Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Мамо, а какво прави щъркела, след като ти донесе бебето?
- Три дни пие с приятели, а после два дни хърка!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Тоя моя бебешок ще стане директор! Вика по всички и само цици търси.

30-те години. Сурова съветска действителност. В тясно дворче банда дечурлига ритат футбол. Хряссс! Топката се врязва в мръсен прозорец. От къщата изскача небръснато мъжище; дочените панталони се държат на протрито въженце, жилави черни косми пронизват кирливия потник, кървясалите очи святкат злобно, в ръката размахва отчупен крак от маса. Той хуква напосоки след първото попаднало му хлапе. Момчето, бледен юноша с интелигентни меланхолични очи под високото чело, бяга колкото му крака държат и си мисли:
- Ех, защо ли ми трябваше да ритам топка тука, можеше да си седя вкъщи и да чета любимия Хемингуей.
В това време в Куба, в разкошна вила с изглед към океана се е разположил Хемингуей. Той пие отлежал ром, пуши хавански пури, беседва със знойна мулатка и си мисли:
- За кой дявол си губя времето с тая тъпоумница, можеше да си седя вкъщи и да си чета любимия Мороа.
В това време в Париж, в треторазрядно бистро, скрит зад гъста мъгла от лютив дим, се е разплул Андре Мороа. Пиян от гадно кисело вино, той пуши поредната безфилтърна цигара. На коленете му хърка прост*тутка, грозна като смъртта, а той си мисли:
- Защо са ми тия запои, сега можеше да си седя вкъщи и да си чета любимия Набоков.
В това време в Москва Набоков се носи по улицата, стиснал крак от маса като бейзболна бухалка и си мисли:
-Ей, хулиганче гадно! Само да те гепна и мам*цата ти ще е*а!

Скъпи татко,
Искам да те уведомя, че от догодина таксите за обучение скачат тройно.
С обич, сина ти.

Получава мигновенен отговор от бащата:

Скъпи сине,
Искам да те уведомя, че ако не хванеш следващия самолет до вкъщи, ш'ти
е*а майката.
С обич, баща ти.

Строителна площадка. Край на работния ден. Кранист решава да си почине директно в кабината. Красота! Седи си, почива си: 100 грама + 200 + 200 + 100...
И му станало толкова хубаво, че изобщо да не слиза, за да не му се налага да се качва на другия ден. Така и заспал...
8 сутринта, да слиза долу за чиста вода си е самоубийство. От кабината оглежда цялата територия долу, вижда пазача и му крещи:
- Ей, пич!
От пресъхналото му гърло обаче не излиза глас. Но слава Богу, пазачът го забелязва и започва пантомима:
Кранистът, изобразявайки ходещ човек с пръсти, шепне: "Отиди"... Пазачът утвърдително кимва.
Кранистът, потривайки пръсти шепне: "Купи"
Пазачът утвърдително кимва.
Кранистът, показвайки V, шепне: "Две"
Кранистът, рисува силует с две ръце, шепне: "Бутилки"
Кранистът, духвайки въображаема пяна, шепне: "Бира"
Кранистът, потривайки си гърлото, шепне: "Да разквася"
Пазачът утвърдително кимва, затваря си очите с две ръце, а после ги открива и въпросително гледа краниста.
Полудял, кранистът, зъл като куче, слиза от с крана и се нахвърля на пазача:
- Да ти е*а майката! Помолих те: Отиди. Купи. Две. Бутилки. Бира. Да разквася. А ти?!
Пазачът:
- Всичко ти разбрах, но просто уточнявах (затваря си очите с две ръце, а после ги открива) ТЪМНА или СВЕТЛА!

