Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация - 1950лв + Монитор

Featured Replies

Откъде знаеш,че няма да вземе нищо? Темата ме съмнява да е тролска.Човека ще дава 2к, та това си е една кола.Е не много хубава ама все пак. И аз да ги давах бих се чудил,не са много хората в България дето взимат такава заплата месечно.Не казвам,че ги няма,ама сравнено с 800 средна заплата.....

А те ЦСКА са си достатъчно изложени вече ;)

Средната заплата е 400 лв.

• Отговори 100
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Средната заплата е 400 лв.

И аз така си мислех,ама гледах някакви измислени проучвания,та реших да цитирам тях

Оф. Вземай един I5 4690  с Z97  дъно. Това е правилното решение. Причината е, че ако ти скимне в бъдеще да усилваш процесора, ще имаш възможност за клокърски процесор broadwell. Заеби го тоя Xeon. Гледай , специално за теб направих няколко клипчета. Ще покажа само две. Едното е при 4 включени ядра на моя Xeon E3-1230V2, работещи с множител 35, което при 104.6 MHz  шина означава стабилна честота от 3.65 MHz  при игри. Втория случай е с 8 работещи трейда на тоя Xeon, но при същите условия намалих множителя на 29, което означава 3.02 GHz. Или 20% по-ниска честота. Избрах една нова игра, която още не е излязла официално. Избрах нея, защото там са направили така нещата, че процесора взема голямо участие. можех със същия успех да взема примерно Project Cars  и да демонстрирам същите нещата там, но предпочетох Wreckfest, защото това е нова игра, малко известна все още. Другата причина да избера нея е и факта, че макар процесорът да не се товари на 100 %, когато работи с 4 ядра, то когато се смъкне честотата, това оказва влияние на кадрите. Сам си направи сметка, каква е разликата между Xeon  на 3.02 GHz  и i5  на 3.65 GHz. И пак казвам, че нарочно избрах 20% разлика, за да се види по-ясно, без човек да следи всеки кадър. 

Next Car game    Wreckfest   8 thread 3 02GHz

Next Car game    Wreckfest   4 core 3 65GHz

Забележи каква е разликата в кадрите. И въпреки, че и в двата случая видеокартата GTX970  е спъвана много заради слабия процесор IB и ниската честота, то честотата, макар и само с 4 ядра, оправя много нещата. Ако някой иска да спори, може. Ще му пусна десетки подобни клипчета. 

Та казваш 1 970-тка е спъвана от Xeon и то при игра с препоръчителен едва ли не Core Duo ?  :)   Titan-а ще бъде спъван с 70-80 % тогас?

Та казваш 1 970-тка е спъвана от Xeon и то при игра с препоръчителен едва ли не Core Duo ?  :)   Titan-а ще бъде спъван с 70-80 % тогас?

Къде пък си видял препоръките за тая игра? След дни трябва да излезе и DX11  ъпдейт. Засега е само DX9. Няма никъде написани препоръчителни изисквания, защото играта все още се разработва. Има засега 5 автомобила и няколко писти. Но пък чакам с интерес DX11,  може и да са пооправили нещата. 

И когато някой си няма понятие за какво говори, се чудя защо изобщо говори, а други му се връзват на акъла, че и + чета му дават.

Къде пък си видял препоръките за тая игра? След дни трябва да излезе и DX11  ъпдейт. Засега е само DX9. Няма никъде написани препоръчителни изисквания, защото играта все още се разработва. Има засега 5 автомобила и няколко писти. Но пък чакам с интерес DX11,  може и да са пооправили нещата. 

И когато някой си няма понятие за какво говори, се чудя защо изобщо говори, а други му се връзват на акъла, че и + чета му дават.

Прав си. Този ъпдейт трябваше да го пуснат още Февруари,но не би. Въпреки репортите дето дават напредъка от Декември 2014 е почти 0. При цялото ми уважение , клиповете ти са на най-неоптимизирания трак. Не ти е проблема Xeon-a. Да, като дигнеш ще има повече кадри , но не е като да бави картата с 30 %.

Прав си. Този ъпдейт трябваше да го пуснат още Февруари,но не би. Въпреки репортите дето дават напредъка от Декември 2014 е почти 0. При цялото ми уважение , клиповете ти са на най-неоптимизирания трак. Не ти е проблема Xeon-a. Да, като дигнеш ще има повече кадри , но не е като да бави картата с 30 %.

