Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Куриозни лафове на абонати на M-tel:

На кинескопа на телефона ми се вее едно писмо сякаш вятъра го духа.
Искам да си изкарам на екрана ан*лния (аналоговия) часовник
Защо тъй моя телефон ми взима пари?
Не мога да го вкарам.

Не може ли вие да ми го вкарате?
Ще ми кажете ли пунк кода?
От Самсунг на Алкател може ли да се хвърлят картинки.
Телефона го вкарах на английски.
Телефона на областния център да ми кажете (SMS).
Диспечерката дигна.
Може ли да ми викнете такси?
Обаждах се на тон-оператор.
Картата говори английски.
Искам да изтегля гласовата поща.
Мога ли да записвам жени?
Аз таковата се обадих на 1111 и вашата колежка ми говори на английски.
Искам да си махна секретарката.
Желая да ми бъде елиминирана гласовата поща.
Мога ли да хвърлям стрелички? (има впредвид CLIP)
Искам да заредя картата с Мтел.
Не мога да си наредя импулсите в картата.
Госпожо, държа го, вече два часа го стискам и не мога да го вкарам.
Искам да си setup-вам inbox-а, за да ползвам текстови съобщения, иска ми някакъв SMS център.
Искам някакъв код за крайни съобщения.
Пак съм аз, същия слушател, забравих да ви кажа, че имам 20ст. Искам да чукна на едни хора но не мога.
Бихте ли ми казали картата на тоя телефон, че жена ми го подари, замина за Гърция, а аз загубих номера.
Някой да ви е казал, че ви обичам
С какво мога да ви помогна? - Само да даваш мойто номер.
За какво имам толкова труден обхват?
Обаждам се да спра един абонат на един номер.
Аз пак съм с Nokia 6210 - пак не ми става.
Аз съм момчето с SMS-а.
Купил съм си карта за първоначално избиране.
Госпожо, моля Ви, кажете на приятеля ми коя дата сме днес, че аз пет пъти му казах, а сме в гората и той не вярва.
Искам да съобщя музикално съобщение на един приятел.
Тази вечер за пръв път си бъркам в менюто и не знам какво да ви кажа. Коя Motorola, господине? - Ами по-симпатичната.
Vox кокали
Имам камбанка на дисплея - поличка с краче.
Телефон с такса имате ли?
Да ми помогнете с 20лв., че утре ще ни спират тока.
Искаме да научим колко котура имаме? /колко пари/.
Ръчках в телефона и загубих обхвата.
Извинете, че ви прекъснахме музикалните моменти.
Знаете ли кой е бутона fдиез¦? - Ама моля ви се, аз съм учил в музикално училище.
А вида съм го оставил на електропоща.
Тука съблюдавам, че срока на годност на мойта карта е.....
За лого колко ме опъват?
Можете ли да ме свържете със Семейство и Приятели?
Обажда се ваучер ¦........
Искам да ми гътнете гласовата поща.
Искам да ме освободите от касовата поща.
Искам да видя сметката на мъжа си.
Абонат съм на Глонул и искам да мина към мтел на валчери....Номерът ми е 98хххххх и искам да си го запазя.
Господине, нищо не разбирам. Тука на екранчето ми пише на някакъв език, дето не мога да го чета, а Вие ми говорите на български.
Излезе ми картинката, извинявам се, иконката за свързване с кола.
Аз много добре си ги пиша, ама буквичките бързат. (T9)
Аз си го изпращам на български, а братовчед ми го получава на португалски!
На екрана ми излезе нещо и не ще де са махне - един четириъгълник и вътре има триъгълник с две черти, дет- са събират по средата. - Прилича ли Ви на писмо? - Баш шъ-й писмо, ша знаиш!
Какъв телефон имате? - Халкател.
Счупен ми е прозореца на Nokia-тa.
Tука един приятел се опитва да ми го вкара от 2 часа и неможе.(ваучера)
Искам да ми направите семейство и прияатели.
Имам проблем с пакета.
Удрям този номер и ми излиза някаква жена.(1113 оператор)
Тука една ми казва да изчакам.Да я чакам ли?
След като го вкарам,трябва ли да го натисна някъде да ми излезе?
Много го протрих,какво да правя?
Откачих си пощата,защото излизаше когато си иска.
Казаха ми да си направя настройки за съобщения,за събития които са се случили!(BG News)
Искам да си махна от камбанката чертъта.-Какъв ви е апарата?Моторола(не знае какав модел). -Добре,малка или голяма е тази Моторола?-Абе малко е голяма!
Как мога да се включа на свободен наем?(на карта с абонамент)
Защо катo ме търсят съм недостъпна?
На какъв език ви е менюто?-На американски!
Защо като изпращам съобщение на английски, ми се връща на немски?-А вие английски разбирате ли?-Не. А немски?-Не.
Можете ли да ми махнете ушната поща?
Искам да ми махнете гласовата уредба.
Какво значи като ми се появи една стрелка вляво, сочещанадясно?
Ало що ми бега тока?-Как така ви бега тока? Еми като излезна навън и ми бега тока!
Защо съм към Прима,а на телефона ми пише Мтел? Да не е развален нещо?
Ало, тука излиза една жена и ми взима пари от ваучъра.
Как да мушна ваучъра?
Кое е по-добре да избера; 24 часа или 1ден?
Въведох 5-цифрен код за защита на телефона, но не го помня. Какво да правя? - Ще ви се наложи да отидете в сервиз. Дали да не взема отново да се напия, може и да си спомня какво съм въвеждал!!!
Аз от тая фирма Прима хич не съм доволна. Така ако продължава, ще мина към Мобилтел!
Какъв модел Ви е Моторолата, разбрах, че е с капаче? - Ми fкостенурка¦ и викат!
. - ми тоз тилифон ми е отскоро и на дисплейъра пише на чужд език...
Кучето ми захапа телефона, може ли да му е станало нещо?
Ами ако си сваля батерията ще прекъсне ли разговора?
Тука пиши мобилен телефон GSM ама съкратено. ( M-TEL GSM BG)
На дисплея имам английски нули..... ?!
Здравейте, имам 8310 да ми кажете дали имам телетекст на телефона?
Ало, от Магура съм. Обаждам се от тоя номер, защото другия няма ток.
Искам да ми се деабонира гласовата пощта,
Ша искъм да въ питам нещо, бе МОТОРОЛ - неска гу купих и нему разбирам.
Колко струва Едноокия 3110?

