Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

и не пиша глупости

То си личи прекрасно какви ги цитираш :) особенно последните анимета :)

преди 2 часа, язе написа:

И това автоматично означава, че там има редовна войска а?

а какво означава спордед теб ? те сами си казват какви са и отъкъде

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Не препоръчвам на никой за нищо да спори с бандеровец - това води единствено към разпад на Украйна...

преди 2 минути, attj написа:

Не препоръчвам на никой за нищо да спори с бандеровец - това води единствено към разпад на Украйна...

Абсолютно си прав. Именно затова самите украинци  на изборите дадоха едва някакви си мижави 1.8 % доверие за крайните радикали. :)

И се радвам че реално нямат абсолютно никакво влияние или власт в Украйна, за разлика от новия фашизъм - рашизъм, който  чрез цензура и масова гьобелска пропаганда се проповядва в РФ и на окупиран  Донбас.

Ето ви още малко еща за домашно :

http://deniskazansky.com.ua/pochemu_u_rossii_ne_poluchilos_podjech_jugo_vostok/

преди 2 часа, язе написа:

И това автоматично означава, че там има редовна войска а?

За каквото му платят, това ще говори. А за натуралните черни украинци, мълчи. Ама все му се виждат, руски войници в Украйна. Дето никои друг, не ги е видял. Ни спътници, ни наблюдатели на ОССЕ. Само тукашния лъжец и украинските боклуци. И продължава с тъпи лъжи. Всички силови министерства и служби, се командват от Десен сектор или другите бандеровци.

На предната страница, виждате и поредната му тъпа манипулация. Коментира проверката на руските войски. И между другото дава линк, за 8 уволнени генерала. Ама пропуска, че това са генерали от МВР. А какво общо има тази новина, с военната проверка, само платения си знае. :ph34r: Предполагам, просто се мъчи да манипулара, по доста прост начин. Да дано някоя жителка на Плевен, му се върже. :ph34r:

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

То си личи прекрасно какви ги цитираш :) особенно последните анимета :)

а какво означава спордед теб ? те сами си казват какви са и отъкъде

Сляпата или платена вяра братле, е много опасна педерунгелщина.В един момент, може да се окаже, че си пропуснал, цял един живот...

преди 3 часа, AntiAlGor написа:

Ама пропуска, че това са генерали от МВР

Айде бе ?

Своих постов лишились генералы в МВД, МЧС и Следственном комитете России. :)

А какво общо има тази новина, с военната проверка,

Стяга редиците ? оттърва се от неудобни които са се осмелили да попитат за какво е тая офанзива ? :) варианти много  .

А и не е тайна че той периодично сменя ръководителите на силовите структури. За предните години мисля бях давал систематизирано каква огромна камара бе изпоуволнил.....

Ама все му се виждат, руски войници в Украйна

дадох ти една камара видеота, те не се и крият, освен разбира се и признанието на вашия фюрер Пу, където в прав текст призна за тяхното присъствие.

Ама що спорите с божеството си , идея си нямам. :)

https://pbs.twimg.com/media/Cq2xogzWcAAkazz.jpg

А ето как върви строителството на прословутия керченски мост :

https://www.youtube.com/watch?v=W4Z5T6QcsAM

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Виждате какви са тъпите манипулации, на тоя. МВР /МВД- министерсво вътрешни дела на български, специално за 'умника'/, МЧС и следствието, нямат нищо общо с армията и военното министерство. Ама както и казах, опитва се да лъже и манипулира. Путин премахвал тези, дето не били съгласни с проверката на армията. 'Разказвач на вицове'. :ph34r:

И спекулациите му, на платения. А това че тези генарали, са отстранени заради нарушения в работата им, тоя пропуска. И че повечете от тия генерали, не са в министерсвото. Абе шефче троско, няма ли да се спрете? Жалки ставате.

П.П Предлагам да събираме, по 20 ст. Аз ще платя на тролското шефче, 1 лв. Всеки да даде по толкова, че явно шефчето е закъсало. И кара служетеля си, не само да пише тъпотии ми и да вдига 'умрели' теми. :D

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 1 час, AntiAlGor написа:

И че повечете от тия генерали, не са в министерсвото.