То не е само тая игра, че да говорим за неоптимизирана игра. Заедно с тоя клип, направих още две двойки клипове в други игри, едната от които качих в друга тема. Игрите не са една и две, дето Xeon-а  спъва GTX970. Да не говорим, че някои игри проасто зависят от процесора, ако искаме да играем с повече от половината детайли. Например GTA 5  и Dying Light  по подобен начин изискват намаляване на дистанцията на видимост, за да може Xeon-а  да се справя и да не бави видеокартата. А това са оптимизирани игри точно за NVIDIA  и по принцип си вървят много добре, стига да имаш и подходящия хардуер. Подобна е ситуацията в Crysis 3  и там нещата не са от вчера.  При много от останалите игри просто Xeon-a  не достига за включване на вертикална синхронизация и гладка картина. Причината не е видеокартата, защото видеото се справя при абсолютно всички игри на FullHD  с поне малко включена АА. За повече АА има и по-бързи и скъпи видеокарти. Имам тоя Xeon  2 години  и отлично зная как се представя. С по-слаби карти няма никакви проблеми. Напротив, дори някой би казал, че е изгъзица. Да, ама тая изгъзица струваше 415 лева, почти колкото един i5  на същата честота. Обаче с GTX970  не е така. И тук не говоря за ограничения, когато кадрите са от порядъка на 80-100..., а за ограничения, които понякога не позволяват да се постигнат 60  fps  като минимални. Аз играя 80% само рейсъри и мога да кажа, че при 80% пък от тях, винаги е проблемно да се играе с много противници. Примерно при Project Cars максимумът противници за да хвана 60  fps e 4-5. При Race Room, най-играната от мен игра, също на много от пистите не може да се кара с много противници. При някои дори и с няколко противника е невъзможно, без дроп в кадрите.  при Assetto Corsa  бе подобно положението, но там нещата се дължаха на многото пушилка от автомобилите. За щастие, с един пач оправиха нещата и вече няма дроп при старт или поне не толкова видим и дразнещ. Обаче там процесора отговаря за честотата на опресняване на отраженията и при повече от Low  става мазало. А без добро опресняване картината става гадна, защото отраженията по автомобила стават по-насечени и дразнещи. И там трявба много як процесор и то не с много ядра, щото играта си ползва максимум 4. Трябва чисто и просто честота или по-ново поколение процесор, което да е по-бързо при една и съща честота. Мога да ти изброявам недостатъците на тоя Xeon  при много други игри, ама стига толкова. Това, че на практика нито един рейсър не мога да играя нормално с противници на пистата, се дължи на Xeon-a. Тоя процесор не е за тая карта. Виж, сега съм боднал GTX750Ti и съм го скопил до две ядра с HT  на честота 3.9 GHz. Е, супер е. Само че това са 3.9 GHz  близо при множител 37, защото толкова позволява при две работещи ядра. И това е голямо предимство при игри, искащи главно едно от ядрата. Реално Xeon-a  при 4 ядра работи на 3.65 GHz,  а това означава и по-голямо спъване при игри, възползващи се от 1-2 ядра, колкото и парадоксално да изглежда на пръв поглед. Само че не е точно така, защото тестовете показват друго. Примерно G3258  след клок бие дори някои i5  на ниска честота при определени игри. 

Мисля, че от твоя страна 2000 лева за един компютър са нещо прекалено, но все пак ти си решаваш... каква е тази карта за 700 лева?! Както казаха хората, заложи на основните неща, а именно дъно,монитор,захранване. И после мисли за останалото. Технологиите се менят прекалено бързо за да можеш да смогваш да се задоволяваш постоянно. Трябваше да си орежеш бюджета с нещо по-скромно. И да заложиш на основните неща, то в днешно време и игрите не са нищо особено вече. Аз с моя велик компютър на 5-6 години вече,  преминал през стотици клипове обработка и записване на игри, лайфчета, играя FIFA 15 на ''HIGH"  а в изискванията пишеше i5.. стига глупости.. спести си пари, като започнат 'великите игри' в днешно време да те товарят продай старите части и вземи нови. То парите не падат от небето, ще го осъзнаеш, но предполагам след време.. и пак 700 лева карта, боже господи.. Успех с конфигурацията все пак! :)