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Рано сутринта. Опашка от намръщени и мрачни мъже чака да отворят селската кръчма. По тротоара зад тях се прокрадва котка. От опашката излиза един мъж, мълчаливо набива такъв як шут на котката, че тя отлита в храстите, след което отново заема мястото си на редицата.

- Гошо, що се отнасяш така с бедното животно, бе? - пита друг човек от опашката...

- Щото, хората от сутринта ги цепи главата, а тая тука - Дум, Прас, Трак, Дум, с лапите по плочките...

Един ревнив мъж преди да замине командировка, казва на приятел:
- Моля те следи жена ми! Ако видиш нещо необичайно, прати ми sms и аз ще си дойда.
След три седмици получил sms: "Ела си веднага!".
Върнал се и отишъл при приятеля:
- Какво стана?
- Ами всяка вечер идваше един мъж при нея и сутринта си тръгваше...
- Е защо чак сега ми писа?
- Ами необичайното се случи вчера! Той не дойде...

Върви си Фатме през едно афганистанско село, след нея на двадесетина метра върви мъжът и Мехмед. Среща ги ходжата и започва да се кара:
- Абе, серсем, ти не си ли чел Корана? Какво пише там - Мъжът върви напред, а жената - след него!
- Ходжа, кавалер съм, пък и когато е писан Корана не са минирали пътищата. Върви, Фатме, върви!

Поп и ходжа от едно село си купуват коли. Ходжата отива на гости на попа и вижда как попа освещава колата и го пита:
- Какво правиш?
Попа отговаря:
- Това е християнски обичай, прави се за да върви всичко по вода.
Ходжата се прибира и вечерта на гости му отива попа, и какво да види, ходжата хванал един трион и реже аспуха на колата си.

Обявявам конкурс за работодатели!
Кандидатите да изпращат молба,история на фирмата и снимки на служителите си в ПОЛОВин ръст. Мотивационни писма,телеграми, лични съобщения, sms -си и колети до 100 кг са предимство.
Спечелилият конкурса ще бъде на 3 месечен изпитателен срок. Ако издържи - ще се пенсионирам при него.

Учителката се оплаква на бащата на Иванчо:
- Синът ви вчера не дойде на училище.
- Е?
- И оня ден го нямаше.
- Е, и?
- И преди това липсваше.
- Е, и? И утре няма да дойде.
- Защо?
- Удуших го, гада...

Постъпило е предложение в българския парламент да може депутатите да гласуват чрез SMS-и, за да си спястят излишно пътуване и престой в парламента. Така хем винаги
ще се гласува, хем няма да се вижда, че някой гласува с чужда карта, хем на депутатите от НДСВ направо ще им вземат сим картите, че да не може да се объркват при гласуване.

Мъж вижда една вечер как съседското момче се отправя нанякъде с джобно фенерче в ръка и пита:
- Къде отиваш?
- При момичетата.
- Навремето, когато ние ходехме при момичетата, не си служехме с фенерчета.
- Ами то си личи. Особено като гледам жена ти...

