Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Ако някой ме попита мен, ще му отговоря без да се замисля. Няма причина да го крия...

Започвам обаче да си мисля, че нашия симпатяга, наистина нищо не работи и се издържа от писане в интернет.

Редактирано от язе (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 753,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

И тук махленските клюкарки... :D

преди 15 часа, язе написа:

Ако някой ме попита мен, ще му отговоря без да се замисля. Няма причина да го крия...

Хайде кажи си, де! Стига се мъчи! :D  Ето питам те: Къде работиш?

По темата

На 28-и т.м чакаме втората част на доклада на хонландците за свалянето на МН17 от руски зенитен комплекс Бук. В тази част ще стане на въпрос откъде точно е изстреляна ракетата. Доколкото разбирам от коментарите, снимките от американските спътници, отговарят на изводите от разследването.

преди 28 минути, Нел написа:

Хайде кажи си, де! Стига се мъчи! :D  Ето питам те: Къде работиш?

Лейдис фърст. :)

преди 3 часа, Нел написа:

Не им се връзвай на тролченцата :) толкова си могат.

За  сваления Боинг , това което цитираш е пореден размазващ отговор на Белингкат, а примката около Пу и шайката му все по тясна. :)

Порошенко пък , поставя поредните искания към руската страна, от което зависи прогреса по мирното споразумение /което те едва ли ще спазят/  :

Цитат

"Россия должна обеспечить постоянное перемирие на Донбассе. Прекратить поставлять свою тяжелую артиллерию, танки, регулярные войска на территорию Украины. Обеспечить наконец беспрепятственный доступ наблюдательной миссии ОБСЕ на всю территорию Донбасса и Крыма и на временно неконтролируемую часть украинско-российской границы", - потребовал Порошенко.

"Повторяю раз и навсегда. Однажды мы уже подставили другую щеку, и в итоге едва остались живы. Хватит. Больше [с нашей стороны] не будет никаких шагов до тех пор, пока российская сторона не пройдет свою дистанцию на пути к безопасности", - заявил украинский президент. Он также призвал к освобождению политических заключенных.

http://www.bbc.com/russian/news-37382602?ocid=socialflow_facebook

преди 4 часа, Нел написа:

снимките от американските спътници, отговарят на изводите от разследването.

Ама, молявитисе! Щях да съм безкрайно учуден, ако не отговаряха. :D

Аз даже мога да ти кажа с точност, кой е натиснал спусъкът на ракетния комплекс. Според американски спътници, летящи чинии, НЛО, астролози, гадатели и т.н. Путин лично е натиснал спусъка. :lol6:

преди 1 минута, Agentpat™ написа:

Аз даже мога да ти кажа с точност, кой е натиснал спусъкът на ракетния комплекс. Според американски спътници, летящи чинии, НЛО, астролози, гадатели и т.н. Путин лично е натиснал спусъка. :lol6:

Ако имаше американски спътници още на другия ден, краварите и техните лакей щяха да вият. :D Много им е жалка пропагандата, ама нали трябва да ги надъхват. То друго не им остана, само да си мечтаят.

преди 5 минути, Agentpat™ написа:

Ама моля ви се! Не сме чули още - ще е на 28-и септември. Защо е тази радост ваша... изобщо не вдявам!

преди 21 минути, miro20 написа:

Не им се връзвай на тролченцата :) толкова си могат.

Не им се връзвам. Забавлявам се с това, колко много не знаят и колко много си мислят, че знаят. :D

Всъщност, на 28-ми няма да се случат чудеса /по темата за Боинга/  Доклада му знаем насоките, и както съм споменавал, сега тепърва започват обличането в юридическа форма на тези доклади , евентуални обвинения, но строго според процедурите и международните закони. Затова официалните доклади не могат да кажат директно това, което журналистите от Белингкат, въпреки че се покриват напълно изводите.

Белингкат / и други неофициални разследвания/  все пак нямат юридическа стойност , а могат само да изпратят материалите си към разследващите , което да ги подпомогне.

Те точно това и правят.

Отделно че няма как един доклад на направи разследване , обвнение  и прозинесе присъда. Това е  функция на отделни независими институции - прокурори, съдии, ексепртизи, и какво ли още не...  изглежда тромаво, но все пак ще се стигне до реален резултат , вярвам.

Айдееееееее, трола пак завъртя задница. :D Чета и не вярвам. Трола призна, че няма доказателства за руска вина.

преди 26 минути, Нел написа:

Ама моля ви се! Не сме чули още - ще е на 28-и септември. Защо е тази радост ваша... изобщо не вдявам!