Мисля, че от твоя страна 2000 лева за един компютър са нещо прекалено, но все пак ти си решаваш... каква е тази карта за 700 лева?! Както казаха хората, заложи на основните неща, а именно дъно,монитор,захранване. И после мисли за останалото. Технологиите се менят прекалено бързо за да можеш да смогваш да се задоволяваш постоянно. Трябваше да си орежеш бюджета с нещо по-скромно. И да заложиш на основните неща, то в днешно време и игрите не са нищо особено вече. Аз с моя велик компютър на 5-6 години вече,  преминал през стотици клипове обработка и записване на игри, лайфчета, играя FIFA 15 на ''HIGH"  а в изискванията пишеше i5.. стига глупости.. спести си пари, като започнат 'великите игри' в днешно време да те товарят продай старите части и вземи нови. То парите не падат от небето, ще го осъзнаеш, но предполагам след време.. и пак 700 лева карта, боже господи.. Успех с конфигурацията все пак! :)

Съгласен съм с теб,но от части.Картата е нещо много важно.Наистина и за мен е лудост ако няма да вадиш пари от компютъра да дадеш 2к лева,но автора си решава.А иначе фифата не е кой знае какво.

Съгласен съм с теб,но от части.Картата е нещо много важно.Наистина и за мен е лудост ако няма да вадиш пари от компютъра да дадеш 2к лева,но автора си решава.А иначе фифата не е кой знае какво.

То е лудост да дадеш и 3 К за стара кошница ( така наречения автомобил), но 80% от хората го правят. Наистина са луди. 

И между другото, колегата отдавна каза, че е избрал окончателната конфигурация. Всичко след това е спам. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

То е лудост да дадеш и 3 К за стара кошница ( така наречения автомобил), но 80% от хората го правят. Наистина са луди. 

И между другото, колегата отдавна каза, че е избрал окончателната конфигурация. Всичко след това е спам. 

Не всеки има 30 к да даде за нова кошница,или има възможността на изплащане 

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

Не всеки има 30 к да даде за нова кошница,или има възможността на изплащане 

Давам ти пример, как 3к  са лудост. Вие ми говорите за 2000 лева. Много хора изкарват тия пари за месец, а някои дори и за по-малко. Ако питаш мен, лудост е да дадеш 1000 лева за PC,  с което ще се мъчиш да играеш игри на новия си FullHD  монитор. Доларът отдавна не е 1.25. 2000 лева днес не са като 2000 лева преди 2 години, що се отнася до хардуера.  Дори и игрите поскъпнаха и в момента са едно 50% нагоре спрямо положението преди около година. Тогава е лудост да си купуваме и игри ли? Ами то дори и Замунда не е същата. Много игри направо липсват вече.  

А това за кошницата и 30-те хиляди лева, все едно не съм го чул.

Не говори глупости, колата ти върши работа.. а това какво прави? Вееш си байрака ей така.. докато мама меси, а тати дава ли? Аз лично се занимавам професионално с Gameplay,Влогове и така нататък.. заповядай - https://www.youtube.com/channel/UCJErs-0Cg7cW3w_dKT8TWFg, и от това не се печелят почти никакви пари, като сложим това ,че сме партнери с Curse една от най-големите компании. За тези 2 хиляди лева ще си вземеш един мотор примерно, където кефа ще е гарантиран за сметка на това да висиш пред компютъра. Не виждам трезво мислене пък най-малкото логично, но човек си решава разбира се. Аз пак казвам, където се занимавам професионално с това, защото получаваме приходи, което го прави професионално.. ми е мъка на душата да дам 1000-1200 лева за компютър. Не искам да се заяждам с теб, но ако сме честни.. трябва да се инвестира в нещо дълготрайно .. знаеш по-добре отколкото да ги изпиеш или изядеш тези пари.. Както и да е мисля, че се отклонихме доста от темата , и започнахме да спорим кое е по-добро и кое не е. В крайна сметка човек си решава, въпрос на гледан точка е. :)

Редактирано от ПерсиLFC (преглед на промените)

Давам ти пример, как 3к  са лудост. Вие ми говорите за 2000 лева. Много хора изкарват тия пари за месец, а някои дори и за по-малко. Ако питаш мен, лудост е да дадеш 1000 лева за PC,  с което ще се мъчиш да играеш игри на новия си FullHD  монитор. Доларът отдавна не е 1.25. 2000 лева днес не са като 2000 лева преди 2 години, що се отнася до хардуера.  Дори и игрите поскъпнаха и в момента са едно 50% нагоре спрямо положението преди около година. Тогава е лудост да си купуваме и игри ли? Ами то дори и Замунда не е същата. Много игри направо липсват вече.  

А това за кошницата и 30-те хиляди лева, все едно не съм го чул.