Последно ? :):) Аз цитирах откъде са, идея си нямам какво толкова се пениш ??

Чистката си е чистка, и за твое улеснение ще припомня още някои неща от путинския режим :

октомври 2012 - уволнени генерали http://smartnews.ru/politics/authorities/1379.html
февруари 2013 г - уволнени 6 + 1  генерали и полковник  http://www.kp.ru/daily/26030/2947867/
март месец 2014 г - уволнени още 15 генерала от МВД /милицията/
http://smartnews.ru/politics/authorities/16599.html

14 генерала :  http://www.kp.ru/online/news/1708253/

И черешката на тортата - 7 август 2014 г. - тайно уволнени 18 веонни и др генерали :
http://by24.org/2014/08/07/putin_secretly_fired_18_generals/

Това отделно от "странната смъртност" при руските генерали

http://www.kasparov.ru/material.php?id=569A73615F7A0

Spoiler

пп

И между другото, изключително ми е трудно да филтрирам от твоите постове гаменщината, обидите, цинизмите, нападките, и да намеря нещо на което може да се отговори :)

Затова и те цитирам толкова кратичко . Останалото е обикновенна помия на която не отговарям за твое огромно тролско съжаление . :)

Неумелата политика на Евроепйския съюз спрямо Русия води до откъсването на Източна Украйна от вилянието на Киев и преминаването й под контрола на Москва. Това пише в британския вестник „Телеграф” Кристофър Букър.

Според него, в Брюксел със задоволство са посрещнали събитията, довели до държавен преврат след като предишният украински президент Янукович се отметна от обещанието си да се присъедини към ЕС.

„Можеше още тогава да се прогнозира, че рускоговорящите жители на Крим и Източна Украйна ще предпочетат да останат под руска юрисдикция, отколкото да очакват управление от далечния и неразбран от тях Брюксел чрез новите управляващи в Киев”, пише Букър.

Според него, реакцията на американският държавен секретар Джон Кери, който определи анексирането на Крим като „невероятен акт на агресия” и на принц Чарлз, окйто сравни Путин с Хитлер е най-малкото „невероятно безумна”.

„Сега след гражданската война, повече от 9000 жертви единственият път за разрешаване на ситуацията е присъединяване на Харков, Луганск и Донецк към Русия”, смята британският журналист. Според него Владимир Путин сега просто трябва да изчака със своята „загадъчна усмивка” това да се случи.

преди 2 часа, Yvan Sergeev написа:

Споко, Миро ще обяви новината за "фейк" или поне за непредставителна:D Залагам 10 лева срещу 1 негова тролска надница:lick lips:

Не бе , що трябва да е фейк ? това си е ообикновенна тиражирана пропаганда и нищо повече . Защо според вас се цитира единствено от "оновини"  , нюзфронт и др пропагандни буламачи ?
Ми просто защото си е някакво гласуване в интернет  радио-медия, все едно радиоВеселина да направи въпросник кой управник ни е най убав - Тодор Живков, и останалите :)

Какъв ще е резултата ?

Всъщност, не е Янукович най добрия, в "опроса" на първо място е "бъдещия такъв" :):) :

http://radio.vesti-ukr.com/sprojects/bestindependence/30050-luchshij-prezident.html

преди 5 минути, miro20 написа:

Не бе , що трябва да е фейк ? това си е ообикновенна тиражирана пропаганда и нищо повече . Защо според вас се цитира единствено от "оновини"  , нюзфронт и др пропагандни буламачи ?
Ми просто защото си е някакво гласуване в интернет  радио-медия, все едно радиоВеселина да направи въпросник кой управник ни е най убав - Тодор Живков, и останалите :)

Какъв ще е резултата ?

