Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 17 часа, miro20 написа:

Говорете си , не ми пречите :):):)

Как е  психологическия термин на такива дето си говорят от един ник на друг ? :)

И отново нищо не си доказал -като всеки път във всяко свое мнение...   Папагалските неща как не ти омръзнаха??

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 12 часа, miro20 написа:

Как е  психологическия термин на такива дето си говорят от един ник на друг ? :)

Не мисля,че форумното мултиплициране е било интерес за медицината, когато и да било.

На твое място бих се притеснявал за себе си, защото диагнозата е "неуточнена" и тъпченето с хапчета белким уцелим вярното, не дава резултат. Работата отива към синдром на Даун, но би било политически некоректно, един застъпник- евроатлантик да боледува от таквиз неща...;)

преди 2 часа, язе написа:

Не мисля,че форумното мултиплициране е било интерес за медицината, когато и да било.

Специално "мултиплицирането" може и да не е интерес, но когато някой , който не е криел собствеността на тези никове, започне да пише от единия към другия, и да си отговаря, това е  медицински проблем определено.

За останалите ти простотии за хапчета, Даун и т.н. идея си нямам откъде намираш основания, но твоя си работа... тролска работа... ти си тук как беше .. да се забавляваш "  и да тролиш :)

пп

Относно изборите в РФ

Тея надминаха себе си по фалшифициране :):)

- В 100 избирателни секции , абсолютно еднакъв процент 62.2 % за управляващата ЕР.

http://www.rbc.ru/rbcfreenews/57e37f639a7947074b469638

Обяснението от избирателната комисия - нищо чудно , кво толкова , математическо съвпадение.. случва се... нали ? :)

http://www.rbc.ru/politics/22/09/2016/57e3b8659a794739f96b15dc

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Специално "мултиплицирането" може и да не е интерес, но когато някой , който не е криел собствеността на тези никове, започне да пише от единия към другия, и да си отговаря, това е  медицински проблем определено.

За останалите ти простотии за хапчета, Даун и т.н. идея си нямам откъде намираш основания, но твоя си работа... тролска работа... ти си тук как беше .. да се забавляваш "  и да тролиш :)

Уф, тия квалификации взеха да ми доскучават, въпреки че и аз съм проявявал нелоша активност по въпроса. Известно време е забавно,но после става тъпо... Та, ти си действай както ти харесва, но аз смятам да спра участието си в обсъждането на разни психични проблеми. Па то си има цял раздел за психология,който иска може да лее мозък, до лекарсака забрана.:)

Tи разбира се не си луд. Просто си ужасно нагъл и бъди сигурен, че няма да спра да те стрелям,при всяка постната глупост. :)

Всеки ник може да се ползва и от други  хора-не е като все да се повтаря Миро до безкраиност за Украина!

преди 15 часа, NEY написа:

Всеки ник може да се ползва и от други  хора-не е като все да се повтаря Миро до безкраиност за Украина!

Някой модератор може да провери - написаното мнение от NЕY  е от друг компютър от друг град и от друг доставчик на интернет услуги.  Миро това може ли да го осмисли - то не е като да преповтаряш все едни и същи неверни и абсурдни неща за Украйна....Според мен бандеровците са недостатъчно интелигентни по рождение и е доста лесно да бъдат лъгани.    Наподскачаха се на Майдан - съжалявам само за ненужно загиналите и осакатени славяни в Украйна....Наш Миро бандеровец ли е!?

преди 8 минути, attj написа:

Някой модератор може да провери - написаното мнение от NЕY  е от друг компютър от друг град и от друг доставчик на интернет услуги.  Миро това може ли да го осмисли - то не е като да преповтаряш все едни и същи неверни и абсурдни неща за Украйна....Според мен бандеровците са недостатъчно интелигентни по рождение и е доста лесно да бъдат лъгани.    Наподскачаха се на Майдан - съжалявам само за ненужно загиналите и осакатени славяни в Украйна....Наш Миро бандеровец ли е!?

Ахам, бандеровец - русофил. :lol6:

преди 10 часа, Agentpat™ написа:

"Хайл Хитлер, Хайл Бандера".

