Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 7 минути, miro20 написа:

За огромно твое съжаление, нямаш нито едно нещо оборено. Просто сляпа пропаганда и лъжи .

Не се "кося" . Това са активи , които никой до момента мисля , не е уредил.Утре ако влезе някой новоосман в твоята къща и каже - тука вече е новоосмания, връщаме историческата справедливост  , която имаме за 500 г владение, ти изчезни, ти какво би направил ?

Да, да... и Куба да върне бардаците на САЩ. Още едно дежа вю.  :)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Аз като гледам там активите са уредени. Стига си пищял и не се безпокой за моята къща. Аз съм спокоен, защито съм "под шапката на НАТО". :D

Като казах земи ... забравихте май последните протести на кримчани, където новорашистите  почнаха да разпределят апетитни местенца ?

https://www.youtube.com/watch?v=YXyttsOrlMg&vl=ru

отрезвяване.... :):):)

преди 10 минути, иноТ написа:

Аз като гледам там активите са уредени

Така ли ? кога ?

Освен ако под "уредени" разбираш лафа на рашистите  - "взехме си каквото искаме" :):) 

преди 10 часа, miro20 написа:

За огромно твое съжаление, нямаш нито едно нещо оборено. Просто сляпа пропаганда и лъжи .

Не се "кося" . Това са активи , които никой до момента мисля , не е уредил.Утре ако влезе някой новоосман в твоята къща и каже - тука вече е новоосмания, връщаме историческата справедливост  , която имаме за 500 г владение, ти изчезни, ти какво би направил ?

Няма етнически конфликт в Украйна... Няма в Одеса изгорени и убити руснаци...   Те и априлските ни бунтовници са били като терористи за наш Миро.  Нашата бандеровска шматка няма граници за нищо. И в Косово мюсюлманите имат право да убиват славяни-сърби, защото нашенецът е абсолютен подлизурко на янки и бандеровци...  Същите заедно са виновни и за ужаса в Украйна! 

преди 6 минути, attj написа:

Няма етнически конфликт в Украйна... Няма в Одеса изгорени и убити руснаци...   Те и априлските ни бунтовници са били като терористи за наш Миро.  Нашата бандеровска шматка няма граници за нищо. И в Косово мюсюлманите имат право да убиват славяни-сърби, защото нашенецът е абсолютен подлизурко на янки и бандеровци...  Същите заедно са виновни и за ужаса в Украйна! 

Ето за това говоря. Сляпо повтаряне на отдавна оборрени неща :) И за измисления етничексия конфликт на мижавите 2 % територия, и за разликата с нашите възрожденци, които са водели многовековна борба / а руснаците в Украйна никога/ , и за Косово, където пак съм повтарял 1001 пъти разликите и как няма абсолютно нищо общо , разликите с Каталуния също, и наивната пропаганда за янки и бандеровци, които едните ТЕПЪРВА  се канят да доставят оръжие, а вторите дори нямат 1 %  на изборите и в управлението :):)

Все неща които дори рашистките гьобелски служби  отдавна се спряха да пропагандират.

преди 11 минути, иноТ написа:

След референдума.

Какво след референдума ? След измисления референдум , проведен месец след военната операция по превземане и анексиране ?

Както казах уредиха по метода...   - "взехме си каквото искаме" :):) 

Ето за това говоря. Сляпо повтаряне на отдавна оборрени неща :) И за измисления етничексия конфликт на мижавите 2 % територия, и за разликата с нашите възрожденци, които са водели многовековна борба / а руснаците в Украйна никога/ , и за Косово, където пак съм повтарял 1001 пъти разликите и как няма абсолютно нищо общо , разликите с Каталуния също, и наивната пропаганда за янки и бандеровци, които едните ТЕПЪРВА  се канят да доставят оръжие, а вторите дори нямат 1 %  на изборите и в управлението :):)

Все неща които дори рашистките гьобелски служби  отдавна се спряха да пропагандират.

Идиот ли си?  Заради глупости като твоите ....в Украйна пострадаха около 60 000 славяни!  Вземи се спри и разбери - не му е мястото на Донбас насила в Украйна.Тези руснаци до дупка ще се борят и ще се бунтуват.  И съвсем хич не са и притрябвали на бедната и заблудена Украйна. Нужни са компромиси.   Премисли и бъди здрав!

Оппааа.. Донбас кога е бил насила в Украйна ? :)  За какво се "бунтуват  и борят" руснаците там , след като от 5 млн население  военния министър на терористите спеаратисти , не може да намери и 1 000 човека доброволци срещу  украинците  ? Някога отговаряла ли си на този толкова прост въпрос  ?

Никога не са имали руснаците проблеми на тази 2-3 % окупирана от рашистите територия,  преди Путлер да вкара диверсионните си групи и спецназ, които  вкара и в Крим

Кога ще има мир ? - когато Путлер изведе войските си от тази малка окупуирана част . Просто и ясно

По темата за отрезвяването на кримчани ...

https://knk.media/obshchestvo/19223-zhiteli-sevastopolya-snova-vyshli-na-miting-protiv-proizvola-rossijskikh-chinovnikov-i-sudej-foto.html

Пак протести ... с днешна дата. Кофти когато тези които си призовавал " Путин введи войска"  , сега ти отнемат земята...

