Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Защо, дъще?! Защо !?... Ние с баща ти сме литературоведи. Ти завърши с отличие Консерваторията, имаше бляскаво бъдеще. От къде го намери този автомонтьор и при това 10 години по-дърт? Какво толкова има е него?
- Мамо, той хърка в ла-минор и пърди в до-мажор...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Един срещнал на полето овчар с куче, кон и една овца.
- Може ли да поговоря с кучето ти?
- Как? Кучето не говори…!
- Здравей старо куче, как си?
- Ооо, супер съм, моят стопанин се отнася много добре към мен, храни ме, пои ме, разхожда ме по два пъти на ден...
Овчарят гледа изумен...
- Може ли да поговоря с коня ти?
- Конят не може да говори!?!?!
- Здравей старо конче, как си?
- Ооо, супер съм, моят стопанин се отнася много добре към мен, храни ме, гали ме...
Овчарят още по-изумен.....
- Може ли да поговоря с овцата ти?
- Ааааа, овцата много лъже...!

Кореспондент на вестник СТАР ВИЦ, се обажда на гл. редактор.
- Шефе, тук един симпатяга ми предлага много важна информация за Азис, но ни иска или 1000лв. или да му бутна, как да постъпя?
Получава SMS.
- Пари нема. Действайте!

- Длъжен съм да ви се извиня, госпожо. Разбрах, че моята кокошка е накълвала всичките ви домати.
- Не се притеснявайте, господине. Моето куче изяде вашата кокошка.
- А, идеално. Аз преди малко го сгазих с колата....

Искате да се скарате с вашата половинка?
Изпратете sms с текст от рода на: "Обичам те!"
А малко по-късно, още един с текст:
"Извинете, объркал(а) съм номера."

Млад журналист се вредил за интервю с Бойко Борисов и го заварил на партийна сбирка. Разрешили му да зададе само 5 въпроса и той започнал:
- Г-н Борисов, какъв е вашият най-голям страх?
- Само да не ми вземат кафеварката за турско кафе, защото тогава ще се разправяме!
- Какво мислите за нивото на цените у нас?
- По-добре да го вдигаш, отколкото да ти пада.
- А как виждате бъдещето на българските политици?
- Знаете ли колко много се търсят овчари в момента?!
- А какви хора влизат във вашата партия?
Борисов щедро предложил някой от съпартийците му да отговори. Георги Андонов се престрашил и ентусиазирано казал:
- Читави хора сме, не сме някви хора, които ще се продадем за малко пари!
Сконфузено мълчание в залата. Андонов се извинил неколкократно и замлъкнал гузно.
- А как бихте коментирали Народното събрание? Не настоящото такова, а въобще Парламента като институция?
- Толкова спящи другари и другарки на едно място не съм виждал. Ама то спят, ама то хъркат, ама то се излегнали, ама то мъка голяма. И уж защитават, а те спят.
Журналистът станал и благодарил за интервюто. Преди да си тръгне обаче попитал озадачен:
- Извинете, а кой беше онзи човек, който ту влизаше в стаята, ту излизаше от нея по време на цялото ни интервю?
Съпартиец на Борисов отговорил:
- А, това е Даниел Георгиев! Още не е сигурен дали иска да остане вътре или да излезе.

Малко момиченце:
- Мамо, може ли да изведа кучето на разходка?
Майката:
- Не, скъпа. Кучката е разгонена!
Детето:
- А какво означава разгонена?
Майката:
- Иди в гаража, намери баща си и го питай.
Отива хлапето в гаража и пита баща си:
- Татко, искам да изведа кучката на разходка, а мама не ми разрешава. Казва, че се била разгонила...
Бащата мълчаливо взима тубата с бензин, топва в нея един парцал, а след това маже кучката между краката...
- Готово! Сега можеш да я изведеш. Никой няма да я подуши...
Момиченцето тръгва на разходка и след 10 минути се връща без кучето:
- Тате, на кучката през две преки ѝ свърши бензина. Сега едно друго куче я дърпа на буксир към къщи...

Съпруг се кара рано сутрин на съпругата си блондинка:
- Не мога да издържам повече, ма. По цяла нощ хъркаш като дъскорезница.
- Що не се застреляш, бе. Последният път, когато ми каза, че хъркам, две нощи подред не спах да слушам и нямаше нищо такова.

На габровец му дошъл гост от друг град. Решили да отидат на лов. Тъй се случило обаче, че по невнимание габровецът прострелял госта си - нещастен случай. Гледа габровеца - сериозна рана, кръвта на човека изтича. Няма как, ще трябва да викат линейка. Вади ГСМ-а и почва да набира. Набира, набира - край няма. Приятелят му се надига и едва прошепва:
- Абе, не знаех, че на "Бърза помощ" им е толкова дълъг номера...
- А, не бе, аз СМС-че им тракам, така, за по-евтинко...

ОСМОМАРТЕНСКИ СЪНОВНИК
+ Ако сънувате Надежда Михайлова - не ходете в Ловеч.
Ако сънувате Клара Маринова - на козметична операция е.