Мда,вече ако не си купиш някоя игра има да я чакаш.....1000 лева,ама игря  ;) може да е с 30 кадъра на High/Ultra ама играя и  то доволно.Да ти кажа честно няма какво да играя.А за мотора...мотора е най-големият кеф,мотора и коня ;) имам няколко мотора и е нещо уникално,карам от 9 годишен и не ми омръзнаха.

Абе и на компа има кеф ама... 

Вече така започнаха да стават нещата,че ако не си купиш играта няма да играеш.

Иначе за 30 к,ще си взема 2-ра ръка BMW.Не се заяждам,знаеш,че не се,обаче просто има защо Ford да са евтини 

Нека спрем темата вече,човека е избрал,нашите мнения нямат смисъл вече.

Мда,вече ако не си купиш някоя игра има да я чакаш.....1000 лева,ама игря  ;) може да е с 30 кадъра на High/Ultra ама играя и  то доволно.Да ти кажа честно няма какво да играя.А за мотора...мотора е най-големият кеф,мотора и коня ;) имам няколко мотора и е нещо уникално,карам от 9 годишен и не ми омръзнаха.

Абе и на компа има кеф ама... 

Вече така започнаха да стават нещата,че ако не си купиш играта няма да играеш.

Иначе за 30 к,ще си взема 2-ра ръка BMW.Не се заяждам,знаеш,че не се,обаче просто има защо Ford да са евтини 

Нека спрем темата вече,човека е избрал,нашите мнения нямат смисъл вече.

За жалост си в грешка за евтинията на Форд :) Всъщност, са си толкова скъпи, колкото и останалите в тоя клас. Ти намесваш така наречените 'премиум' марки и пак отиваш на GTX970  и i5 4690K. На практика точно това казваш с BMW-то за 30 бона. Ако логиката ти за автомобилите бе като логиката за компютрите, определено щеше да караш Форд ;)

Иначе за БМВ ще ти кажа едно. Ако имам парична възможност, непременно ще си взема една двойка. 

И още нещо за БМВ. Премиум се водят да, но едва напоследък успяват да направят и интериора си премиум. Доскоро само вземаха пари срещу думичката премиум, а разлика никаква спрямо Фолксваген. Айде, да не обиждам Фолксваген, защото са изработени по-качествено от БМВ, с по-качествен интериор. Ама автомобилите са друга тема. И ако за компоютри мога да говоря 24 часа нон стоп, то за автомобили и 48 ще са ми малко. 

Не говори глупости, колата ти върши работа.. а това какво прави? Вееш си байрака ей така.. докато мама меси, а тати дава ли? Аз лично се занимавам професионално с Gameplay,Влогове и така нататък.. заповядай - https://www.youtube.com/channel/UCJErs-0Cg7cW3w_dKT8TWFg, и от това не се печелят почти никакви пари, като сложим това ,че сме партнери с Curse една от най-големите компании. За тези 2 хиляди лева ще си вземеш един мотор примерно, където кефа ще е гарантиран за сметка на това да висиш пред компютъра. Не виждам трезво мислене пък най-малкото логично, но човек си решава разбира се. Аз пак казвам, където се занимавам професионално с това, защото получаваме приходи, което го прави професионално.. ми е мъка на душата да дам 1000-1200 лева за компютър. Не искам да се заяждам с теб, но ако сме честни.. трябва да се инвестира в нещо дълготрайно .. знаеш по-добре отколкото да ги изпиеш или изядеш тези пари.. Както и да е мисля, че се отклонихме доста от темата , и започнахме да спорим кое е по-добро и кое не е. В крайна сметка човек си решава, въпрос на гледан точка е. :)

Под дълготрайно инвестиране имаш предвид здраве може би? Защото в това си инвестирам постоянно :P Останалите инвестиции са бошлаф. А това, че получаваш пари от нещо, не означава, че си професионалист. Аз работя 16 години на една и съща работа, при мен има колеги долу горе с толкова или малко по-малко стаж, но не мога да кажа, че някой е професионалист в работата, която върши. Нещо бъркаш понятията. 

А за мама и тати какво да ти кажа. Дори преди 23 години когато почнах да следвам, мама и тати помагаха съвсем малко. В един момент ми даваха 2000 лева на седмица, а един хляб струваше 600, една майонеза 800 лева. Прави си сметка как съм я карал. И точно затова не търпя разни лайнета да ми дават наклон на х**! АЙДЕ!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

За жалост си в грешка за евтинията на Форд :) Всъщност, са си толкова скъпи, колкото и останалите в тоя клас. Ти намесваш така наречените 'премиум' марки и пак отиваш на GTX970  и i5 4690K. На практика точно това казваш с BMW-то за 30 бона. Ако логиката ти за автомобилите бе като логиката за компютрите, определено щеше да караш Форд ;)

Иначе за БМВ ще ти кажа едно. Ако имам парична възможност, непременно ще си взема една двойка. 

