Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

http://www.ataka.tv/видео/тръмп-засипа-с-похвали-президента-на-русия-владимир-путин-08-09-2016-г-c19230.html

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Абе недоварен русенски трол, може ли да си толкова нагъл? Фамилията на руския президент, е ПУТИН бе 'умнико'.   Владимир Владимирович Путин. Схващаш ли нагли лъцежо? Обръщението в Русия към човек е- собствено име и бащино. При нас е собствено и фамилия. Прави разлика и не лъжи. Нагло същество ей, нагло. 

Spoiler

преди 32 минути, AntiAlGor написа:

Абе недоварен русенски трол, може ли да си толкова нагъл? Фамилията на руския президент, е ПУТИН бе 'умнико'.   Владимир Владимирович Путин. Схващаш ли нагли лъцежо? Обръщението в Русия към човек е- собствено име и бащино. При нас е собствено и фамилия. Прави разлика и не лъжи. Нагло същество ей, нагло. 

Разбира се . Нали и аз това казвам бе драги :) защо не се нахвърляш с гаменщината си към другарчето си трол, който не прави разлика между презиме и фамилия ?? :)

За него Андрей АндреевИЧ , както и Владимир ВладимировИЧ  означава че щом завършва на ИЧ е мразещ русофоб :) А всъщност това не е фамилията на човека .

сладури :):)

преди 1 час, attj написа:

Miro Mirkovic сърбин ли е или и той е руснак?  А Миро Мирич какъв е?   

Не знам :) вие сте с шовинистичните си теории :) Питай другарчето си с простотиите за -ИЧ :)

По темата :

Почему у России не получилось поджечь украинский Юго-восток

http://deniskazansky.com.ua/pochemu_u_rossii_ne_poluchilos_podjech_jugo_vostok/

И на български :

http://www.stopfake.org/bg/provalt-na-glaziev-zashho-rusiya-ne-mozha-da-podpali-ukrainskiya-yugoiztok/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Почему у России не получилось поджечь украинский Юго-восток

Миро, страхотна статия!

Напълно споделям това, което е написал донбаския журналист!

"Лохотрон"... :(  Ще я запомня тази дума!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Явно наш Миро не прави разлика между презиме и фамилия, но нека му простим това невежество. 

преди 12 часа, miro20 написа:

хехе :) а защо толкова ви е страх да цитирате пострадалите от този инцидент ? а цитираш антибългаския путински канал твАлфа  с кадри от руския 1канал ??

Или да се замислиш ... как аджеба 15 гамени с подпалени гуми са признак за натиск върху медиите ?

Или защо твАлф не цитира самата телевизия Интер която БЛАГОДАРИ на президента Порошенко ?

http://inter.ua/ru/news/2016/09/06/6115

а ?

:)

Те антибългарските канали всички ги знаят кои са, но Алфа не е сред тях. Не съм "атакист", просто излъчват неща, които другите ги е страх да покажат.

Тези гамени не са мексиканци - нали? Тези гамени се възпитават по бандеровски, затова са станали такива!

Ми какво друго да кажат хората - смеят ли? Просто свеждат главици и чинно "благодарят". ;)

""хиляди запорожци, които сега се наслаждават на мирен живот в мирен град.'""...  ""хладнокръвно и целеустремено властите на „братска Русия“ са побутвали Украйна към войната и са готвили кръвопролитието""   ...  ""Путин раздава по телефона указания, които трябва да доведат до безредици и смъртта на хиляди „рускоезични украинци“, които Русия уж се опитва да защити."""  ТРАГИКОМИЧНА бандеровска пропаганда е тази статия - нека Нел ни поясни кое е страхотно в тези глупости.

преди 2 часа, attj написа:

нека Нел ни поясни кое е страхотно в тези глупости.

Истината, колега, истината за "лох"-ите от Донбас, които са и жертва, и виновник за цялата тази патаклама, защото както е казано и в статията - руските "доброволци" нямаше да влязат, ако нямаше зад чий гръб да застанат.

