Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 12 минути, attj написа:

А защо руснаците в източна Украйна са в гражданска война с бандеровците?   

Няма гражданска война, нито бандеровци. Има вкарани от Пу войски на тази малка 2.8% от територията на Украйна, подкрепени с мащабна военна логистика, и още по мащабна фейк пропаганда, която ти преповтаряш.

:)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 728,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Няма гражданска война, нито бандеровци. Има вкарани от Пу войски на тази малка 2.8% от територията на Украйна, подкрепени с мащабна военна логистика, и още по мащабна фейк пропаганда, която ти преповтаряш.

Тва си си го сейвнал някъде и при нужда го копи пействаш нали? Щото го повтаряш толкова често, че би било дебилно всеки път да го пишеш...

Абсолютна циклофрения.За лечение е Миро.  На лични да ми посочи банкова сметка да му помогна с  пари - ако желае. Заможен човек съм и не съм циклофреник - всеки ден съм на работа...В този форум съм за удоволствие и разнообразие - когато се сетя....И не зная защо Миро денонощно е тук....

преди 54 минути, NEY написа:

Абсолютна циклофрения.За лечение е Миро.  На лични да ми посочи банкова сметка да му помогна с  пари - ако желае. Заможен човек съм и не съм циклофреник - всеки ден съм на работа...В този форум съм за удоволствие и разнообразие - когато се сетя....И не зная защо Миро денонощно е тук....

Е, как защо е? Заработва човечеца. С пот на челото и с мазоли на пръстите. С готови, предоставени, материали, за да не се мори да търси и да не обърка нещо.

Spoiler
преди 1 час, attj написа:

Папагалското преповтаряне на едни и същи неща вече над 2 години от теб си е реална циклофрения,  Миро...

преди 1 час, NEY написа:

Абсолютна циклофрения.За лечение е Миро.

Я единия ник да обясни на другия :)

Межудвременно в Мордор приключи нещото наречено "избори за госдума" :)

Вече прелива от клипове не само като тези показани по назад за караните с автобуси групово хора пред изборните секции, но и още една камара как в самите изборни секции пълнят ли пълнят урните... самите от комисията :)

И това както бях споменал също  преди време , при официално приета забрана за наблюдатели /защото презумцията била че изборната комисия е достатъчно съвестна/   , а журналисти само проверени, с определен стаж.

В резултат имаме бетониране на парламентарната власт на путинската ЕР ,  плюс едни тенденции за възстановяване на КГБ, в качеството на МГБ

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Предложих ти нещо - ама ти си като зациклил....И никакви руснаци никога не се били бунтували в източна Украйна!?  Как си вярваш на подобни самовнушения?    Мога да включа още някой друг ник - стига да ти помогне това....А ще има ли полза и смисъл?

преди 4 минути, attj написа:

Мога да включа още някой друг ник - стига да ти помогне това....А ще има ли полза и смисъл?

Знам че можеш :):) вие с това си живеете - да тролите с никове и симулиране на разговори между тях :):)

Да добавя малко отзиви за въпросните избори в Мордор :

http://www.kasparov.ru/material.php?id=57DF711F991E3

http://www.novayagazeta.ru/politics/74623.html

http://shipilov.com/aship-news/1023-v-rossii-izbiratelya-oshtrafovali-za-to-chto-zametil-narusheniya-na-vyborakh.html

http://www.svoboda.org/a/27997996.html

Мммм, точно отзивите на Каспаров ми трябваха.:ph34r:

преди 3 минути, язе написа:

Мммм, точно отзивите на Каспаров ми трябваха.:ph34r:

Каспаров - тая гнида хамериканска! :D

преди 3 минути, Agentpat™ написа:

Каспаров - тая гнида хамериканска! :D

Това е най- независимия човек в Русия- от него не зависи абсолютно нищо. :)

преди 10 часа, miro20 написа:

Знам че можеш :):) вие с това си живеете - да тролите с никове и симулиране на разговори между тях :):)

Да добавя малко отзиви за въпросните избори в Мордор :

http://www.kasparov.ru/material.php?id=57DF711F991E3

http://www.novayagazeta.ru/politics/74623.html

http://shipilov.com/aship-news/1023-v-rossii-izbiratelya-oshtrafovali-za-to-chto-zametil-narusheniya-na-vyborakh.html

http://www.svoboda.org/a/27997996.html

Лично аз антируските боклуци обикновено ги пропускам - защото и без това не съм наясно защо да им чета глупостите...    Как  е възможно да не можеш да ми отговориш защо руснаци в Украйна се бунтуват!?