В час по математика. Учителката:
- Деца, готовите ли сте за класното? Значи първата задачка е:
Hа колко е равно две по две?
Отговорите изпращайте като SMS на кратък номер XXXX.

Висшето образование е много важно - то ще ви помага в дългите, самотни дежурства като пазач, да си решавате кръстословиците.

- Почивахте ли през миналата година?
- Да!
- Къде?
- На пейка в парка!

Летели си 3 ма в един самолет: американец, българин и турчин..... и изведнаж видели как дявола режел крилото на самолета им...........американеца :6ти дам 1000 000000$$$ за да спре6....дявола казал 10000000? тва не са никжи пари я бегай......тур4ина некво подобно казал и тои...............после българина казал 6ти дам 5леа ако продължи6 да реже6.......дявола с насмешка му отговорил: да бе да се бъхтам аз за 5 леа...

SMS-1: Прочети на глас:
"Брахамора уте софкамота тус!"
SMS-2: Току що произнесохте древноиндийско заклинание, предпазващо ви от полови контакти през следващите три години.

Новата SMS игра!
Изпратете на кратък номер 7777 което и да е трицифрено число и го намерете после в сметка си!

- Преструваш ли се че получаваш оргазъм?
- Не продължавай!
- Престани поне да говориш по телефона!
- Мамо, оставям те, че днес е много кисел.

Скъсали студент на сесията на всички изпити.
Праща SMS на майка си:
"Мамо, изключиха ме от института, подготви тате."
Получава отговор:
"Бащата ти е готов, подготви се ти!"

Един си купил къща с изкуствен интелект. След седмица тя вече му викала говедо а след месец, сам миел чиниите и перял след което му се включвал футбол!

Един мъж си забравил GSM вкъщи. Вечерта се връща и си чете SMS-ите:
Първият:
- "Мили мой, любими, звънни ми като можеш, моля. Целувам те! Твоя Мими."
Вторият:
- "Вече звъннах, не се безпокой. Жена ти."

Връща се мъж от далечно плаване, праща sms на жена си:
"Скъпа, 6 месеца без с*кс! В твой интерес е да ме чакаш на кея!"
Тя му отговаря:
"Скъпи, 6 месеца без с*кс! В твой интерес е да слезеш първи на кея!"

Седят си във влаково купе грък,македонец,млада жена с големи цици и австралийска баба.Влакът влиза в тунел и става много тъмно.Изведнъж се чува плясък от сочен шамар и като става светло всички гледат смутено и виждат,че гръка се държи за зачервената си буза и охка.
Бабата си казва:"Тоя сигурно е хванал горкото момиче за гърдите и тя му е праснала шамар".
Тая с големите цици си казва:"Тоя сигурно се е опитал в тъмното да ме обара,ама май не е уцелил,хванал е бабата и тя му е била шамар".
Гръка си казва:"Македонеца май е барал на тая големите цици,но тя не е разбрала,че е той и ми е била шамара,ооох"
А македонеца си казва: Аре сега да дойде още 1 тунел та хубаво да зачервя и другата буза на гръка...

- Влезте за снимка!
Нареждаме се трима приятели за снимка, а жената се развиква:
- Марш от рентгена пияници такива!

Аз съм моногамна. Серийно моногамна. Не съм само с един мъж през цялото време, но когато съм с един мъж, не си мисля за друг и не желая друг.

