-и:
- Къде си?
- В ада.
- Като свършиш училище, ми се обади.

Съпрузи се возят в кола. След известно мълчание жената казва:

- Отдавна се опитвам да ти кажа нещо. Имам връзка с най-добрият ти приятел и искам да се разделим.

Мъжът нищо не казва, а само натиска по-силно педала за газта.

След минута напрегнато мълчание жената продължава:

- Искам децата да са при мен.

Мъжът отново не продумва и пак натиска още по-силно газта.

- Искам и къщата да е за мен - продължава тя.

Мъжът се вкопчва във волана, натиска педала на газта до край и се насочва към една стена.

Жената, не очаквала такава реакция, го пита:

- Добре де, ти не искаш ли нещо?

- Не, всичко което ми трябва си го имам тук - отговаря той.

- И какво имаш?

* Еърбег - отговаря мъжът, секунди преди да се блъснат в стената...

Гошо, Петър Иванов е. В В 10:00 часа ще те чакам пред затвора. Излез там да се разберем.
-Златен фонд на "МОБИПЕЙДЖ"

Хриска, прибирай се вкъщи! Купих ти шампоан, да обядваш. Мама

Бони, в тоалетната сме. Ела да ни донесеш салфетки, моля те. Чао! Чакаме те.

Вървят си хората по улицата и чуват писъци от високите етажи на един блок.

Гледат нагоре - някакъв мъж хвана жена за краката и я провесил през балкона. Опитва се да я изхвърли, обаче тя се държи яко за железата и пищи.

Народа вика:

- Пусни жената бе!

- Това не е жена! Това е тъща ми!

- Брей, как се държи говедото, не дава да го пусне човек...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.