Също, както и "лох"-ите от Крим. Е, вероятно вече са разбрали, че на Путин Крим му трябва като военна база и всичките им мечти за курортното бъдеще са просто напразни!

преди 3 минути, Нел написа:

Е, вероятно вече са разбрали, че на Путин Крим му трябва като военна база и всичките им мечти за курортното бъдеще са просто напразни!

ще направи компромис ще стане  почивен център за военни.

Spoiler

преди 5 часа, Agentpat™ написа:

Явно наш Миро не прави разлика между презиме и фамилия, но нека му простим това невежество. 

В няколко поста по назад се смея ИМЕННО над тази твоя глупост, че това не е фамилия , и глупостите ти за "-ич" :) , намеквах ти с Владимир Владимирович, намекнах ти да кажеш ТРИТЕ им имена на изброените от теб фамилии.... белким се сетиш каква простотия си изръсил с това за мразещите дето завършват на "-ич" .... и накрая ме обвиняваш мен че не правя разлика ???? :)

преди 2 часа, Нел написа:

Е, вероятно вече са разбрали, че на Путин Крим му трябва като военна база и всичките им мечти за курортното бъдеще са просто напразни!

То нали това бе целта на военната незаконна анексия - да си присвои една стратегическа военна база.

Глупостите за "лас вегас" на черноморието.. и т.н.. си останаха празни приказки :) Сега ми е интересно колко милиарда ще потънат в прословутия помпозно рекламиран керченски мост :)

преди 24 минути, miro20 написа:
  Затвори скритото съдържание

В няколко поста по назад се смея ИМЕННО над тази твоя глупост, че това не е фамилия , и глупостите ти за "-ич" :) , намеквах ти с Владимир Владимирович, намекнах ти да кажеш ТРИТЕ им имена на изброените от теб фамилии.... белким се сетиш каква простотия си изръсил с това за мразещите дето завършват на "-ич" .... и накрая ме обвиняваш мен че не правя разлика ???? :)

То е ясно, че не правиш разлика, но не се и учиш от грешките си, което е жалко...за теб. ;) 

преди 41 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

То нали това бе целта на военната незаконна анексия - да си присвои една стратегическа военна база.

Глупостите за "лас вегас" на черноморието.. и т.н.. си останаха празни приказки :) Сега ми е интересно колко милиарда ще потънат в прословутия помпозно рекламиран керченски мост :)

То няма и да стане ясно(си мисля) или поне ще замълчат за част от парите. Руснаците са все повече и повече недоволни от последните "подаръци", които им прави Путин.

Но аз пак ще се върна на "лох"-ите в Крим и Донбас. Такива никой не ги обича - за едните са предатели, за другите са ново и излишно бреме. Жалкото е, че са капка в морето от напълно невинни хора, които не биха запалили доброволно чергата си, а сега... сега страдат редом с глупаците-предатели.

Глупостта и глупаците са много, много опасни!

Положението в Окраина ще се промени, когато америка преглътне провала, прибере Яценюк и Порошенко и остави всичко в ръцете на Владимир Владимирович. Крим няма да видят повече, но поне може да си върнат източната част. Ако продължават така, нищо добро не ги чака и най-много Киев да стане град-държава.

ОССЕ потвърди: Руски военни в Донбас няма

Руски военни в зоната на провеждането на военната операция в Донбас няма. Това заяви генералният секретар на ОССЕ Ламберто Занер по време на разговор с журналисти в Киев, съобщава РИА Новости.

Цитат

„Продължаваме да казваме, че това е хибриден конфликт, този хибриден конфликт предвижда присъствието на хибридни военни. Когато ме питат, има ли там руски обединения, то аз, позовавайки се на информацията на нашите наблюдатели, казвам, че такива обединения там няма”, заяви Занер.

Генералният секретар на ОССЕ също отбеляза, че в югоизточната част на Украйна присъстват военни от други страни, но не уточни от кои именно. Освен това, Занер разкри информация за пристигането на чуждестранна техника в Донбас.