Не им се връзвам. Забавлявам се с това, колко много не знаят и колко много си мислят, че знаят. :D

Много лошо говори за теб, че не вдяваш някои неща. ;)

Ние също се забавляваме така с теб. :lol6:

преди 48 минути, AntiAlGor написа:

Айдееееееее, трола пак завъртя задница. :D Чета и не вярвам. Трола призна, че няма доказателства за руска вина.

Какво още съм признавал дето не го знам ? :):):)

Доклада и изводите сочат еднозначно към пряка вина на Пу и неговите служби и войска , чрез които е предоставен и БУК и руски кадрови военен екипаж за обслужването му.

За бандеровците за всичко все е виновен и отговорен лично Путин...  Не разбирам защо и за Миро е така - пък уж той не бил бандеровец...

преди 1 час, miro20 написа:

Белингкат / и други неофициални разследвания/  все пак нямат юридическа стойност , а могат само да изпратят материалите си към разследващите , което да ги подпомогне.

Те точно това и правят.

Тоест, пречат на разследването. :)  И разследващите, вместо да разследват ще четат материалите на сульо и пульо...

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 3 минути, язе написа:

Тоест, пречат на разследването. :)

Манипулират и лъжат. То за това, тоя тук все ги споменава. Сам си призна, нямат никаква стойност.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 1 час, AntiAlGor написа:

Манипулират и лъжат. То за това, тоя тук все ги споменава. Сам си призна, нямат никаква стойност.

Ако някой журналист те снима че крадеш от магазин, журналиста няма право да те осъди и прати в затвора.

Но материала му може да се използва от прокурор, полиция, за започване на разсследване, и последващо осъждане на база тези материали/снимки на журналиста.

Осъжда те съда, не журналиста.

Така че, както сам казваш за себе си - само манипулираш и лъжеш :)

преди 27 минути, miro20 написа:

Ако някой журналист те снима че крадеш от магазин, журналиста няма право да те осъди и прати в затвора.

Но материала му може да се използва от прокурор, полиция, за започване на разсследване, и последващо осъждане на база тези материали/снимки на журналиста.

Осъжда те съда, не журналиста.

Така че, както сам казваш за себе си - само манипулираш и лъжеш :)

Значи викаш, тия от Благинка са снимали как Бука разцепва боинга а?

преди 2 минути, miro20 написа:

Можеш сам да се запознаеш какво и как са снимали, разследвали, доказали

https://ru.bellingcat.com/novosti/ukraine/2016/07/15/mh17-two-years-later-ru/

https://ru.bellingcat.com/tag/mh17/

Журналисти разбиращи от Бук и руска военна техника- не мерси. :)

Никой не е казвал че са военни експерти

Ами да бе прочел ли преди да се изказваш неподготвен  ? :)

И още от основателя на Белингкат  http://www.svoboda.org/a/27854258.html

Където споменава че поне два пъти са се срещали с международната разследваща група, и са им предоставяли техните аргументи и матриали.

Вече тези експерти, ще "облекат" в юридическа и експертна форма тези доказателства, ако приемат че имат нужда от тях и са допълнение към техните собствени разследвания.

Като чуя "разследваща журналистика", изпадам в истинско умиление. А ти уж не си падаше по клюките. Не само си падаш, ами ги наричаш доказателства даже.;)

Белингкат не е като любимите ви пик, брадва, световен поглед инфо, алтеринформейшън, в.Дума, твАлф, и подобни жълто-кафяви медии-клоаки

И разбира се... що да четеш, сигурен съм че не си и погленал статитие им... но си плюеш по дефолт :):) стандартно за всеки уважаващ се трол :)

Плюя? Къде видя да плюя?

току-що, язе написа:

Плюя? Къде видя да плюя?

Нали знаеш, че е излишно да спориш, с върти задни части Миро? :D Някакви боклуци, разследвали, снимали ала-бала тъпотии. Това е за повдигане на трослкия им дух. Че нещо са пълни нули.

преди 6 часа, язе написа:

И разследващите, вместо да разследват ще четат материалите на сульо и пульо...

Ми това си е плюене :)

"сулю и пулю " от Белингкат, пак да ти повторя, не са ти вестникатака и в.Дума и жълтении от пик , телграф и тн..

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Някакви боклуци, разследвали, снимали ала-бала тъпотии. Това е за повдигане на трослкия им дух. Че нещо са пълни нули.

Ей го още един с кофите помия ... де  ги събирате толкова плюмки идея си нямам...

Добре че мнението ви е..... една реална кръгла нула :)

Поне от обща култура да бяхте попрочели  над какво са се трудили хората, и чийто труд се уважава. За ралзика от вашия хейтърски такъв. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.