Всъщност, не е Янукович най добрия, в "опроса" на първо място е "бъдещия такъв" :):) :

http://radio.vesti-ukr.com/sprojects/bestindependence/30050-luchshij-prezident.html

Бъдещият такъв е с 31%, а Янукович – с 33% (тоя път излъга прекалено явно):D И да – Тодор Живков ще удари в земята всички останали, които са ни управлявали, барабар със сегашния и предстоящия:)

И спечелих баса (изкара новината пропаганда – все "фейк"). Жалко, че не се включи и ти към баса, надника щеше да ти иде:) А дай некой лев, ба батко:D

преди 47 минути, karadzha написа:

Бъдещият такъв е с 31%, а Янукович – с 33% (тоя път излъга прекалено явно):D

Я да сложим очилата ? 

Spoiler

236_sm.png
Будущий
31%
27_sm.png
Петр Порошенко
26%
26_sm.png
Виктор Янукович
26%
24_sm.png
Леонид Кучма
9%
23_sm.png
Леонид Кравчук
5%
25_sm.png
Виктор Ющенко

преди 50 минути, karadzha написа:

И да – Тодор Живков ще удари в земята всички останали, които са ни управлявали, барабар със сегашния и предстоящия:)

Ще сложи, защото има още промити мозъци които си мислят че връщането на соца ще им върне и младостта. А други дето се мислят за комсомолци, но не са и помирисвали какво е , те пък са на принципа на Алиса в страната на чудесата.. само са чували :)

преди 51 минути, karadzha написа:

И спечелих баса (изкара новината пропаганда – все "фейк")

Не. Загуби баса. :) казах че няма нужда да е фейк, а просто "пропагандно изхвърляне"

Утре могат да ви пробутат нова анкета, в която пак така странно да се движт процентите :) и вие пак ще се пените по същия начин

преди 4 минути, miro20 написа:

Я да сложим очилата ? 

Покажи скритото съдържание

236_sm.png
Будущий
31%
27_sm.png
Петр Порошенко
26%
26_sm.png
Виктор Янукович
26%
24_sm.png
Леонид Кучма
9%
23_sm.png
Леонид Кравчук
5%
25_sm.png
Виктор Ющенко

Ще сложи, защото има още промити мозъци които си мислят че връщането на соца ще им върне и младостта. А други дето се мислят за комсомолци, но не са и помирисвали какво е , те пък са на принципа на Алиса в страната на чудесата.. само са чували :)

Не. Загуби баса. :) казах че няма нужда да е фейк, а просто "пропагандно изхвърляне"

Утре могат да ви пробутат нова анкета, в която пак така странно да се движт процентите :) и вие пак ще се пените по същия начин

To да бях писал, че ще речеш, че е пропаганда, ти щеше да го изкараш "фейк":D Само и само да е на твоето (което и очаквах - знам, че не си по феър плея). Така че, споко:)

А за бай ти Тошо щяхме да гласуваме поне 50%. Аз не му бях почитател (казвал съм го неведнъж), а и младостта няма как да си я върнем, бъди рахат. Просто при бай ти Тошо се живееше по-комфортно, при всичките недостатъци на соца. Не доживяхме да видим в България демокрация, а социализъм макар и поизкривен, все пак имаше.

преди 43 минути, karadzha написа:

To да бях писал, че ще речеш, че е пропаганда, ти щеше да го изкараш "фейк":D Само и само да е на твоето (което и очаквах - знам, че не си по феър плея). Така че, споко:)

Напротив. Дори съвсем коректно цитирах въпросната анкета. Не съм твърдял че е фейк, за което ме провокирахте , а сега си измисляш оправдания. :)

Процентите, както виждаш, овсен че се оказах прав,  дори се оказаха доста по различни от заявеното,

преди 46 минути, karadzha написа:

Просто при бай ти Тошо се живееше по-комфортно, при всичките недостатъци на соца.

За соца е друга тема, с пеповтаряни едни и същ неща, ... накратко - аз не обвинявам ничия носталгия по него време, или младостта му. Говоря и осъждам утопичните възгледи , с които няма как да вървим напред.

преди 17 минути, miro20 написа:

Напротив. Дори съвсем коректно цитирах въпросната анкета. Не съм твърдял че е фейк, за което ме провокирахте , а сега си измисляш оправдания. :)

Процентите, както виждаш, овсен че се оказах прав,  дори се оказаха доста по различни от заявеното,

За соца е друга тема, с пеповтаряни едни и същ неща, ... накратко - аз не обвинявам ничия носталгия по него време, или младостта му. Говоря и осъждам утопичните възгледи , с които няма как да вървим напред.