И още нещо за БМВ. Премиум се водят да, но едва напоследък успяват да направят и интериора си премиум. Доскоро само вземаха пари срещу думичката премиум, а разлика никаква спрямо Фолксваген. Айде, да не обиждам Фолксваген, защото са изработени по-качествено от БМВ, с по-качествен интериор. Ама автомобилите са друга тема. И ако за компоютри мога да говоря 24 часа нон стоп, то за автомобили и 48 ще са ми малко. 

Под дълготрайно инвестиране имаш предвид здраве може би? Защото в това си инвестирам постоянно :P Останалите инвестиции са бошлаф. А това, че получаваш пари от нещо, не означава, че си професионалист. Аз работя 16 години на една и съща работа, при мен има колеги долу горе с толкова или малко по-малко стаж, но не мога да кажа, че някой е професионалист в работата, която върши. Нещо бъркаш понятията. 

А за мама и тати какво да ти кажа. Дори преди 23 години когато почнах да следвам, мама и тати помагаха съвсем малко. В един момент ми даваха 2000 лева на седмица, а един хляб струваше 600, една майонеза 800 лева. Прави си сметка как съм я карал. И точно затова не търпя разни лайнета да ми дават наклон на х**! АЙДЕ!

Аз като търся кола не търся интериор ,нито гледам чак толкова външният вид.Това е работа на Теодора ;) Ако питаш нея,тая дето излгежда най-добре е най-добрата

Аз дадох пример,че предпочитам стара чанта ама лачена,от колкото нещо ново но по-некачествено при еднаква цена ;)

А с компютрите това за чантата не важни много

Днеска като видя Фантома и каза,че трябва да сменя бюрото,не си подхождали.

Всеки му според парите.

Въпреки че като гледам на някой хора конфигурациите и им слушам приказките за практичност ми става доста смешно.

Всеки му според парите.

Въпреки че като гледам на някой хора конфигурациите и им слушам приказките за практичност ми става доста смешно.

Мен ли визираш? 

Целият компютър ми излезна грубо 950 лева + монитора.Както искаш така го смятай.Това не са 2 к.

Темата така или иначе замина "у ряката",но айде и аз барабар петко с мъжете. Говорите за 2 бона за компютър. Аз пък ще ви кажа че това ако ви изглежда много ,има места където това се води среден клас за хора дето не са кой знае колко запалени. Какво да кажат тези,които дават по 2500-2600 евро за компютър без да изкарват пари с него.(днеска возих един такъв до метрото,че няма книжка...) Или някой други налели по над 4000 евро в техния.Вчера видях в един друг форум подписа на един човек който много добре пасва.

Превода му е нещо от рода на : "Хобито е това с масимална инвестиция на време и пари да получиш минимална разумна полза......!" И въпреки това всеки си има хоби и прави това ,което му доставя удоволствие. Като дойде време да ви покажа новия си проект ще ме обявите за ненормален,но на мен пък ми носи радост и тръпка.

Колкото до колите,хмммм по-добре да не задълбаваме ,защото съм тежко пристрастен на една от марките споменати горе ;) . От друга страна ми харесва и форд,даже преди да си взема предното БМВ бях се вгледал на Focus RS а сега се вглеждам на мондеото.От трета страна не мога да понасям фолксваген и то откакто видях във фаетон копче ,което го има и в товарен микробус на фирмата. Но специално БМВ никога не са претендирали с интериор. Мотото не случайно е "Удоволствие от шофирането". Просто се качваш,всичко си е на мястото,всичко ти пасва и не можеш да спреш да се хилиш докато слезеш. Постоянното чуство за абсолютен контрол и сигурност и факта,че е невероятно лесно тази кола да се кара невероятно бързо.Колкото и да ме боли да го призная БМВ в момента са малко като Нвидиа - бързи ,модерни и икономични. Комбинация,която малко други марки постигат така съчетана.Но пак да кажа - тежко болен и пристратен и то мноооого от преди да се запаля по компютри. За свое оправдание мога да кажа че покрай работата ми съм карал почти всичко на 4 колела и пак не съм си променил мнението.

Ако може и някой модератор да мине да помете след нас,че наистина на човека темата стана двойна и то след като е отговорено.

