Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Господин Съдия, тоя като го блъснах, говореше по телефона и пиеше ракия...
- Той може да прави каквото иска в хола си, госпожо!

Пак казвам, не е прилично да се пита една жена на колко ракии е!?

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- Новото Ви куче-пазач зло ли е?
- Може да се каже! От една седмица се опитваме да си влезем в къщи.

Един човек имал куче, което си пийвало. Една вечер стопанинът му не можал да го разходи, затова го пуснал сам на двора. Минал час, два, а кучето така и не се прибирало. Горкият стопанин се притеснил. Към полунощ кучето позвънило на вратата.
- Защо отново си пиян!?! - викнал ядосаният човек.
- Не съм пиян, просто ми се вие свят. Ако искаш ме накарай да направя нещо и сам ще се убедиш.
- Добре, донеси ми чехлите!
Кучето ги донесло.
- Сега излай!
- Ла-ла-ла-а-ай...

- Вие сте толкова очарователна! За какви малки дефекти ставаше въпрос в обявата за запознанства?
- А, дефектите ли? Единият сега е на училище, а другия е пиян.

Я кажи ми, облаче ле бяло,
трезвен в петък, кога си ме видяло?

Продават старо дресирано куче. Купувачът се поинтересувал:
- А това куче вярно ли е?
- Изключително вярно е, вече три пъти го продаваме и трите пъти се връща обратно в цирка.

Малко момченце решило да си играе на пожарна. Облякъл си специален костюм, надянал една тенджера на главата вместо каска, седнал в количката на малката си сестричка, вързал любимият се сетер за оная работа и го пуснал да тегли количката.
Съседката седи на пейката пред блока и го наблюдава.
По едно време дава съвет:
- Пешо, що си го вързал там тва куче, бе? Ако го вържеш за нашийника, ще бяга по-бързо, тоест пожарната ще пристига по-навреме.
Пешо помислил малко и отговорил:
- Не става. Ако го вържа за нашийника, оставам без сирена…

Според статистиката човек ходи пеш средно по 1500 км. на година и изпива по 90 л. алкохол. Обективно погледнато гори 6 на 100.

Аз. Стоя в магазина и си мисля:
- Как добре би ми дошъл един сладолед в тая жега...
И като ми дойде реда:
- Десет бири, ако обичате!

Всяка жена заслужава мъж, който да я гледа като последната бира в хладилника, а не като леща на Гергьовден...

- Как се казваш?
- Вечер - простак и пияница, на сутринта слънчо, а иначе през деня съм си Тодор.

Плаж. Тя се съблече и слънцето падна на гърдите ѝ. Гърдите ѝ паднаха върху корема. Коремът ѝ падна върху бедрата.

Автобус, голяма тълпа... отнякъде се чува глас:
- Ей, шофьора, мини малко напред.

Чудя се човек който е станал гинеколог, какво ли е хванал на прощапулника си?

Това, което пиян мъж ти обещае, и златната рибка не може да ти го изпълни!

Напоследък рязко ми намаляха лайковете, да не би някой да ме е видял на живо?

По тротоара вървяла някаква мацка. Зад гърба и един пич се обадил:
- Имаш страхотни зъби!
Оная навирила нос и не обърнала грам внимание на ухажора.
Той обаче не се отказал лесно и пак се изцепил:
- Зъбите ти направо са разкошни!
Момичето продължило да се надува. Нашият герой подел за трети път:
- Зъбите ти са перфектни! Толкова са бели и здрави, че не е истина!
Най-сетне, сърцето на фръцлата омекнало! Тя се обърнала и се усмихнала широко. И наистина, зъбите и били безупречни! После попитала:
- Ама как разбра тая работа, като бях с гръб към тебе, бе, готин?
Пичът обяснил:
- Ами, като гледам какъв г*з си отпрала, това с развалени зъби - няма как да стане!

Вече не било прието да се казва малка п*шка, а "бейби п*нис."

- А може ли да разгледам всички?
- Господине, айде вземайте си детето от яслата и си тръгвайте...

Между приятели:
- Нажули ли се снощи?
- Оуууу, бех се направил на "Никой да не мръда!"

Отишъл депутат на предизборна агитация в едно село. Казал си той речите, ама се мръкнало и решил да остане вечерта и да си тръгне на другия ден. Седнали в селската кръчма с част от електората, хапнали, пийнали... ама понеже депутатът бил свикнал само с качествен алкохол, ударил го първака в главата и той решил да се прибере. Ама не стигнал - проснал се край пътя и заспал.
Събудил се сутринта и какво да види - няма му го ролекса. Ядосал се той, обадил се тук-там и след два часа пристигнали полиция, НСБОП и започнали да претърсват селото. Тук ролекс, там ролекс - най-накрая го намерили в селския овчар.
- Кажи сега, къде намери тоя Ролекс? - попитал го депутатът.
- Епа, найдох го. - отвърнал овчарят.
- Сноще, доде прибирах овците, гледам един пиян спи покрай пътя. Викам си, що да става зян чиляка, и го онодих. После извиках батя ми, и той го оноди, два пъти. И братчедите, и те по реда си минаха. А часовника го взех за спомен.
- Мдаа, - казал депутатът. Хубав часовник, ама не е моя.

