Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Един филм на Елена Йочева,излъчен по обяд по TV7.

http://tv7.bg/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%BC/%D0%9F%D1%8A%D1%82%D1%8F%D1%82-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D1%81%D0%BA-%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0_l.21_i.10161494.html

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92k
  • Създадено
  • Последен отговор

IMG_9975.JPG

Все повече руснаци , особенно от опозицията надигат глава, ето и реакцията на един руски депутат на опозиционен проукраински митинг в Петербург :

Внимание - руска нецензурна лексика  срещу призиви да се спре войната в Украйна. :)

Кой е фашиста не знам, но едва ли са хората от митинга. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Вие с Миро на щат ли сте в този сайт     

IP 91.215.216.21 Хост: hook.icnhost.net Город: Не определен Страна: BG.gif Bulgaria IP диапазон: 91.215.216.0 - 91.215.219.255 Название провайдера: Internet Corporated Networks Ltd.
inetnum: 91.215.216.0 - 91.215.219.255

netname: ICN-BG

descr: Internet Corporated Networks Ltd.

country: BG

person: Borislav Borislavov

address: 33 Simeonovsko Shose, office 1, floor 1, BG-1700 Sofia

mnt-by: ICN-BG-MNT

phone: +3598784918877

nic-hdl: BB5325-RIPE

source: RIPE # Filtered

Чакай сега, нали имало цензура в Русия? :ph34r:  Какви са тия митинги? :ph34r:  Каква е тази опозиция, нали няма такава? Колко пъти, някои хора се опитваха, да ни покажат, че всичко е цензура в Русия? И диктатура, пък сега митинги и опозиция. Ей боже, поне следвайте една опорна точка. Че сами, се забатачвате в лъжите си. :ph34r:

Чакай сега, нали имало цензура в Русия? :ph34r:  Какви са тия митинги? :ph34r:  Каква е тази опозиция, нали няма такава? Колко пъти, някои хора се опитваха, да ни покажат, че всичко е цензура в Русия? И диктатура, пък сега митинги и опозиция. Ей боже, поне следвайте една опорна точка. Че сами, се забатачвате в лъжите си. :ph34r:

Може да ти е странно но аз не виждам противоречие.

Реалната путинска политика и с рейтинга с който така се гордеете на Путин му позволяват контролирана опозиция.

Плюс това, тези демонстрации са далеч от нещо сериозно като например "московски майдан".

Нарочно не акцентирах на мининга, а на реакцията на руския депутат с очилцата и с нацистката лексика.

Как би го обяснил ?

Точно тази фейк пропаганда за "злите укри бандеровци" владее масовия руснак. И те, както този депутат с пяна на уста с някакъв соеобразен бяс обяснява за бандеровци и хунта...

Това е много интересен феномен.

И успех за путинската пропаганда разбира се.

Аз не съм съгласен с новоруския фашизъм и режим на Путин, но това не ми пречи да се възхищавам на перфектната военна организация, перфектната работа на службите за сигурност и още по се възхищавам на фейкометната държавна пропаганда.

Не съм съгласен, но се възхищавам... както се възхищавам на едно диво животно как ловува по канал "нешънъл уайлд" - жестоки красиви животни, които нямат нищо общо с морал , със закони, със международни човешки нормативи.... и т.н.

Дано съм бил ясен. :)

А за цензурата - по ми е интересно да обясниш  дето от 11 регионални медии, в Крим , след анексирането ,  работи само една ?

И поведението на този депутат, на който съм сигурен се възхищавате, и който както нашия вожд Сидероуглу, се кара с полицаите.... :)

Може да ти е странно но аз не виждам противоречие.

Реалната путинска политика и с рейтинга с който така се гордеете на Путин му позволяват контролирана опозиция.

Плюс това, тези демонстрации са далеч от нещо сериозно като например "московски майдан".

Нарочно не акцентирах на мининга, а на реакцията на руския депутат с очилцата и с нацистката лексика.

Как би го обяснил ?

Точно тази фейк пропаганда за "злите укри бандеровци" владее масовия руснак. И те, както този депутат с пяна на уста с някакъв соеобразен бяс обяснява за бандеровци и хунта...

Това е много интересен феномен.

И успех за путинската пропаганда разбира се.

Аз не съм съгласен с новоруския фашизъм и режим на Путин, но това не ми пречи да се възхищавам на перфектната военна организация, перфектната работа на службите за сигурност и още по се възхищавам на фейкометната държавна пропаганда.