Тя темата стана боза пълна.

Ама при тях стандарта е друг.Тука 300 евро средна заплата,там не е ли 3000? ;)

Сега за икономията на БМВ малко трябва да се поспори.Аз се радвам на Ауди.Нищо,че БМВ за мен са по-добрите.Харесвам много Инфинити.Всеки мисли различно,затова няма как да се убедим.

Защо не пратиш някое БМВ насам,че да му се порадваме малко? :D

М/у само като видях какви са такситата в Мюнхен и какви коли кара средностатистическият германец и ми стана лошо...А за интериора на БМВ не съм съгласен,има адски луксозни,сядаш и все едно си в космически кораб.

Ако съдя по-катастрофите у нас или 90% от притежателите на БМВ са си купили книжките или се внасят само дефектни бройки.

Та явно в един момент са спрели да се хилят и са се разревали ако са останали живи.

пс. Специално за София най-удачния транспорт е велосипед или мотопед ако си цените времето.

Изключвам вариантите когато се пренасят товари но едва ли лека кола като БМВ е подходяща и в тоя случай.

Та колкото и да ви е луксозна и бърза колата просто е поредната каруца в задръстването.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

България е друго нещо,при вас всеки е състезател. Но това пътя дали го позолява няма значение,важно е педала да е до долу.Двойни,твойни изпреварвания,няма проблем - за да стигне 3 минути преди мен някъде,ако изобщо стигне... Колко народ си отиде,включително и приятели и познати от "скорост несъобразена с пътните условия". Няма как да се говори за марки когато ЗКУ са пердета. Всеки път като си дойда и съм на тръни да не ме отнесе някой,даже миналия месец като си бях отпуска се разминах на косъм,защото гъзара реши да ми отнеме предимство и го избегнах на милиметри. Това ще ми струва обаче повредена гума,струваща повече от праисторическата му кола,а него го боли не знам кое. Даже се учуди защо му се ядосвам.

За купените книжки съм напълно съгласен.Но като гледам по телевизията още какво може да си купи човек при вас,направо ми настръхват косите. Как да ида на доктор ако ми се наложи докато съм отпуска.

В Мюнхен такситата са Мерцедес и от скоро Тойота Приус. Патрулките са им БМВ. ;)

пс. Специално за София най-удачния транспорт е велосипед или мотопед ако си цените времето.

Изключвам вариантите когато се пренасят товари но едва ли лека кола като БМВ е подходяща и в тоя случай.

Та колкото и да ви е луксозна и бърза колата просто е поредната каруца в задръстването.

Нямаш си идея как не мога да понасям велосипедистите. Вашите може да ги е страх да не ги бият,но тук са толкова нагли,че ми иде наистина да сгазя някой нарочно.

За транспорта ще останеш замислен ако ти пратя снимка какво количество багаж транспортирам всеки път до България с този малък багажник(сравнен с подобни коли).

В задръстването луксозната и скъпа кола ти носи малко предимства. Има климатик и ти е удобно докато чакаш,а някои гасят двигателя за да ти пестят гориво. Иначе дали си с БМВ,Ферари или корсичка на 20 години все седиш като суяк и псуваш лошия си късмет.

Ох ,обърнахме го на общ авточат,айде лека нощ от мен,че имам и малко клипчета да рендвам.

Тя темата стана боза пълна.

Ама при тях стандарта е друг.Тука 300 евро средна заплата,там не е ли 3000? ;)

Сега за икономията на БМВ малко трябва да се поспори.Аз се радвам на Ауди.Нищо,че БМВ за мен са по-добрите.Харесвам много Инфинити.Всеки мисли различно,затова няма как да се убедим.

Защо не пратиш някое БМВ насам,че да му се порадваме малко? :D

М/у само като видях какви са такситата в Мюнхен и какви коли кара средностатистическият германец и ми стана лошо...А за интериора на БМВ не съм съгласен,има адски луксозни,сядаш и все едно си в космически кораб.

Ще излезем малко извън темата, но съм се качвал в Q7-ца S-Line 4.2 поръчкова... Качвал съм се и в няколко БМВ-та, най-новите модели в BMW Welt в Мюнхен, степенувам ги така от трите, в които се качих ми хареса най-много 225, иначе бях в 528 и М4, 225-цата беше едновременно, кросоувър, комби, 4х4, просторна, добър дизайн, цената не беше кой знае колко висока ( колкото базова 5-ца, което за германец е нормално )

Добре, мъжки мъж.

Редактирано от ПерсиLFC (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.