Отговарял съм ти 1001 пъти . А ти не можеш един нормален аргумент да приведеш, различен от фейковата путинска дезинформационна пропаганда :)
С картинки като на деца май ще ви е по удобно : :)

Spoiler

От последните новини - убит е лидера на "ОПЛОТ" - противник на Евромайдана, авер на терориста Захарченко,  участвал в превземането на горсъвета в Донецк, и т.н.. 

http://www.rbc.ru/society/19/09/2016/57e024ba9a7947552d51eeb0?from=main

Само че не в Украйна, а в градче под Мордор :)

Дали путинските служби са рещили че вече не им трябва ? :)

преди 10 часа, miro20 написа:

Отговарял съм ти 1001 пъти . А ти не можеш един нормален аргумент да приведеш, различен от фейковата путинска дезинформационна пропаганда :)

Путин и Медведев никакви не са ми на мен! Отговаряш ми системно  циклофренично и на никой не са нужни такива отговори.

То си личи кой има нужда от няколко ника да си говори между тях :)

По темата - интервю след година плен в ДНР :

Щом няма гражданска война тогава защо има споразумения от Минск?    И загиналите 9 000 славяни вероятно са се самоубили?   Също като онези 48 в Одеса - те според наш Миро се бяха самоподпалили и самоизгорили.... И как пък хич там да няма никакви бандеровски правосеки!?     То тогава Украйна да беше цъфнала и вързала....     

преди 20 часа, attj написа:

И загиналите 9 000 славяни вероятно са се самоубили? 

Питай Пу за тях. Единствен пряко отговорен за тези безсмислени жертви заради ВОЕННАТА а не МИРНА  офанзива, са той и шайката на Шойгу.

Също като онези 48 в Одеса - те според наш Миро се бяха самоподпалили и самоизгорили....

Не виждам смисъл да ти повтарям за поредната умишлена и планирана путинска провокация , която доведе до тези жертви.

И как пък хич там да няма никакви бандеровски правосеки!?

Никой не е казал че няма крайни националисти. Казах че те са с учудващо малко влияние сред самите украинци, като на президентските избори Ярош имаше мижавите 0.7% ! /имаше  обаче и наивни путински фейове, дето уж печелел президентските :) /

А на изборите за Рада "правосеките" имат около 1 % :)

Това е. А ти си чети путинска дезинформация колкото искаш :)

Ех, Миро, как не ти омръзва да си постоянен бандеровски дезинформатор?  Дори майка ти да бе украинка - едва ли щеше да си толкова упорит. И защо на Вас, Путин хем Ви е като божество, хем за всичко все лично той Ви е виновен?  Добре, че бе Путин  - та поне в Крим да няма гражданска война.    Глупава и безумна АТО можеше да има и там.   

Ех, Миро, как не ти омръзва да си постоянен бандеровски дезинформатор? 

Не знам какво от поста ми четеш, или дали въобще четеш, но ще съм благодарен ако поне едно нещичко от казаното  цитираш и посочиш - какво е туй митично нещо дето наричаш "бандеровска дезинформация" ??

за 166 страници нито веднъж не си цитирала.

Както аз цитирам и опровергавам ежедневните ви путински фейкове и тотални лъжи, бих се радвал и от теб да видя такова. :)

за всичко все лично той Ви е виновен?

Не за всичко, а за съвсем конкретни неща.За които той лично си е признавал в прав текст/ефир 

И съм ги казвал тези неща защото са пряко по темата.

Глупава и безумна АТО

Няма глупава и бжезумна. Има държава която се опитва да си защити международно признатите граници от един нагъл агресор, който не предприе мирни , демократични  средства, а директно  предприе военна офанзива. - и в Крим , и на Донбас.

Военна офанзива в Крим - без нито един загинал.....  А в Донбас проблемите са между бандеровците и украинските руснаци.   Не е нещо митично "бандеровската дезинформация от Миро" - направо си е много комично...  Той май сам си вярва - на всичко тока, което непрекъснато ни го преповтаря...

Военна офанзива в Крим

Да. Гледай пак сампризнанията на военния престъпник Пу в любимия ви филм "пътя към родината" :)

преди 15 часа, miro20 написа:

Да. Гледай пак сампризнанията на военния престъпник Пу в любимия ви филм "пътя към родината" :)

Майка ти случайно или неслучайно да не е украинска бандеровка!? След толкова много твои преповтаряния на мнения няма какво друго да те питам....

Аз пък и за баща му  бих го попитал - ама май никакъв смисъл няма...  Защо пак да ми отговаря нещо за военнопрестъпника Путин?    Миро е абсолютен политически идиот!

Говорете си , не ми пречите :):):)

Как е  психологическия термин на такива дето си говорят от един ник на друг ? :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.