А какво да кажем за големия сапунен мехур – демокрацията? От нея по голяма утопия, че и лъжа, няма

:)

П.П. Виж тук – http://onovini.com/2016/08/изтрезняване-украинците-обявиха-яну/

пише 33% за Янукович, а за бъдещият (демек нероден Петко - 31%). Е, ти не вярваш на моя източник, както аз – на твоя:)

П.П.П. Печеля баса – оказа се, че моят източник е "фейк" (според твоите разбирания), а оттам и данните са такива:D

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

преди 13 минути, karadzha написа:

А какво да кажем за големия сапунен мехур – демокрацията? От нея по голяма утопия, че и лъжа, няма

П.П. Виж тук – http://onovini.com/2016/08/изтрезняване-украинците-обявиха-яну/

пише 33% за Янукович, а за бъдещият (демек нероден Петко - 31%). Е, ти не вярваш на моя източник, както аз – на твоя:)

П.П.П. Печеля баса – оказа се, че моят източник е "фейк" (според твоите разбирания), а оттам и данните са такива:D

Твоите "оновини" се позовават на http://wpress.bg/index.php/worldn/item/2796-2016-08-19-yanukovich които се позовават на

"интернет вестника "Вести", което се направи във връзка с 25-годишнината от независимостта на Украйна"

Което е това което аз цитирам : http://radio.vesti-ukr.com/sprojects/bestindependence/30050-luchshij-prezident.html

Твоите гърчове и измишльотини не ме интересуват - попита ме - казах си мнението , аргументирах се с източника,  и не мисля да се връщам :)

преди 16 минути, karadzha написа:

Добре ,  какво предлагаш да дойде на мястото на фалиралия соц ?

Защото всичките соц пропагандатори забравяте че "избора" въобще не е избор, а принудителна смяна на една фалирала система.

Няма как на мястото на една фалирала система да искаш връщане на същата.

Това че със стари к" няма как да направим нов бардак, е ясно , затова и продължаваме да кретаме. Вината не е в демокрацията, а във хората и по скоро манталитета и промитите мозъци.

преди 25 минути, miro20 написа:

Твоите "оновини" се позовават на http://wpress.bg/index.php/worldn/item/2796-2016-08-19-yanukovich които се позовават на

"интернет вестника "Вести", което се направи във връзка с 25-годишнината от независимостта на Украйна"

Което е това което аз цитирам : http://radio.vesti-ukr.com/sprojects/bestindependence/30050-luchshij-prezident.html

Твоите гърчове и измишльотини не ме интересуват - попита ме - казах си мнението , аргументирах се с източника,  и не мисля да се връщам :)

Защото всичките соц пропагандатори забравяте че "избора" въобще не е избор, а принудителна смяна на една фалирала система.

Няма как на мястото на една фалирала система да искаш връщане на същата.

Това че със стари к" няма как да направим нов бардак, е ясно , затова и продължаваме да кретаме. Вината не е в демокрацията, а във хората и по скоро манталитета и промитите мозъци.

Че кой обвинява демокрацията, това си е нещо хубаво, но несъществуващо (има го само на думи). Същото нещо е и соца – хубаво нещо, но не го реализираха. Преди ни притежаваха, малко или много, "другарите" от ЦК, а сега сме в притежание на господата от БКП (вече пребоядисани, чистак-бърсак). Преди бяхме съветска губерния, сега сме американска колония. Разликата е, че преди руснаците ни позволяваха да имаме икономика, а сега американците ни пречат да имаме читава индустрия (или казваш нашите капиталисти са по-калпави от румънските, или щото Б.Б. дойде на власт и при 2-рия си мандат – с помощта на Сорос и сие. А точно той е рушителя на икономиката ни и рекетьорче пада).

Цитат

със стари к" няма как да направим нов бардак ...