Не съм съгласен, но се възхищавам... както се възхищавам на едно диво животно как ловува по канал "нешънъл уайлд" - жестоки красиви животни, които нямат нищо общо с морал , със закони, със международни човешки нормативи.... и т.н.

Дано съм бил ясен. :)

А за цензурата - по ми е интересно да обясниш  дето от 11 регионални медии, в Крим , след анексирането ,  работи само една ?

И поведението на този депутат, на който съм сигурен се възхищавате, и който както нашия вожд Сидероуглу, се кара с полицаите.... :)

Ти си мисли, каквото искаш. И извъртай нещата, така както искаш. Все ми е тая, за мнението ти. ;)  Доказал си се, като определен вид. :ph34r:  Хем цензура, хем показваш интервюта с покойния Немцов. Хем диктатура, хем митинги показваш. Пък сега, били контролирани. С две думи, пак лъжи. Но така е, твоя вид, с това се занимава.  :ph34r: 

За медиите в Крим, дето ти е любима мандра, и пропускаш нещо важно. Крим в част от РФ. И като такава, се съобразява с лицензионните условия. Който не ги е изпълнил, не получава лиценз. Това ясно ли ти е, или пак ще извърташ? :ph34r:

Внимание - руска нецензурна лексика  срещу призиви да се спре войната в Украйна. :)

Кой е фашиста не знам, но едва ли са хората от митинга. :)

най после дойдоха на искането на Путин-да се спре войната!!!той е единствения в момента политик,който удържа положението да няма война!и засега успява,с непредвидими методи,като не отговаря на заплахите,санкцийте,дори подкрепи американците в близкия изток!но да отложиш война със сащ е като да отложиш война с Хитлер! :)

Е миро20 ще ме убие от смях, честно. Първо се възхищавал на руските военни и руските служби, ама после пък мразел "путинския фашизъм".

Мире, един съвет към теб - СПРИ да си боравиш с неадекватни за ситуацията термини. Излагаш се.

Горе оня рецеп иведиКИ пък се обажда, че "руснаците си признали че имат военни в Украйна". За негова справка и сравнение ще му дам 4 примера на възхвалявания запад, и в специалност - САЩ

1986 - бомбардировки на САЩ срещу Либия. Без разрешението на ООН

1989 - инвазия на САЩ в Панама. Без разрешението на ООН

1999 - бомбардировки на НАТО (разбирай САЩ) над Югославия - без резолюция на ООН

2003 - инвазия на САЩ в Ирак. Тук резолюцията на ООН гласи, че трябва да се премахнат химическите/биологични оръжия на Ирак (ако има такива!) без да се сваля режима или да се променя държавното устройство.

При тези операции американците гръмко заявяваха, че участват, или ако трябва да влезна в Рецепската терминология - "признаха си!". А сега де, по какъв аршин мерим?

И за да не ми кажете че съм гаден комуняга, фашист, путинист и русофил, ще ви кажа едно нещо което Русия направи и е в ущърб на България. Руснаците много добре си даваха сметка, още от 2013-та година, че няма как да работим с тях във военната сфера, и много добре знаеха и знаят, че МиГ-29 са изтърбушени и с ограничен ресурс. Какво направиха те? Увеличиха разузнавателните полети над Черно Море, летят близо до границата. Знаят, че най-близката ни авиобаза (където са базирани единствените ни изтребители) е в Граф Игнатиево, близо до Пловдив. До 2000г. МиГ-29 бяха базирани в Равнец, до Нефтохима, но базата беше ликвидирана. Вдигат се МиГ-овете с ограничения ресурс, летят близо 300-400км (разстоянието Граф Игнатиево - Бургас е 223км по въздух), и така амортизацията им нараства. И руснаците повтарят упражнението систематично, в продължение на месеци. Това, съчетано с рутинния Air Policing ни коства изтърбушените МиГ-ове. Не много дружелюбни действия от страна на Русия, нали? Обаче в гадния свят в който живеем, съчетано с небалансираната и неадекватна външна политика на България - напълно си го заслужаваме.