Няма нацисти русофили според поздрава им!    А след всичките им безумни действия - бандеровците  пак ще ги гонят и убиват.Много жалко за Украйна...

И колко ника имаш ? :):):)

преди 13 часа, Agentpat™ написа:

И преди бях помолил - цитирайте ми какво и къде бандеровско съм казвал ? Това че не съм путинист и не се водя като вас по фейк дезинформацията , не ме прави нито бандеровец , нито никакъв.

Нещо повече - многократно в показвах  какви и колко са крайните бандеровци в Украйна - на изборите за президент кандидата взе 0.7 %, а на парламентарните за Рада правосеките взеха 1-2 % .

Това са простичките факти :)

И да , русофил съм .

преди 3 часа, miro20 написа:

И да , русофил съм .

Защо тогава не споделяш волята на руския народ?

преди 34 минути, miro20 написа:

Я ми припомни кога руския народ си е казвал волята ?

Ето, че не си никакъв русофил.

Завод Порошенко Ленинская кузня декоммунизируют

Цитат

Предприятие объявило народный конкурс на новое название.

Киевский завод Ленинская кузня (занимается судостроением),который принадлежит президенту Украины Петру Порошенко, огласил конкурс на новое название в связи с законом о декоммунизации. Об этом сообщается на сайте предприятия.

Как отмечено, такое решение было принято на общем собрании акционеров, которое состоялось 19 апреля.

Лучшие предложения, которые поступят на электронный адрес предприятия, будут вынесены на рассмотрение акционеров.

Судозавод Ленинская кузня приватизирован в 1995 году, основным акционером компании выступает ПАО Недиверсифицированный корпоративный инвестфонд Прайм Эссетс Капитал (ранее фонд Петра Порошенко, Киев).

Кви са тия ленински имена и кой бил собственика ? :D

Цитат

«Ленинская кузня» — судостроительное предприятие в Киеве, владельцем которого является опосредствованно президент Украины Петр Порошенко[3].

Първи танкер от Египет с газ разтоварен в Украйна :

http://uc.od.ua/news/traffic/fleet/1185093.html

Газпром обича да извива ръце - да припомня  , преди време не се посвениха да спрат  газта на Украйна точно в разгара на сезона - зимата, когато е най необходима.Добре че направиха реверс от Словакия ,купиха от Норвегия и т.н... 

Сега с танкера е пореден пример за диверсификация и конкуренция на източниците. Нещо за което ние можем само да мечтаем за сега , и да се молим на бога Пу да бъде милостив и да не му хрумне да ни спре монополните доставки, както щеше се случи вече в един инфарктен момент по Коледа . :).

И нещо забавничко

Spoiler

- опашка за пиндостки гаден западен айфон !

https://tvrain.ru/teleshow/picture_of_the_day/iphone-417669/

:):):)

:min05:

преди 19 минути, miro20 написа:

Първи танкер от Египет с газ разтоварен в Украйна :

http://uc.od.ua/news/traffic/fleet/1185093.html

Газпром обича да извива ръце - да припомня  , преди време не се посвениха да спрат  газта на Украйна точно в разгара на сезона - зимата, когато е най необходима.Добре че направиха реверс от Словакия ,купиха от Норвегия и т.н... 

Сега с танкера е пореден пример за диверсификация и конкуренция на източниците. Нещо за което ние можем само да мечтаем за сега , и да се молим на бога Пу да бъде милостив и да не му хрумне да ни спре монополните доставки, както щеше се случи вече в един инфарктен момент по Коледа . :).

И нещо забавничко

Затвори скритото съдържание

- опашка за пиндостки гаден западен айфон !

https://tvrain.ru/teleshow/picture_of_the_day/iphone-417669/

:):):)

:min05:

Чакай куме с танкери да ти карат газта. :lol6: Пита се в задачата - колко ли танкера ще ти трябват за да поддържаш потреблението?

Относно "забавничкото" - ами не е забавничко, а тъжничко! Щом в Русия са се увлякли по гнилата ябълка, смятай какви са пораженията от американското зомбиране в целия свят.

