Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Ами, не четеш - и аз съм споделил, че и при мен не работи Night Light.
И, моля! Спри на всеки пост да споделяш какво е при теб под Windows 8.1! 
TEMATA E "WINDOWS 10..."

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Ами, не четеш - и аз съм споделил, че и при мен не работи  Night Light.

А ти спри да НЕ четеш и да правиш нелепи  изказвания!Видя ли за какво става въпрос-за F.LUX,какъв  Night Light още повече в 8.1.

преди 1 час, vpvelev написа:

Много странно, защо например f.lux не работи. Помислих, че видеодрайвера е виновен.

Все нещо при теб е причината,при мен на 8.1 и 10ка(финална версия)си работи и е така от години.

преди 10 минути, Слави Маринов написа:

А ти спри да НЕ четеш

Аре, ве? Верно ли?:

на 28.12.2018 г. в 16:07, DarkEdge написа:

Ново инсайдърско издание 18305.1003 - nigt light продължава да не работи.
Инфо

преди 4 часа, vpvelev написа:

Не работи.

Аз бях с 18305.1003 когато попитах за Night Light, защото не разбрах кога е спрял да работи при мен.

Кой ли НЕ чете се пита.

За пореден път се изказваш компетентно неподготвен!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 1 минута, DarkEdge написа:

За пореден път се изказваш компетентно неподготвен!

Чел съм и стига се излага вече!Ти ВИЖДАШ ли въобще кое негово изказване цитирам?Какво пише там и споменава ли се nigt light ,за да го свързвам с педишни мнения?

Ставаше дума за това, което дискутирахме с @vpvelev. А това, че ти си разсъждаваш за нещо различно и несвързано си е твой проблем. А, да , забравих, че светът се върти около теб и другите са излагащи се и само ти си в час.
Аре да се поспреш, а?

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Ставаше дума за това, което дискутирахме с @vpvelev. А това, че ти си разсъждаваш за нещо различно и несвързано си е твой проблем. А, да , забравих, че светът се върти около теб и другите са излагащи се и само ти си в час.
Аре да се поспреш, а?

Аз не разсъждавам,а цитирах негово изказване за f.lux и не виждам логична причина за репликите ти..............не по-скоро ти си мислиш,че около теб се върти света,но понякога изпускаш нишката(което е нормално и няма лошо),а после замазваш нещата като слон в стъкларски магазин,като трябва ти да си прав!Вчера по едно време пита за DELL или за HP става въпрос в крайна сметка в една друга тема,пак беше опуснал нишката.............аз ще се поспра,но за теб е задължително,явно си уморен(което е нормално)и се получават тези нелепи ситуации!

на 25.12.2018 г. в 10:30, DarkEdge написа:

Нищо не каза за ремонт без iso/DVD - reset/refresh. Освен това не каза нищо за метода/инструментите, ас които си рязал оригиналния източник.
ПП Моля, не се обръщайте към мен с колега - имам си ник.

Основно действах с Ntlite,като допълнитело ползвах и DISM++.,но с него добавих драйверите и подредих ,какво да свиждам,какво да е скрито.Иначе подмяната на файловете с иконите за това ползвах добрия стар  WinToolkit.Това.което също ми направи впечатление,е че в services трябва да влезна и да му сменя статута на automatic,след преинстал ъпа е в позиция disable,при положение аз винаги при правеното на своето на го поставям на автоматичен статус

преди 1 час, Roujin Z написа:

1809 има ли N версия понеже  Microsoft Windows ISO Download Tool 7.35 ми изкарва само тази от март 2017 г.?

https://www.itechtics.com/windows-10-version-1809/

преди 16 часа, Roujin Z написа:

1809 има ли N версия понеже  Microsoft Windows ISO Download Tool 7.35 ми изкарва само тази от март 2017 г.?

image.thumb.png.c9837c59553dd39dcd4b280efca7f85f.png

https://uup.rg-adguard.net/

преди 1 час, Слави Маринов написа:

Това е ъпдеит,а не самата версия доколкото виждам.

Snap1.png

преди 2 часа, Roujin Z написа:

Благодаря а каква е разликата между "Business Volume ESD" и "Consumer Retail ESD"?

Сложи си LTSC версията,няма магазини кортани Egde и т.н,заема малко място и са разредени ъпдейтите.

преди 1 час, DarkEdge написа:

Snap1.png

Това добре,видях го,а това?Аз стигам до тегленето и размера е като за ъпдеит,а не цяла версия,така ми се струва.:(

Opera Моментна снимка_2019-01-05_203812_www.kaldata.com.png

преди 56 минути, Слави Маринов написа:

Това добре,видях го,а това?Аз стигам до тегленето и размера е като за ъпдеит

Цялата версия е.Ето го на виртуална машина...

Операцията протича около час и завършва с press one key to exit.

Untitled.png

преди 1 час, Слави Маринов написа:

размера е като за ъпдеит,а не цяла версия,така ми се струва.

Теглиш .bat файл, който си тегли каквото трябва и компилира до iso.

преди 46 минути, DarkEdge написа:

Теглиш .bat файл, който си тегли каквото трябва и компилира до iso.

Аз с последното пробвах и ми излязоха много файлове,пък и само 2,56 гб и помислих,че е ъпдейт.

Екранна снимка (38).png

https://uup.rg-adguard.net/dl/tmp/8bc33caf-946a-4963-b361-16b35f4682d9/creatingISO_17763.168_bg-bg_amd64_ProfessionalN.cmd

Теглиш, сатартираш като админ и след малко имаш iso файл за BG Win 10 и uup папка, която е за триене.

преди 25 минути, DarkEdge написа:

Теглиш, сатартираш като админ и след малко имаш iso файл за BG Win 10 и uup папка, която е за триене.

Аааа Roujin Z ,ако иска да  слага,понеже питаше,мен една 10ка ми стига.:)

:offtopic_s:

преди 4 минути, Слави Маринов написа:

мен една 10ка ми стига

Само една?

Не че е много важно, но да споделя че от няколко дни се появи зелен фон на File Explorer-a, Task Managera, на Chrome преди да зареди страница.

Пак не усетих кога и от какво е станало. Мисля че се появи след като сменях тъмна тема и после пак светла избрах.

Просто е много дразнещо зелено.

image.png.80a535741bb084b6b66a0ec3012a1f55.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.