Киев не се отказва от бандеровски амбиции и се надява да не допусне федерализация на страната, каза Порошенко. „Войната ще приключи тогава, когато Украйна си върне Крим и Донбас... И колко време ще отнеме това? Толкова, колкото е необходимо. Териториалната цялост на страната трябва да бъде първостепенен приоритет. Ще търсим всякакви пътища. Ще бъдем безкомпромисни по този въпрос”, каза украинският президент, отговаряйки на въпрос за това, кога ще приключи конфликтът в Югоизтока на страната.
При това Порошенко не уточнява варианти, кога ще се случат въпросните събития. Той сравни Украйна с Израел, който се намира в състояние на „борба за своите територии, във война за своята независимост” вече над 30 години. Така Потрошенко потрошава  надеждите за изпълнение на споразуменията от Минск и се изявява като реален говорител на Десния сектор. Защото те били незаконно формирование на терористи - ама били и баш-патриотите на Украйна...  Жалко е, че над  70 години не са достатъчно за промяна на бандеровското им мислене!    Жалко за всички следващи пострадали славяни!    Аз допреди 2 години мечтаех РФ и Украйна да започнат предприсъединителните процедури с ЕС - обаче САЩ как ще го допуснат това развитие!?   Има за интересите на САЩ  толкова лесни за подстрекаване и много наивни украинци... Те сега не са и наясно - всички последствия после пак ще са най-вече за тяхна сметка...Дано най-после се събудят и самоосъзнаят. 

Не, "призна си" отива да се каже за политиката на Путин.

Хайде да не кривим езика и логиката.

Когато Путин тръгна да анексира Крим, руската пропагандна машина се скъсваше да твърди, че Путин не анексира Крим, а че кримчани единодушно и радушно организират референдуми и се молят на матушка Рус да ги присъедини.

След което година по късно Путин се похвали, призна си, че геройски и майсторски е присъединил Крим, и че ако не беше той ехеее...

Ето това е ПРИЗНАНИЕ.

Чисто логически, един човек, или една държава, за да си признаят нещо, трябва преди това да са отричали и да са се криели. Както е в горния случай. Иначе не е съставомерно.

Същото се отнася и за окупацията на югоизточна Украйна. Разликата е тази, че все още не са си признали официално.

Ако украинците масово колеха руснаци в Украйна, а Русия не беше окупирала никакви украински територии, тогава как си обяснявате демонстрациите в Москва и Санкт Петербург срещу Руската агресия в Украйна, на които демонстрантите веят руски и украински знамена.

Разликата между войната в Украйна и войната във Виетнам е, че във войната в Украйна една от воюващите страни не си признава, че воюва.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

А Потрошенко кога ще признае за водената война с рускоезични украински граждани? Той свикна да преповтаря колко му са виновни Русия и Путин - а това всички знаем докъде ще докара Украйна.

Рецеп, пак си боравиш с неадекватни термини като "окупация" и "анекс". Не знам колко си имал по история, но не вярвам да е повече от 4.

Присъствието на САЩ в Ирак не беше ли окупация?

Присъствието на САЩ в Афганистан не е ли окупация?

Всъщност какво разбираш ти под окупация? Ако присъединяването на Крим е окупация, защо нямаше война? Или има мирна окупация, където идват едни зелени човечета и без да гръмне една пушка гарантират сигурността. А, досещам се - това е подкупена окупация, руска, путинофилско-фашистка.

Колко военни бази има САЩ в Европа? Почти във всяка страна. Защо? От какъв зор? Та, нали в устава на НАТО си пише, че всяка държава е първо длъжна самостоятелно да гарантира националната си сигурност. Добре, горе-долу мога да се съглася да имат едно летище в Англия, Франция или Германия. Какъв го дирят в Полша, Литва, Латвия, Естония, Румъния, България? Че и разполагат ПРО. Между другото, след като "Иранската заплаха" незнайно как потъна в небитието, срещу кого ще е това ПРО, срещу Пингвините в Антарктида ли? Ами военните бази на САЩ в близка и далечна Азия.

Хайде да сравним колко военни бази има Русия в чужди държави извън пост-съветското пространство. В момента се сещам за една почти неизползваема военноморска база в Тартус, Сирия. Отделно си имат контингенти в Беларус и Казахстан, но там ситуацията е различна.