Инспектор ДюДю веднага забегна "у лево"...Ма нищо не казва 50-те вагона с въглища дневно...за частично отменените санкции..Следващите доставки ще са от ЮАР и Нова Зеландия....

преди 26 минути, NIKISHARK написа:

Инспектор ДюДю веднага забегна "у лево"...Ма нищо не казва 50-те вагона с въглища дневно...за частично отменените санкции..Следващите доставки ще са от ЮАР и Нова Зеландия....

Ми кажи де :) кой ти пречи :)

По е лесно да хейтърстваш със някакви псевдо-злобнички заядливи коментарчета, нали ? :)

Би ли обяснил израза "забегнал у лево" ? ?

преди 3 минути, miro20 написа:

Ми кажи де :) кой ти пречи :)

По е лесно да хейтърстваш със някакви псевдо-злобнички заядливи коментарчета, нали ? :)

Би ли обяснил израза "забегнал у лево" ? ?

Миро... бъди сериозен. Доставка на природен газ с танкери. Нали не вярваш, че това е реално възможна диверсификация? Това е демонстрация от страна на украйна, която освен да накара всеки нормален човек,да се превива от смях, за друго не става. Ма той поро отдавна разсмива света, каво толкова...

Някъде из тази тема съм споменавал че и от южния полюс ако ще да е да е газта, важното е да не си зависим от един монополист, и да имаш възможност за алтернативи , т.е. диверсификация и  стабилност на енергийната си система. Което го имат всички нормални цивилизивани държави /Германия, най големия икономичекси мотор на ЕС е само с 30% руски доставки/  , само ние, туземците сме 100% зависими от един монополист.

И такива като вас , националнокастрираните , се радват на това, и плюят всякакви инициативи , сакън да не си подадем глава над този монопол.

А дали е смешно газ с танкер или без танкер, не ти , а пазара ще каже .

преди 1 минута, miro20 написа:

такива като вас , националнокастрираните , се радват на това, и плюят всякакви инициативи , сакън да не си подадем глава над този монопол.

Tова го повтаряш в всеки пост 

Относно изборите в РФ - не само САЩ и целия цивилизован свят не признава изборите в окупирания от руски войски Крим, но и новия стар верен "приятел" на Пу - Турция, не признава тези избори

https://www.gazeta.ru/politics/news/2016/09/23/n_9142385.shtml

Това отделно че самите избори бяха някаква театрална смехория, дето и по време на соца не си позволяваха ....

- Освен  камарата клипове как лелки от избирателните комисии тъпчат с бюлетини урните, дори преброяването е контролирано - на 100-на секции изборните резултати са еднакви - 62.2 % за Пу :):)

http://www.rbc.ru/rbcfreenews/57e37f639a7947074b469638

А където няма наблюдатели , резултатите също са някак си странно различни ... :)

https://tvrain.ru/teleshow/koroche/raznitsa_v_golosovanii_s_nabljudateljami_i_bez-417636/

току-що, miro20 написа:

Относно изборите в РФ - не само САЩ и целия цивилизован свят не признава изборите в окупирания от руски войски Крим, но и новия стар верен "приятел" на Пу - Турция, не признава тези избори

https://www.gazeta.ru/politics/news/2016/09/23/n_9142385.shtml

А е стига ве верно ли:D

САЩ и Турция не признават- каква изненада! Относно "фалшивите" избори- присмял се хърбел на щърбел. Точно пък американците да ти говорят за избори...блях.

Чисто технологически и статистически, сегашните избори в Крим първи не признаха Дания, а също и Германия, Франция, Швеция, Румъния....Чехия, Франция също имаха изявления за непризнаване, Канада , Великобритания също , Полша, Литва Естония......

Европаралмента също не ги признава, дипломатическите преставителства на ЕС - също , предполагам още много други които не съм погледнал.....

Както и дребничкия факт че ОССЕ няма представители там  също .....

Ама това за вас са малки подорбности ...  я да видим Венецуела или  Вануату /с които Пу въведе  безвизов режим/  дали ще ги признаят ?? :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.