Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Някакъв се обажда в пожарната:
- Помощ, къщата ми гори?
- Кажете адреса.
- "Чукурово" 20.
- Как да стигнем дотам?
- Как така "как"? С голям червен камион със сирена.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Дива свиня - майка с 5 малки прасенца блъсна ТИР на Гюешево и го смля, съобщиха свидетели на инцидента пред "Монитор" вчера. Прасето изскочило на главния път в посока ГКПП Гюешево - Кюстендил и се забило в бронята на тежкия камион. Карах със скорост от около 100 километра, когато пред мен изскочи майката с няколко малки, разказа уплашеният шофьор Мартин Томов. Прасешкото семейство се появило внезапно от гората и се юрнало по пътя. Набих спирачки, но майката и три от малките бяха премачкани от колелата, разказа потресения шофьор от Златна Панега. Веднага след инцидента тираджията повикал по мобилния си телефон КАТ - Пътна полиция. Оказало се, че ударът е нанесъл щети за стотици левове, но тъй като машината е застрахована от цялата нелепа история остава само уплахата за Мартин, който се е разминал на косъм, разказват катаджии от областния център. Това е прецедент в нашата практика - прасе да блъсне ТИР, коментираха пътните полицаи в Кюстендил. В цялата работа обаче има и добри моменти. Първо 2 от малките прасета са оцелели и вероятно ще станат големи свини. Второ, прегазените не са изхвърлени, тъй като голяма част от тях е годна за употреба. Най-вероятно вкусното месо ще бъде ликвидирано още преди края на Коледните пости, подозират кюстендилци. Те обаче не се наемат да коментират кой ще се гощава с мръвките от 4-те загинали члена на прасешкото семейство.

- Добре де, добре - нахъсано говори мъж на жена си след поредната сцена - Ти си ангел, а аз чудовище, ти ще отидеш в рая, а аз - в ада! Дано да си почина там от твоите скандали.
На следващия ден в колата им се врязва камион, бум, тряс, дълъг черен тунел, проблясване... Мъжът се оглежда: обикновена стая, но нещо не е както трябва... Някакво чувство за безтелесност... Умрял ли е или какво? О, и жената е тук, усмихва се...
- Къде съм, Господи?
- Много си съгрешавал - чува се гласа Господен - пиянствал си, прелюбодействал си. Наказанието ти е - ще слушаш вечно упреците на жена си. Ти си в ада, човеко.
- Господи, а жената за какво провинение е тук? - пита нещастника.
- А, за нея това е рая... - отговаря Господ.

Шестима борци отишли на лекар, всичките сецнати в кръста.
- Как така се случи, че всичките от веднъж ви хвана? - пита лекарят.
- Ами, шефът ни каза да вдигнем един тир във въздуха... и ние го дигнахме...

Човек, отседнал в хотел в Германия се буди през нощта и чува:
- Бите шойн, данке шойн, бите шойн, данке шойн.
Става, гледа през прозореца, и какво да види:
Група немци разтоварват камион с тухли.

Двама приятели:
- Реших и аз да се впиша в съвремието, купих си колело и станах велосипедист.
- Е защо велосипедист?
- Ами защото, гей ме достраша.

Лошо било времето на морето-глупости! Докато се увием в одеялата и се вържем за чадърите... бирата във водата стана ледена!

Един мъж се прибира от командировка и както си му е реда, заварва жена си в спалнята със съседа... Толкова се улисали, че даже не го усетили кога е влязъл.
Лекичко затворил вратата и излязъл навън пред блока да му мине, до колкото може от гледката. Седи, пуши цигара след цигара и мисли:
- Гледай я каква к*рва излезе моята. Хем и пратих СМС, че се прибирам.
По едно време му просветнало:
- Не бе. Не е к*рва. Сигурно не е получила СМС-а.

Граф Боби получава анонимен донос:
- "Вашата годеница Беата ще ви изневери утре точно в 6 часа следобед!"
- Ама, че глупост! - смее се графът.
- Та нали познавам Беата. Тя никога не е била точна...

Събрали се трима пилоти: американец(А), германец (Г) и руснак (Р). Както се полага за добра среща, пийват и се хвалят с авиацията си.
Г:- Ние имаме един десантен "Месершмит", в който спокойно се побира танкова дивизия.
А и Р:-Да пием за германската авиация!
А:-Ние имаме транспортен "Боинг", в който спокойно се събира ескадра самолетоносачи.
Р и Г:-Да пием за американската авиация!
Р:-Прибираме се един ден с нашият "Руслан" и чувам откъм салона някакъв странен шум. Изпратих 12-тия пилот да провери какво става. Яхна той мотора си и замина. Върна се след два часа и казва: "Командире, няма проблем. Забравили сме да затворим единия илюминатор и един "Месершмит" и един "Боинг" са се вмъкнали вътре. Сега жужат около крушката."