+ Ако сънувате нова рокля, да знаете, че докато си сънувате, вашия хубостник профуква заплатата си на Дунав мост.

+ Ако сънувате опали, аметисти, диаманти и други скъпоценни камъни, камък ще ви падне камък от сърцето, но ако не купите бира на благоверния - ще ви заседне в бъбреците.

+ Ако сънувате, че мъжът ви бавно и мъчително се превръща в голям овен, това означава, че напоследък се проявявате като голяма овца.

+ Ако сънувате че берете краставици в градината на инкасатора, време е да смените батериите на вибратора си.

+ Ако сънувате часовник - ще има да цъкате с език по тоалета на някоя колежка.

+ Ако сънувате пръчки, точилки, бухалки и каиши - скоро ще ходите на родителска среща.

+ Ако сънувате земетресения и изригващи вулкани, това означава, че мъжът ви хърка.

+ Ако гаджето ви бълнува, че миришете на гора, това означава, че в леглото сте като пън.

+ Ако сънувате че сексапилен здравеняк с разкопчана копринена риза плавно ви полага на пясъка на карибски остров, че в косите ви светят перли като орехи и в залива тихо се поклаща яхтата ви - това означава, че просто си сънувате.

От дневника на "Биг брадър-3"
10.10.2006 Биг Брадър провежда конкурс за най-умен телевизионен зрител. Може да се участва с изпращане на SMS на номер 6ХХХ( 1,20лв с ДДС).

31.10.2006 За най-умен телевизионен зрител е избран Иван Иванов, който не само не е изпратил нито един sms, но и нито веднъж не е гледал "Биг брадър", а и даже не знае какво е това.

- Айше ма, хайде да се с*ксим.
- Хасан, децата са будни, не става.
- Ей ся ша видиш.
- Деца, излезте на двора, че ний с майка ви ще умиргаме.
Излезли децата, но след малко им станало студено.
- Бате, я виш през прозореца, нашите умряха ли.
Надникнало голямото през прозореца.
- Мама вече е умряла, ама на тати още му мърда з*дника.

Хакери против директор на столова

Ден 1-ви
Хакер влиза в обществена столова и с възмущение забелязва, че всеки може да развие солницата и да сипе вътре каквото и да е. Прибира се той вкъщи и пише гневно писмо на директора: "Аз, meG@Duc|, открих уязвимост на солниците във Вашата столова. Злоумишленик може да сипе в тях отрова. Вземете мерки спешно!"

Ден 2-ри
Директорът сред прочие делови писма прочита горното и вдига рамене: "На кой идиот може да му дойде това на ума?"

Ден 5-ти
Хакерът идва в столовата и сипва във всички солници отрова. Загиват 300 души, директора три месеца го влачат в следствие и съд и го оправдават за липса на престъпен състав. Хакерът пише писмо в стил "Видяхте ли?!!"

Ден 96-ти
Директорът купува солници със специално проектиран катинар с код. Посетителите чувстват, че някаква идея в тоя живот им убягва.

Ден 97-ми
Хакерът забелязва, че дупките в солниците пропускат сол в двете посоки. И не само сол. Той пише възмутено писмо на директора и пикае във всички солници. 300 човека престават да посещават столовата, 30 попадат в болница с отравяне. За капак пише на директора СМС "Как е?" Директора три месеца го мотаят по съдилища и му дават година условно.

Ден 188-ми
Директорът се заклева до края на живота си да няма нищо общо със заведения за хранене и мирно да пренася дървени трупи в Сибир. Инженерите разработват нова конструкция солници с едностранна клапа. Междувременно сервитьорките прибират старите солници и раздават сол по заявка.

Ден 190-ти
Хакерът гепва 1 нова солница от стола и вкъщи изучава устройството й. Пише гневно писмо на новия директор: "Аз, meG@Duc|, задигнах 1 солница и намирам този факт за възмутителен! Всеки може да задигне солница от Вашата столова!" Директорът - заклет трезвеник - прочита писмото, прибира се вкъщи и удря една водка.

Ден 193-ти
Хакерът отива в стола и вижда, че всички солници са закрепени към масите с вериги. На поредната сбирка на хакерите се похвалва със своите успехи и получава заслужена награда за защита интересите на обществото и потребителите. За щастие директорът не научава за това и няма да се пропие преждевременно.

Ден 194-ти
В рамките на гениално обмислена операция всички хакери от сбирката се промъкват в столовата и изсипват всичката сол в джобовете си. Хакерът meG@Duc| пише възмутено писмо на директора, че в тази столова няма никаква грижа към потребителя и всеки може да лиши честния човек от сол за един миг. Спешно са нужни дозатори на солта, работещи след логване с парола.

Ден 196-ти
Инженерите с пот на лицата работят над нов модел солница, докато сервитьорките пак раздават сол по заявка. Директорът си взема отпуск и заминава на Сейшелските острови, където се храни само в стаята си в хотела, избягвайки закусвални, ресторанти и барове.

