Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 13 минути, attj написа:

Постоянно ни натрапваш изцепки на бандеровски боклуци!

например ?

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 10 часа, miro20 написа:

например ?

Ти самият си глупав пример за това. Няма ли да ходиш в Донбас на тяхната безумна и антиславянска АТО?  Скоро и за Кърджали нищо не си писал.  Ти си много заблуден човек.

Aз ти предлагам да спреш да плюскаш пред компа, а да излезеш на слънце и да потичаш. И не забравяй да се срешиш.

Аха.. няма примери... плюем си, тролим си  :) И пак аз съм ви "секс символ" :)

преди 13 часа, miro20 написа:

Аха.. няма примери... плюем си, тролим си  :) И пак аз съм ви "секс символ" :)

Убеждавам порасналите си дъщери за внучета.  Още няма такива.  Обаче ще има и на теб пожелавам подобни очаквания.  Бъди здрав!

Spoiler

Тони, уважавам еднополовия ти избор и интерес , виждам само това е участието ти в темите.. то няма значение темите де.... но  от много време насам искам просто да ти кажа че между нас няма да се получи...  :)

да ходиш из темите подир някого, било то и мъж, само заради комплексите си ...  е леко ненормално погледнато от психологична гледна точка :)

Леко допълнение към операция "Щука"  :)

Готвим се за рекламните снимки за списания за мъже 

https://twitter.com/vv001953/status/894202430983991298

Някои се усъмниха и що за щука е това

https://twitter.com/SergVoloshin/status/894096076436901888

И нещо по сериозно , за военната доктрина на рашистите и въведените методи на смесена хибридна война

Украински депутат иска отмяна на договор със САЩ

https://news.bg/world/ukrainski-deputat-iska-otmyana-na-dogovor-sas-sasht.html?utm_source=money.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar

Някои започнаха да задават неудобни въпроси.

преди 34 минути, M.Николов написа:

https://news.bg/world/ukrainski-deputat-iska-otmyana-na-dogovor-sas-sasht.html?utm_source=money.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar

Нещо чета,че руснаците увеличили подаването на газ през OPAL за сметка на този през Украйна.

https://m.vedomosti.ru/business/articles/2017/08/03/727747-gazprom-perebrasivaet-gaz

Койт не скача е москал...мдааа наскачаха се. Чета,че през OPAL разходите намалявали с 20% няма как и крайната цена да не е по-ниска. Ама тук да се изкаже човека-линк :clown:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

До къде стигнаха - да си купуват въглища. Ма то ако преди 40г някой ни е казвал на българите, че ще купуваме чушки, домати и боб, сигурно реакцията е щяла да бъде същата. Потрес.

Афкорс, само да не ме сецне исмърф с напомнянето, че хората от мързел са си произвеждали. Соц мързел

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 13 часа, M.Николов написа:

И кое е неудобното на въпроса ? Това да не е държави шерияти , където режима определя всичко , а опозицията не смее да гъкне ? КАкто е в момента в Турция и РФ ? :)

Както пише, търсят алтернативи заради незаконно отнетите им чрез военна агресия, територия и шахти на Донбас.

Откъде и как , съм сигурен че ще намерят  решение.

преди 12 часа, nikssi написа:

Нещо чета,че руснаците увеличили подаването на газ през OPAL за сметка на този през Украйна.

https://m.vedomosti.ru/business/articles/2017/08/03/727747-gazprom-perebrasivaet-gaz

Както съм споменавал в темата за ЮП и др , украинците могат много по умно да жонглират с транзита.

Както се споменава , през горното трасе транзита е $2.1 ,  а през Украйна - $2.5 за 1000кубометра

Ако смъкнат малко поне, могат  напълно да обезсмислят северния транзит. :)

преди 11 часа, M.Николов написа:

Германците са на далавера, поляците са недоволни.

Това за обемите транзит бе отдавна очаквано , след като Европа се съгласи делата и протестите на Полша  да вървят без блокиране на обемите по трасето.

контракта между сащ/нато и ционисткото правителство в украйна за доставка на смъртоносно оръжие през България разбира се!!когато това оръжие е предназначено срещу руснаци,то от смъртоносно се превръща в хуманитарно!

1-84.jpg?x80834

Не разчитам много какво пише, но се радвам че има такива договори.  И защо само една страничка гледаме ?

Ако осъзнаваш и по горе което цитирах с картинки и нагледно за струпаните на тази 2.6 % сепаратискта територийка въоръжение  ,  би трябвало да ти е ясно кой е агресора и кой си защитава Родината и  международно признатите граници .

Очаквам най сетне и САЩ да започне доставки на военна помощ за Украйна.Те отдавна гласуваха и заделиха няколко стотин млн $ но нещо не бързат.

Дано доставките най-сетне започнат, за да могат двете нови републики да се поразширят на запад. Но САЩ не бързат, защото нещата не се развиват по план и вариантът за съкращение на окраинска територия е напълно възможен. Но дано наистина. Ще им гледаме сеира. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Ако питаме Миро - руската армия е там и събитията се движат към продължителен замразен конфликт също като в Приднестровието.    Украйна не желае да дава автономия на Донбас и открито не прави нищо по изпълнението на споразуменията от Минск.  

Странното е че... всички очакват Путлер да изпълнява минските споразумения, да спре финансирането , логистиката с жива сила и тежко въоръжение терористите - сепаратисти, и да възстанови контрола на границата на украинската държава.

след което разбира се, когато доказано няма военни формирования и терор, да се проведат  и избори, и промени и каквото си хората искат.

Бих  споменал и по широка намеса и въвеждането на международен контингент сини каски... но докато Путлер има вето в ООН ,  и докато е против тези мирни стъпки , очевидно няма как да стане...

преди 1 час, miro20 написа:

Странното е че... всички очакват Путлер да изпълнява минските споразумения, да спре финансирането , логистиката с жива сила и тежко въоръжение терористите - сепаратисти, и да възстанови контрола на границата на украинската държава.

след което разбира се, когато доказано няма военни формирования и терор, да се проведат  и избори, и промени и каквото си хората искат.

Бих  споменал и по широка намеса и въвеждането на международен контингент сини каски... но докато Путлер има вето в ООН ,  и докато е против тези мирни стъпки , очевидно няма как да стане...

Кои бандеровци те излъгаха за тези неща?  

Аз жив бандеровец не съм виждал. А ти ?

Ах да.. чул си по раша ТВ... :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Аз жив бандеровец не съм виждал. А ти ?

Ах да.. чул си по раша ТВ... :)

Не си коректен.   Путин не е страна по споразуменията от Минск.  Ти  май си една будала ....не знаеща за какво иде реч...Шматка.   

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.