Обещали на Хасан, че ако се гръмне в някой мол, ще отиде в рая и ще има 70 девици. Речено сторено, гръмнал фишеците Хасан, и отлетял към отвъдното. Събудил се на една прекрасна поляна, до него два ангела, и ги попитал:
- В рая ли съм?
- Да.
- Ааа, това с девиците вярно ли е?
- Дааа!
Изправил се Хасан, радостен, погледнал надолу и се вцепенил от ужас.
- Ама аз имам Ци*ци. Защо имам ци*ци.
- Виж сега Хасанчо, трябва да влезеш в положение. Бомбаджии много, девиците не достигат.

- Какво ще се получи, ако се кръстоса блондинка с хъски?
- Или много тъпо куче или студоустойчива шматка.

Купих кученце мопс на жена си. Въпреки изпъкналите очи, смачкания нос и грозната физиономия, мопсът май я хареса.

В един влак, пътували французин, англичанин, и един турчин. Когато в купето станало, много задушно, французинът станал и отворил прозореца. В купето влезли 3 мухи. Французинът извадил една сабя и разсякъл едната муха на две. След това дал по една визитка на спътниците си. На нея пишело "Мишел, майстор по фехтовка." Англичанинът извадил лък и стрела, и приковал втората за стената, на неговата визитка пишело "Джон, майстор по стрелба." Турчинът да не остане по-долу извадил от джоба си чикийка, замахнал към третата муха, тя паднала на земята, но след малко пак полетяла. Французинът и англичанина почнали да се смеят, тогава турчинът им дал своята визитка, на нея пишело "бай Хасан сюнетчия."

Виетнамското момченце искаше "куче кашичка" и всички му се радваха, мислейки, че не може да казва 'с'...

Крава и теле на полянка. Телето вдига глава:
- Мамо! Мамо! Виж, едно куче лети!!!
Майката (продължавайки да пасе) с лека усмивка казва:
- Яж, сине, яж, тревата е трепач...

Айшето:
- Пет пари не даваш за мен!!!
Асанчо:
- Ми, нямам, ма!!!

Айше и Хасан искат следващото дете да им е черно негърче. Работят по въпроса, обаче Айше пак не може да го роди и докара до чисто черно. Хасан отива за съвет при един чернокож, за да разбере рецептата. Негърът го вижда, че толкова му разбира главата и пита:
- Добре де, имаш ли поне 30 см. дължина?
- Па немам толко, бе! – муси се Хасан.
- А поне 6 см. дебелина имаш ли?
Хасан пак се муси:
- Па от къде толко, бе?! Немам!
- А, Айше тесничка ли е? – пак пита чернокожият.
- Ти луд ли си, бе! Все едно пускам химикалка в коридор.
- Там ти е проблемът, батка - много светлина влиза…

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'TKB пияницо в колко ce прибра? 12 в12без без 5. лъжеш! прибра се в седем сутринта! E, 12 без 5 колко прави ма...'

Един не могъл да намери косур на жена си. Сутрин когато отивал на работа всичките му колеги се хвалели - кой натепал жена си, кой я напсувал... А нашият нямало за какво да се хване - жената си била точна от всякъде - изпран, изгладен, с*кс при поискване, ракия на масата. Загубил спокойствие - колегите му го взели на подбив и си правели майтап с него:
- "Аре, бе! На една жена косур да не можеш да намериш".
Поболял се от мъка и един ден решил твърдо да поправи тая висша несправедливост.
Прибрал се вкъщи мрачен като градоносен облак:
- Жена, вечерята готова ли е?
- Готова е, мъжо.
- Слагай да ядем!
- Ракия има ли?
- Има, мъжо! Ето, пийни си.
- Вино има ли?
- Има мъжо.
- Дай салата, пей ми "Градил Илия килия", а сега " Радка Пиратка", качи се на масата, слез от масата, играй хоро, лай като куче.
- Бау, бау! - рекла женицата.
- Кого лаеш ти, бе мамка ти мръсна? - скочил разярено мъжът.
ИЗВОД: при наличието на добро желание, може да се намери изход и от най-заплетената и трудна ситуация.