Ден 200
Посетителите на столовата с ужас откриват, че за да си сипят малко сол, трябва да отидат при сервитьорката и да си покажат личната карта, за да получат специален 8-символен код за еднократна употреба за активиране на солницата. За черния пипер процедурата се повтаря.

Втората световна война. Американски войник се връща от фронта и се качва на влак във Великобритания. Само в едно купе има свободно място, но в него има английска дама, срещу която на седалката има кученце, а до кученцето един английски джентълмен. Войникът учтиво се обръща към дамата:
- Извинете, бих ли могъл да седна?
- Вие американците сте изключително груби - не виждате ли, че там седи кученцето ми.
- Но, аз бях три месеца на фронта и съм много изморен, ще ми позволите ли да седна?
- Вие американците не само сте груби, но и нахални.
- Аз също обичам кучета - имам две вкъщи - позволете ми да седна и ще държа вашето кученце в ръце.
- Вие американците, не само сте груби и нахални! Вие сте направо непосносими.
Войникът се ядосал, грабнал кучето и го изхвърлил през прозореца. След това седнал спокойно на свободното място. Дамата загубила ума и думa и не успяла да каже нищо. Тук се намесил английския джентълмен, който казал:
- Млади човече, аз съвсем не съм съгласен с мнението на тази лейди за американците, но съм длъжен да отбележа, че вие американците всичко правите не както трябва. Карате от погрешната страна, държите вилицата с погрешната ръка, а току-що през прозореца изхвърлихте не тази кучка, която трябваше.

Срещнали се две приятелки. Едната казала на другата:
- Маре Айше, аз утре ще ходя на гинеколог да се прегледам ела и ти ако искаш...
Отишли двете жени и седнали в чакалнята. До тях стояли други две жени и си говорили...
Едната казала на другата:
- Ти за какво си?
- Да ми прегледат яйчниците! Ааа, ти?
- А на мен да ми прегледат Матката...
Другите две жени започнали да се гледат очи в очи...
Едната казала:
- Ние май объркахме мястото...

В парка:
- Страхотно куче! Боксер ли е?
- Не бе... Хрътка е, но още не се е научила да спира рязко...

- Не познавам по-хитро животно от лисицата. Вчера цял ден преследвах една и като я убих, оказа се, че е куче...

НАДПИС НА ВХОДНА ВРАТА:
- "ВНИМАНИЕ, ЗЛА КАТО КУЧЕ!"

Мъж влиза с тъща си в спортното стрелбище, а инструкторът му казва:
- Извинете, но не може да влизате със собствени мишени.

Лондон. "Бейкър стрийт" 221B.
- Холмс, знаете ли как се управлява България?
- Елементарно, Уотсън...

И тя му каза:

- Само не върху лицето, че после няма да мога да си отключа айфона!

- Excuse me, българи ли сте?
- Йес, кажете!
- Гив ми тройка кебапчета и ту бири.
- Тенкс пич, тумору пак съм хиър.

Това, че тя тежи колкото за двама, не значи, че си правил тройка.

- Холмс, как да отличим марсианец от руснак?
- Много просто, Уотсън, лицето на марсианеца е червено ДО безобразие, а лицето на руснака е червено СЛЕД безобразието...

- Холмс, кога женското "не" означава "да"?
- Нямам понятие, Уотсън. Това не е елементарно.

SMS:
Хайде утре да закусваме заедно?
Да ти се обадя или да те побутна с лакът?

Влиза мъж с момиче в ресторант. Келнера:
- Какво ще поръчате?
- За мен... (прави поръчка)
- А за жена ви?
- Ще й изпратя sms по-късно тази вечер.

Знам какво ще ми подари жената за св. Валентин, защото когато казах:
- "Тройка с русата ти приятелка?"
Изведнъж побесня. Явно развалих изненадата.

- А сега да вдигнем тост за това, което не ни достига...
- За магнезия!

Просто си седях в тоалетната на гарата, когато чух глас от съседната кабина: "Здравей, как си?"

Аз не съм човек, който би завързал разговор в мъжката тоалетна, но не знам какво ме накара да отговоря малко троснато "Добре съм!"

Другия каза: "Какво правиш?"

Какъв въпрос само? В този момент си помислих, че това е твърде лично затова казах: "Ъъъ! Пътувам, също като теб"

Реших, че трябва да си тръгна по най-бързия начин, когато непознатия зададе още един въпрос: "Може ли да дойда при теб?"

Добре, този въпрос беше твърде странен, но все пак реших, че ще бъда любезен и ще завърша разговора. И така аз казах: "Не........малко съм зает в момента!!!"

Тогава чух другия да казва нервно...

"Чуй, ще ти се обадя пак по-късно. Има един идиот в съседната кабина, който непрекъснато отговаря на всичките ми въпроси...

Осъден си по член 118
Причина: влезе в сърцето ми
Присъда: доживотна без право на обжалване
Отмъщение: влизам в твоето

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.