Нямам голяма бройка мъже. Четирима само. Не гоня бройката, винаги съм гледала чувствата. Ако не обичам мъжа и той не е единствения, който желая в момента, въобще не стигам до интимност с него. Не съм като онези кучки дето само се чудят кого да излашкат. Винаги съм им се чудела. Аз просто се отдавам само на един изцяло и всичко останало е без значение.
Например тази сутрин в осем ми се обади първата ми голяма любов. "Ела да те прослушам в офиса ми". Отидох, естествено, той ми е първата голяма любов. Така страстно се любихме. Не си и помислих за друг мъж. Нали вече ви казах, моногамна съм. Имахме такава луда история. Невероятни спомени. Винаги е бил до мен, когато съм имала нужда. Както сега. Толкова го желаех. Подпря ме на парното с гръб и ми доказа колко много означаваме един за друг. Върха си беше, какво да ви разправям.
Прибрах се взех си душ, и тъкмо да седна на компютъра да початя, получавам смс: "Долу в барчето под вас съм". Втората ми голяма любов. Не слязох в барчето, ами му пуснах смс: "Ами качвай се де". Толкова рядко го виждах, не живее в града ни вече идва от време на време. Нахлу като невиждал жена. Направихме го прави до стената. Беше невиждан с*кс. Моногамен. Изгоних го бързо обаче. Съпругът ми си идваше понякога да обядва, а наближаваше 12.00 часа.
Поизмих се и тъкмо влязо в ритъма на ежедневието мъжа ми влезе. "Мила, толкова малко време оставаме сами". Аз тъкмо правех салатата. Много обичам мъжа си. Той е третата ми голяма любов. Имаме деца. Грижи се за мен. Когато съм с него не помислям за друг. Съвсем отгкровено ви го казвам. Рядко има като нас, хармонични двойки. Хвана ръката ми и ме завлече в спалнята ни, нашата свещена любовна обител. С него с*кса продължи повече от час. Обичахме да пробваме от всичко. Прекрасен любовник е. Ако искате вярвайте. Откакто съм омъжена за него, не съм се омъжвала за друг. Нали ви казах, моногамна съм.
Изпратих го каталясала. За днес ми стигаше. Просто и да си моногамен никак не е лесно, не е за всеки, да знаете.
И тъкмо да си легна да почивам, телефона звъни. Викам си няма да го вдигна. Но беше доста упорито. Вдигнах накрая. Последната ми голяма любов. Бях забравила, че онзи ден се бяхме уговорили да се видим днес. Бях луда по него. На такъв мъж никоя жена не би отказала. Просто сърцето ми преливаше от обич и страст към него. Веднага забравих всичко останало и хукнах към тях. Влязох рошава и запъхтяна. Започна ме в движение от антрето. Не ме съблече, само ми събу панталоните донякъде. Той харесваше така, недосъблечена жена. Казваше: "Все едно не си изцяло моя". А аз бях изцяло негова. Само негова. Поне докато бях тук с него. "Обичам те", повтарях и не лъжех. Обичах го. Нали ви казвам, аз съм моногамна. Серийно монагамна. Обичам само мъжа, с когото съм в момента и нямам нужда от друг.

Три жени стоят и си говорят. Първата казала:
- А пък ние с моя мъж от 1 месец не бяхме правили с*кс. Чудих се, чудих се какво да направя и накрая взех му чорапите и ги занесах при един ходжа да ги опее. Прибрах се и на сутринта ги давам на мъжа си да ги сложи. Прибира се вечерта и от вратата така ме награби, такъв див с*кс правихме...малииииии.
Втората казала същото за мъжа си и поискала от първата да и даде въпросните "вълшебни" чорапи, та току виж и с нея стане така.
Като срещнали на другия ден казала:
- Леле, снощи какъв луд с*кс правихме...направо се разбихме.
Третата също искала тия чорапи.
Когато се видяли на другия ден я питали какво е станало. А тя:
- Ами незнам какво стана...Давам ги на мъжа ми сутринта, слага ги и отива на работа. Прибира се вечерта и аз чакам да видя кво ще стане. Отивам в хола и гледам - мъжът ми е вирнал г*за, лапнал си палеца и задрямал...Незнам защо така стана.
А първата и отговорила:
- Ами как да стане, като си ги е сложил наобратно!

Началникът на едно предприятие отишъл при подчинения си Бай Иван и му казал:
- Бай Иване, другата седмица ще идва на посещение президента, искам всичко да е на ред.
Бай Иван го уверил, че всичко ще бъде както трябва и няма да има проблеми. Така и станало. Президентът пристигнал и като видял Бай Иван още от портала се запрегръщали - станало ясно, че са приятели. Сложили големите софри - ядене пиене, минала срещата...
След месец началника отива по същия повод при Бай Иван със заръката всичко да бъде както трябва, ще идва на посещение президентът на Русия - не може да допуснат да се изложат. Срещата протича по същия начин, Путин се оказва в много добри приятелски отношения с Бай Иван, отново големите софри - всичко минало безпроблемно.
След още два месеца, началника пак отива при Бай Иван и му казва:
- Бай Иване, много допринесе за това предприятие, много помогнаха приятелските ти отношения с тези влиятелни хора, като възнаграждение искам да дойдеш с мен във Ватикана - за литургията на Папата.
Така и станало - отишли на литургията, а там много народ. Бай Иван и началника му застанали в центъра на тълпата и литургията започнала. По едно време Папата казал по микрофона:
- Бай Иване, ти тук ли си бил? Ела при мен горе.
Отишъл Бай Иван, литургията свършила, а когато се върнал началника му бил припаднал и се опитвали с вода и шамари да го свестят. Когато дошъл на себе си Бай Иван го попитал:
- Началник, какво ти стана, защо припадна?
А началника отговорил:
- Добре... че си приятел с президента го приех, че сте близки с Путин пак го преживях, че Папата те познава - как да е; но не можах да издържа когато един японски журналист дойде при мен, посочи към трибуната и попита:
- Абе, кой е оня там горе до Бай Иван?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.