:offtopic_s:

Ето това е интересно....да разбирам ли,че някои са си били такива..само че сега "кудкудякат" за ястребите от другата страна на тротоара!? Ако е така-това е причината и за бардак да не ставаме....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 4 часа, miro20 написа:
преди 4 часа, karadzha написа:

да стана кралят слънце  и да имам абсолютна власт и да е като в Северна Корея  но с повече дисциплина .

и вместо miro20  да се чуди какво да измисли за другите държави да му дам една лопата и да ходи на полето  да отглежда растения и да храни своят  крал слънце  и ще пращаме ракети до близките планети и ще правим колонии  на първо време това... Съгласен   miro20 ?

преди 15 часа, karadzha написа:

Че кой обвинява демокрацията, това си е нещо хубаво, но несъществуващо (има го само на думи). Същото нещо е и соца – хубаво нещо, но не го реализираха. Преди ни притежаваха, малко или много, "другарите" от ЦК, а сега сме в притежание на господата от БКП (вече пребоядисани, чистак-бърсак).

Да. Почти е така.Никой не е постигнал съвършенния идеален строй. Всъщност, затова мечтаят май само утопистите комунисти.

Когато нещо не може да се реализира, не мислиш ли че това е негов си /на соца/ проблем ? Какво ти е виновна "демокрацията" че процъфтяваше връзкарството, скатаването, подлизурщината като начин на кариера, топенето на другарчета и т.н.. все неща пряко или косвено стимулирани като начин на жвот ?

Разликата е, че преди руснаците ни позволяваха да имаме икономика, а сега американците ни пречат да имаме читава индустрия

Не е това разликата.Преди ние копирахме съветската грандоманщина и модел на икономика, нямаща нищо общо с пазарните необходимости .Това логично се провали, като пак да напомня - фалита и сгромолясванеот започна от сССР и повлече всички от СИВ, и нас.

Второ - не американците ни пречат.Най е лесно да се обвиняват дугите за собствената некадърност и липса на законност . В момента ни доят и американци, и европейци и руснаци. И дори бих казал има много вече примери , когато именно от ЕС  помагат на България и пречат на самозабравили се крадци отвътре и отвън. Делата за източване на средства, спирането на заробващи проекти като ЮП са красноречив пример.

Нали знаеш поговорката за баницата ?

А точно той е рушителя на икономиката ни

И с това не съм съгласен, но .. да не се повтарям....

преди 11 часа, Yvan Sergeev написа:

да стана кралят слънце  и да имам абсолютна власт и да е като в Северна Корея  но с повече дисциплина .

Парадокса е че таквиа като теб , когато в такива режими са последната дупка на кавала, когато ще сте най мачкани и наритани ,  първи ще ревете за "права и свободи". Но си мечтай... аз например не искам да съм "крал слънце" да "мачкам роби с различно мнение" или подобни комплексарщини. Искам да съм си обикновен гражданин с нормален стандарт, осигурени права.

преди 1 час, miro20 написа:

Искам да съм си обикновен гражданин с нормален стандарт, осигурени права.

в момента ти ревеш за правди и свободи-на украйна и ""сирийските"" демократачни ""опозиционни ""движения"". да разбирам ли че русия и  башар  са те наритали и намачкали

разбира се че ще си обикновен гражданин с нормален стандарт, осигурени права ВЕРВАЙ ми!

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

Не

Това означава че нищо не си разбрал :) да желаеш това което аз казах, няма нужда никой да те  е ритал или мачкал. Обратното - такива като теб желаещи да са "крале слънца" са обикновенно наританите , желаещи отмъщения :) Аз такива комплекси нямам. :)

И не рева за ничии права и свободи . Спрямо темата осъждам един неочвешки агресор, нов фюрер с античовешки идеали и шовинизъм, нападнал една братска държава , и вкарал войски и терор на чужда територия.

желая да съм краля слънце за да показвам рационалния път в живота на хората и да им създавам закони със справедливо наказание и хората преди да извършат престъпление ще се замислят много сериозно дали да го правят ,  не от отмъщение или някаква друга причина.  и държавата да върви напред.както казва чичо тръмп- ще ме молите България да спре да печели.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.