Много се радвам, когато трола почне да пуска, едни надъхващи статии. Положението сред соросотутките, не е розово. И трябва да им се вдига духа. Чрез плиткоумни статии. То и се вижда де, по реакциите им. :ph34r:

Как да не са посърнали, след като главната маймунка, китайците я оставиха без стълба за самолета. Та трябваше да слиза, като животинка, през аварийния изход. :D Колко мъка има, сред крантаджийските лакей. Горките.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

Ето какво е казал Буров:

Цитат

"И Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го – грях няма.
- Кои са те?
- Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам – който не обича Русия - независимо какво управление има тя – той е враг на България. А който говори лошо за войската ни – заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява – червено или зелено, трикольор или оранжево знаме – но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината."

току-що, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Както обикновено, не позна. Целта беше, тази база да не стане американска. Това щеше да е бъдещето на Крим, ако Путин не беше имал куража, да даде картбланш за присъединяването му към Русия. Ето защо соросоидите надават вой до небето- отмъкна им кебапчето от устата. :)

преди 3 часа, Agentpat™ написа:

То е ясно, че не правиш разлика, но не се и учиш от грешките си, което е жалко...за теб. ;) 

То е пределно видно  кой какво знае или не. Погледни си сам глупостите които писа за имената, и отговорите ми. :)

преди 18 минути, Agentpat™ написа:

Ето какво е казал Буров:

Националнокастрираното мислене и пропаганда не ми е интересно толкова, колкото вие пропагандирате. :)

Не ми се преповтарят нещата от една съседна тема за българските възрожденци, за митовете за Освобождението, Съединението и т.н...

Тази българщина и история, не е ваша история.

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Руски военни в зоната на провеждането на военната операция в Донбас няма. Това заяви генералният секретар на ОССЕ Ламберто Занер по време на разговор с журналисти в Киев, съобщава РИА Новости.

Отново прекрасен пример за манипулативна пропаганда.

Той не е казал няма руски военни, а че няма руски обединения и фромирования. Което разбира се че е така. Иначе това означава обвяване на война. Официално няма такива, военните там са уволнени със задна дата , заблудени и т.н. - точно това което се говори за "хибридна война".

И разбира се не обръщате внимание на цялото му изказване, и че присъстват огромно количество нова военна техника и "чуждестранни" военни.

Да цитирам малко по подробно :

Цитат

"Когда меня спрашивают, присутствуют ли там российские объединения (войска – Ред.), то я, со ссылкой на информацию наших наблюдателей, говорю, что этих объединений как таковых там нет. Но мы видим наличие военного снаряжения извне. Кроме того, мы видим большое присутствие оборудования и топлива, оно тоже откуда-то прибыло. Кроме того, в регионе присутствуют иностранные военные", - сказал Заньер.

Он подчеркнул, что такие военные "сами это признают, но говорят, что прибыли воевать в частном порядке".

"И эти бойцы отрицают, что у них официальная связь с Российской Федерацией. Есть также люди, которые не просто стреляют, а управляют сложной военной техникой и оборудованием", - отметил генсек ОБСЕ.

........

"Я воздерживаюсь от того, чтобы проводить параллели. Каждый отдельный конфликт имеет свои особенности... Но то, что отличает конфликт на востоке Украины от других похожих, и даже от Югославии, - это наличие большого количества вооружения и военной техники…".

"Мы воздерживаемся от оценок, наша задача содействовать налаживанию диалога, содействовать созданию площадки, на которой вовлеченные стороны могут обсудить ситуацию, включая экономические интересы", - добавил Заньер.

.........

Позицията и на украинските наблюдатели в ОССЕ :

Цитат

Комментируя многократную фиксацию российского вооружения на востоке Украины, Прокопчук сказал: "Российской Федерации до сих пор не удалось объяснить, как современное оружие и военная техника, которые используются исключительно Вооруженными Силами РФ, в том числе R-330 "Житель", появились на Донбассе".

В заявлении сказано, что обнародовано большое множество неопровержимых доказательств военного вторжения России на Донбассе.