Ти си мисли, каквото искаш. И извъртай нещата, така както искаш. Все ми е тая, за мнението ти. ;)  Доказал си се, като определен вид. :ph34r:  Хем цензура, хем показваш интервюта с покойния Немцов. Хем диктатура, хем митинги показваш. Пък сега, били контролирани. С две думи, пак лъжи. Но така е, твоя вид, с това се занимава.  :ph34r:

За медиите в Крим, дето ти е любима мандра, и пропускаш нещо важно. Крим в част от РФ. И като такава, се съобразява с лицензионните условия. Който не ги е изпълнил, не получава лиценз. Това ясно ли ти е, или пак ще извърташ? :ph34r:

Какво  извъртане виждаш не знам, но гледай фактите, не какво ти "обясняват" руската пропаганда.

Тя не е руска де - путинска :)

от 11 медии работи една регионална. При злите укри фашисти бандеровци , са работили 11 медии. Това е. :)

Признал съм го на путинската пропаганда - вие сте  ярък пример за влиянието и .

Да представяш  едно нападение над чужда държава, като "защита".

Питал съм , и отговор не намерих все още на този бисер на пропагандната мисъл   - как се съчетават думите на Путин "Ние сме дошли тук да се защитаваме".

Ти отиваш ли някъде да се защитаваш ?

Сравних това като милиционерските рапорти от соц времената - "главата на арестанта многократно се удряше в ботинката ми.... " :)

По назад  съм  показвал и как този подход съвпада едно към едно с хитлеристката пропаганда 38 и '39 г в навечерието на войната.

Именно заради точно тази пропаганда, милиони германци тръгват увлечени от Хитлер, със пълното съзнание за справедлива война.

Едно към едно е и сега с Путин.

Затова и показах по горе клипа от  опозиционния митинг, по точно образа на депутата който  половин час май не се спря да бълва какви ли не клетви и фашистки призиви за разправа

И това за путинистите е нормално... ?

Phused

Не знам защо постоянно даваш примери - "а пък в америка бият негрите".

Нито аз нито друг съм видял да защитава американската агресия и влияние в други страни.

НЕ те разбирам защо си на принципа - щом в тимбукту има канибализъм , значи и Путин може да яде хора :) образно казано :)

В повечето случаи примерите също са доста неадекватни и несъизмерими.

Ако трябва да сравняваме в една плоскост - защо РФ и Путин не предприеха нормални начини за решаване на проблемите на руското малцинство в Украйна ?

Защо не поканиха международни наблюдатели, да ореват света за геноцид и др такива ?

Защо избраха таен, подмолен, нелегален начин и ВОЕНЕН, като година след събитията си признаха тези лъжи. ?

Ще ти кажа тазималка тайна - ами защото просто проблем на руснаци нямаше там :)

Тези неща и тук съм ви питал хиляди пъти - отговор не видях.

Има ли  друг такъв случай в международната практика и събития, когато една държава една година лъже че воюва в чужда, и после си признава - да , ние превзехме "Аляска" /примерно / , като лъгахме година че нямаме нищо общо там, а  белите маскирани тежковъоръжени човечета са вежливи местни опълченци ескимоси  , научили перфектен нюйоркски английски

"Ще ти кажа тази малка тайна - ами защото просто проблем на руснаци нямаше там"    Щеше да е вярно - ако нямаше бандеровски реваншизъм на хохли спрямо москали.    Загинаха хиляди славяни - нямало било проблеми там....   Миро, понякога четеш ли какво си написал!? Вземи си удари един шамар - за да се стреснеш.  Иначе е на път да се върнат времената на НКВД и КГБ -  тогава за  СССР не са били врагове само ...мъртвите бандеровци. И съветски украинци са воювали с бандеровци - за да прекратят ужасните им изстъпления с поляци и руснаци.

А Потрошенко кога ще признае за водената война с рускоезични украински граждани? Той свикна да преповтаря колко му са виновни Русия и Путин - а това всички знаем докъде ще докара Украйна.

Порошенко си е "признал"  много отдавна , от момента на обявяване на АТО.

От момента в който маскирания руски спецназ превзе с  оръжие общини , кметства , милиция, военни и администрации .

А вината на РФ за всички е очевидна. Вече дори никой не се оправдава откъде идват тоновете въоръжение и муниции.

За "доброволците" също спряха да крият... тънкия момент  е че наричат "доброволци" очевидно кадрови млади войничета, пратени в чужда държава в абсолютно максимално бойно снаряжение .

Отдавна на "сказките" за превзети украински казарми и подобни... никой не вярва....