Според Слави Трифонов всички главни редактори в България си имали Генерален редактор - самия Генерал...
Очаква се главните редактори да отрекат това твърдение, остава само да получат sms от Бойко Борисов с указания...

Потребител прави IQ тест.
Системата:
- Въпросите приключиха. Изпратете СМС ID на номер XYZ, за да получите резултата.
Потребителя:
- В ред ли сте? Да изпращам СМС без да знам колко струва?
Системата:
- Поздравления! IQ-теста минахте успешно!

Пускат Асан от кеча в полагаема отпуска на втората година служба... но с условие да разкаже минута по минута как е изкарал там...
Връща се и цялата рота се събира да слуша, барабар със старшината...
- Прибирам се аз вкъщи - започва нашият, - ... и на третия ден....
- Ей, ще разказваш всичко, какъв трети ден?! - възразява старшият...
- Добре, де... И на третия ден...
- Абе ти чуваш ли какво ти казвам? Давай наред!
-.... и на третия ден Айшето вика "Да го дзваждаш да пикам, бре!

Един недодялан сваляч видял млада дама с кученце в парка и решил да пофлиртува с нея:
- Имате разкошно животинче! Как се казва,ако не е тайна?
Мацката отговорила:
- Ами, избрах му малко нетрадиционно име. Казва се Пръц!
Свалячът решил да блесне с изискан комплимент:
- Господи, колко сте умна! Значи,може да го повикате, даже без да си отваряте устата!

- Кога изчезва любовта?
- Когато една жена започне да хърка, вместо да мърка.

Мъж завел любовницата си в мотел. Легнали си те, а жената казва:
- Знаеш ли какво? Много зле се чувствам в момента, трябва да се наспя. Хайде да отложим с*кса за утре сутринта. Мъжът се съгласил. Жената се опитва да заспи, обаче не се получава, защото в съседната стая някой хърка ужасно. Накрая се принудила да почука по стената и викнала:
- Хей, господине! Много ви моля, да изпушите една цигара навън за десетина минути, защото не мога да заспя от вашето хъркане.
Из зад стената се чува:
- Окей, няма проблем, излизам...
Хъркането спряло, любовниците заспали спокойно. На сутринта се събуждат и започват да правят с*кс – ласки, стонове, ахкане, охкане, все по-силно и по-силно. По едно време по стената се чука и се чува гласа на съседа:
- Хей, съседа! Може ли услуга за услуга. Излез да изпушиш една цигара за десетина минути, че не мога да си обуя панталона.

Офисни поверия и суеверия:
Да получиш от началника SMS с текст "Zacharche, beshe mi mnogo hubavo snoshti". — е на повишение.

На корпоративна вечеря да държиш главната счетоводителка в скута си, да се търкаш в огромния и бюст и да виеш: «Червено вино, снощи пих...» — е на срам.

Да видиш в огледалото собствената си сънена физиономия с отпечатък от клавиатурата - е на предаване на тримесечния отчет.

Да плачеш под звуците на химна на компанията - е на нервен срив.

Да се смееш под звуците на химна на компанията - е на уволнение.

Да се скараш със системния администратор - е на информационен глад и загуба на контактите с бившите съученици.

Да се замислиш за преживяното, изведнъж да си спомниш всичко хубаво за себе си, както и да проверяваш правописа на думата «комуникативен» — е на писане на резюме.

Да крещиш «Свободна каса!» — е на стремителна кариера в млад динамичен колектив.

Да помагаш на портиера с кръстословицата - е на нищо.

Да видиш в кабинета на финансовия директор хора с маски - е на непланирана отпуска.

Да седиш на стола и да си вдигаш краката - е на чистота.

Да пишеш в ICQ-то с главни букви, както и да паркираш перпендикулярно на останалите коли - е на внезапно побеляване на косите.