Обяви:
"Продава велоергометър с огледало за задно виждане. Само за параноици..."
"Хамалски услуги от студентки! Вдигаме ги само с една ръчичка! Петя"
"Неопитен масажист! Само ви чеше по гърба!"
"Събуждаш се и не си сигурен, с кой крак да стъпиш първо? Прати SMS с текст “Крак” на ХХХХ."
"Продава Фолксваген Голф 2 TDI, с двигател от Еърбъс А320, обзаведен, 30 000 лв. Чечето, Перник."

Прибира се съпругът от командировка и заварва в спалнята съпругата си с любовник. Грабва първият му попаднал нож и се нахвърля. Жена му го възпира:

- Скъпи, не го повреждай! Това е най-новия модел домашен робот-андроид!

- Бех, изглежда като истински човек?!? Я да взема да го пробвам и аз, тогаз!

Напъвал, напъвал, ама не могъл да го оноди.

- Жена, донеси от килера дрелката, че нещо много стегнат са го направили тоз модел!

В този момент се чул роботски глас:

- Опитай отново!

Прибира се Стоичков в къщи, а на вратата го посресща икономът му и го пита: -Добър вечер г-н Стоичков. Да слагам ли масата за вечеря или да си е*а пичката майна.

Жена праща съпруга си, програмист, за хляб:

- Иди и вземи хляб. Ако има яйца - вземи десет.

Мъжът се върнал с десет хляба.

Валери Божинов пред портите на рая. Св. Петър го пита:

- Кой си ти?

- Аз съм Валери Божинов!

- Невъзможно! Как уцели вратата?!?

Двама разговарят:
– Знаеш ли, кое е най-отвратителното нещо?
– Кое?
– Докато съм на работното си място, да получа SMS от съседа си, че не било нужно целият вход да разбирал, че с жена ми правим с*кс вече три часа...

В жилищен блок, младо семейство правели секс често, а жената била доста гласовита и това пречело на Бай Иван да спи спокойно. Отишъл той при двойката и помолил младежа да бъдат по-тихи. Получил най-учтиво извинение и се прибрал. Младият съпруг говорил с жена си, но пък страстите все още бушували силно в младите сърца и жената трудно удържала стоновете си. Младият съпруг бил в неведение дали по-тихичкото стенене на съпругата му не притеснява Бай Иван отново, та викнал:

- Бай Иванеее, добре ли е така?!

- Правете кво знаете, само спри да ме питаш, че целият блок вече се чуди кой оправяш!

- Господине, не можете да се къпете тук - има крокодили. По-добре идете по-надолу, където реката се влива в морето.
- Там няма ли крокодили?
- Те не ходят там - страхуват се от акулите.

Хванал риболовец Златната акула, а тя изпълнявала само по едно желание. 

- Искам да ми е до коляното!

И хоп, акулата ми отхапала краката до коляното.

...............................

Риболовец уловил Златната рибка.

- Казвай си двете желания! - наредила с досада Златната рибка.

- Ама защо две желания?

- Я си погледни в гащите!

- Ехааа!!!

- Аз да не съм от вчера, бре!

Един габровец праща СМС на друг габровец:
- Пешо, не мога да ти намеря номера, звънни моля!
След малко отговор:
- Смених си телефона... и аз ти нямам номера.

Преди събирането на стария клас от гимназията жена споделя на приятелка:

— На срещите на съученици след 25-30 години веднага си личи, кой как се е учил и какво е постигнал в живота. Двойкаджиите имат само 2 неща - кола и къща, тройкаджиите имат 3 неща - кола, къща и вила. Виж, отличниците имат цели 6 неща - очила, проклета жена, лоши кредити, преждевременно оплешивяване, мигрена и златен медал от бронз.

В предварително записаните СМС отговори, производителите на смартфони трябва да добавят:
- "Пикая! Ще се обадя по-късно!"
- "Бръсна се! Ще се обадя по-късно!"
- "Гримирам се! Ще се обадя по-късно!" и други от тоя сорт...

SMS от съпругата:
- „Мило, ти нали искаше да опитаме отзад?"
Съпругът:
- „Да не си ударила колата?"

Дневникът на един мъж, чиято жена е на почивка! Здравей свобода!

ДЕН 1. Изпратих я! (Бих искал да сложа емотикон на това място, но не знам къде да го търся на клавиатурата – никога досега не съм изпитвал такива силни радости.)
Здравей, свобода! Ризите са изпрани и изгладени, хладилникът е пълен с ядене, цветята някак си и сам ще полея. Добре, нямам време да водя разни дневници, отивам за бира.

Ден 2. Получих SMS: „Кацането беше нормално, времето е супер, хотелът е разкошен”. Какво, тя подиграва ли се? Нищо, тук, разбира се, не е курорт, но ще мина и без него.