Но официално , Путин и до ден днешен няма нищо общо :)

"Ще ти кажа тази малка тайна - ами защото просто проблем на руснаци нямаше там"    Щеше да е вярно - ако нямаше бандеровски реваншизъм на хохли спрямо москали.    Загинаха хиляди славяни - нямало било проблеми там....   Миро, понякога четеш ли какво си написал!? Вземи си удари един шамар - за да се стреснеш.  Иначе е на път да се върнат времената на НКВД и КГБ -  тогава за  СССР не са били врагове само ...мъртвите бандеровци. И съветски украинци са воювали с бандеровци - за да прекратят ужасните им изстъпления с поляци и руснаци.

Да, загинаха, но поради чия вина ?

Всеки път ви напомням - вижте хронологията на събитията.

АТО е следствие, не причина за военния конфликт и избитите граждани .

Търси убийците на хилядите мевинни между тези , които превзеха с оръжие и обявиха някакви нереални образования ДНР и ЛНР.

Една скоба -  не ви ли прави впечатление че терористичните образувания в ДНР и ЛНР сами не могат да се разберат, често стават конфликти, и пропагандата отдавна забрави думата "новоросия"

:)

Ами официално Путин няма общо нито с войските, нито с оръжието, а вие пропищахте света колко е виновен. А Америка официално праща и войски и оръжие и пак вой от ваша страна- защо постоянно намесваме Америка. Дай някакво логично обяснение на ситуацията или замълчи, че и врабчетата вече се попикаха от смях с тази ваша логика. Това където е официално не е вярно, а това което не е официално е вярното :D 

Ами официално Путин няма общо нито с войските, нито с оръжието, а вие пропищахте света колко е виновен. А Америка официално праща и войски и оръжие и пак вой от ваша страна- защо постоянно намесваме Америка. Дай някакво логично обяснение на ситуацията или замълчи, че и врабчетата вече се попикаха от смях с тази ваша логика. Това където е официално не е вярно, а това което не е официално е вярното :D

Да, това е също очевиден факт - американците, добри или лоши, никога не са отричали операциите си .

А Путин както "няма нищо общо" , и се кълнеше в това, година след събитията призна че и операцията по скатаването на Янукович , и анексирането на Крим са руски  военни спецоперации под неговото лично ръководство.

За въоръжението и др неща.. нима си мислите че и един "макаров" , и един куршум дори  , излиза от РФ без знанието на руските генерали и Путин ръководещи офанзивата ??

Миро, защо в Украйна няма война и военно положение дори?   Защото Потрошенко не желае да потроши възможностите за още кредити. Това го умее - да проси оръжия и пари...    За да води безсмислена и предварително загубена ненужна война.   Той вместо да успокои хората - стана лидер на правосеките с последните си изцепки.   Защото те го подплашиха здраво - а той също е човек.   Обаче е неподходящ за президент на такава държава като Украйна - просто на тях им е нужен умиротворител вместо глупак и смешник.

До тук- добре. Ама нещо ми се губят официалните доказателства за намесата на Русия, и доводите защо пък ние да не трябва да намесваме честните Американци в конфликта в който наливат милиарди долари за да гледат отстрани как се избиват в Украйна и да си продават оръжията. Защо вместо 200 млн. под формата на оръжие не пратиха 200млн. под формата на храна, медикаменти и други такива. И тогава вече да ги хвалите колко са добри и т.н. А оплютия от вас Путин доста отстъпки направи и продължава да прави. Ако искаше конфликт лесно щеше да пусне армията и за 3 дни войната да е свършила. Явно конфликта е приоритет на вашите любимци- Обама и сие. Поне малко срам нямате ли. Или- то срама нито се яде, нито се пие.

Редактирано от upili (преглед на промените)

Миро, защо в Украйна няма война и военно положение дори?   Защото Потрошенко не желае да потроши възможностите за още кредити. Това го умее - да проси оръжия и пари...    За да води безсмислена и предварително загубена ненужна война.   Той вместо да успокои хората - стана лидер на правосеките с последните си изцепки.   Защото те го подплашиха здраво - а той също е човек.   Обаче е неподходящ за президент на такава държава като Украйна - просто на тях им е нужен умиротворител вместо глупак и смешник.

И на кого трябва да обяви война Порошенко ?

И на кого трябва да обяви война Порошенко ?

На Русия - щом все се оправдава с Путин и Русия, ама не му стиска.  И на опълченците не посмя да обяви военно положение - защото му спираха кредити от  МВФ.    Потрошенко следваше да мисли като умиротворител как да спре гражданската война - това му бе реалният шанс, а той го пропусна подплашен от правосеки-бандеровци... Жалко е всичко това.