Да получаваш от всички колеги приветствия и радостни усмивки - е на излизане в пенсия или панталоните са ти разкопчани.

Да четеш Вазов, Яворов, Дебелянов — е на духовен растеж.

Да отървеш офиса от пожарникари, ХЕИ и други зли духове може да помогнат няколко осветени 100 левови банкноти.

Ако сте се загубили в дебрите на гласовото меню на офисния телефонен секретар, помолете се на Свети Георги, покровител на всички заблудени пътници. Или натиснете 0.

Един майстор прави камина на свой клиент - професор. Направило му впечатление, че професора има много уморен вид и го пита:
- Вие сигурно по цяла нощ работите?
- Не бе. Жена ми много хърка и не мога да спя.
- Ами като захърка, разкрачете и краката и няма да хърка.
На другия ден майсторът дошъл да си довърши работата, професорът му благодари за съвета, че най-накрая се наспал хубаво и пита:
- На какво се дължи този ефект?
- Като е разкрачена и се увеличава тягата, като при камините...

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Прибира се мъжът вкъщи, направил се на нищо, падал, ставал, лазил, довлякъл се до кревата и отхъркал. На сутринта става, ама го тресе зверски махмурлук. Влиза в кухнята, гледа, жена му прави кафе и го гледа лошо. Понеже знаел какво го чака, решил да я изпревари и от вратата креснал:
- Така значи! Аз се трепя от работа като куче, а ти любовник си имаш!
Жената зяпнала от изненада, но като възвърнала дар словото, креснал на свой ред.
- Да, ти се трепеш, но от пиене, и не като куче, а като свиня. И защо реши пияницо, че имам любовник?
- Ми как?! Отивам до кенефа, отварям вратата - лампата светва, без да съм барал ключа. Затварям - угасва. Пак отварям, пак светва. И така - отварям, затварям, светва, угасва... А аз не барам нищо. Имаш, любовник и е електротехник...
- Свиньо мръсна, пак ли си пикал в хладилника ти бе?

Кога беше, по нова година. В една малка фирмичка, директора решил да даде по някой лев, да се почерпят хората... Дал и на хигеинистката (Айшето), 20 лв. Айшето, много развълнувана, щот тъквоз чудо сифте и се случва.
Колкото пъти види директора все го поздравява:
- Шефеее, жив, здрав да си, да те стигне най-убавотооо...
Днес тъй, утре тъй, дошла пролетта, Айшето все същия поздрав ползва...
Господинът не издържал и срам не срам я запитал:
- Айше, квой туй най-убавото?
- Как кво бе началник? Да те **e мойту Асан на пет мастики...

Националния стадион. Решаващ мач за шампионата. Играят ЦСКА и "Левски". Обявява се по уредбата:
- Уважаеми запалянковци, ако сте фенове на ЦСКА, то пратете sms с текст 1ххх на номер ХХХХ. Ако сте за "Левски", то пратете sms с текст 2ххх на номер ХХХХ. Отборът, получил най-много sms-и, ще победи в мача.

По един телевизионен канал направили sms-анкета:
"Стигат ли ви парите?"
1 - да (5 процента).
2 - не (95 процента).

Мъж и жена са на разходка. Гледат, на една поляна довели един жребец да опложда кобилките. Стопанинът му го гали по гривата, после го почесва зад ухото и жребеца скача на кобилката. Със следващата кобила пак така - погалване, почесване и жребчето скача. Така седем пъти. Вечерта като си легнали, мъжът се обърнал и захъркал. Жената не може да си намери място и постоянно се върти. Обръща се към мъжа си и почва да го гали по главата и да го чеше зад ухото. Мъжът се сетил какво иска жена му и я „обслужил". Добре, ама тя пак го чеше и гали. Процедурата се повторила. Когато за трети път почнала да го чеше и гали, мъжът рекъл:
– Жено, остави ме на мира! Коня го чесаха зад ухото, ама му сменяха кобилите...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.