- Да ти сложа една Нова Бразилия с две бучки захар?
- Ааа... предпочитам стара Шотландия с две бучки лед...

Сутрин, пиян мъж се качва в автобус на градският транспорт и застава до една стара жена. Тя го гледала, гледала... накрая не издържала и му направила забележка:
- Младежо, Вие знаете ли, че отивате в ада така? - казала строго бабката.
Пияният станал... и се провикнал към шофьора:
- Чшш, алоо, шофьорчето... Спри и ме пусни да слезна... че съм сбръкал автобуса...

Жена съди мъжа си. Съдията:

— Кажете причините, поради които съдите мъжа си.

Жената:

— Ами, той ме нарече котка.

Съдията:

— Това не е причина да го съдите.

Жената:

— Да, но после ме хвърли от 8-я етаж, за да види дали ще падна на четири крака...

Започнах да се усещам, че всеки ден ходя до магазина за бира. Притеснявам се, че съм се пристрастил към шопинга...

Срещам бивш колега и ми разправя как ужасно страдал от "тежка механизация"... /снощи препил тежко в механата/.

Млада репортерка взима интервю от 120 годишен старец. Намира го в двора на къщата да цепи дърва, като за трима.
- Дядо, ти как си достигнал до тази възраст? Сигурно никога не си пушил?
- Напротив! Виждаш ли тези бали с сено!?
И махнал с ръка дядото към едно безкрайно поле, а по полето бали със сено безброй.
- ДА.
- Пет пъти повече тютюн съм изпушил.
- Тогава, сигурно никога не си пил.
- Нищо подобно! Виждаш ли тази река?
- ДА.
- Три дни да тече, няма да изтече толкова вода, колкото алкохол съм изпил.
- Значи със сигурност никога не си правил с*кс?
- Виждаш ли тази коса, която виси на дървото?
- Да.
- Когато Смъртта дойде да ме прибере, такъв и го отпрах, че си забрави косата на дървото...

Приятелски семейства на море. Мъжете пият бира под чадъра и гледат у водата що става:
- Брат, защо жена ти стои толкова дълго в морето?
- Осолява сланината...

Полицай дебне за превишена скорост. Идва един мерцедес и се движи със 120 км/ч при разрешени 50. Полицаят:
- Господине, превишихте скоростта със 70 км, глобата е 300 лв.
Шофьорът мълчи и си пипа двете ръце. Полицаят повтаря, оня пак мълчи и си пипа ръцете. На полицая му писва и му казва:
- Айде, разкарай се!
На другия ден полицаят пак дебне. Идва същият мерцедес, полицаят го спира, а вътре - жена.
- Я, вчера тази кола я караше един мъж. Tой превиши скоростта със 70, но не искаше да говори, само си пипаше ръцете.
- Леле, това е бил мъжът ми. И е бил толкова пиян, че не е могъл да си намери средния пръст!

- Добър вечер госпожо! Сержант Петров - КАТ.
- Проверка за алкохол - духайте!
- Ама това не е дрегер, а... онуй?
- Да ама няма да отчете, ако сте пили!
- Хм, така погледнато!

- Продадох си прахосмукачката.
- Защо?
- Само събираше прах.

Блондинка отива в болницата за годишен преглед. Сестрата я посреща и пита:- Колко тежите?- 45 кг.Сестрата я качва на кантара- 58 кг.- А колко сте висока?- 165 см.Качва я сестрата на кантара-155см,поглежда я осъдително, пак записва и започва да ѝ мери кръвното.- Кръвното ви е доста високо.- Е, как няма да ми се качи… влязох тук висока и стройна, а сега съм ниска и дебела!

Не позволявайте да Ви мерят температурата на челото, така Ви трият паметта! Отидох до магазина да купя хляб, захар, сирене и олио. В магазина ми измериха температурата и се върнах вкъщи с едно уиски и каса бира!

Снощи така се ваксинирах, че бях на два метра от себе си...

Един ме спира вчера:
- Бате, дай два лева за една бира, че много ми се пикае, пък няма какво...

Жена буди мъжа си посред нощ: - Пешо, Пешо, ставай, че май си се насрал - Аааа, кво?- мърмори мъжа в просъница - Да не си сънувал нещо страшно? - Какво ти страшно, направо ужас. Сънувах, че огромна акула ма поглъща!!! - Олеее, аз направо щях да умра от страх!?! - Да, ама аз нали затова съм мъж!