Ден 3. Май че се издъних. Колегите ме викаха да пийнем, а аз им казах, че не мога, трябва да извеждам кучето. Те казват: нека жена ти го изведе.
Отговарям: жена ми е на почивка. Въобще, дойдоха да пием у нас. Напихме се юнашки и всичко, което жена ми беше сготвила за две седмици, отиде за мезе. Нищо, на мене не ми трябва много, ще купя кашкавалче, саламче, разни бирички…

Ден 4. Вечерта реших да разтребя. Ужас! Трийсет и две мръсни чинии – и това само за петима! Нямам представа какво са слагали в тях, но как вони!
Най-напред натъпках всичко това в съдомиялната машина, но после си спомних, че не мога да я включа. Днес трябва да си легна по-рано, че утре на работа ме чака труден ден.

Ден 5. Денят се оказа още по-труден, отколкото си мислех. Ненадейно се обадиха съседите отдолу и казаха, че ги наводнявам. Тичам вкъщи и гледам: водата шурти от съдомиялната.Водопроводчикът каза, че сигурно все пак съм я включил, но съм преместил таймера, тя се е включила, когато ме е нямало вкъщи, а аз или не съм затворил вратичката, или някакъв маркуч се е измъкнал. Въобще, не знам. По-добре да отскоча за бира. Купих бира, а заедно с нея и еднократни пластмасови чинийки.

Ден 6. Ама че работа. Оказа се, че тя ми е оставила само шест изгладени ризи. Сега нося шестата. Май трябва да изпера останалите, но ме е страх да включа пералнята. Разбира се, проблемът има и по-лесно решение: съседката отляво щом разбра, че временно ергенувам, започна да ме поглежда някак закачливо. Може би за начало ще ме изпере? Наистина, съседката отдясно, старата вещица, също се криви някак странно, все в коридора наднича: „Вие все сте сам, та сам. Вчера гости ли имахте? Кога пристига съпругата?”. Контролира ме

Ден 7. Докато мислех за съседката отляво, идва Георгиев (един от тези, дето пихме у нас на третия ден) и казва: може ли да се отбия при тебе довечера? Питам го: пак ли с компания? А той: не, никаква компания. Аз: какво ще правим? Той: за тебе не знам, а аз с едно момиче ще поседим кротко на дивана, няма къде на друго място. Браво, проникновено попита, не ми беше удобно да му откажа. Добре, ще отида на кино.

Ден 8. Той е животно, а не колега. Заля с шампанско цялото ми легло. Изхвърлих чаршафите, но матракът (ортопедичен, супер скъп!) все едно мирише.
Сега вече и съседката отляво не мога да поканя. А времето тече!

Ден 9. Този Георгиев дори не е животно, а пълен кретен. След два дни се отбих в банята (реших да се измия). Там на видно място някакво червило. И гребен със странна форма (нещо като папагал), целия в дълги косми. Добре, че жена ми не си идва днес, ама че шум щеше да вдигне.Изхвърлих червилото и гребена. За всеки случай прерових целия апартамент – май няма повече никакви следи.

Ден 10. Реших да прекарам вечерта спокойно. Купих биричка, седнах пред телевизора. Открих, че дистанционното е изчезнало някъде. Първия половин час ходих до телевизора – превключвах програмите на ръка. След третата бутилка ме хвана мързелът, цяла вечер седях и гледах „Жертва на любовта”. Или „Бездна от страст” не помня точно. 4 серии поред. Добре, утре ще купя някакво DVD с еротика. Ще извикам съседката отляво.

Ден 11. Оказа се, че кучето е отмъкнало дистанционното в къщичката си и там го е направило на дребни парченца. Сигурно се е обидило, че не съм го разхождал три дни, само го пусках на балкона. Проклето животно! Трябва да завъдя рибки. Накратко, не ми беше до съседката. Жалко, последна вечер. Утре пристига жена ми. Трябва да разтребя поне малко. Купих DVD („Безумните оргии на плътта” – част 4-11), после ще го изгледам.

Ден 12. Излязох от работа (колегите се натъжиха много, когато разбраха по какъв повод), посрещнах половинката, закарах я вкъщи. Една такава загоряла, бодра. Веднага се зае с домакинството. Включи съдомиялната, пералнята. Отвори хладилника, учуди се: Защо не си ял супа? Цялата тенджера си стои. А аз откъде да знам какво има в тази тенджера? От бирата въобще не я виждах. След това в банята: о, не си ли виждал грeбена ми във форма на папагал? Видя „Оргии на плътта”, веднага се развесели: мъчно ти беше, нали? На вратата се звъни. Съседката отдясно, старата вещица: о, колко е хубаво, че се върнахте, на мъжа ви му беше толкова мъчно, толкова мъчно

Студентски стол. Един студент казва на готвачката:
- Моля дайте ми два кренвирша!
- Милионер такъв! - започва да роптае опашката.
- И шестнадесет вилици! - добавя студентът...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.