До тук- добре. Ама нещо ми се губят официалните доказателства за намесата на Русия, и доводите защо пък ние да не трябва да намесваме честните Американци в конфликта в който наливат милиарди долари за да гледат отстрани как се избиват в Украйна и да си продават оръжията. Защо вместо 200 млн. под формата на оръжие не пратиха 200млн. под формата на храна, медикаменти и други такива. И тогава вече да ги хвалите колко са добри и т.н. А оплютия от вас Путин доста отстъпки направи и продължава да прави. Ако искаше конфликт лесно щеше да пусне армията и за 3 дни войната да е свършила. Явно конфликта е приоритет на вашите любимци- Обама и сие. Поне малко срам нямате ли. Или- то срама нито се яде, нито се пие.

Първо - никой нямаше ОФИЦИАЛНО грам доказателства и за това къде е Янукович , нямаше никой и данни какво става в Крим.

"официално" стана признанието на Путин че всичко това бе прецизна  ВОЕННА спец операция по незаконно анексиране, и че "зелените вежливи човечета " са руски спецназ.

Да, официално една година нямаше никакви доказателства, въпреки че всички знаехме за какво става въпрос :)

Къде е САЩ, ЕС, НАТО ?

Ами именно точно това което така и  не ви харесва - те не си помръднаха пръста дори .

Въпреки че те много добре знаеха за какво става въпрос.

Просто геополитическите  интереси  и политическите и военни анализатори казаха - есссс... птрууу.. задръж... Путин точно това очаква... НАМЕСА.

Е.. такава нямаше... ама никаква нямаше.... оставиха Путин да прави каквото си иска в Украйна.

И путинската  пропаганда остана с пръст в уста :)

Яловите простотии за 5 млрд финансиране.. бе надута пропаганда, просто защото нямаше за какво да се хванат...

5 млрд $ са първо - ОФИЦИАЛНА помощ на демократични организации, каквито има навсякъда по света, включително и у нас,

Второ - това е помощ от 1991г. насам....

Но коммент... :)

На Русия - щом все се оправдава с Путин и Русия, ама не му стиска.  И на опълченците не посмя да обяви военно положение - защото му спираха кредити от  МВФ.    Потрошенко следваше да мисли като умиротворител как да спре гражданската война - това му бе реалният шанс, а той го пропусна подплашен от правосеки-бандеровци... Жалко е всичко това.

От първата заключена тема мисля, бях ви казал - всичките проблеми щяха да изчезнат като с магическа пръчка , ако Путин бе извел войските си от Донбас.

От днешна гледна точка е дори смешно , но все пак е факт - как така само на Донбас се борят със някаква фашистка хунта... как само там, където има регулярни руски войски , има "бандеровци" ?

Как така на цялата останала част от 45 млн Украйна, никой не се бори с "фашистката хунта" ???

Абе дори аз да съм украинец, пак щях да се боря срещу фашизма, и срещу неправдите срещу репресираните народи , дори руснаци да са те ...

Как така на 45 млн им "харесва" видиш ли да изнасилват епилептици пенсионери, как  на 45 млн им харесва да ядат трупове и да разпъват деца на площади, как така  45 млн са съгласни да стрелят и то само на Донбасс срещу мирни жители ?

Как така САМО в Донбас , дори не в Киев, се борят срещу фашистката хунта ????

Нещо куца тука .... :)

Аз знам какво .. знам че и вие знаете.. но по навик си пеете едно и също :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Да са живи и здрави Миро и Реджеп - защото е веселие да се събеседва с подобни съфорумци!!!

Да са живи и здрави Миро и Реджеп - защото е веселие да се събеседва с подобни съфорумци!!!

"Аз знам какво .. знам че и вие знаете.. но по навик си пеете едно и същo"

Мале кой го казва вие с бай Джепо една и съща ви е песента толкова сте се омантрили, че реалността ви е замъглена тотално. То бива бива ма вие сте уникати. Не помните ли протестите срещу Хунтата в Харков в Одеса, къде запалиха хората? и туй забравихте. Харковските партизани и за тях нищо не сте чували действаха в тила.

Прав си Тошка живи и здрави да са да ни разсмиват. Благо го няма само и мо-хи-ни 

Редактирано от algor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.