"Эти данные подчеркивают крайнюю необходимость восстановления контроля на неконтролируемых участках границы с Россией", - сказал Прокопчук.

В заявлении подчеркивается важность создания зоны безопасности в приграничных районах Украины и России, с постоянным наблюдением и контролем ОБСЕ на границе. Украинская сторона отметила, что возле неконтролируемых участков границы нужно развернуть сеть патрульных баз и сторожевых узлов, которые обеспечат эффективный мониторинг за ситуацией в оккупированной территории Донбасса.

преди 2 минути, язе написа:

Както обикновено, не позна. Целта беше, тази база да не стане американска.

Ми да превземат цяла Европа, че да не стане хамериканска..

Брей тоя торрбалан Обонго много ви е взел страха.... :)

Европа отдавна е американска. Путин просто взе мерки, Русия да не става американска.;)

преди 16 часа, miro20 написа:

То е пределно видно  кой какво знае или не. Погледни си сам глупостите които писа за имената, и отговорите ми. :)

Националнокастрираното мислене и пропаганда не ми е интересно толкова, колкото вие пропагандирате. :)

Погледни се ти! И други ти го казаха, но ти го даваш на принципа "тъп, но упорит". :D

Иначе добре заработваш, но дори и господарите ти ти виждат издънките и може да ти "ритнат канчето". ;)

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

преди 7 минути, Agentpat™ написа:

Погледни се ти! И други ти го казаха, но ти го даваш на принципа "тъп, но упорит". :D

И какво са казали "другите"  - това което и аз - че ти не правиш разлика между името и презимето на този който цитирах - Андрей Андреевич, чиято фамилия няма нищо на "-ич"  :)

Намекнах ти с Владимир ВладимировИЧ , дано се сетиш че това НЕ Е фамилия както и при Андрей АндреевИЧ :)

Това е. Всеки път ставаш за смях, но както сам казваш - "тъп но упорит" . :)

преди 23 минути, язе написа:

Европа отдавна е американска. Путин просто взе мерки, Русия да не става американска.;)

Ама разбира се :) Торбалан е и под кревата ти. :)

преди 9 минути, miro20 написа:

И какво са казали "другите"  - това което и аз - че ти не правиш разлика между името и презимето на този който цитирах - Андрей Андреевич, чиято фамилия няма нищо на "-ич"  :)

Намекнах ти с Владимир ВладимировИЧ , дано се сетиш че това НЕ Е фамилия както и при Андрей АндреевИЧ :)

Това е. Всеки път ставаш за смях, но както сам казваш - "тъп но упорит" . :)

Ама разбира се :) Торбалан е и под кревата ти. :)

Не може да ти се отрече, че ти отива да се правиш на "кьорав", когато ти изнася. ;)

За кое съм "кьорав" ?? говоря едно и също едно две три четири пет шест седем и т н

За да ти затрудня още малко шовинистичните теории за мразещи руснаците , с фамилии завършващи на -ич -ко , ще ти дам още един пример на мразещ русофоб с -ко :)

https://vk.com/anastasiyakvitko

нали ? :):)

преди 11 часа, иноТ написа:

Положението в Окраина ще се промени, когато америка преглътне провала, прибере Яценюк и Порошенко

:D Този е много назад с материала(както винаги) - Украйна има нов примиер, чадо - вече половин година, казва се Володимир Гройсман.

Как си позволяваш коментар като показваш въпиещо незнание?

преди 11 часа, NIKISHARK написа:

Дай оригинала, а не ни предлагай Блиц-овото натъкмяване за овцете.

Мдам... видях, че Миро е цитирал.

Доста различно звучи от Блиц-овата мухоловка, нали?

преди 9 часа, Agentpat™ написа:

Не ти ли омръзна да не казваш нищо, но въпреки това да се напъваш да навираш в очите ни нищото си?!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

преди 13 часа, Нел написа:

Руснаците са все повече и повече недоволни от последните "подаръци", които им прави Путин.

Интересно, кога се върна от Русия?!

И какво значение има премиера?! Нужно ли е въобще да се помни името на поредната американска подлога?!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.