Кръстословица за хора с високо самочувствие:
ВОДОРАВНО
1. Названието на четвъртия гръден прешлен на динозавъра Тиринозариус Рекс. (археолог.)
2. Обръщението “Мама ти, стара” на древноарменски .(шег.)
3. Напитка приготвяна от тигрови нокти, влакна от гърбица на камила, корени от хрян и слюнка (използувана за лекуване на хемороиди в начална фаза при някои берберски племена).
4. Бащиното име на известен сенегалски бактериологист.
5. Шумерски бог на финансовите катастрофи и обществените бани.
6. Не особено известен наш биатлонист от близкото минало, починал трагично при задавяне с кокоша кост на сватбата на братовчед си.
7. Финикийското название на гъбички на краката. (финик.)
8. Известен казахстански звероукротител, гостувал у нас с московски цирк през 1966 г.
9. Звездата отстояща на 432 541 светлинни години от лявата пета на “Малката мечка”
10. Известна пакистанска фирма за производство на лопатки за въглища, доминираща на средноазиатския пазар в края на 19 век.
11. Ритуален танц от горното поречие на река Нигер, изпълняван от местните шамани при лечение на абсцес на горен молар.
12. Другото название на Hypnum Felicium. (бот.)
13. Малък паразит от семейството на бълхите, изчезнал преди около 154 459 години.
14. Названието под което плоските клещи са известни в някои планински райони на Перу. (арх.)
15. Известен наш статист участвувал при заснемането на около дузина телевизионни филми през 60те години. (включително и ролята на човек слизащ от файтон на гара в трети епизод от “ На всеки километър”).
16. Улица в град Брамптън, Онтарио, Канада (пресечка на Терез Роуд).
17. Известен читалищен деец от град Пирдоп.
18. Американска пудра за перуки, произвеждана с голям успех по време на депресията.
19. Съкратеното название на албански институт, известен с провеждането на експерименти с медузи. (предимно неуспешни)
20. Името на втория съпруг на племенницата на индианския вожд Татанка-Йотанка.
21. Герой от оперетата “Инокентий и Агафия” на диригента на военния духов оркестър от град Казан - Панкретий Самуилович Голдман (1827-1903).
22. Обичаен възглас при уриниране на страдащи от гонорея (трипер).
23. Малка шапка с шарено дъно (обикновено с перо на върха), носена от младите троли в скандинавската митология.
24. Известен исландски преводач, превел от бенгалски на исландски поемата “Рамаяна”.
25. Чешки фармацевт, открил спрей за неутрализиране на сърбежа причиняван от тясно бельо.
26. Названието на ляв приток на река Лофа, в северна Нигерия. (написано отзад - напред).
27. Млад таджикски художник успешно участвувал на бианалето на младата съветска живопис в Москва през 1984 година.
28. Първият тракторист на Горна Волта.
29. Виден солист от Стокхолмския балет, известен с прочуственната си интерпретация на ролята на Санчо Панса в балета “Дон Кихот” и увлечението си по млади тайландски юноши.
30. Свиневъд-орденоносец през 1971 година, член на ТКЗС във Врачански окръг.
31. Инициалите на организацията на колекционерите на бирени капачки в Европа.
32. Вид гъста новозеландска туршия с много карфиол и бамя.
33. Марка за измерване вискозитета на течности в древна Ливия.
34. Бивш старшина от 4то Районно управление на МВР в София , известен сред колегите си като “Махмурлука”.
35. Второстепенен герой от роман на Флобер.
36. Виден прогонвач на вещици от Севилия, наричан ”Фризьора” от Саванарола.
37. Брат - близнак на известното куче - космонавт Стрелка.
38. Буква от азбуката.
39. Името на хазайката на Барух Спиноза.
40. Италиански композитор от 17 век,майстор на кратки мадригали и спагети по наполетански.
ОТВЕСНО
1. Изобретателят на нокторезачката.
2. Родното село на физиотерапевта Кирил Арнаудов Велев.
3. Музикален инструмент, използуван също и като казан за готвене от някои пигмейски племена.
7. Неправилен персийски глагол. (трето лице, ед.ч.)
11. Популярна марка ножове за белене на картофи в Парагвай.
14. Гара в Никарагуа, близо до която през 1942 година дерайлира товарен влак с банани.
16. Предреволюционното име на фабрика за цимент в град Пенза, Русия, която при национализирането бе преименувана в “ФЗЦГПОрДТМ” (изгоряла при големия пожар през 1954).
20. Древноиндийска игра, която някои смятат, като прародител на “Не се сърди, човече”.
22. Дребен производител на гроздова ракия от русенския край.
25. Настоящият помощник на кмета в град Оруро, Боливия. (ако не се е пенсионирал вече)
29. Британски майор, присъствувал при подписването на Нанкинския договор между Велика Британия и Китай след приключването на прословутата Опиумна война(1839-42).
32. Известен крадец от Неврокопско в годините преди 9ти, успял след идването на власт на комунистите да се сдобие с титла “Активен борец срещу фашизма и капитализма”.
33. Популярен румънски шахматист, гостувал на шахматен турнир у нас през 1975 година в Банкя.
35. Една от тайните съставки на освежителната напитка “Кока-кола”.
36. Виетнамски ботаник починал наскоро от рак на простата жлеза.
38. Прякор на барабаниста на групата “От кол и въже”, репетираща в читалище “Петър Берон” в периода между 1969-1972 година.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.