и от май месец :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Протестиращите нямат и 10 души...   Като много знаят бандеровските бандюги, защо не им проведат един актуален референдум на Крим и Донбас?

преди 17 часа, иноТ написа:

На бас, че в градовете на всеки един от нас има по някой завод увеличил печалбите стократно. В моят са цели 3 завода. Цъфтят след лек демократичен преход. Ето единият, аз съм правил тази великолепна снимка. Живот и здраве, до година и Антонов ще цъфти така.

Че какво му има на завода? Вие нямате очи да видите просперитета и икономическия растеж. Много повърхностно гледате.

Но и времето на тези, отговорни за въпросния грабеж, рано или късно ще дойде.

Миро що не говори за стойността на ограбеното/разграбеното от "демократите" на прехода? За разпиляните активи и за пропуснатите ползи? Май и това бяха част от критериите за асоцииране към ЕС и НАТО? За да може да дойдат големите играчи на чистото и данъци да не плащат.

Пак стари  спекулации, смесващи  последствията от фалиралия соц  и проблемите със новите реформи , чрез които  да излезем от този фалит и съсипия..

ТЕзи неща са  дъвкали в доста други теми .

В случая понеже се изложихте с поредната фейк-новина за Антонов,  по типичен тролски похват изместихте темата за соца и т.н. :)

И още от Украйна - предават в Страсбург видео и др материали за хронологията на военното вторжение в Крим , както и от кои военни руски части

http://nv.ua/ukraine/events/ukraina-peredala-novye-dokazatelstva-v-espch-po-delu-ob-anneksii-kryma-1588777.html

Миро докога ще лъже?  Явно нашият човек няма представа къде се намира.   В Крим украинските флот и армия почти масово дезертираха и преминаха на служба към Руската Федерация.  Без никакви военни действия и жертви. Напълно доброволно.

Време е и за славянско единство без заблудени Мировци   

на 7/31/2017 в 18:20, иноТ написа:

"стопфейк" сигурно ме чете, защото това гледам че след няколко дена   влезе в тяхната поредната порция опровергани рашистки простотии и лъжи :)

http://www.stopfake.org/bg/fejk-idva-krayat-na-legendarniya-svetski-kontsern-antonov/

хехе... видях бре.. ама във нета такива колажи има със "цицките на путя" , със  "импортните  западни чепици" , със палави снимки на "двама мъже" в позата на Путлер и Шойгу,   колажи със щуката.... че ми е неудобно да цитирам тук.... :lol6:

тебе  ко сега яд ли те е , ,че от козяк не ти дават кинти за западни чепици,  виж  путята на изток, пък има чепици ,a ти немаш,  а уж западняк - пишман  западняк :giggle1:

добри кажи чесно сега ти имаш ли западни чепици или имаш импортнати от китай ? :)

Мирко, как става този номер бре?

Проглядели: Как идеолог украинского национализма получил российское гражданство

https://jpgazeta.ru/proglyadeli-kak-ideolog-ukrainskogo-natsionalizma-poluchil-rossiyskoe-grazhdanstvo/?utm_source=24smi&utm_medium=referral&utm_term=2337&utm_content=1255008&utm_campaign=10703

хехе :) ми много такива има и ще ма сигурно. Както се казва и в статията ти , загубва покровителство от службите, уж се занимавал с "подполието" ...

А всъщност... няколко месеца се е лекувал в психото ... Това ли за теб е "поакзателно" ? :) Да не говорим че тоя "велик идеолог" за пръв път го чувам де...

По добре се замисли защо РФ дава гражданство и назначава на служба една камара беркутовци , които разстрелваха хора на Майдана, и с това блокира разследването за тази трагедия ?

Или за Донбас защо някои от военополенниците, подготвени за взаимна обмяна, въобще даже не искат да се връщат в окуприаните  от рускобандитските формирования ЛДНР

http://strana.in.ua/news/58082-obmen-plennymi-18-chelovek-otkazyvayutsya-vozvrashhatsya-v-ldnr.html

За щуката, циците , италиянския западен костюм, западните чепици :)

преди 16 часа, miro20 написа:

хехе... видях бре.. ама във нета такива колажи има със "цицките на путя" , със  "импортните  западни чепици" , със палави снимки на "двама мъже" в позата на Путлер и Шойгу,   колажи със щуката.... че ми е неудобно да цитирам тук.... :lol6:

Мале, доживях баш ти да даваш оценки. Лоена топка се смее на човек, който е два пъти по-възрастен от него и изглежда 200 пъти по добре.

преди 2 часа, иноТ написа:

Мале, доживях баш ти да даваш оценки. Лоена топка се смее на човек, който е два пъти по-възрастен от него и изглежда 200 пъти по добре.

Ма не пише тук нон стоп. :D 

Аз пък се чудя кокло ли акъл трябва да има човек за да се прехласва по мъже политици :):):)

Както казах - аз се забавлявам с тази щука-идиотщина , вие обаче напълно сериозно аплодирате :)

Аз пък се чудя кокло ли акъл трябва да има човек за да се прехласва по мъже политици :):):)

Както казах - аз се забавлявам с тази щука-идиотщина , вие обаче напълно сериозно аплодирате :)

Какво забавление?  Постоянно ни натрапваш изцепки на бандеровски боклуци!  Ти също ли си боклук като тях?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.